Ρουφα το τσουτσουνι σου και το νου σου αλλα ελληνικα μικρη τριχα
οκ,,το δέχομαι ομως δεν ειναι παιδακι και αν ειναι ανίκανος στην παρουσα φαση τουλαχιστον να μαζεψει το φαρμακι ..στην αρχη ειπαμε οκ να ξεσπασει αλλα αυτη η τρυπα παει να το επιβάλλει οτι οι ελληνιδες ειναι μεχρι εκει που φτανει ο ιδιος ..
Ρε τηγανοκεφαλε Αλβανέ ήρθες εδώ σε φιλοξενούμε λάδωσε το έντερο σου και θες να Γαμήσεις και ελληνίδα τρομάρα σου.και που ξέρεις ότι οι Οι ελληνίδες πουτάνες είναι άχρηστες αφού ούτε αυτές σε δέχονται βρε γυμνοσαλιγκα.
Για να ποζάρω...
ασχέτως με τον τρολολίντερ, εγώ θα σας βοηθήσω (όπως κι άλλα μέλη που έχω επιλέξει) είτε υπάρχετε είτε όχι
ως γυναίκες διότι για μένα το νετ είναι ΜΟΝΟ για ξεπάτωμα και γέλιο. Εδώ μέσα υπάρχουν αγάμητοι και άχρηστοι πορωμένοι πουτανάκηδες
που πάνε μόνο με πουτάνες και το παίζουν ότι τις βγάζουν γκόμενες ή ότι το γαμήσι
μαζί τους είναι καλύτερο από της γκόμενας. Πρόκειται για μονόχνωτα και δυστυχισμένα πλάσματα. Αγκαζέ έχουν
τους σοσια-λούληδες
που ως δειλοί κι ανίκανοι, δεν βρίσκουν γκόμενα ποτέ. Αυτή η μούργα με σκυλόβριζε
και στρεψοδικούσε συσπειρωμένη κι ούτε να με διώξουν δεν μπόρεσαν. Τους έκοψα τ αρχίδια και χαίρομαι
που το λέω. Αυτά είναι τα πατήματα που μου έδωσαν. Όποιος είναι εναντίον τους, είναι φίλος μου κατευθείαν.
Έχω έρθει στο φόρουμ για να λέω αυτά που συμβαίνουν ακριβώς και στον πόντο στην πραγματική ζωή
με γνώμονα την πάρτη μου εδώ μέσα. Επίσης, δεν τους χωνεύω όπως και πολλούς από όσους έχω γνωρίσει
και το έχω πει ξεκάθαρα.
Χαίρομαι που μειώνω τα χόμπυ τους και γελάω που σέρνονται προσπαθώντας
να αρθρώσουν. Τέλος ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε σε τίποτα, δεν με νοιάζει καθόλου
και τα θυμίζω στις νύφες για να τα ακούν οι πεθερές.
Μου αρέσει αυτή η κατάσταση κι αν μπορούσα
θα ήμουν όλη μέρα εδώ μέσα να τους καψαλίζω τον εγκέφαλο. Αυτός είναι ο δικός μου σχολιασμός
σε φόρουμ σχολιασμού-τσακωμών και δέχομαι ότι κι αν μου πουν. Απλό!