οσο περναει ο καιρος ,μου θυμιζεις ολο και περισσοτερο τον σπασικλα με τον οποιο βγαινω(εβγαινα) κυριως για ποτο.
εκανα την αναγκη μου φιλοτιμο ,δηλαδη,ΕΛΛΕΙΨΕΙ αλλης παρεας και ΟΤΑΝ φυσικα δεν βγαινω με γκομενα!
εχω αναφερει ξανα γιατι εχω μπλεξει με αυτον τον ηλιθιο και το παρεακι "συναδελφων"-δικηγορων.
πολυ απλα γιατι η παλια μου παρεα εχει σπασει,αλλοι προς εξωτερικο και αλλοι προς Αθηνα
εγω ντρεπομαι να βγαινω μαζι τους ειλικρινα και απορω γιατι εξακολουθω να το κανω
ουτως η αλλως εχω την ιδιοτητα του δικηγορου(για αλλους λογους),αλλα δεν προκειται να ασκησω ελευθερη δικηγορια.
αυτος ειναι επισης νεος δικηγορος(ο θεος να τον κανει),γιος τεως δικαστη,βυσμα,παρθενος και ΜΙΖΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ !
κλαιγεται μπιρι μπιρι συνεχεια και ξινιζει ακομα και για το ΠΟΥ θα βγουμε, ενω απο νυχτα ειναι ΠΟΥΘΕΝΑΣ και αυτος νομιζει το αντιθετο
μιλαμε ουτε χηρα που εχει να παει με αντρα απο το μιλλενιουμ δεν κανει ετσι
..απο το πρωτο Big Brother με Τσακα και Προδρομο!
η παρεα του ειναι κατι τετοια ανθρωπακια ,με τους οποιους αν δεν τελειωνα Νομικη,οι δρομοι μας δεν υπηρχε περιπτωση να συναντηθουν ουτε μετα θανατον
ενταξει ,δεν ειναι ολοι Καντακουζηνοι,αλλα και παλι ...δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας! αυτοι ειναι του φαινεσθαι!
σκεφτομαι λοιπον να του ζηταω να με πληρωνει για τις απειρες ωρες ψυχικης οδυνης που αναγκαστικα υφισταμαι, βγαινοντας με τετοια ναυαγια,μονο και μονο για να μη βγαινω μονος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θελω να βγαινω ΜΟΝΟ για πεσιματα και οχι ραντεβου με γκομενα .
το τελευταιο 4μηνο ΛΟΙΠΟΝ εμπλεξα με μια γιατρινα και για να μη μου ΣΠΑΕΙ τα παπαρια (για οτι μπορεις να φανταστεις),αλλα και για να ΣΚΑΣΕΙ να κλαιγεται δηθεν για την δυσκολια γνωριμιας με μουνια, εκλεισα ΔΥΟ φορες μπουζουκια με την παρεα της γιατρινας!
Ζευγαρα-Ιακωβιδης ηταν τη μια φορα και Λιολιου την αλλη !
....ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον καλεσα!!! πολυ απλα για να δω αν ερθει ή θα βρει προφαση για να βολευτει στη μονιμη "φυγοπονη" γκρινια του
εγω ημουν βεβαιος για την εκβαση,διοτι ειναι ΧΕΣΤΗΣ και ισως ΑΔΕΡΦΗ ,περα απο παρθενος,αλλα πονταρα στο να τον δελεασω με τις φιλες της γιατρινας...ΜΑΝΤΕΨΕ.....
τον χαλουσε η μουσικη,τον χαλουσε η καπνιλα,ενιωθε "αδιαθετος" για ελληναδικα!
ΚΟΙΝΩΣ,το σκατο εφτασε στην καλτσα και μονο στην ιδεα της "αρενας" με τα γυναια που θα τον περιμεναν για σουσου και λικνισματα!
o ΙΔΙΟΣ μαλακας επιμενει μεχρι σημερα να ειρωνευεται και να μην πιστευει οτι γινεται παιχνιδι εξω,παρα το γεγονος οτι του ειχα ετοιμη κατασταση. τον εχω στο ψυγειο πλεον και το θλιβερο ειναι οτι κραζει που δεν του στελνω για εξοδους. εχει ΑΓΝΟΙΑ της καταντιας του.
βολευεται στη μιζερια του αντρικου (??) αφοπλισμου, πιο πολυ ασχολειται με το κινητο του παρα με τον λουτσο του(αμφιβαλλω αν ξερει οτι εχει λουτσο),μου στελνει συνεχεια βιντεακια απο τα γελοια μπαρακια που βγαινει με τα αλλα μπακουρια,μπας και με ψησει να ξαναβγω μαζι τους και για να νιωσω οτι χανω τα μεγαλεια με τα ....nerd party animals!
ουτε 15χρονος σπυριαρης δε θα μου εστελνε βιντεακια μεσανυχτα! σκεφτομαι να τον μπλοκαρω προσωρινα!
οταν τον προτρεπω να χωνεται σε καμια μουνιτσα,αντι να βιντεοσκοπει το ντεκορ και τα εφε των μαγαζιων,αλλαζει κουβεντα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....οποιος ναυαγος δεν θελει να σωθει,δεν εχει αναγκη απο σωτηρες..
αλλα απο ομοιοπαθη ναυαγια ,τα οποια λειτουργουν ως χρησιμοι φρουροι στο βασιλειο μαλακιας+μιζεριας που εχει χτισει στον μικροκοσμο του! καθε αποποπειρα εξοδου απο τον μικροκοσμο συνιστα απειλη για καθε ναυαγιο που σεβεται τον ..εαυτο του!