Ρε παιδιά μου γιατί βασανίζεστε;
Αν κάποιος είναι ευτυχής με τα μπουρδέλα του ας είναι.
Αν κάποιος είναι ευτυχής με τις αλλοδαπές του το ίδιο.
Αν κάποιος προτιμάει ελληνίδες επίσης.
Ποιος νοιάζεται; Ποιος ο λόγος να βρίζεις κάτι με το οποίο δεν ασχολείσαι καν; εεεε;
Εμείς οι γυναίκες του σαιτ εκεί κολλάμε πάντως. Οχι στο οτι επιλέγουν κάποιοι αλλοδαπές, διότι αυτό ουδόλως μας ενδιαφέρει (τουλάχιστον εμενανε), αλλά στο ότι ενώ θεωρητικά είστε ευτυχισμένοι με τις αλλοδαπές, ασχολείστε με τις ελληνίδες .. Στο οτι ενώ είστε ευτυχισμένοι με τα μπουρδέλα σας, ξαφνικά σας φταίνε πάλι οι ελληνίδες..
Αυτό ειναι περίεργο και αντιφατικό. Αναρωτιέται κανείς γιατί; Και βέβαια ξέρετε ποιο συμπερασμα βγάζει..
Δεν μου κάνει εντύπωση να συγκρίνετε, το θεωρώ φυσιολογικό, μου κάνει εντύπωση όταν ισοπεδώνετε βρίζοντας όλους εκτός απο τις αδελφές και τις μάνες σας και όλο αυτό μοιάζει να γίνεται σοβαρα.
Την ίδια απορία θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ, που τα έχω χώσει ουκ ολίγες φορές στις Ελληνίδες...
Ωστόσο, νομίζω ότι όλες στις χώρες τους, πάνω κάτω την ίδια συμπεριφορά έχουν στους ντόπιους άντρες, πλην εξαιρέσεων...Τώρα αν μου πείτε ότι σε κάποιες χώρες οι εξαιρέσεις είναι περισσότερες από ό,τι στην Ελλάδα, θα απαντήσω ότι τις συμπεριφορές, ανδρών και γυναικών, τις καθορίζει η επικρατούσα κοινωνική πραγματικότητα...
Ωστόσο, θα πρότεινα να γράφετε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και με λιγότερη απολυτότητα, γιατί διαβάζουν και άτομα που δεν έχουν σημαντική εμπειρία εμπειρία σε γκόμενες, ή μπορεί να μην έχουν οξυμένη κριτική αντίληψη...
Δεν είναι κρίμα να διαμορφώσουν άποψη, χωρίς ουσιαστικά να έχουν εμπειρία από Ελληνίδες;
Προτείνω λοιπόν σε όσους κάηκαν στο χυλό, να ,η φυσάνε και το γιαούρτι, αφενός, και σε όσους δεν κάηκαν, να μην απορρίπτουν τίποτα επειδή κάποιοι είπαν ότι "οι Ελληνίδες έτσι, ενώ οι Ρωσίδες γιουβέτσι"....Ας ζήσουν, ας βιώσουν εμπειρίες, ας καούν στην τελική από Ελλεηνίδες ή οποιαδήποτε άλλη κι ας μορφώσουν μόνοι τους την άποψή τους κι όχι μέσα από το διαδίκτυο...