Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.818
- Πόντοι
- 3.656
Εγω ξερω κατι ελληνιδες που γαμιούνται στις τουαλέτες σε κατι εξωτερικά και εδω ελλαδα το παίζουν κυρίες
Κι εδώ τα κάνουν,όταν φεύγουν απ'τα χωριά τους
Εγω ξερω κατι ελληνιδες που γαμιούνται στις τουαλέτες σε κατι εξωτερικά και εδω ελλαδα το παίζουν κυρίες
1870 είναι FIDΕAlexandra Prado. Ωραία έκφυλη μούρη. Θηλυκότητα δεν ξέρω αν έχει. Σήμερα σπανίζει το χαρακτηριστικό.
Η στέκα στο μαλλί της, μαλακία. Κόκκινη κάρτα για την ροπή επιβεβαίωσης μιας που αυτά
δεν είναι ρούχα για σκάκι. Στάνταρ θα παίρνει παρτίδες από άμπαλους που θα την κοζάρουν.
Κανονικά παίζει ή μόνο μπούλετ κτλ;
1870 είναι FIDΕ
Πολύ είπες… μην σου πω στα 12 χαλάνε…πριν το απογευμα συναντησα στον ηλεκτρικο μια γνωστη μου το 2004 γεννημενη ελληνιδα, αυτη την θυμαμαι 16 χρονων ειχε σωμα μοντελε, πλεον εχει γινει σαν κεφτες και εκει που καθοτανε σε καποια φαση την στενευε η μπλουζα και την σηκωσε και διεκρινα τρελη ραγαδα πανω απο την μεση, φανταστειτε πως θα ειναι ο κωλος της, ποσο χλαπατσα θα ειναι, και ερχονται εδω καποιοι και γραφουν οτι ξερουν αρκετες τριανταρες με εμφανιση 8-9, να πεις οτι ζουσαμε σε καμια ολλανδια θα το πιστευα, αλλα στην ελλαδα και επειδη εδω το τοπικ ειναι για τις ελληνιδες, η ελληνιδα μετα τα 16 κανει αθλια διατροφη και καταχρησεις και οι μισες μεχρι τα 20 σαβουριαζονται, μην κοιτατε στα ινστα που πεφτει φιλτρο.
πως γινεται εγω να μην βλεπω εξω σε ηλεκτρικο,μετρο τριανταρες τοσο εμφανισιμες, για παραδειγμα πηγα σημερα απο κηφισια στο συνταγμα και μετα περιστερι, μονο κατι 18 χρονες συναντησα της προκοπης εμφανισιακα, πανω απο 25 κατι σαπιοκωλες, χλαπατσες χοντρες εβλεπα,
Το αντίθετο..Χαλκιδική είναι τελευταία επιλογή οικονομικα και παν όσοι δε παν νησιά το καλοκαίριΤώρα,αν έχεις δυνατότητα να πας 1 βδομάδα...Χαλκιδική τον Αύγουστο,λεφτάς θεωρείσαι
Υπάρχουν και κορίτσια που ξυπνάν χαράματα και Κυριακές κι αργίες να πάνε σε φούρνους και φαστφουντάδικα για δουλειά.
Το γαμήσι με τις ιερόδουλες μια χαρά ειναι απλα πρέπει να εχεις αρχίδια,εγω σε αμεσες συγκρίσεις που χω κάνει δεν εχω δει διαφορες και πολλες ιερόδουλες κανουν τρελα πραγματα στο κρεβατι.
Επίσης μεσω σοσιαλ παιζει φάση απλα θελει τροπο και εμπειρία το θέμα.
Πότε δεν πρέπει να τη πεφτουν είτε στο δρομο ειτε απο κοντά.
Ειστε άντρες αξιας μιληστε ανοίχτητε αλλα ποτε μην επιβεβαίωσετε καμια,ποτε μην γλιψετε η ζητιανεψετε μια γκομενα, ποτε μην ανεβασετε την αξία της και ποτε μην υποτάχθητε στα θελω της.
Κατι τετοιες παπιες χάλασαν τη πιάτσα και παιζουν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα
Το αντίθετο..Χαλκιδική είναι τελευταία επιλογή οικονομικα και παν όσοι δε παν νησιά το καλοκαίρι
Μπάζα και αλλοδαπές κυρίως.Σιγά μην ξυπνάνε οι πριγκηπέσες με τους χιλιάδες φολουερς χαράματα και Κυριακές για δουλειά.Αυτές χαράματα πάνε για ύπνο,δεν ξυπνάνε
'' ,,, Θα τις δεις, θα τις βρεις τέτοια ώρα στο Βενέτη, στο Γρηγόρη σε περίπτερα, Mini market και αλλού. Στο κέντρο, στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Χαλάνδρι,,,'' . Ισχύει σε αρκετά καλό ποσοστό ,επειδή δουλεύω σε take away τις βλέπω κάθε ημέρα . Νέες κοπέλες 20 χρ, 25 χρ,30 χρ, πρωί πρωί να πάρουν τον καφέ τους ,κάτι πρόχειρο για πρωινό και πάνε στις δουλειές τους . Όσο για την εμφάνιση το 50% είναι ωραίες . Περνάνε και κάτι μητέρες , 35αρες ,οι οποίες κ αυτές δουλεύουν , να τις πιείς στο ποτήρι .Δεν ισχύει, φίλε μου. Οι περισσότερες είναι ψιλομπαζάκια, ναι. Αλλά σηκώνονται, παν στη δουλειά και ζουν από αυτήν μένοντας με τους γονείς τους.
Θα τις δεις, θα τις βρεις τέτοια ώρα στο Βενέτη, στο Γρηγόρη σε περίπτερα, Mini market και αλλού. Στο κέντρο, στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Χαλάνδρι, όπου.
Για Ελληνίδες μιλάω, οι αλλοδαπές ούτως ή άλλως.
Έχουμε κι εκείνα τα φιλότιμα κορίτσια, που δεν τα βρήκαν έτοιμα και το παλεύουν. Κι ας ανεβάζουν τις παπαριές τους στο ίνστα και στο τικ-τοκ.
Δεν ισχύει, φίλε μου. Οι περισσότερες είναι ψιλομπαζάκια, ναι. Αλλά σηκώνονται, παν στη δουλειά και ζουν από αυτήν μένοντας με τους γονείς τους.
Θα τις δεις, θα τις βρεις τέτοια ώρα στο Βενέτη, στο Γρηγόρη σε περίπτερα, Mini market και αλλού. Στο κέντρο, στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Χαλάνδρι, όπου.
Για Ελληνίδες μιλάω, οι αλλοδαπές ούτως ή άλλως.
Έχουμε κι εκείνα τα φιλότιμα κορίτσια, που δεν τα βρήκαν έτοιμα και το παλεύουν. Κι ας ανεβάζουν τις παπαριές τους στο ίνστα και στο τικ-τοκ.
Ε άλλο μπαζάκια,άλλο...καυλάκια.Δεν έχουν ίδια αξία στο μουνοχρηματιστήριο.Γι'αυτό άλλες δουλεύουν Κυριακή πρωί στον Γρηγόρη και στον Βενέτη...και άλλες γυρίζουν τώρα απ'το ξενύχτι
'' ,,, Θα τις δεις, θα τις βρεις τέτοια ώρα στο Βενέτη, στο Γρηγόρη σε περίπτερα, Mini market και αλλού. Στο κέντρο, στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Χαλάνδρι,,,'' . Ισχύει σε αρκετά καλό ποσοστό ,επειδή δουλεύω σε take away τις βλέπω κάθε ημέρα . Νέες κοπέλες 20 χρ, 25 χρ,30 χρ, πρωί πρωί να πάρουν τον καφέ τους ,κάτι πρόχειρο για πρωινό και πάνε στις δουλειές τους . Όσο για την εμφάνιση το 50% είναι ωραίες . Περνάνε και κάτι μητέρες , 35αρες ,οι οποίες κ αυτές δουλεύουν , να τις πιείς στο ποτήρι .
Εσυ για να πλησιασεις γυναικα πρωτα πρεπει να την ζυγισεις μην τυχον φας χυλοπιτα μετα να δεις αναμεσα στις στρατηγικές σου ποια μεθοδο θα ακολουθησεις και θα σηκωσεις ολοκληρη θεατρικη παρασταση και μην ξεχναμε το βιτσιο σου εισαι ο δασκαλος που θα στρωσει τις γυναικες μιας και τις ξερεις τοσο καλα που ριτορευεις λες και εχεις μητρα..Ευγε Κυριακη πρωιΕίσαι η απόλυτη ξεφτιλα του αντρικού ειδους και θες να δώσεις και συμβουλές τρομαρα σου.
Είσαι ενας φεμινιστης 100%
Να μας το πεις για να λεμε καλημερα μονο σε αυτες που το κανουν στο κρεβατιΕγω ξερω κατι ελληνιδες που γαμιούνται στις τουαλέτες σε κατι εξωτερικά και εδω ελλαδα το παίζουν κυρίες
Dating γινεται χαμος απο επιλογες τωρα αν εσυ με εναν παππά θες να θαψεις ολο το χωριο δεν γίνεται...καμια δεν ειναι καλη σε ολα οπως και εσεις δεν ειστε σουπερ σε ολα ...οποτε αναλογα με τα κεφια σου βλεπεις και ποια θα τα γουσταρει...ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ? και μην κανεις το λαθος να μου πεις οτι τους προστατεύεις γιατι μονο μαμουχαλους σηκωνειςΚοίτα υπάρχει σοβαρο πρόβλημα περί του dating ελλαδα,δεν είναι τυχαίο ολοι να παραπονιουνται που δεν βρίσκουν κοπελα.
Αν το φλερτ ανεξάρτητα αν ειναι χαριτωμενο η οχι και εσυ το βλεπεις οτι παρακαλαει εχεις σοβαρο προβλημα,,,τους λες να μην εκφραζονται συναισθηματικά σοβαρεψου..Στο φλερτ βαρυτητα εχει οτι το ατομο βρηκε τη δυναμη να εκφραστει και μιλαμε για αντρες δυναμικά πλασματα που κοινωνικα τα εχουν τσακιστει μεσα απο το επαγγελματικο γρανάζι σε μια μονιμη απομακρινση απο τη φυσικη τους δυναμη σε μια μονιμη απομακρινση απο τα πραγματικα τους χαρισματα..Τους λες να μην εκφράζονται στο φλερτ που ειναι μια στιγμιαια οργασμικη ταραχη ειδη εγκλοβισμενη στα πρεπει...και δεν ειναι λουρι αυτο? δηλαδη τους εχεις για αχρηστους και εσυ βγαζεις γουστα σαν δασκαλος ..Καμια επιλογή δεν έχουν, ο αλλος παει στην Ερμού και παρακαλαει καθε μια να του δώσει σημασία και τρώει απανωτες χυλοπίτες, αλλος τη πεφτει απο τα σοσιαλ,αλλος παρακαλαει να γινει προξενιό,αλλος ριχνει τα στανταρ του στο πάτωμα και προσπαθεί να βρει οτι να είναι και μετα μου λες πως υπάρχουν επιλογές?
Που ειναι οι επιλογές?οι γυναίκες ναι οτι εχουν επιλογες και προσφορές, ο άντρας πρέπει να κοπιασει για να βρει μία.
Ποια λουριά και κολαρα λες τυπισσα?
Ισα ισα που λεω πως πρέπει να αυτοβελτιωθουν να εξελιχθουν στη ζωη να μην παρακαλανε τη καθε μια οπως κανει η πάπια και κάποια τρικ επιτυχίας στο dating για να εχουν οσες μπορουν περισσότερες.
τους κανεις ροζΚανεις λαθος,δεν θα τη ζυγισω να δω αν θα δώσει χυλόπιτα αλλα θα τη κοψω να δω τι καπνό φουμάρει.
Αρχικά τις ψυχολογω και μετα πράττω αναλόγως,πάντα πρέπει να εφαρμόζεις στρατηγική στο dating γιατί μετα απλα θα εισαι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης.
Ολα πρέπει να γίνονται μεθοδικά και στοχευμενα και δεν λέω καποιες φορές πέφτω εξω αλλα εκει εφαρμόζω τη στρατηγική της αλλαγης,δεν κάθομαι να χρονοτριβω με μια που θα με καθυστέρησει ή θα μου σπατάλησει ενέργεια,ολα πρέπει να γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες,στο dating ο χρονος ειναι πήδημα τοσο απλά.
Ξέρω οτι η μέθοδος αυτη που λεω δεν αρέσει στις γυναίκες γιατί μ αυτα που λέω και γραφω ενδυναμώνω τη θεση του άντρα αλλα δεν πιεζω κανέναν,οποιος θέλει ακουει οποιος θέλει ας μην ακούσει.
Πόσο να βελτιωθεί κάποιος ρε αδερφέ πες μου; Δηλαδή συγνώμη με όλο τον σεβασμό αν κάποιος δεν έχει τη δυνατότητα να ανελιχθεί κοινωνικά άρα είναι καταδικασμένος; Αυτό μου λες;Εγώ πιο πισω αν διάβασες ελεγα περι της αυτοβελτίωσης των αντρών και της εξέλιξης, σκοπός είναι ο άντρας να εξελιχθεί και να μην παρακαλάει τη καθε κοπέλα για να του δώσει σημασία.
Ενας άντρας αξίας ποιοτικος πιστεύεις οτι δεν θα πετύχει?
Εχω γνωστό 37 ετων γιατρό ειδικότητα καρδιολόγο,ειναι στο νοσοκομείο και θα ανοίξει και ιδιωτικό ιατρείο.
Τέλος παντων η επιστήμη του τρωει άπειρο χρόνο οποτε δεν εχει χρόνο πολυ ελεύθερο για γνωριμιες κλπ.
Με το θέμα dating δεν εχει δώσει ουτε σημασία ουτε εχει ασχοληθεί πολυ.
Ομως ο τύπος ειχε συνέχεια διαφορετικές γκόμενες και τωρα παντρεύεται μια 9αρα 25 ετων ψηλη ξανθιά.
Λοιπόν ο τύπος δεν πηγε ποτε να παρακαλεσει κάποια κοπελα ουτε να του γινει προξενιό.
Ηταν στη δουλεια του έβγαινε που και που και παντα ειχε επιλογές, γιατί?γιατι πολυ απλα ηταν αντρας αξιας.Ειναι εμφανίσιμος 1.80 καλη δουλειά γυμνασμένος οσο πρέπει εχει τρόπους και σωστη συμπεριφορά χαμογελαστος κλπ.
Χωριζε γιατι ολες ηθελαν γάμο οι προηγούμενες και αυτος δεν ήθελε μεχρι που βρήκε αυτη που του αρέσε οποτε θα γίνει οικογενειαρχης σε λιγους μήνες.
Ειναι ο τυπος που θα τον δει ο σαμπ ζιρο και θα πει η ζωη ειναι αδικη,θα τον δει ο παπιας και θα πει αραγε στην Ερμού την έριξε η σε κανα mall,θα τον δει ο χ ψ ω και θα πει θα του τρώει τα λεφτά η γκόμενα και αλλα πολλα σενάρια που θα προσπαθει να βρει ο καθένας να πει ψάχνοντας να βρει την αιτία.