Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Εφόσον σού λέει γιά παντρειές καί τέτοια, ξέχνα τό γαμήσι!!Σήμερα (τελικά) πήγα και την έπεσα στο μωρό στο Βενέτη που μιλάμε στην δουλειά.
Κατά έναν περίεργο τρόπο μόλις της είπα δύο τρεις μαλακίες στο πόστο της βρίσκοντας λιγο κενό από κόσμο, αυτομάτως κορδώθηκε με λικνίσματα
και μου είπε που να με δεις στις εξόδους πόσο ωραία είμαι! Θετικό ότι χάρηκε αλλά ομολογουμενως πολύ εφηβική απάντηση. Ειτε έπεσα σε βεντέτα είτε σε αγάμητη. Της είπα αύριο να τα πούμε από κοντά όταν σχολασει και μου είπε ότι αύριο είναι απογευματινή βάρδια και πώς θα προλάβει να φτιαχτεί; δηλαδή μου είπε κάτι που γέρνει σοβαρά σε ναι αλλά δεν ξέρω για που νομίζει ότι είμαστε. Της πρότεινα να πάμε κάπου ήσυχα για ποτάκι και είπε να περάσω και βλέπουμε. Βολική απάντηση. Δεν γίνεται να πάω να την πάρω και να πάμε για ποτάκι και μετά για γαμήσι; Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Από την άλλη δύσκολο αλλά και για ποτό να παμε αν την πλσκωσω ύπουλα και τεχνηέντως στο μπαλαμουτι, θα τον φάει μέσα σε λίγες μέρες. Αρκεί να βγει και να μην είναι τρελλη. Μου έχει βγάλει πολύ ανωμαλία με την εμμονή στην μάνα της ολόκληρη γαϊδούρα. Θέλω να την ξεσκίζω και να μου λέει πω πω τι κάνω που μου λέει
η μαμά μου να παντρευτώ.
Μόνο μια φορά μου έχει τύχει αυτό κι ήταν καύλα.
Μετά από Ιερή εξέταση, βλέπω νά γαμιέται αυτή η γκόμενα.
Ποσοστό επιτυχίας πού δίνω μέ τήν συγκεκριμένη...κάτω τού 10%
Καί όμως Σάμπ αυτές πολλές φορές βρίσκουν τούς καλύτερους, είναι αρκετά δεκτικές...σέ πολλά θέματα!!Λες δεν είναι δυνατόν...να έχουν κι αυτές γκόμενο
Οσες δέν είναι, παίρνουν τόν πούλο.