Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
Kenan Thompson Eating GIF by Saturday Night Live

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
τι αλλη δουλεια θα εκανες και εσυ βρε καημενε..δηλαδη με λιγα λογια λεφτα δεν εχεις,τρως ολη μερα σα γουρουνι και θες να σε πιστεψουμε οτι τη πεφτεις σε ελλεινιδες στο δρομο και καθοντε
Εννοείς από θέμα επαγγελματικό status οτι σήκωνε στον ώμο κάσες (φράκοφορος) ;
Ότι είναι αρνητικό αν το πεις σε γκομενα ;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
της πρότεινα πάστα με ένα μόνο ποστ, και μου απάντησε ότι πάει για ύπνο.

Ο φουκαράς τρώει φτύσιμο στο δρόμο, τρώει και στο διαδίκτυο και μάλιστα μπροστά σε τόσον κόσμο. Έχει καταντήσει του κόσμου το περίγελο. :2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τα βλέπετε ρε άχρηστοι εδώ μέσα κάποιοι; :2funny:της πρότεινα πάστα με ένα μόνο ποστ, και μου απάντησε ότι πάει για ύπνο. Εσείς σοσια-λούληδες που την γουστάρετε και τον έχετε κάνει σφεντόνα χωρίς να την δείτε, θα κάνατε 200 λάικ με 50 συζητήσεις
και αφού της δείχνατε
το στημένο σαλόνι
και τον τρεμάμενο πούτσο σας, θα κεκεδίζατε
μέχρι να μιλήσετε. :2funny:

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ
ΟΠΩΣ ΚΙ Οι ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΗΔΕΣ!

:2funny:
Αν αντιδράς τόσο αρνητικά σε μια απλη άρνηση για πάστα πως έχεις στομάχι για τόσα άκυρα που ισχυρίζεσαι ότι τρως όταν κάνεις καμάκι παπιε;
Είναι τώρα αυτό αντιδραση ανθρώπου που ξέρει να προσεγγίζει γυναίκες;
Άσε την προσέγγιση αυτή καθεαυτή που ακόμη και ως τρολαρισμα δεν είχε καμμία πρωτοτυπια(άκους εκεί...πάμε για...πάστα :2funny::headbang:)
Γιατί τα βάζεις με το πλήθος ρε τυπε;:embarrased:
Γιατί ζοριζεσαι τόσο αγορίνα μου;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ένας που ξέρει πως να προσεγγισει γυναικες φαίνεται,δεν χρειάζεται ουτε εξυπνάδες να πουλάει ουτε να βλέπει ανταγωνιστικα ολους τους άλλους ούτε να λεει τοσα ασχετα πράγματα τα οποία δεν έχουν βάση.
Οταν ημουν 19 χρόνων ειχα ενα συνάδελφο οποίος ηταν μεγαλύτερος κατα πολυ απο μένα, αυτος δεν έλεγε παμε να ρίξουμε γκομενες αλλα παμε να γνωρίσουμε κόσμο.Ο τυπος αυτος ηταν αρκετα επικοινωνιακός και γνωριζε και μιλαγε με κόσμο σε καθε ευκαιρία.
Ο σωστος καμακας πρέπει να εχει και καλο επικοινωνιακό κατι που ο παπιας δεν το εχει.
Ομως αυτος δεν την έπεφτε απλα γνώριζε και μου ειχε δείξει τρικ επικοινωνιακα δεν ηταν σκοπος να ριξει γκομενα αλλα να γνωρίσει κόσμο,ειχε γνωρίσει τοσο πολυ κόσμο με αυτη τη μέθοδο οπου γνωριζε σε αλλους κοπέλες,βέβαια και αυτος ειχε πολλες αλλα ο σκοπος του ηταν η επικοινωνία ολο μου λέγε ονόματα ατομων που γνώριζε και απορούσα και ελεγα καλα που τους γνωρίζει όλους,ειχε χαθεί η μπάλα τα τηλεφωνα απανωτά.
Ειλικρινα αγαπητε...
Περα απο προτιμησεις αγοραιου η μη σεξ...
Δε μπορω να διαννοηθω ανθρωπο ευχαριστημενο απο τη κοινωνικη κι ερωτικη του ζωη που να καθεται και να ψελνει τροπαρια σε ενα σαιτ αγοραιου ερωτα.
Τα βαζει με τους "σοσιαλουληδες" οπως λεει αλλα τη μιση ζωη του την περνα εδω μεσα.
Ποσο παραδοξο.
Εγω αν ειχα βρει τη χρυση λυση οπως διατεινεται ο παπιος σιγα μη το παιζα ιεροκυρηκας στο bourdela:confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.793
Πόντοι
736
φαντασου δεν εχεις δουλεια ουτε παρασκευη βραδυ..τις φτυνουν τις ελλεινιδες ακομα και για πουτανες αχρηστες ειστε χαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χαζος εισαι εσυ αποτηχημενε καλαματιανε βλαχο..
Λαγωνικό εισαι ,,:coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.793
Πόντοι
736
Είναι πέσιμο αυτό τώρα του παπια?άκου πάμε για πάστα..αυτά ούτε παιδάκια δεν τα λένε σε γκόμενες..
Ρουφα το τσουτσουνι σου και το νου σου αλλα ελληνικα μικρη τριχα
Για να έχει θεμα οπως λες λογικά θα εχει βιωσει ασχημες εμπειρίες,δεν μπορεί να ξυπνήσε μια μερα και να είπε θα τα βαλω με τις ελληνίδες.
οκ,,το δέχομαι ομως δεν ειναι παιδακι και αν ειναι ανίκανος στην παρουσα φαση τουλαχιστον να μαζεψει το φαρμακι ..στην αρχη ειπαμε οκ να ξεσπασει αλλα αυτη η τρυπα παει να το επιβάλλει οτι οι ελληνιδες ειναι μεχρι εκει που φτανει ο ιδιος ..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.793
Πόντοι
736
Λοιπον θα επισημανω ενα καθαρα αποδεικτικό στοιχειο.
Ο πάπιας ειναι με τη μερια της μαγκι,αυτος ειναι ο άντρας που δεν υπολογιζει τις γυναίκες και δίνει κιολας και συμβουλές περι του dating,αλλα βριζει και τους οικους ανοχής.
Ο πάπιας ιδεολογικα τάσσεται μαζι με τα φεμινιστικα κινήματα,ουσιαστικά προσπάθει να πει αυτο που εξυπηρετεί αυτούς.
ποιους αυτους ??λογικα εμενα δεν με ανακατευεις με φεμινίστριες γιατι εγω εμαι εναντια σε καθε μορφη ΕΞΟΥΣΙΑΣ για οτι αφορα το κοινωνικο μου περιβαλλον εναντια στο φασισμο και σε αυτους που επιβάλλουν τον μικροκοσμο τους ..οποτε ολα καλα οσο σεβομαστε το διπλανο μας και μας σέβεται ..τωρα αν περνάει τα ορια ο καθε κατουριμενος θα λαβει και τα επινίκια μεχρι τοτε χαμογελο και ευγένεια,,:coffee:

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
φαντασου δεν εχεις δουλεια ουτε παρασκευη βραδυ..τις φτυνουν τις ελλεινιδες ακομα και για πουτανες αχρηστες ειστε χαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χαζος εισαι εσυ αποτηχημενε καλαματιανε βλαχο..
Ρε τηγανοκεφαλε Αλβανέ ήρθες εδώ σε φιλοξενούμε λάδωσε το έντερο σου και θες να Γαμήσεις και ελληνίδα τρομάρα σου.και που ξέρεις ότι οι Οι ελληνίδες πουτάνες είναι άχρηστες αφού ούτε αυτές σε δέχονται βρε γυμνοσαλιγκα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάλι κουβαλήθηκε η μούργα να κλαφτεί. :2funny:
Ήθελα να ξέρα που την βρίσκουν την όρεξη. Αλλά σάμπως έχουν και ζωή; όπως έχω παρατηρήσει
μόνο για στρεψοδικία και βρισίδι είναι εδώ και τόσο καιρό. Αποδέχομαι τα γραπτά τους ως σχολιασμό
και σχολιάζω κι εγώ με την σειρά μου, την κατάντια :2funny: και τα χόμπυ τους :2funny:
ενώ παράλληλα τις έχω σακατέψει τις κότες. Τι πιο δίκαιο;

Ντόναλντ = δίκαιος!

:rockon:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Πάλι κουβαλήθηκε η μούργα να κλαφτεί. :2funny:
Ήθελα να ξέρα που την βρίσκουν την όρεξη. Αλλά σάμπως έχουν και ζωή; όπως έχω παρατηρήσει
μόνο για στρεψοδικία και βρισίδι είναι εδώ και τόσο καιρό. Αποδέχομαι τα γραπτά τους ως σχολιασμό
και σχολιάζω κι εγώ με την σειρά μου, την κατάντια :2funny: και τα χόμπυ τους :2funny:
ενώ παράλληλα τις έχω σακατέψει τις κότες. Τι πιο δίκαιο;

Ντόναλντ = δίκαιος!

ο ακριβοδίκαιος …. !!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ο ακριβοδίκαιος …. !!!
Κάποιοι ψάχνουν δεκατη ευκαιρία για πρώτη εντύπωση :2funny:και εικοστή ευκαιρία για διάλογο στα επιχειρήματα
που τους έχωσα στον λάρυγγα. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; εσύ όλα καλά; σήμερα πήγα για σκάκι. Έγραψα και κάτι.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Κάποιοι ψάχνουν δεκατη ευκαιρία για πρώτη εντύπωση :2funny:και εικοστή ευκαιρία για διάλογο στα επιχειρήματα
που τους έχωσα στον λάρυγγα. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; εσύ όλα καλά; σήμερα πήγα για σκάκι. Έγραψα και κάτι.

Έπαιξα κάμια ώρα bullet στο lilchess
Καφριλικια χωρίς βασίλισσα, έναντι 1 ίππου αλλά Hikaru, έσπαγα τα μούτρα αλλά είχε αγωνία, το γύρισα σε 3 πάλι το ίδιο, φάγανε κάτι νουλες…

Εδώ λογαριασμοί πάνε και έρχονται… έχουν από 2-3 και μιλάνε οι ίδιοι
Έχει και τους βαλτούς που είναι υπασπιστές στα αληθινά ναυάγια του νήματος…
Έχει τους αγαπούληδες… και τώρα πλέον και μανταμιτσες…
Κολέγιο Μπαρμπικα το κάναμε εδώ μεσα, κοινώς θηλέων…!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρουφα το τσουτσουνι σου και το νου σου αλλα ελληνικα μικρη τριχα

οκ,,το δέχομαι ομως δεν ειναι παιδακι και αν ειναι ανίκανος στην παρουσα φαση τουλαχιστον να μαζεψει το φαρμακι ..στην αρχη ειπαμε οκ να ξεσπασει αλλα αυτη η τρυπα παει να το επιβάλλει οτι οι ελληνιδες ειναι μεχρι εκει που φτανει ο ιδιος ..

Ρε τηγανοκεφαλε Αλβανέ ήρθες εδώ σε φιλοξενούμε λάδωσε το έντερο σου και θες να Γαμήσεις και ελληνίδα τρομάρα σου.και που ξέρεις ότι οι Οι ελληνίδες πουτάνες είναι άχρηστες αφού ούτε αυτές σε δέχονται βρε γυμνοσαλιγκα.

Για να ποζάρω...:rockon:

ασχέτως με τον τρολολίντερ, εγώ θα σας βοηθήσω (όπως κι άλλα μέλη που έχω επιλέξει) είτε υπάρχετε είτε όχι
ως γυναίκες διότι για μένα το νετ είναι ΜΟΝΟ για ξεπάτωμα και γέλιο. Εδώ μέσα υπάρχουν αγάμητοι και άχρηστοι πορωμένοι πουτανάκηδες :2funny: που πάνε μόνο με πουτάνες και το παίζουν ότι τις βγάζουν γκόμενες ή ότι το γαμήσι
μαζί τους είναι καλύτερο από της γκόμενας. Πρόκειται για μονόχνωτα και δυστυχισμένα πλάσματα. Αγκαζέ έχουν
τους σοσια-λούληδες :2funny:που ως δειλοί κι ανίκανοι, δεν βρίσκουν γκόμενα ποτέ. Αυτή η μούργα με σκυλόβριζε
και στρεψοδικούσε συσπειρωμένη κι ούτε να με διώξουν δεν μπόρεσαν. Τους έκοψα τ αρχίδια και χαίρομαι
που το λέω. Αυτά είναι τα πατήματα που μου έδωσαν. Όποιος είναι εναντίον τους, είναι φίλος μου κατευθείαν.
Έχω έρθει στο φόρουμ για να λέω αυτά που συμβαίνουν ακριβώς και στον πόντο στην πραγματική ζωή
με γνώμονα την πάρτη μου εδώ μέσα. Επίσης, δεν τους χωνεύω όπως και πολλούς από όσους έχω γνωρίσει
και το έχω πει ξεκάθαρα. :rockon:Χαίρομαι που μειώνω τα χόμπυ τους και γελάω που σέρνονται προσπαθώντας
να αρθρώσουν. Τέλος ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε σε τίποτα, δεν με νοιάζει καθόλου :2funny:
και τα θυμίζω στις νύφες για να τα ακούν οι πεθερές. :2funny: Μου αρέσει αυτή η κατάσταση κι αν μπορούσα
θα ήμουν όλη μέρα εδώ μέσα να τους καψαλίζω τον εγκέφαλο. Αυτός είναι ο δικός μου σχολιασμός
σε φόρουμ σχολιασμού-τσακωμών και δέχομαι ότι κι αν μου πουν. Απλό!

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
@Donald-Duck

παίζει ως WCM deepfear κυρίως bullet 1’ ή 30” στο chess.com

Συνημμένα

• IMG_1300.jpeg
    IMG_1300.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 11

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
@Donald-Duck

παίζει ως WCM deepfear κυρίως bullet 1’ ή 30”
Alexandra Prado. Ωραία έκφυλη μούρη. Θηλυκότητα δεν ξέρω αν έχει. Σήμερα σπανίζει το χαρακτηριστικό.
Η στέκα στο μαλλί της, μαλακία. :2funny: Κόκκινη κάρτα για την ροπή επιβεβαίωσης μιας που αυτά
δεν είναι ρούχα για σκάκι. Στάνταρ θα παίρνει παρτίδες από άμπαλους που θα την κοζάρουν.
Κανονικά παίζει ή μόνο μπούλετ κτλ;

:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom