Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και μιας και το θυμηθηκα.........μεχρι και στο φορουμ των νεων του ΛΑΟΣ μιλανε για το μπουρδελα!!!! χαχαχαχαχαχα

και μαλιστα το κατηγορουνε και για πορνεια και διαφορα αλλα τετοια :P προχτες το ανακαλυψα τυχαια απο search engine το οποιο με πηγε εκει!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νευρακια μου προκαλουν οι "ανθρωποι" οχι τα θρεντ.

εγω σου προκαλλω νευρακια???? :P :P :P

μονο καυλιτσες μου αρεσει να προκαλλω οχι νευρακια......τωρα εδω μεσα πως το εχω καταφερει δεν ξερω.....χαχαχαχαχαχαχα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι δε καταλαβες... να βγαινει η λουκριτια κ να λεει:θελω να φυγουν!! να βγαινει η σιλβα κ να λεει :εγω δε θελω!! με πιασες????!!!!
η αιτιολογια που στο εσβησαν ποια ειναι ?!

ααα οκ σε καταλαβα....
Υποψιαζομαι αβαταρ οτι ο λογος που το εφαγε η μαρμαγκα ηταν 1)διοτι ειχε ξανανοιχτει παλιοτερα παρομοια συζητηση με ακριβως τα ιδια και παραπλησια ζητηματα 2)οταν γραφοσουνα στο φορουμ ειχες τις εξης επιλογες "αντρας" "γυναικα" καθως επισης και "συχναζω στα κοκκινα σπιτακια" "δεν ξερωα, απλα μου αρεσει το σαιτ".........ειναι οπως οταν υπογραφεις ενα συμβολαιο.....και υπογραφες να μαζεψεις εφοσον τα διαδικαστικα του φορουμ το επιτρεπουν δε θα αλλαξει κατι.....δεν καναμε κατι παρανομο ή καταχρηστικο....δεν το παιξαμε αντρες......ειχαμε την επιλογη να γραφτουμε και γραφτηκαμε......

εχετε την εντυπωση οτι το φορουμ ειναι καποιο κρατικο μυστικο?? καντε μια γυρα στα αλλα φορουμ να δειτε τι συμβαινει......θεωρουν πως ειδικα εμεις οι καινουριες σας δημιουργουμε προβλημα εσας τους παλιους....

αυτο ειναι ολο....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Υποψιαζομαι αβαταρ οτι ο λογος που το εφαγε η μαρμαγκα ηταν 1)διοτι ειχε ξανανοιχτει παλιοτερα παρομοια συζητηση με ακριβως τα ιδια και παραπλησια ζητηματα 2)οταν γραφοσουνα στο φορουμ ειχες τις εξης επιλογες "αντρας" "γυναικα" καθως επισης και "συχναζω στα κοκκινα σπιτακια" "δεν ξερωα, απλα μου αρεσει το σαιτ".........ειναι οπως οταν υπογραφεις ενα συμβολαιο.....και υπογραφες να μαζεψεις εφοσον τα διαδικαστικα του φορουμ το επιτρεπουν δε θα αλλαξει κατι.....δεν καναμε κατι παρανομο ή καταχρηστικο....δεν το παιξαμε αντρες......ειχαμε την επιλογη να γραφτουμε και γραφτηκαμε......

εχετε την εντυπωση οτι το φορουμ ειναι καποιο κρατικο μυστικο?? καντε μια γυρα στα αλλα φορουμ να δειτε τι συμβαινει......

μην μπερδευεις την εγγραφη με την αποπομπη.
δε θα μπω στη διαδικασια να εξηγω τωρα.
ηταν κατι που ειχε αναφερθει προ πολλου, δεν υπηρχε ψηφοφορια και την εβαλα.
μετα το εσβησαν. δεν εχει αλλο αυτο ηταν.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οτι επιασα συγκεκριμενη ομαδα ατομων.
πιστεψε με πιο φανερη δε γινοταν.
χμμμ...λες γ αυτο να φευγουν μελη σιγα σιγα;γτ σβηνονται ποστ κ θρεντς ετσι...;;;
ενδιαφερον... παντως δε καταλαβαιν ρε αβαταρ γτ εχεις λυσσαξει τοσο με μας;ΕΓΩ τουλαχιστον δε πατησα ποτε στα δικα σας θεματα!!!αν κ πολυ θα θελα να σχολιασω καποια αλλα φυσικα κ δε το εκανα...παταμε σε ουδετερα εδαφη...πιο το θεμα τοτε?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μην μπερδευεις την εγγραφη με την αποπομπη.
δε θα μπω στη διαδικασια να εξηγω τωρα.
ηταν κατι που ειχε αναφερθει προ πολλου, δεν υπηρχε ψηφοφορια και την εβαλα.
μετα το εσβησαν. δεν εχει αλλο αυτο ηταν.

θες να μας αποπεμψεις???? τι κακος που εισαι..........στα λιγγια σου καθομαστε βρε???? :P :P

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
χμμμ...λες γ αυτο να φευγουν μελη σιγα σιγα;γτ σβηνονται ποστ κ θρεντς ετσι...;;;
ενδιαφερον... παντως δε καταλαβαιν ρε αβαταρ γτ εχεις λυσσαξει τοσο με μας;ΕΓΩ τουλαχιστον δε πατησα ποτε στα δικα σας θεματα!!!αν κ πολυ θα θελα να σχολιασω καποια αλλα φυσικα κ δε το εκανα...παταμε σε ουδετερα εδαφη...πιο το θεμα τοτε?

το εξηγησα παραπανω.
δε θα γραφω τα ιδια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
νομιζω οτι το θεμα εγκειται,στο οτι οταν βλεπουμε ενα γκομενακι ,δε θελουμε και πολλα -πολλα μονο να το σκισουμε -ετσι απλα ,που αυτο νομιζω οτι ειναι και η ουσια της ζωης και το πιο φυσιολογικο.
Ομως εδω στο ελαντα , τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα ,θελουνε και το μπλα-μπλα τους ,και το παραμυθι ,και το κυνηγητο ,και τα λουσα  κτλ κτλ ,ειναι βλεπεις γυναικες καριερας και θελουν ειδικη μεταχειριση  :jerking:
Βεβαια αυτο δε συμβαινει , σε χωρες που τα ηθη ειναι πιο χαλαρα και το sex θεωρειται κατι πιο απλο ,ευκολο , αμεσο χωρις πολλα μπερδεματα...
Αλλα ο καλος θεουλης εχει προνοησει και για μας ,μας εχει δωσει ενα σωρο πουτανακια σε ολα τα σχεδια , χρωματα και μεγεθη να γα**με αβερτα ,χωρις δεσμεσεις και ιδιαιτερες κωλλυσιεργιες...
Αποψη μου ειναι να απολαμβανουμε το sex αβερτα & αγοραια ,και αφηστε τες ,τις γκιοσες... ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ακομα συνεχιζεται το θεμα????????........Σαν το Κυπριακο δλδ?????
Ε ρε ζορια που τραβαει η ανθρωποτηs!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακομα συνεχιζεται το θεμα????????........Σαν το Κυπριακο δλδ?????
Ε ρε ζορια που τραβαει η ανθρωποτηs!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

οχι η ανθρωποτις......μερικοι το τραβανε :P οι λοιποι απλα διασκεδαζουν τις εντυπωσεις :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε παιδιά μου γιατί βασανίζεστε;
Αν κάποιος είναι ευτυχής με τα μπουρδέλα του ας είναι.
Αν κάποιος είναι ευτυχής με τις αλλοδαπές του το ίδιο.
Αν κάποιος προτιμάει ελληνίδες επίσης.
Ποιος νοιάζεται; Ποιος ο λόγος να βρίζεις κάτι με το οποίο δεν ασχολείσαι καν; εεεε;
Εμείς οι γυναίκες του σαιτ εκεί κολλάμε πάντως. Οχι στο οτι επιλέγουν κάποιοι αλλοδαπές, διότι αυτό ουδόλως μας ενδιαφέρει (τουλάχιστον εμενανε), αλλά στο ότι ενώ θεωρητικά είστε ευτυχισμένοι με τις αλλοδαπές, ασχολείστε με τις ελληνίδες .. Στο οτι ενώ είστε ευτυχισμένοι με τα μπουρδέλα σας, ξαφνικά σας φταίνε πάλι οι ελληνίδες..
Αυτό ειναι περίεργο και αντιφατικό. Αναρωτιέται κανείς γιατί; Και βέβαια ξέρετε ποιο συμπερασμα βγάζει..
Δεν μου κάνει εντύπωση να συγκρίνετε, το θεωρώ φυσιολογικό, μου κάνει εντύπωση όταν ισοπεδώνετε βρίζοντας όλους εκτός απο τις αδελφές και τις μάνες σας και όλο αυτό μοιάζει να γίνεται σοβαρα.

Την ίδια απορία θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ, που τα έχω χώσει ουκ ολίγες φορές στις Ελληνίδες...
Ωστόσο, νομίζω ότι όλες στις χώρες τους, πάνω κάτω την ίδια συμπεριφορά έχουν στους ντόπιους άντρες, πλην εξαιρέσεων...Τώρα αν μου πείτε ότι σε κάποιες χώρες οι εξαιρέσεις είναι περισσότερες από ό,τι στην Ελλάδα, θα απαντήσω ότι τις συμπεριφορές, ανδρών και γυναικών,  τις καθορίζει η επικρατούσα κοινωνική πραγματικότητα...

Ωστόσο, θα πρότεινα να γράφετε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και με λιγότερη απολυτότητα, γιατί διαβάζουν και άτομα που δεν έχουν σημαντική εμπειρία εμπειρία σε γκόμενες, ή μπορεί να μην έχουν οξυμένη κριτική αντίληψη...
Δεν είναι κρίμα να διαμορφώσουν άποψη, χωρίς ουσιαστικά να έχουν εμπειρία από Ελληνίδες;
Προτείνω λοιπόν σε όσους κάηκαν στο χυλό, να ,η φυσάνε και το γιαούρτι, αφενός, και σε όσους δεν κάηκαν, να μην απορρίπτουν τίποτα επειδή κάποιοι είπαν ότι "οι Ελληνίδες έτσι, ενώ οι Ρωσίδες γιουβέτσι"....Ας ζήσουν, ας βιώσουν εμπειρίες, ας καούν στην τελική από Ελλεηνίδες ή οποιαδήποτε άλλη κι ας μορφώσουν μόνοι τους την άποψή τους κι όχι μέσα από το διαδίκτυο... :sunglasses:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

αυτη η ταινια ειναι ΜΑΘΗΜΑ.......για τις καρακαλτακες ζαντες σουρουκλεμεν και τους μαμουχαλους μαμοθρευτους μπουληδες.......μαθημα ζωης αλλα φευ....λιγοι τα πιασανε τα νοηματα......ευγε νεε μου :P :P
[/quote]
Να σου υπενθυμίσω μία ακόμα σκηνή ΜΑΘΗΜΑ για όλες τις Ελλεηνίδες.
Από το "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη"
Όταν η Μάρω Κοντού προσποιούμενη την αλλοδαπή κάνει στριπτήζ ενώπιον ολόκληρης της οικογένειας και ο Mr John έχοντας αλληθωρίσει από το θέαμα και ζητώντας από την "αλλοδαπή" χορεύτρια να τα βγάλει "Όλα... Όλα"
γυρνάει στην σχέση του (την μάμα του έλληνα Αντώνη) λέγοντας της:
"Να τα μάθεις και συ Ρωρώ να μου τα κάνεις αυτά"
Όταν τα μάθετε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα αφου μεχρι και ο υπουργος βρηκε ελλεηνιδα εγω σηκωνω τα χερια ψηλα πλεον :2funny:

δηλαδη το ειδα και αυτο!!!!! ντοινγκ.........

εγω ξερω οτι ολοι τις κραζουν μεχρι να τους κατσουν.....και τα παραδειγματα εδω μεσα ουκ ολιγα ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι η ανθρωποτις......μερικοι το τραβανε :P οι λοιποι απλα διασκεδαζουν τις εντυπωσεις :P

Θελειs να μου πειs δηλαδη οτι υπαρχει και κατι αλλο εκτοs απ την διασκεδαση???????
Ωχ  πεστο μου κι αυτο να τεζαρω ο ανθρωποs!!!!!! :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτη η ταινια ειναι ΜΑΘΗΜΑ.......για τις καρακαλτακες ζαντες σουρουκλεμεν και τους μαμουχαλους μαμοθρευτους μπουληδες.......μαθημα ζωης αλλα φευ....λιγοι τα πιασανε τα νοηματα......ευγε νεε μου :P :P

Να σου υπενθυμίσω μία ακόμα σκηνή ΜΑΘΗΜΑ για όλες τις Ελλεηνίδες.
Από το "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη"
Όταν η Μάρω Κοντού προσποιούμενη την αλλοδαπή κάνει στριπτήζ ενώπιον ολόκληρης της οικογένειας και ο Mr John έχοντας αλληθωρίσει από το θέαμα και ζητώντας από την "αλλοδαπή" χορεύτρια να τα βγάλει "Όλα... Όλα"
γυρνάει στην σχέση του (την μάμα του έλληνα Αντώνη) λέγοντας της:
"Να τα μάθεις και συ Ρωρώ να μου τα κάνεις αυτά"
Όταν τα μάθετε...

καλα και το καλως ηλθε το δολλαριο επισης ταινια-μαθημα ειναι και μαλιστα σχετικοτατη και με το σαιτ....χαχαχαχα

η ιταλιδα απο την κυψελη να σου πω δε μαρεσε παρα πολυ οποτε δεν εχω να εκφερω αποψη για το διδακτικο της υποθεσης :P

παντως το νυχτα γαμου ειναι μια σουρεαλ απεικονιση της πραγματικοτητας.......κοκοτες και μαμουχαλοι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom