Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.992
Εγγρ.
24 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
990
Πόντοι
301
Οερωτας ευδοκιμεί μονο σε αυθορμητο εδαφος με κοινο σημειο...η στρατιγικη ειναι σαν μασκα που συντομα θα πεσει γιατι εσυ δεν θα μπορεις να την στιριξεις σε διαρκεια χρονου και μετα το γνωστο μοτιβο οτι τελικα δεν την θελουμε για χ ψ ω..Τωρα οτι δεν εχει να κανει με ερωτα αλλα συγκεκριμενες αναγκες γνωστο το story και απλο εγω θελω αυτα εσυ θες αυτα και ολα μελι γαλα...Για παράδειγμα ο παπιας οτι εχει στο κρεβατι του θα ειναι γιατι το καταφερε χωρις φραγκα ενω ο γιατρος θα εχει το νου του μην στραβωσει η δουλεια και χασει την πιτσιρικα θα εχει το νου του γιατι ως γωστο τα νιατα καυλα εχουν οποτε δυκολακι το να αφοσιωθεί στην καριέρα του ...Καθε πλασμα μπορει να ενθουσιαστεί με τα υλικα αγαθα αλλα δεν ειναι ψυχικη τροφη και συντομα θα πεινάσει...Οποτε δεν ειναι και το καλυτερο παράδειγμα..
Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά οι γυναίκες τροφοδοτουνται με υλικά αγαθά αλλά για πόσο?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Είσαι η απόλυτη ξεφτιλα του αντρικού ειδους και θες να δώσεις και συμβουλές τρομαρα σου.
Είσαι ενας φεμινιστης 100%
Ξεφτίλας, ναι είναι, αλλά φεμινιστής με τίποτα. Τουναντίον είναι πολύ μισογύνης. Όλο άχρηστες τις ανέβαζε και τις κατέβαζε τις γυναίκες μέχρι πρότινος. Απλά άλλαξε παιγνίδι τώρα. Βλέπει ότι με τη γελοία τακτική του, το χύμα πέσιμο στο δρόμο, δεν υπάρχει μέλλον λόγω ηλικίας και τα βήματά του όλο και περισσότερο θα τον οδηγούν στα μπουρδέλα. Επειδή το έπαιζε καμάκι, δεν μπορεί να το χωνέψει κι αντιστέκεται ψυχολογικά. Έγινε ο υπερασπιστής του ποιοτικού σεξ με γκόμενες για να κοροιδεύει τον εαυτό του ότι αγωνίζεται για κάτι, ενώ τις πουτάνες τάχα τις έχει για τα χοντρά. Βασικά έπεσε το βάρος της ρητορικής σε αυτό το θέμα και μειώθηκε στο να τις βρίζει κάθε μέρα ως άχρηστες. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε φεμινιστής.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.484
Πόντοι
3.656
Εγώ πιο πισω αν διάβασες ελεγα περι της αυτοβελτίωσης των αντρών και της εξέλιξης, σκοπός είναι ο άντρας να εξελιχθεί και να μην παρακαλάει τη καθε κοπέλα για να του δώσει σημασία.
Ενας άντρας αξίας ποιοτικος πιστεύεις οτι δεν θα πετύχει?
Εχω γνωστό 37 ετων γιατρό ειδικότητα καρδιολόγο,ειναι στο νοσοκομείο και θα ανοίξει και ιδιωτικό ιατρείο.
Τέλος παντων η επιστήμη του τρωει άπειρο χρόνο οποτε δεν εχει χρόνο πολυ ελεύθερο για γνωριμιες κλπ.
Με το θέμα dating δεν εχει δώσει ουτε σημασία ουτε εχει ασχοληθεί πολυ.
Ομως ο τύπος ειχε συνέχεια διαφορετικές γκόμενες και τωρα παντρεύεται μια 9αρα 25 ετων ψηλη ξανθιά.
Λοιπόν ο τύπος δεν πηγε ποτε να παρακαλεσει κάποια κοπελα ουτε να του γινει προξενιό.
Ηταν στη δουλεια του έβγαινε που και που και παντα ειχε επιλογές, γιατί?γιατι πολυ απλα ηταν αντρας αξιας.Ειναι εμφανίσιμος 1.80 καλη δουλειά γυμνασμένος οσο πρέπει εχει τρόπους και σωστη συμπεριφορά χαμογελαστος κλπ.
Χωριζε γιατι ολες ηθελαν γάμο οι προηγούμενες και αυτος δεν ήθελε μεχρι που βρήκε αυτη που του αρέσε οποτε θα γίνει οικογενειαρχης σε λιγους μήνες.
Ειναι ο τυπος που θα τον δει ο σαμπ ζιρο και θα πει η ζωη ειναι αδικη,θα τον δει ο παπιας και θα πει αραγε στην Ερμού την έριξε η σε κανα mall,θα τον δει ο χ ψ ω και θα πει θα του τρώει τα λεφτά η γκόμενα και αλλα πολλα σενάρια που θα προσπαθει να βρει ο καθένας να πει ψάχνοντας να βρει την αιτία.

Εμφανίσιμος γυμνασμένος 1,80...αν δεν ήταν γιατρός...και ήταν πχ εργάτης ή ταξιτζής...θα σου'λεγα εγώ τι επιτυχίες θα είχε

Το κυρος του επαγγέλματος και η προοπτική καλής ζωής τις τραβάει φίλε...και όχι το άτομο.Και 1,65 κουασιμόδος να ήταν,πάλι θα του έρχονταν με ανοιχτά πόδια για ακά

Και όταν οι γκόμενες σου έρχονται απο μόνες τους...φυσικά δεν θα κάθεσαι να ασχολείσαι με το dating.Απλά διαλέγεις αυτή που σου αρέσει,όπως κάνουν οι γυναίκες

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
και όλες αυτές οι 9056 σελίδες μια τρύπα στο νερό ΝΑΥΑΓΙΑ…!!!

Γιατί τα genetics που πήρατε από την μαμά και τον μπαμπά… ήταν Κουασιμοδος διασταύρωση με σκύλο

η μαμά και ο μπαμπάς θέλαν οικογένεια για τον χ, ψ λόγο και δεν μπόρεσαν να σας προσφέρουν κάτι μέχρι την ενηλικίωση σας, παρά μόνο μείνετε μαζί τους και τρώτε ένα πιάτο φαΐ , και internet που σας πληρώνουν

Και θέλετε και γκομενα ρε ρεντικολα

Στα μπουρδελα και πολύ σας είναι που υπάρχει και αυτή η επιλογή… ετσι όπως είστε για τον γάιδαρο Καβάλα ρε ρεντικολα του κερατά

Αδέκαροι στην τσέπη και κάνετε και λογοκρισία ρε μουνοπανα
Κουασιμοδοι στην εμφάνιση και θέλετε αγγέλους εμφανισιακά

Άντε γαμηθειτε με κάνα σκύλο και καλά να λέτε

ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ !!!!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Εμφανίσιμος γυμνασμένος 1,80...αν δεν ήταν γιατρός...και ήταν πχ εργάτης ή ταξιτζής...θα σου'λεγα εγώ τι επιτυχίες θα είχε

Το κυρος του επαγγέλματος και η προοπτική καλής ζωής τις τραβάει φίλε...και όχι το άτομο.Και 1,65 κουασιμόδος να ήταν,πάλι θα του έρχονταν με ανοιχτά πόδια για ακά

Και όταν οι γκόμενες σου έρχονται απο μόνες τους...φυσικά δεν θα κάθεσαι να ασχολείσαι με το dating.Απλά διαλέγεις αυτή που σου αρέσει,όπως κάνουν οι γυναίκες
Καλά εσυ με τα μυαλά που έχεις…. και 11.500 posts

Θα έχει ξεκινήσει ο γιος μου να γαμαει στα 15 και εσυ θα κανείς υπέρ ανάλυση της σχετικότητας στο γαμησι

Σαλτα γαμησου μόνο και μόνο γιατί κλαίγεσαι ρε ρεντικολο
Βολεμένε … που θες να γαμησεις αδέκαρος και μένεις με την μαμά και μπαμπά

Όλοι σου φταίνε

Αν έχουν Genetics

Αν έχουν χρήματα

Αν έχουν κύκλο

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.427
Πόντοι
27.261

Στα μπουρδελα και πολύ σας είναι που υπάρχει και αυτή η επιλογή… ετσι όπως είστε για τον γάιδαρο Καβάλα ρε ρεντικολα του κερατά

ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ !!!!
Σαλτα γαμησου μόνο και μόνο γιατί κλαίγεσαι ρε ρεντικολο

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!!
πολυ ρεντικολο δικε μου οντως :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάτι τελευταίοι αποτυχημένοι κακομοίρηδες έμειναν να ρουφάνε τις μύξες τους. :2funny:
Κανένας από την συσπειρωμένη μούργα δεν μπόρεσε να νικήσει την τακτική Ντόναλντ. Πως να χάσει η αλήθεια;
εύκολα ισοπεδώνει. Μέγιστο επιχείρημα το γαμήσι με γκόμενες για ποιότητα και με πουτάνες για τα χοντρά. :rockon:
Το πόσο τους πόνεσε αυτό, δεν λέγεται.
Αυτή η απλή γραμμή έχει γίνει ο ταφος τους!!! Επί σειρά μηνών, τους αποδομώ με σταθερότητα ένα προς έναν προσθέτοντας διαρκώς νέα χτυπήματα. Έβριζαν και στρεψοδικούσαν (ηδονίζομαι όταν το γράφω αυτό) :confused:
αγκαλιά σαν αδερφές. :2funny: Όσο κι αν σκούζουν πια κι όσους κλώνους κι αν φτιάξουν, κουτουλάνε σε τοίχο.
Έμειναν οι πιο απαξιωμένοι να απαντούν στους εαυτούς τους:2funny: διότι όσοι τους έκαναν πλάτες
έχουν πάει να ράψουν τις κωλοτρυπίδες τους από τα ψωλοκέραυνα που τους έριξα.
Έμειναν δηλαδή οι περισσότερο κομπλεξικοί. Αναμενόμενο όπως ο ήλιος συνεχίζει να βγαίνει από την ανατολή. Ζητιανεύουν ξανά και ξανά ευκαιρίες όσο τους σέρνω στο άρμα μου με την μούρη τους φρένο στα χαλίκια. :rockon:
Πορωμένοι πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες. Η ανικανότητα κρυμμένη στον κατάντια!
Κάθε μέρα το ίδιο γλέντι. Δεν είχα, δεν έχω κι ούτε θα έχω άξιο αντίπαλο. Δεν μου φτάνει η νίκη μου
ούτε ότι αποδείχτηκαν ανεξόφλητοι και κότες σε όλα, έχω πάθος για την καταστροφή τους.

giphy.gif

:rockon:

• Like

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Γιατί τα genetics που πήρατε από την μαμά και τον μπαμπά… ήταν Κουασιμοδος διασταύρωση με σκύλο

η μαμά και ο μπαμπάς θέλαν οικογένεια για τον χ, ψ λόγο και δεν μπόρεσαν να σας προσφέρουν κάτι μέχρι την ενηλικίωση σας, παρά μόνο μείνετε μαζί τους και τρώτε ένα πιάτο φαΐ , και internet που σας πληρώνουν

ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ !!!!
Αυτός είσαι! :rockon:Το ξεβράκωμα στις άμυνες είναι πάντα ισχυρότερο κι από την ίδια την εκτέλεση!!!
Ο αριθμός των δυνατών τρόπων για να παίξουμε τις τέσσερις πρώτες κινήσεις ανά πλευρά
σε μια παρτίδα σκάκι είναι 318.979.564.000.
Η μεγαλύτερη θεωρητικά δυνατή παρτίδα σκακιού είναι 5.949 κινήσεις.
Κάποιοι εδώ μέσα δεν μπορούν πλέον ούτε ανάσα να πάρουν.
Βίασε τις ψυχές τους! Μην περιορίζεσαι! Απλώσου σαν την χολέρα!

• Like

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.427
Πόντοι
27.261
Κάτι τελευταίοι αποτυχημένοι κακομοίρηδες έμειναν να ρουφάνε τις μύξες τους. :2funny:
Κανένας από την συσπειρωμένη μούργα δεν μπόρεσε να νικήσει την τακτική Ντόναλντ. Πως να χάσει η αλήθεια;
εύκολα ισοπεδώνει. Μέγιστο επιχείρημα το γαμήσι με γκόμενες για ποιότητα και με πουτάνες για τα χοντρά. :rockon:
Το πόσο τους πόνεσε αυτό, δεν λέγεται.
Αυτή η απλή γραμμή έχει γίνει ο ταφος τους!!! Επί σειρά μηνών, τους αποδομώ με σταθερότητα ένα προς έναν προσθέτοντας διαρκώς νέα χτυπήματα. Έβριζαν και στρεψοδικούσαν (ηδονίζομαι όταν το γράφω αυτό) :confused:
αγκαλιά σαν αδερφές. :2funny: Όσο κι αν σκούζουν πια κι όσους κλώνους κι αν φτιάξουν, κουτουλάνε σε τοίχο.
Έμειναν οι πιο απαξιωμένοι να απαντούν στους εαυτούς τους:2funny: διότι όσοι τους έκαναν πλάτες
έχουν πάει να ράψουν τις κωλοτρυπίδες τους από τα ψωλοκέραυνα που τους έριξα.
Έμειναν δηλαδή οι περισσότερο κομπλεξικοί. Αναμενόμενο όπως ο ήλιος συνεχίζει να βγαίνει από την ανατολή. Ζητιανεύουν ξανά και ξανά ευκαιρίες όσο τους σέρνω στο άρμα μου με την μούρη τους φρένο στα χαλίκια. :rockon:
Πορωμένοι πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες. Η ανικανότητα κρυμμένη στον κατάντια!
Κάθε μέρα το ίδιο γλέντι. Δεν είχα, δεν έχω κι ούτε θα έχω άξιο αντίπαλο. Δεν μου φτάνει η νίκη μου
ούτε ότι αποδείχτηκαν ανεξόφλητοι και κότες σε όλα, έχω πάθος για την καταστροφή τους.

giphy.gif

Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

και εσυ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.176
Πόντοι
736
Ε ναι, αυτές πιο φτιάχνονται μέρα και νύχτα μπροστά στον καθρέφτη και διαβάζουν μόνο συμβουλές ομορφιάς είναι και πιο γκλαμ μουνάκια, φυσικά.
Για ρίξε λιγο φως τελικα τι παιζει με το μακιγιαζ γιατι ας πουμε οταν θα βαλω βλεφαρίδα και κραγιον τραβαω γαμιαδες fast τυπου και οταν δεν κανω μακιγιαζ τραβαω σχεσακιδες...Εγω καλος η κακος δεν μου αρεσει να βάφομαι θα το κανω πολυ σπανια διοτι δεν βρισκω το λογο βαση με αυτο που ειμαι και σαν άνθρωπος αλλα και στα επαγγελματικά...Ομως εχω παρατηρήσει και εμενα και τους αντρες να χαζευουμε γυναικες και τρανς που εχουν ωραιο μακιγιαζ...Ενα ολοκληρωμένο μακιαζ ειναι μια μεταμόρφωση τελικα ειναι ναι η οχι καλο..το θελουμε η οχι?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποια καθιζήματα δεν μπορούν να με φτάσουν. Με φθονούν και με ζηλεύουν. Απέχω έτη φωτός όπως κι άλλοι
τίμιοι και ντόμπροι γαμιάδες. Πάω και την πέφτω σε όσες γκόμενες μου αρέσουν κι όπου μου έρθει για να βρω
να γαμήσω ποιοτικά. :rockon:Στα παπάρια μου τα άκυρα. Στα παπάρια μου το κοινό ανδρικό καλό.
Κάποιοι ψωριάρηδες :2funny: νομίζουν ότι θα συστρατευτώ μαζί τους λες και υπήρχε ποτέ συστράτευση μεταξύ ανδρών
ή γυναικών. Στις πουτάνες πάω μόνο για τα χοντρά όταν πάω κι αυτό τους τρελλαίνει. :confused:
Σε λίγο δεν θα υπάρχει καν πορνεία, ήδη έχει σακατευτεί κι η όποια ποιότητα υπήρχε στα πλαίσια του στημένου.
Τότε θα γαμιούνται μεταξύ τους. Δεν έχουν ποιότητα και αναγκαστικά πληρώνουν για να βαπτίσουν
την κατάντια τους ως ποιοτική. :2funny:
Το ενδεχόμενο να γαμιέται ο κόσμος χωρίς κάποιος να τα παίρνει και κάποιος να τα δίνει το κάνουν γαργάρα.
Είμαστε πολλοί οι γκομενάκηδες αλλά σκόρπιοι.

giphy (1).gif

• Like

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Καλα τα κλαμπ καλες οι βιβλιοθηκες και ολα αυτα που λετε αλλα τα ποσοστά επιτυχιας γερνουν υπερ της χειλοπιτας.
Δεν λεω οτι φοβομαστε τη χειλοπιτα αλλα γιατι να επιβεβαιώσουμε αλλη μια,γιατι να ειμαστε ο 126ος στη σειρα που της αυξησε την αυτοπεποίθηση και εχει παρει το στυλ της ντίβας?υπαρχει περίπτωση ο 127ος ο επόμενος να εχει επιτυχία?αρα ποιος θα εχει επιτυχια στην δύσκολη τη γκόμενα?
Και αλλαζω θεμα,αν θελετε να εχετε μεγάλα ποσοστα επιτυχιας μονο αν οι γυναικες δουλευουν σε εσας.
Π.χ μια προμοσιον εταιρεια καλλυντικων δικια σας,ξερετε ποσες απο αυτές θα σας κατσουν?
H ΧΕΙΛΟΠΙΤΑ τύπε, είναι πίτα με χείλη;;;

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456

ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ !!!!
Τύπε μου δεν σε ξέρω αλλά σε πάω, συνέχισε το reality check :hi:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.892
Πόντοι
3.556
Για ρίξε λιγο φως τελικα τι παιζει με το μακιγιαζ γιατι ας πουμε οταν θα βαλω βλεφαρίδα και κραγιον τραβαω γαμιαδες fast τυπου και οταν δεν κανω μακιγιαζ τραβαω σχεσακιδες...Εγω καλος η κακος δεν μου αρεσει να βάφομαι θα το κανω πολυ σπανια διοτι δεν βρισκω το λογο βαση με αυτο που ειμαι και σαν άνθρωπος αλλα και στα επαγγελματικά...Ομως εχω παρατηρήσει και εμενα και τους αντρες να χαζευουμε γυναικες και τρανς που εχουν ωραιο μακιγιαζ...Ενα ολοκληρωμένο μακιαζ ειναι μια μεταμόρφωση τελικα ειναι ναι η οχι καλο..το θελουμε η οχι?

Οι περισσότεροι άνδρες, καλώς ή κακώς, θεωρούν ότι μία κοπέλα που βγαίνει έξω μακιγιαρισμένη, τους ενθαρρύνει να την προσεγγίσουν.

Ενώ όταν η παρουσία της είναι ανεπιτήδευτη, δηλαδή χωρίς μακιγιάζ και φαντεζί ρούχα, θεωρούν ότι μάλλον δεν ψάχνεται, ή τέλος πάντων δεν μοιάζει να δείχνει ενδιαφέρον να γνωρίσει νέο κόσμο.

Αυτό το λέω στη βάση της συμπεριφοράς των περισσότερων φίλων μου.

Εκείνοι βέβαια που το εννοούν πραγματικά, που κάνουν κινήση να προσεγγίσουν μια άγνωστη συχνά, δεν τα κοιτάν αυτά. «Της την πέφτουν» ψιλοαυθόρμητα, άπαξ κι έχουν την αίσθηση, ότι παίζει να κάτσει η φάση, άσχετα αν η κοπέλα είναι φτιαγμένη η άφτιαχτη.

Τώρα, πώς το βλέπουν εκείνοι που γουστάρουν και τρανς, δεν έχω ιδέα. Στις δικές μου παρέες δεν έχουμε άτομα που να ενδιαφέρονται για άτομα που παλεύουν με την αλλαγή ή την υπέρβαση του φύλου τους.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Καλά τα λέει ο @BIG_BIG_BEN σχετικά με τον γάμο, αλλά χρειάζεται σωστή επιλογή γυναίκας για να τεκνοποιήσεις, ΑΚΟΜΑ και αν δε σκοπεύεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί της.
Και επίσης, καλό είναι οι γονείς να χωρίζουν τα τσανάκια τους από πολύ νωρίς αν δεν έχουν σκοπό τη συμβίωση. Μη σας πω και πριν γεννηθεί το παιδί.
Με αυτόν τον τρόπο, συνηθίζει το παιδί να είναι από βρέφος μέλος μιας μονογονεϊκής οικογένειας και να μην του φαίνεται παράξενο που οι γονείς του ζουν χωριστά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είδατε πως σακατεύω κάποιους και τρέχουν; τα έχω ξανα-γράψει. Με σοβαρότητα αυστηρότητα, τακτικές και γέλιο.
Τους έχω κάνει τις σούφρες σαν ακορντεόν. :2funny:Κοιτάξτε τώρα στο επόμενο ποστ πως θα βγάλω (εύκολα)
στον αφρό τις πουτάνες για να κατακρεουργήσω την αρρωστημένη μούργα όσων τσακίζω.
Είμαι ο εφιάλτης τους! Όσο συνθέτω μαεστρικά γραμμές στα ποστ μου, ξεσκίζοντας τα εσώψυχά τους
αυτοί τρικλίζουν σκεπτόμενοι πως να περισώσουν ότι απέμεινε από την κατάντια τους.

(ε ρε ακάποτο γαμήσι που τους ρίχνω)

:2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.427
Πόντοι
27.261
ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ :rockon:
Δομινίκη και Αντριάνα Λίντα έχουν τον ίδιο στόχο, να βρουν άντρα χορηγό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom