Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
ααα ναι ρε… ξέχασα έβαλες το μπουρδελο της μάνας σου.
Σε ποιο όνομα σε βρίσκουμε… ή θα περιμένεις καραούλι ;;;
Θα ρθεις ή θα κρυφτεις σε κανενα καδο παλι???Κοντα στην Ασκληπιου ειμαι...Αλλα τι ρωταω...Μια αδερφη σαν εσενα που να βρει θαρρος...Κριμα για τη γυναικα σου μονο!Τετοιο μουνι πρεπει να το γαμα ενας κανονικος ανδρας και οχι κατι τραβελοπουστες σαν του λογου σου.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!ΠΑΡΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ!
Άμα λέω ότι είσαι Αγαπούλης και Λαλάκης φουσκωτός…!!!
Και με το πουλί στο χέρι… παρακαλάς μήπως βρέξεις το πετσακι σου (αυτό που δεν σηκώνεται στα 24 σου με τον αέρα και μόνο !!!)
Είσαι και ρομαντικός μαλακάκος και έδωσες 500€ για να βαρέσεις την πουτανα… τατουάζ…!!!
Πες μου τώρα τι πίνεις και ποιος σε έχει στα χαπάκια…

Συνημμένα

• IMG_1273.jpeg
    IMG_1273.jpeg
    616 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG_1272.jpeg
    IMG_1272.jpeg
    812,2 KB · Εμφανίσεις: 19

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Θα ρθεις ή θα κρυφτεις σε κανενα καδο παλι???Κοντα στην Ασκληπιου ειμαι...Αλλα τι ρωταω...Μια αδερφη σαν εσενα που να βρει θαρρος...Κριμα για τη γυναικα σου μονο!Τετοιο μουνι πρεπει να το γαμα ενας κανονικος ανδρας και οχι κατι τραβελοπουστες σαν του λογου σου.
Δηλαδή θες να χαλάσει βενζίνα το ΕΚΑΒ να σε πάει στα Επείγοντα να δει τι έπαθες… ???

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Άμα λέω ότι είσαι Αγαπούλης και Λαλάκης φουσκωτός…!!!
Και με το πουλί στο χέρι… παρακαλάς μήπως βρέξεις το πετσακι σου (αυτό που δεν σηκώνεται στα 24 σου με τον αέρα και μόνο !!!)
Είσαι και ρομαντικός μαλακάκος και έδωσες 500€ για να βαρέσεις την πουτανα… τατουάζ…!!!
Πες μου τώρα τι πίνεις και ποιος σε έχει στα χαπάκια…
Μου κανει κριτικη ενας αποτυχημενος με τρεις γαμους...Μαλλον τα χαπακια τα παιρνεις εσυ για τη στυτικη δυσλειτουργια που εχεις!Δεν εξηγειται αλλιως...Παιζει να σαι τερμα τελειωμενος.Εγω κανω τα γουστα μου,γαμαω δυνατα και ζω τη ζωη μου!Εσυ τι κανεις ρε τελειωμενε???Ουτε μαλακια δε τραβας με το τσουτσουνακι σου...Για αυτο εχεις κομπλεξ με τις πουτανες απ'οτι φαινεται...

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
ΕΣΥ θα πας στο Ναυάγιο “τι τρέχει με τις Ελλεινιδες 2024”
χαχαχαχαχα
500€ να βαρέσεις την πουτανα τατουάζ
Δεν μπορώ να κρατήσω την κοιλιά μου από τα γέλια
Ρε σε τι κόσμο σε μεγάλωσαν… δεν παίζει άλλο σενάριο… πρέπει να είσαι υιοθετημένος !!!

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Δηλαδή θες να χαλάσει βενζίνα το ΕΚΑΒ να σε πάει στα Επείγοντα να δει τι έπαθες… ???Κ

Δηλαδή θες να χαλάσει βενζίνα το ΕΚΑΒ να σε πάει στα Επείγοντα να δει τι έπαθες… ???
Θα σε κλαιει το παιδι σου αν εμφανιστεις ρε γερο...Ασε τους τσαμπουκαδες σε εμενα!Ελα να το διαπιστωσουμε απο κοντα λοιπον!Το γαμησι που θα αρπαξεις δε θα χει προηγουμενο.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.268
Πόντοι
206
Εντάξει χαβαλέ κάνω εννοείται. Μη το μπαχαλέψουμε
PS. Μη κάνεις άλλες "μαλακίες" όμως. Γενικά μιλώντας, όχι για τα τατουάζ μόνο :hi:

Ρε άραξε, είπαμε δηλαδή... Αυτά που γράφονται στις τελευταίες σελίδες και από τους 2 σας δε θέλω να τα χαρακτηρίσω. Και ξέρεις τη γνώμη μου για τον τύπο. Και εμένα μου έγραψε μια μλκια για τη μάνα μου. Και τι έγινε? Δίνει κάποιος σημασία σε τέτοια σχόλια?
Κάνω παράθεση εσένα γιατί χθες και εγώ έκανα χαβαλέ με το τατουάζ σου και έδειξες να κατάλαβες ότι πραγματικά ήταν αυτό. Χαβαλές. Όχι φυσικά ότι ο συγκεκριμένος κάνει χαβαλέ. Εσύ είσαι 24 και ελπίζω και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις. Ο άλλος είναι 45αρης και κάθεται και βρίζει μάνες κλπ και τα εννοεί κιόλας.
Για αυτό το γράφω σε εσένα, γιατί πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αυτά που γράφεις είναι τελείως τραγικά και κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και να το σταματήσει αυτό. Άσε τον άλλον, δεν αξίζει αυτή η ξεφτίλα :hi:
Στο έγραψα και χθες με όλο το σεβασμό. Και διάβασε και τι έγραψα στο τελευταίο post που παραθέτω.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Μου κανει κριτικη ενας αποτυχημενος με τρεις γαμους...Μαλλον τα χαπακια τα παιρνεις εσυ για τη στυτικη δυσλειτουργια που εχεις!Δεν εξηγειται αλλιως...Παιζει να σαι τερμα τελειωμενος.Εγω κανω τα γουστα μου,γαμαω δυνατα και ζω τη ζωη μου!Εσυ τι κανεις ρε τελειωμενε???Ουτε μαλακια δε τραβας με το τσουτσουνακι σου...Για αυτο εχεις κομπλεξ με τις πουτανες απ'οτι φαινεται...
Που γαμας ;
Με €€€ ??? Να κατεβάσει το βρακι της καμία να τον βρέξεις… απλά δεν
3 γάμους έχω, εσυ τι έχεις….
Ξέχασα την πουτανα τατουάζ στο μπούτι σου
Στο ενοίκιο μένεις και σε ταΐζει η μανούλα με τον μπαμπάκα σου
Ελα σειρά έχει να κανείς τατουάζ καμία άλλη που επειδή πλήρωσες… νομίζεις ότι σε αγαπάει
Λαλάκη μου φουσκωτέ….

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
χαχαχαχαχα
Ρε σε τι κόσμο σε μεγάλωσαν… δεν παίζει άλλο σενάριο… πρέπει να είσαι υιοθετημένος !!!
Με τον εαυτο σου να γελας...Εγω μια χαρα ειμαι!
χαχαχαχαχα
Συνεχισε να ειρωνευεσαι οσο σε παιρνει ακομα...Μαλλον ζηλευεις που δεν εχεις τατου!Τετοια κομπλεξαρα δεν εχω ξαναδει...Ουτε τη χλεπα μου δεν αξιζεις με αυτα που γραφεις.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Με τον εαυτο σου να γελας...Εγω μια χαρα ειμαι!

Συνεχισε να ειρωνευεσαι οσο σε παιρνει ακομα...Μαλλον ζηλευεις που δεν εχεις τατου!Τετοια κομπλεξαρα δεν εχω ξαναδει...Ουτε τη χλεπα μου δεν αξιζεις με αυτα που γραφεις.
Μα δεν σε ειρωνεύομαι… ντοκουμέντα λέω Λαλάκη μου φουσκωτέ… που έχεις γράψει με το νέο σου προφίλ στο φόρουμ…
Δεν στα έβαλα φωτογραφίες ???

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Μαλλον εσυ εισαι ο ανικανος με τρεις αποτυχημενους γαμους...Αλλη λογικη εξηγηση δε βρισκω για το ποσο καθυστερημενος εισαι...Αλλοι γαμανε(εστω με λεφτα),και αλλοι μενουν με το πουλακι τους στο χερι.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Μαλλον εσυ εισαι ο ανικανος με τρεις αποτυχημενους γαμους...Αλλη λογικη εξηγηση δε βρισκω για το ποσο καθυστερημενος εισαι...Αλλοι γαμανε(εστω με λεφτα),και αλλοι μενουν με το πουλακι τους στο χερι.
Καλά Λαλάκη μου φουσκωτέ…
γάμα εσυ και άσε εμάς με το πουλάκι στο χέρι…

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αγαπημενο μου παπί παω για ξαπλα ,,,καλο βραδυ
Τα βλέπετε ρε άχρηστοι εδώ μέσα κάποιοι; :2funny:της πρότεινα πάστα με ένα μόνο ποστ, και μου απάντησε ότι πάει για ύπνο. Εσείς σοσια-λούληδες που την γουστάρετε και τον έχετε κάνει σφεντόνα χωρίς να την δείτε, θα κάνατε 200 λάικ με 50 συζητήσεις
και αφού της δείχνατε
το στημένο σαλόνι
και τον τρεμάμενο πούτσο σας, θα κεκεδίζατε
μέχρι να μιλήσετε. :2funny:

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ
ΟΠΩΣ ΚΙ Οι ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΗΔΕΣ!

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά του τα λέει του νεκροθάφτη.μας ερχεται εδώ σαν το δικηγόρο των ελλεινιδων..δε θέλουμε δικηγόρους των σκατοελλεινιδων φίλε κορακι!!!σκατα στα μούτρα των ελλεινιδων!!!
Μόνο αν σηκώσεις πτώματα στα χέρια σου θα πιάσεις παλμό στην ζωή. Σας τα έχω ξαναγράψει.:rockon: Θυμάμαι ακόμα τους στολισμούς νεκρών που είχε καλά λεφτά. Ως έμπειρος φρακοφόρος (έχουμε και σύλλογο) θυμάμαι που οι κοντοί πηγαίνουν μπροστά
κι οι ψηλοί πίσω
με συγκεκριμένο ατσάλινο βάδισμα. Τρελλαμένοι όλοι γύρω σας κι εσεις σκέφτεστε πότε θα τελειώσει η ιστορία μην πάρετε κάνα δεκάρικο έξτρα. Αυτό λέγεται επαγγελματισμός
και πουρμπουάρ όπως
σε πολλές δουλειές .
Να μην σου αποσπά τίποτα την προσοχή.
Δεν βλεφαριάζεις καν.
Στον τάφο οδηγείς τους συναδέλφους σου που ελίσσονται στα ενδιάμεσα
με την κάσα.
Πλένεις τα χέρια στο βρυσάκι και αφού στρώνεις το κοστούμι σου, χαιδεύεσαι
με ένα υγρό μαντηλάκι του γραφείου. Είσαι έτοιμος για το επόμενο φύτεμα. :rockon:Έτσι αποκτάς ψύχραιμιά, σταθερά χέρια και υπομονή. Ότι μαθαίνουμε καλό είναι.

:sleeping:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
δεν αξιζει σε κλαψομουνηδες να ζουν! οποτε καλα ειπε...

το να δειχνεις αδυναμια χαρακτηρα σε γυναικα =αυτοκτονια...
αν τη δειχνεις και σε γυναικα που θες να γαμησεις=ευνουχισμος
Ισχύει αυτό που λες. Έχω αλλάξει πάρα πολύ απο τότε. Young and dump ήμουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom