Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Δε χρειάζεται αν κάποια σε γουστάρει να τη ρίξεις απλά να μην είσαι μαλάκας.

Δεν καταλαβαίνω γιατι μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία να υπερ αναλύετε απλά πράγματα. Εντάξει μερικοί απαστεώνες που το κάνουν τρέφονται απο αυτά για αυτο το κάνουν και σου λέει θα πούμε 5-10 πίπες και άμα καταφερει και γαμησει και κάνας κακομοίρης θα μας διαφημίσουν κιόλας.
na σε γουσταριε για ποιο λογο ομως για να γινει γκομενα σου η για να πηδηχτει με σενα

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Να τρως ακυρα μεχρι να καταληξεις στο ταφο...Αυτος ειναι και ο δυσκολος δρομος στον οποιο αναφερεται!Ο δρομος της απογοητευσης και της ατελειωτης ξενερας.Να δινεις δηλαδη παραπανω αξια σε "γυναικες" που δε σε γουσταρουν ουτως ή αλλως.Να σε βαζουν με το ετσι θελω στη φιλικη ζωνη και εσυ να το δεχεσαι με την ελπιδα οτι καποια στιγμη στο μελλον,ισως βρεξεις το μπισκοτακι σου.Μιλαμε για αξιοπρεπεια τωρα,οχι μαλακιες...
και που δε γουσταρεις οχι μονο δε σε γουσταρουν

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Oι ελλεινίδες δεν σε χωρίζουν αν τις γaμaς καλά, ποιοτικά από όλες τις τρύπες και βρώμικα. Αντιθέτως αν γίνει αυτό σε καψουρεύονται άσχημα και είναι ικανές να πηδήξουν και στο γκρεμό για πάρτυ σου. Τώρα αν ο άλλος είναι τσαλαπετεινός και δεν της δίνει τη μήτρα στο χέρι, της πιάνει το χεράκι και είναι ρομαντίκ σε φάση ένα πρωινό η παναγιά μου αυτά θα παθαίνει. Το κενό που δημιουργεί το σεξ σε μία γυναίκα από έναν άντρα όσα εκατομμύρια και να βάλει στη ζυγαριά της δε θα το αντισταθμίσει. Γι αυτό γaμaτe όποιοι μπορείτε σαν τον ρόκο σιφρέντι και δεν θα σας χωρίσει ποτέ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Το βασικό είναι να βλέπεσαι να προσέχεις την εικόνα σου.
Μετά,έρχονται όλα τα άλλα.
Δεν βλέπεται ο μέσος καγκουρας με βερμούδες και σκουλαρίκια ακόμα και στην αρχιδοσακουλα αλλά κυκλοφορεί με την αποτυχημένη γειτόνισσα του που πηγαίνανε μαζί στο ΕΠΑΛ.. Συνταγή επιτυχίας....:crazy::jerking::shit::shit::shit::shit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.463
Πόντοι
27.261
Ποια κοινη απόφαση ρε φιλιπς ταρανδο σε εκανε πρωτου σε σουτάρει, πες την αληθεια μη ντρέπεσαι.
Το καραμπαλαμουτιαζω μην αγχωνεσαι φιλιπς
το ότι εσύ έχεις μόνιμη θέση στο έλκηθρο του Αη Βασίλη, είσαι χειροτερος ψεύτης από τον γιο του μπάρμπα Τζεπέτο και η σεξουαλική σου διάρκεια είναι το πολύ 5 λεπτά και αν... δε σημαίνει ότι είναι όλοι σαν τα μούτρα σου ανεστακο.
όταν κάνεις σχέσεις, καταλαβαίνεις μια χαρά τι πάει να πει κοινή απόφαση χωρίς έξτρα αναλύσεις, αλλά εσύ που η μόνη θηλυκιά σου σχέση είναι η χούφτα στο βεσε της αυτοβελτιωσης, πώς να το εμπεδώσεις θα μου πεις?
σωστό και αυτό...
:2funny:

• Χαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
η τελευταια αλβανιδα που ειχα..πριν ενα μηνα,ηταν μικρουλα..16αρα..ειναι ολοκληρη ιστορια πως τη γνωρισα..οχι μεσω κυκλων και γνωστων...τεσπα..με ειδε οτι την κοιταω..και μιλησε αυτη πρωτη..αλβανιδες ειχα αρκετες στγη ζωη μου..δεν εχω παραπονο..

Και μετά χτύπησε το κωλοξυπνητήρι...:headbang:

• Χαχα
Αντιδράσεις: dCorso

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.312
Πόντοι
206
η τελευταια αλβανιδα που ειχα..πριν ενα μηνα,ηταν μικρουλα..16αρα..ειναι ολοκληρη ιστορια πως τη γνωρισα..οχι μεσω κυκλων και γνωστων...τεσπα..με ειδε οτι την κοιταω..και μιλησε αυτη πρωτη..αλβανιδες ειχα αρκετες στγη ζωη μου..δεν εχω παραπονο..ελλεινιδες ειανι αλλος πλανητης..μονο τα λεφτα και ο κυκλος παιζουν ρολο για αυτες..
:think::confused:
Τύπε κρεμασμένος στα κάγκελα του λυκείου τη βγάζεις?

• Χαχα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
χαχα..δηλαδη οι ελλεινιδες δε γουσταρουν λεφτα λουσα και περιουσιες..αλλα πουτσες και τρελα γαμησια..γελασα ρε φιλε πρωι πρωι..
Της μικρής ψωλhς οι τρίχες φταίνε, λέει η παροιμία. Απ' ότι φαίνεται σου λείπουν και τα δύο βασικά συστατικά. Επομένως κάτσε στην εξέδρα και κοίτα να μαθαίνεις από αυτούς που ξέρουν να παίζουν μπάλα. Δεν είναι όλα για όλους, το έχουμε ξαναπεί.

• Like

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Ρε φιλε οι μισες ειναι ανοργασμικιες,αν τους αρεσε τοσο το σεξ θα το εδιναν γρηγορα και ευκολα και δεν θα καθομασταν να αναλυουμε εξισωσεις και τετραγωνικες ρίζες.
Το σεξ τους βγαινει παντα ως επιβραβευση στον αντρα,σαν να σου λεει μπραβο θα στο δωσω.
Εδω αν εχεις δει πολλες οταν θυμώνουν η εχουν θεμα δεν θελουν ουτε να τις αγγιξεις οχι να κανεις σεξ.
Εγώ που καλαφάτιζα παλαιότερα μία ελλεινίδα που έφερνε αρκετά στην ε.μενεγάκη μου έλεγε ότι με τον δικό της δεν έφτανε σε οργασμό και νόμιζε ότι είχε οργανικό πρόβλημα. Όταν την έπιασα όμως στα χέρια μου έχυνε σαν αγελάδα. Επομένως η γυναίκα είναι σαν ένα μουσικό όργανο, θέλει τον μαέστρο της για να παίξει καλά όπως πρέπει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Αυτό κατάλαβες;
Πάω πάσο
Αν ο άλλος έχει παρτσακλα τυπου ΕΠΑΛ στον κύκλο του γιατί είναι :zombie::uglystupid:και ο ίδιος ,μια χαρά θα βρει κάπου να τον χώσει.
Σιγά το κατόρθωμα...τα σκουπίδια θα βρουν σκουπίδια .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.463
Πόντοι
27.261
Τσαντιστικες μωρή που ειπα μια αλήθεια.
Κοινη απόφαση το λένε όσοι την έφαγαν, αν ρωτουσα τη γυναικα σου τη πρωην θα μου λεγε την αλήθεια.
Δύσκολο να ειναι 50 50 καπου γερνει η παστιγα παραπάνω ειτε σε σενα ειτε σ αυτην και επειδη κατα 70% οι γυναικες χωρίζουν ελπίζω να ανηκεις στο υπολοιπο 30%
Δεν ειναι κακο να πεις με χωρισε,νομίζεις θα χασεις πόντους η θα σε κακολογησουν μωρη?
δεν είμαι παντρεμένος πρώτα απ'ολα.
1) που βλέπεις να τσαντιστηκα ανεστακο? :think:
καθάρισε τα μουτρακια σου αγορίνα να βλέπεις καλύτερα.
:2on1:
2) και εσύ ανεστακο δεν είναι κακο να πεις ότι είσαι μαλακας και άσχετος με οτιδήποτε είναι γένους θηλυκού πλην της χούφτας σου, άσχετα αν το έχουνε καταλαβει μέχρι και οι επισκέπτες.
3) λες να είχα τέτοιες ανησυχίες ?
εδώ σου έβαλα αποδείξεις με θρεντ και φωτός υπαρκτού μέλους μαζι, άρα γιατί να πω ψέματα ?
για να αισθανθείς μήπως ανακούφιση... σε ανακουφίζω έτσι κι αλλιώς τόσες μέρες αγορίνα :cum:
5) τέλος, ποιος θα με κακολογησει ανεστακο, οι υπόλοιποι αμπαλοι ζαπατιστες μήπως? :2funny::2funny::2funny:
α καλό ε... :dancing:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
1 απο τον τροπο που γραφεις φανηκε οτι τσαντιστικες,σου χτυπησα πληγή
2 αν ημουν θα το ελεγα νομιζεις θα το εκρυβα,οπως ειχα πει οτι στα 20 ημουν ασχετος και με την αυτοβελτίωση καταφερα και γτιρσα το τροχό.
3 τιποτα δεν εχεις κανει στο λεω και στο υπογραφω,ισα ισα που με κανεις και διασκεδαζω,φωναξε και τη μαγκι να διασκεδασω και αλλο μαζι της.
Το 4? Που πηγε πηδηξες στο 5 κατευθείαν χαχαχαχαχαχα
Δεν ασχολουνται μαζι σου ρε μπουλη χεσμενο σε εχουν....
3,,μπηκε πραγματικος γαμιας και κανεις το κουνελι μωρη σουφρα ,,,φαπα και πισω στον καφενε να διαβασεις αυθεντικο γαμια και εδω σου τα λεει απαλα για να μην χωθεις στο βεσε...
Εγώ που καλαφάτιζα παλαιότερα μία ελλεινίδα που έφερνε αρκετά στην ε.μενεγάκη μου έλεγε ότι με τον δικό της δεν έφτανε σε οργασμό και νόμιζε ότι είχε οργανικό πρόβλημα. Όταν την έπιασα όμως στα χέρια μου έχυνε σαν αγελάδα. Επομένως η γυναίκα είναι σαν ένα μουσικό όργανο, θέλει τον μαέστρο της για να παίξει καλά όπως πρέπει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.463
Πόντοι
27.261
1 απο τον τροπο που γραφεις φανηκε οτι τσαντιστικες,σου χτυπησα πληγή
2 αν ημουν θα το ελεγα νομιζεις θα το εκρυβα,οπως ειχα πει οτι στα 20 ημουν ασχετος και με την αυτοβελτίωση καταφερα και γτιρσα το τροχό.
3 τιποτα δεν εχεις κανει στο λεω και στο υπογραφω,ισα ισα που με κανεις και διασκεδαζω,φωναξε και τη μαγκι να διασκεδασω και αλλο μαζι της.
Το 4? Που πηγε πηδηξες στο 5 κατευθείαν χαχαχαχαχαχα
Δεν ασχολουνται μαζι σου ρε μπουλη χεσμενο σε εχουν....
το ότι διασκεδάζεις με τις ταπες που τρως ανεστακο, είναι καλό δείγμα της αυτοβελτιωσης σου όντως.
το παραδέχομαι και εγώ στα τωρινά λεγόμενά σου ότι από τα 20 σου μέχρι τώρα, εκτός από την πουτσα... τώρα ρουφας και τα αρχιδια.
το 4 επίτηδες το άφησα κενό... ήταν δόλωμα.

• Χαχα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.312
Πόντοι
206
Για να τιμωρήσει ενας αντρας μια γυναικα και χωρις να εχει κάποιο κοστος ενας τροπος υπάρχει.
Πολλοι καθοσαστε και τις βαρατε τις φωνάζετε τις χωρίζετε κλπ και σας λεω τίποτα δεν τους κανετε σε λίγες μερες θα κανουν τη ζωουλα τους.
Αν θελετε να τις τιμωρησετε αφηστε τες εγκυες και μετα να της πειτε αναγνωριζω το παιδι αλλα γαμο γιοκ ουτε θα συζουμε.
Εκει τις εχετε λιωσει,αναγκαζετε να μεγαλώνει το παιδι σας ενω εσεις καθε σκ θα το.παιρνετε, ενταξει θα σας κοψει μια διατροφή αλλα ας τολμησει να γκομενιζει?το χυσοδοχειο ολων των μπακουρων θα γινει μεχρι να βρει εναν να τον τυλιξει,και αυτος που θα τη παρει με κρυα καρδια θα τη παρει αλλα λογω αγαμιας θα συμβιβαστεί,ολο εντάσεις θα ειναι και μεχρι το παιδι να μεγαλώσει θα εχει γινει μεγάλη 45αρα 50αρα καλα κρασιά με λιγα λογια
:think::think::think:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Καλως τη πορνη του θρεντ?
Που εισαι μωρη ανησύχησα μην εσπασαν τα ραμματα.
Ποιος ειναι ο πραγματικος γαμιας μωρη που το λες και σου πεφτουν τα σάλια?

και συνεχίζουμε....
ειδα που το έπαιζες σοβαρος και ειπα να μας τα πεις με τον αυθεντικο σου γραπτο λογο....

Λοιπον μικρη κοτσομπολα μου κανει κεφι που κανεις την χαζη γιατι εισαι ..

σημερα το ποιο καλο σου ειναι οτι δεν βλεπεις τον γαμια εδω ..:2funny::2funny:αφου δεν ξερεις πως ειναι ενας γαμιας ...

Ελα μικρη μου τυφλόμυγα βρες τον

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Μωκο και τα δυο τα πιτσουνια,μαγκιιιιι μπουληηηη που κρύφτηκατε ρε σουργελακια ?
Ελατε δεν θα σας ταπωσω πολυ θα ειμαι καλος μαζι σας,θα σας φερθω τρυφερα και στοργικα
τα σπας κοριτσαρα μου αλλα εχεις δρομο ακομα

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Μωκο και τα δυο τα πιτσουνια,μαγκιιιιι μπουληηηη που κρύφτηκατε ρε σουργελακια ?
Ελατε δεν θα σας ταπωσω πολυ θα ειμαι καλος μαζι σας,θα σας φερθω τρυφερα και στοργικα
κριση πανικου επαθες ...θα γεμισεις σελιδες ωστε να εισαι μακρια απο την απαντηση του γαμια :sopase::sunglasses:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.463
Πόντοι
27.261
τι να ταπωσεις βρε ρουντολφ, που ουτε το ονομα σου δε ξερεις να προφερεις ?
σου ειπα, εχεις πολυ χλμετρο πουτσα να φας... ειμαστε αρχη ακομα.
ρωτα και τα ΤΟΣΑ μελη που σε κατουραν... με συγχωρεις, σου στελνουν πμ ηθελα να πω.
:2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom