Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Πολλοί βασίζονται οτι μεσω κύκλων θα μπορέσουν να γνωρίσουν μια κοπέλα.
Δυστυχώς οι κύκλοι δεν βοηθάνε,ισως να γνωρίσετε κάποιες κοπέλες αλλα θα αρκεστείτε σ αυτά που διαθέτει ο κύκλος.
Δεν εχετε την πληθώρα έτσι ωστε να διαλέξετε,οι γυναίκες οι περισσότερες οταν ψαχνονται επεκτυνουν τους κύκλους τους,χωνονται παντού ανακατεύονται οποτε θα βγουν κερδισμένες.
Ο άντρας δεν το κάνει αυτο εχει μικρότερο ευρος επιλογών σε σχέση με μια γυναίκα μεσα στους κυκλους.
Σαφως και το χώσιμο μεσω σοσιαλ η στο δρόμο χυμα δεν βοηθαει,ισα ισα που θα δωσετε αξια στη καθε μια και θα της ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση.
Θα πουν πολλοι μα καλα που θα μπορεσει να βρει ο αντρας πληθώρα κοριτσιών.
Μια λύση ειναι να χωθει σε δραστηριότητες που πανε πολλες κοπέλες,εκει εχει πληθώρα επιλογών για γνωριμία, οχι πέσιμο,με την εκάστοτε γνωριμία τσεκάρετε τη γκόμενα αν εκπέμπει σήματα και εκει μονο κάνεται το βήμα.
Δεν θα πω αναλυτικά τι και πως για να μην τα μαθαινουν όλοι.
Οποιος θέλει βοήθεια μεσω π.μ μόνο.
…..

Ξεκινά μπαλέτο…

Άντε γεια

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Καποια ψυχη φεμινα ειπε για μπαλέτο.
Σύμφωνω,οποιος παει μπαλέτο θα μπαλαρει με πολλες,ας λένε κάποιοι οτι θέλουν, εκει θα μπαλαρει καλα και θα παίξει μπαλα με μηδεν ανταγωνισμό.
Αλλα ας μην κολλαμε στο μπαλέτο γιατι η φεμινα το ειπε κοροιδευτικα.
Υπάρχουν και αλλες δραστηριότητες που αναλογικα είναι περισσότερες οι γυναίκες,οποιος θέλει να δει ποιες ειναι ας ψάξει να βρει
Όχι δεν το είπα κοροϊδευτικά… πολλοί φίλοι μου που κάνουν πολεμικες τεχνες σε πολύ ανέβασμενο επίπεδο γράφονται μπαλέτο για να φτιάξουν τα split τους, εναέριες κλωτσιές (παίρνουν βάση από τις πιρουέτες) και πίστεψε με γίνεται χαμός… επίσης
που να δεις σε αγωνιστικό αερόμπικ τι μουνια μαζεύει και όλες κορμάρες

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.670
Πόντοι
3.556
Γιατί λες ότι σε βολεύει?ποιες δουλευουνε σε φούρνους και φαστφουντσδικα οι ελλεινιδες?δε βλέπετε εοτο οι κοπέλες είναι αλβανίδες..Έλα με τη καραμέλα πια..καμία ελλεινιδα δε δουλεύει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εγώ το ίδιο βλέπω..πολλές σαβουρες οι ελλεινιδες. Εξω στους δρομους.μόνο στο Περιστέρι και στο πειραια εχει καλά κομμάτια..αλά εκεί έχει πολλές αλβανίδες γεννημένες ελλαδα.οι ορίτζιναλ ελλεινιδες είναι μπαζολες..πως να το κάνουμε..

Δε συμφωνούμε. Πέρνα μια βόλτα από χαράματα βς νύχτα σε καφετέριες, μπαρ, φαστφουντάδικα, μαγαζιά με ρούχα και με άλλα είδη.

Έχω τόσες γνωστές. Γνωρίζω τα αδέρφια τους, την οικογένεια τους. Δεν είναι Αλβανίδες. Ελληνίδες είναι.

Αλλά, αν τυχόν δεν είσαι σκυλί του δρόμου, πήγαινε στις τράπεζες ή στα ταχυδρομεία. Κι εκεί Ελληνίδες θα δεις. Κι άμα θες να γνωρίσεις τριαντατοσάρες γιατρούς ή δικηγόρους και το ´χεις, υπάρχουν επίσης μέρη να τις βρεις.

Είναι λοιπόν κοπέλες που δουλεύουν για ένα μεροκάμματο, είναι κι άλλες που κάνουν καριέρα.

Μη λέμε ό,τι θέλουμε, ρε συ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.824
Πόντοι
3.656
Ολο το dating βασίζεται πανω στις νεες καταστάσεις της εποχής.
Δεν ειναι το ίδιο που ηταν πριν 30 χρόνια,έχουν αλλαξει πολλα απο τοτε.
Στη σημερινή εποχή οι απαιτήσεις ειναι περισσότερες, οι κοπέλες πιο απαιτητικές, πιο έμπειρες πιο μαθημενες πιο εξελιγμενες,ολα αυτά οποιος νομίζει οτι κανει τη φαση πιο ευκολη ζει με αυταπάτες.
Αν παλια ο μεσος άντρας ήθελε μια δυο συμβουλές η μια μικρη εμπειρία για να εχει γκόμενα σημερα θελει να κάνει ολοκληρα σεμινάρια και να εχει μεγάλη εμπειρία πανω στο dating.
Οταν ομως ο μεσος ορος ειναι κατω των νέων απαιτήσεων και των νεων συνθηκών εκεί γίνεται ορατο το πρόβλημα.
Πολλοι μου λενε δεν μπορώ να βρω κοπέλα,οι ανιδεοι θα τον κοροϊδέψουν, η πιο ψαγμένοι θα τον καταλάβουν, και οι έμπειροι θα τον συμβουλεύσουν αλλα και θα του δείξουν κιόλας.
Ξεχάστε οσοι νομίζετε οτι το dating ειναι αυτοδιδακτο για να έχεις επιτυχίες στη σημερινη εποχή και ακομα στο μελλον τα πράγματα θα ειναι ακομα πιο δύσκολα.
Χωρις σεμινάρια κανεις δεν θα μπορεί να ρίξει γκόμενα οσο και αν ακούγεται τραγικό

Δεν υπάρχει κανένα dating στην Ελλάδα

Και αν προκύψει,έχει γίνει απο προξενιό και κονέ κατα 99,9%.Γιατί...έτσι θέλουν οι ελλεεινίδες.

Τι σεμινάρια να θέλει,απλά φροντίζεις να μην είσαι αποκομμένος κοινωνικά (που στην Ελλάδα είναι ο θάνατος σου) και να δείχνεις ότι έχεις επαφή με γυναίκες.Ανέβαζε φώτο με ξαδέρφες στα σοσιαλ,με γυναίκες συναδέλφους,με τουρίστριες,με άγνωστες,να σε βλέπουν οι άλλες δίπλα σε γυναίκες.Κοινώς...παίξε κι εσύ το θεατρό σου και κάποιες μαλακισμένες θα τσιμπήσουν

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Γιατί λες ότι σε βολεύει?ποιες δουλευουνε σε φούρνους και φαστφουντσδικα οι ελλεινιδες?δε βλέπετε εοτο οι κοπέλες είναι αλβανίδες..Έλα με τη καραμέλα πια..καμία ελλεινιδα δε δουλεύει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εγώ το ίδιο βλέπω..πολλές σαβουρες οι ελλεινιδες. Εξω στους δρομους.μόνο στο Περιστέρι και στο πειραια εχει καλά κομμάτια..αλά εκεί έχει πολλές αλβανίδες γεννημένες ελλαδα.οι ορίτζιναλ ελλεινιδες είναι μπαζολες..πως να το κάνουμε..

Δεν δουλεύουν γενικά λες ή δεν δουλεύουν καθόλου ;

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.670
Πόντοι
3.556
Δεν υπάρχει κανένα dating στην Ελλάδα

Άστο, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά εννοείται, ότι έχεις να κινείσαι σε μπαρ και club, άμα θες να κάθεται συχνά η μία ή η άλλη φάση.

Οι αυθόρμητες γνωριμίες εδώ κι εκεί λειτουργούν ακόμη, αν και φυσικά το ίνστα και τα υπόλοιπα έχουν πάρει εδώ και καιρό το πάνω χέρι.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Δεν ξέρω τι γράφεται… και ποιες σας ζητάνε Ε9 και ΙΒΑΝ πριν το σταξουν για πάρτη σας… το μουνάκι τους

3 γυναίκες παντρεύτηκα
η 1η καθηγήτρια με ακαδημαϊκή καριέρα (βιβλία κτλ κτλ)

η 2η δεν ξέρω τι επαγγέλλονταν 3.5 χρόνια που ήμουν μαζί της, 100 γυναίκες το μυαλό της δεν το είχαν
ο φτωχος ήμουν εγώ με 7ψηφιο νούμερο €€€ το μήνα από το Γραφείο

η 3η που είμαι και τώρα κονομημενη με δυνατη καριερα 12 χρόνια μικρότερη μου.

Να μην αναφέρω ότι οι γάμοι σου φέρνουν και κουμπαριές… και γνώριμες

Μάλλον έχω το κοκαλάκι της νυχτερίδας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.824
Πόντοι
3.656
οσο περναει ο καιρος ,μου θυμιζεις ολο και περισσοτερο τον σπασικλα με τον οποιο βγαινω(εβγαινα) κυριως για ποτο.
εκανα την αναγκη μου φιλοτιμο ,δηλαδη,ΕΛΛΕΙΨΕΙ αλλης παρεας και ΟΤΑΝ φυσικα δεν βγαινω με γκομενα!
εχω αναφερει ξανα γιατι εχω μπλεξει με αυτον τον ηλιθιο και το παρεακι "συναδελφων"-δικηγορων.
πολυ απλα γιατι η παλια μου παρεα εχει σπασει,αλλοι προς εξωτερικο και αλλοι προς Αθηνα:coffee:
εγω ντρεπομαι να βγαινω μαζι τους ειλικρινα και απορω γιατι εξακολουθω να το κανω:confused:
ουτως η αλλως εχω την ιδιοτητα του δικηγορου(για αλλους λογους),αλλα δεν προκειται να ασκησω ελευθερη δικηγορια.

αυτος ειναι επισης νεος δικηγορος(ο θεος να τον κανει),γιος τεως δικαστη,βυσμα,παρθενος και ΜΙΖΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ !
κλαιγεται μπιρι μπιρι συνεχεια και ξινιζει ακομα και για το ΠΟΥ θα βγουμε, ενω απο νυχτα ειναι ΠΟΥΘΕΝΑΣ και αυτος νομιζει το αντιθετο:confused:
μιλαμε ουτε χηρα που εχει να παει με αντρα απο το μιλλενιουμ δεν κανει ετσι :undecided:..απο το πρωτο Big Brother με Τσακα και Προδρομο!
η παρεα του ειναι κατι τετοια ανθρωπακια ,με τους οποιους αν δεν τελειωνα Νομικη,οι δρομοι μας δεν υπηρχε περιπτωση να συναντηθουν ουτε μετα θανατον:coffee::coffee: ενταξει ,δεν ειναι ολοι Καντακουζηνοι,αλλα και παλι ...δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας! αυτοι ειναι του φαινεσθαι!

σκεφτομαι λοιπον να του ζηταω να με πληρωνει για τις απειρες ωρες ψυχικης οδυνης που αναγκαστικα υφισταμαι, βγαινοντας με τετοια ναυαγια,μονο και μονο για να μη βγαινω μονος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θελω να βγαινω ΜΟΝΟ για πεσιματα και οχι ραντεβου με γκομενα .
το τελευταιο 4μηνο ΛΟΙΠΟΝ εμπλεξα με μια γιατρινα και για να μη μου ΣΠΑΕΙ τα παπαρια (για οτι μπορεις να φανταστεις),αλλα και για να ΣΚΑΣΕΙ να κλαιγεται δηθεν για την δυσκολια γνωριμιας με μουνια, εκλεισα ΔΥΟ φορες μπουζουκια με την παρεα της γιατρινας!
Ζευγαρα-Ιακωβιδης ηταν τη μια φορα και Λιολιου την αλλη !:coffee::coffee:
....ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον καλεσα!!! πολυ απλα για να δω αν ερθει ή θα βρει προφαση για να βολευτει στη μονιμη "φυγοπονη" γκρινια του:coffee::rockon:
εγω ημουν βεβαιος για την εκβαση,διοτι ειναι ΧΕΣΤΗΣ και ισως ΑΔΕΡΦΗ ,περα απο παρθενος,αλλα πονταρα στο να τον δελεασω με τις φιλες της γιατρινας...ΜΑΝΤΕΨΕ.....:confused::confused::confused::confused::confused: τον χαλουσε η μουσικη,τον χαλουσε η καπνιλα,ενιωθε "αδιαθετος" για ελληναδικα!
ΚΟΙΝΩΣ,το σκατο εφτασε στην καλτσα και μονο στην ιδεα της "αρενας" με τα γυναια που θα τον περιμεναν για σουσου και λικνισματα!

o ΙΔΙΟΣ μαλακας επιμενει μεχρι σημερα να ειρωνευεται και να μην πιστευει οτι γινεται παιχνιδι εξω,παρα το γεγονος οτι του ειχα ετοιμη κατασταση. τον εχω στο ψυγειο πλεον και το θλιβερο ειναι οτι κραζει που δεν του στελνω για εξοδους. εχει ΑΓΝΟΙΑ της καταντιας του.
βολευεται στη μιζερια του αντρικου (??) αφοπλισμου, πιο πολυ ασχολειται με το κινητο του παρα με τον λουτσο του(αμφιβαλλω αν ξερει οτι εχει λουτσο),μου στελνει συνεχεια βιντεακια απο τα γελοια μπαρακια που βγαινει με τα αλλα μπακουρια,μπας και με ψησει να ξαναβγω μαζι τους και για να νιωσω οτι χανω τα μεγαλεια με τα ....nerd party animals!:confused::confused::confused:
ουτε 15χρονος σπυριαρης δε θα μου εστελνε βιντεακια μεσανυχτα! σκεφτομαι να τον μπλοκαρω προσωρινα!
οταν τον προτρεπω να χωνεται σε καμια μουνιτσα,αντι να βιντεοσκοπει το ντεκορ και τα εφε των μαγαζιων,αλλαζει κουβεντα:jerking:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....οποιος ναυαγος δεν θελει να σωθει,δεν εχει αναγκη απο σωτηρες..:coffee:
αλλα απο ομοιοπαθη ναυαγια ,τα οποια λειτουργουν ως χρησιμοι φρουροι στο βασιλειο μαλακιας+μιζεριας που εχει χτισει στον μικροκοσμο του! καθε αποποπειρα εξοδου απο τον μικροκοσμο συνιστα απειλη για καθε ναυαγιο που σεβεται τον ..εαυτο του!

Ε τι τον κάνεις κι εσύ παρέα;Τώρα εσύ είσαι στο πυρφοριλίκι με τη γιατρίνα,βρείτε κανα δυο ακόμα πυρφοροζευγάρια να βγαίνετε και ασ'τον αυτόν.Αφού του πρότεινες κατάσταση και δεν ήρθε,είναι τελειωμένος ή αδερφή όπως λες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.824
Πόντοι
3.656
Άστο, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά εννοείται, ότι έχεις να κινείσαι σε μπαρ και club, άμα θες να κάθεται συχνά η μία ή η άλλη φάση.

Οι αυθόρμητες γνωριμίες εδώ κι εκεί λειτουργούν ακόμη, αν και φυσικά το ίνστα και τα υπόλοιπα έχουν πάρει εδώ και καιρό το πάνω χέρι.

Ως ξεκάρφωτος σε ελληνικά μπαρ και κλαμπ,το μόνο που πετυχαίνεις ΄όπως λέει κι ο Λάκης,είναι να βοηθάς τους ιδιοκτήτες να γαμάνε περισσότερο αυτοί

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ε τι τον κάνεις κι εσύ παρέα;Τώρα εσύ είσαι στο πυρφοριλίκι με τη γιατρίνα,βρείτε κανα δυο ακόμα πυρφοροζευγάρια να βγαίνετε και ασ'τον αυτόν.Αφού του πρότεινες κατάσταση και δεν ήρθε,είναι τελειωμένος ή αδερφή όπως λες
Για σένα χτυπάει η καμπάνα ή μάλλον στο λέει ξεκάθαρα «οσο περναει ο καιρος ,μου θυμιζεις ολο και περισσοτερο τον σπασικλα με τον οποιο βγαινω»

Αυτός που περιγράφει είσαι εσύ, αλλά για σένα, αυτός πυρφορίζει με τη γιατρίνα...
Δεν σε σώζει τίποτα πια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.824
Πόντοι
3.656
Για σένα χτυπάει η καμπάνα ή μάλλον στο λέει ξεκάθαρα «οσο περναει ο καιρος ,μου θυμιζεις ολο και περισσοτερο τον σπασικλα με τον οποιο βγαινω»

Αυτός που περιγράφει είσαι εσύ, αλλά για σένα, αυτός πυρφορίζει με τη γιατρίνα...
Δεν σε σώζει τίποτα πια.

Αυτός που περιγράφει είναι αδερφή.Με μένα τι σχέση έχει;

Δηλαδή άλλος πχ αν γράφει ότι συμπαθεί τους Αλγερινούς,να συμπεράνω ότι έχει και γκόμενο Αλγερινό;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μιας που τώρα θα πάω βόλτα, ρίχνω ποστ δυναμίτη για την" αρρώστια" κάποιων ψυχωτικών
πορωμένων πουτανάκηδων (έχει πολλές κατηγορίες) που δεν έχουν γαμήσει ποτέ κανονικό μουνί
κι έχουν απωθημένα...:2funny:

σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών που τους σιχαίνονται, αυτή είναι η μοίρα τους...

Γυναίκες και κορίτσια που υποβάλλουν αίτηση για την θέση της πουτάνας θα παρέχουν τις ακόλουθες υπηρεσίες: διείσδυση από το στόμα, πρωκτικά και κολπικά με ψωλές, δάχτυλα, γροθιές και αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, μπιμπερό, βούρτσες, δονητές, όπλα, δεμένες με σχοινιά και/ή αλυσίδες, κάψιμο με τσιγάρα ή φίμωμα κτλ.
Φωτογραφημένες ή κινηματογραφημένες αν χρειαστεί, στο να εκτελούν αυτές τις πράξεις. Χώρος εργασίας:
οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία θα εκτελούνται στις ακόλουθες τοποθεσίες...διαμερίσματα, ξενοδοχεία, σαλόνια μασάζ, οίκους ανοχής, αυτοκίνητα, διάδρομους, δρόμους, executive σουίτες, σπίτια αδελφοτήτων, συνέδρια, μπαρ, δημόσιες τουαλέτες, δημόσια πάρκα, στενά, στρατιωτικές βάσεις, σκηνές, γυάλινους θάλαμους κτλ. Μισθοί: Οι μισθοί θα διαπραγματεύονται σε κάθε συναλλαγή κι αν οι πελάτες μένουν ευχαριστημένοι. Οφέλη:
τα οφέλη θα παρέχονται κατά την κρίση των πορνο-αφεντικών. ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: Μη πληρωμή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ή εγκυμοσύνη, τραυματισμοί που προκλήθηκαν από την εκτέλεση υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κοψίματα, μώλωπες, πληγές, εσωτερική αιμορραγία, σπασμένα οστά, ασφυξία, ακρωτηριασμό, παραμόρφωση, τεμαχισμό και θάνατο. Σημείωση: Οι κατηγορίες για βιασμό θα αντιμετωπίζονται
ως παραβίαση της σύμβασης από τον εργαζόμενο.

Κοιτάξτε πόσο εύκολα "στήριξα" τις πουτάνες για να "γκρεμίσω" την κατάντια των ψυχωτικών πορωμένων πουτανάκηδων. :2funny: Αν μπω το βραδάκι, θα φάνε κι άλλο γαμήσι.

will-farrell-wedding-crashers.gif

:rockon:
Ειρωνικό να μιλάς εσύ για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Τουλάχιστον οι ιερόδουλες βάζουν κάποτα στον παρτενέρ.
Εσύ πάλι διατυμπανίζεις πως αν τυχόν ρίξεις κάποια γκόμενα στο κρεβάτι κάνεις "ΠΟΙΟΤΙΚΟ" σεξ μαζί της ΧΩΡΙΣ προφυλακτικό.
Οπότε μάλλον αυτές που πηδάς πρέπει να φοβούνται περισσότερο για τους κινδύνους που αναφέρεις για τις ιερόδουλες.
Έχω αρχίσει να βαριέμαι πάντως.
Βάλε και κανένα άλλο νούμερο στο σόου σου.
Τα ίδια και τα ίδια λες.
Τα δε επιχειρήματα σου η τα ποστ "βόμβες" σου είναι πιο αδύναμα κι από παιδικά δυναμιτάκια.
:2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.824
Πόντοι
3.656
Ενα ποσοστο αντρων ειναι καταδικασμένο γιατι δεν εχουν σκοπό να αυτοβελτιωθουν να εξελιχθούν να αλλαξουν.
Ενω οι εποχες αλλαζουν τα παντα εξελίσσονται οποιος μεινει εκτος εξέλιξης δυστηχως τον τρώει η μαρμαγκα.
Ακομα και ιδεολογικά ολοι πρέπει να αλλαξουμε και να αναιρεσουμε πράγματα με τη παροδο του χρόνου.
Εγω π.χ σε 10 χρόνια ισως με τα νεα δεδομένα της τοτε εποχής να λεω αλλα πράγματα για το dating,θέλει προσαρμογή στα νεα δεδομένα.

Καθήστε να παίζετε την κασέτα των ελλεεινίδων...για όλα φταίνε τα γουρούνια οι άντρες...κι αυτοί πρέπει να αλλάξουν.Κι αυ΄τές είναι οι τέλειες...που δεν χρειάζεται να αλλάξουν τίποτα

Δυστυχώς είμαστε απο τους πιο άτυχους άντρες παγκοσμίως.Οπουδήποτε αλλού,ο Έλληνας μπορεί να παίξει μπάλα.Εκτός απ'το Ελλεεινιδισταν...που θα τον παίζει

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.207
Πόντοι
3.656
Γιατί τα genetics που πήρατε από την μαμά και τον μπαμπά… ήταν Κουασιμοδος διασταύρωση με σκύλο

η μαμά και ο μπαμπάς θέλαν οικογένεια για τον χ, ψ λόγο και δεν μπόρεσαν να σας προσφέρουν κάτι μέχρι την ενηλικίωση σας, παρά μόνο μείνετε μαζί τους και τρώτε ένα πιάτο φαΐ , και internet που σας πληρώνουν

Και θέλετε και γκομενα ρε ρεντικολα
Ενώ είσαι ώριμο και σοβαρό άτομο γενικά και δεν έχεις γράψεις μαλακίες μέχρι τώρα
εδώ του γάμησες τη μάνα .

Οι σκύλες με κουασιμόδους ... που ζευγαρώνουν .... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ...

50% ΑΓΟΡΙΑ ... 50% ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....

Το 50% των κοριτσιών λοιπόν ... που είναι από κουασιμόδο με θυληκό γκέκα ...
και είχε μόνο ένα πιάτο φαϊ μέχρι την ενηλικίωση .... συν το ... απολυτήριο ΕΠΑΛ από το γαϊδουρανήφορο ...

Δεν δικαιούται να θέλει το ντάνιελ κρέϊγκ με μπριόνι σμόκιν και δεμένο παπγιόν (self tie bow tie)
πλατινένιο γιωτ μάστερ ΙΙ (το Ι , μτχ βρίσκεται φθηνό) , πορσικό και βίλλες με πισίνες στη γλυφάδα ...
συν ΣΚ αράχωβες , σέλια , καϊμακτσαλάν και σπέτσες ...

Με πιανς ;

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.207
Πόντοι
3.656
Καθήστε να παίζετε την κασέτα των ελλεεινίδων...για όλα φταίνε τα γουρούνια οι άντρες...κι αυτοί πρέπει να αλλάξουν.Κι αυ΄τές είναι οι τέλειες...που δεν χρειάζεται να αλλάξουν τίποτα
Σωστό . Ο μπέκρας σλάβος , αγράμματος εποχικός εργάτης ... με παντόφλα και σπασμένα νύχια στα ποδάρια με μύκητες , που αλλάζει φανέλα 1 κάθε καλοκαίρι ... γαμάει αλόγες μοντελέ ...

Ο έλληνας, για να γαμήσει την υπάλληλο κινητάδικου ... πρέπει να έχει κουλτούρα , ρόλεξ , σουβ , σπίτι , εξοχικό
και να την κερνάει μακαρονάδες με καπνιστό μετσοβόνε με μαύρη τρούφα, συναγρίδες και αστακούς
και να την πηγαίνει σε νεοκλασσικά μέγαρα στις σπέτσες , με οικοδέσποινα στο πρωινό να φτιάχνει κάστομ ομελέτες ....

Τα @@ μου κουνιούνται .....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.207
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να εχει ασταλινο στομαχι να χωνευει ενα καρο χυλοπιτες.
Ειναι ανθρωπινο να πονα η απορριψη οσους τους πονα.
Και δυναμη να αντεχουν οσοι αντεχουν.
Τυπάρα , όσοι λυγίζουν από τις χυλόπιτες, δεν κάνουν για γκομενιλίκια.
Πιθανόν είναι τόσο κότες, που ούτε με πουτάνες πάνε.

Είναι αυτοί που τον παίζουν και κοιτάνε τους άλλους που γαμάνε.
Μέχρι να τους κάνουν έναν πετυχημένο προξενιό και να μείνουν με αυτή ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Αν στραβώσει και τη χάσουν , θα είναι σε ψυχίατρους, άσυλα, ψυχοφάρμακα με σκυλιά και σε εκκλησίες.

Αυτοί συγχωρούν κέρατα, παρτούζες, εξώγαμα ... τα πάντα στις γυναίκες.

Αν είσαι για να γκομενίσεις και να αλλάζεις γυναίκες ...

Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !
Νοιώθεις ... οίκτο για τις γκόμενες που σε απέρριψαν ... επειδή αυτές χάνουν !
Το αποδεικνύεις, επειδή εσύ βρίσκεις άλλες , ενώ αυτές που σε απέρριψαν , παραμένουν μόνες ...

με ναφθαλίνη στο ... μαλλί ... μην το φάει ο σκώρος ... επειδή δεν αερίζεται .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom