tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.545
- Πόντοι
- 3.656
Σκληρέ και αδέκαστε γαμια έριξες και χυλόπιτα
Ρε μαν , τι του ανοίγεις τα μάτια και εσυ , που να δει στο βυθό το ναυάγιο, έχει σκοτεινια
Σκληρέ και αδέκαστε γαμια έριξες και χυλόπιτα
Ρε μαν , τι του ανοίγεις τα μάτια και εσυ , που να δει στο βυθό το ναυάγιο, έχει σκοτεινια
Φαντασου ποσο ανησυχει η οικογενεια σου για την κατασταση σου, που αναγκαζεται να σου κάνει και προξενιό.Χυλόπιτα έριξα,δεν έφαγα,πριν κανα δυο μήνες σε μια που ήθελε να μου την προξενέψει συγγενικό μου πρόσωπο
Δεν απαντάς όμως.
Έριξες χυλόπιτα .... μέσω αντιπροσώπου ..... σε μία κακομοίρα ... που στην προξένεψε συγγενής σου, που σε λυπάται
(κακώς σε λυπάται , σου αξίζει απόλυτα η κατάστασή σου, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ Ή ΤΩΝ ΣΑΟΥΝΤ,
ούτε ατύχημα είναι , ούτε δυστυχία, ισχύει το ίδιο για άλλα 5 δις άνδρες).
Και καμαρώνεις !!
Αντίστοιχα ... μία μουνάρα .... που χυλοπιτιάζει με το βλέμμα από το 1.5 μίλι κάτι τρόμπες σαν εσένα ...
γιατί να μην καμαρώνει ;;;;;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ .
Εσένα , σου προξένεψε μία, την τελευταία 12ετία γνωστή σου ... της έριξες χυλόπιτα δια αντιπροσώπου ...
και καμαρώνεις ......
Η μουνάρα μέχρι το περίπτερο απέναντι , μισή ώρα στη ζωή της, χυλοπιτιάζει 1500 ... λογικό να καμαρώνει .
Απλά τα νούμερα αλλάζουν .
Εσύ μία στα 12 χρόνια, αυτή 1500 στη μισή ώρα.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ .....
Έφαγες καμία χυλόπιτα ;;;
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ;;;
ή θα μας πεις και για καμία σπυριαριά με γυαλάκια ... που είχες χυλοπιτιάσει στο νηπιαγωγείο ;;;
Kαι τι σε νοιαζει εσενα? Σου κλεβουν τους γαμιαδες?Τελευταία έχω παρατηρήσει (πιστεύω κι εσείς) ότι οι μουστογριες το παίζουν γκόμενες και ψάχνονται
για πούτσα. Το πόσες φορές ακούω να λένε ότι αχ βαχ εμείς δεν ζήσαμε όπως οι σημερινές. Έναν βρήκαμε και τον πήραμε. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ
ΜΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ!
εμαθε μονος του τωρα δε παιζει να ξεβολευτει. ακομα και σε σχεση να μπει δυσκολα παιζει να νομιζει οτι η γκομενα θα ειναι η μανα τουΦαντασου ποσο ανησυχει η οικογενεια σου για την κατασταση σου, που αναγκαζεται να σου κάνει και προξενιό.
Γιατι απαντησες "οχι"? Δεν καταλαβα.
Τι ειχε η κοπελα δηλαδη?
Ενας ανθρωπος που θα σε συντροφευε ηταν. Ειναι καλυτερα που εχεις καταδικασει τον εαυτο σου σε αιωνια μίρλα και μοναξια; Συνελθε
H τελευταία πότε ήταν ;;;;;Κι απο τουρίστριες έχω φάει,και στα σοσιαλ όταν ασχολιόμουν έχω φάει,κι απο υπαλλήλους ρουχάδικων έχω φάει,αν έχεις τόσο μεγάλη απορία
Eιναι προφανες οτι πλεον η safety zone του ειναι η μοναξια και η μιρλα, ειναι τραγικο. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου, να του λεω να παει σε εναν ειδικο, τιποτα αυτος, Θυμωνει. Καμια αποδοχη της καταστασης. Εχει φτασει σε τετοιο σημειο ωστε ακομη και μια μουναρα να του ζητησει να τα φτιαξουν ΜΟΝΗ ΤΗΣ, θα βρει καποιο λογο για να πει οχι, για να μην ζησει το σοκ της αλλαγης.εμαθε μονος του τωρα δε παιζει να ξεβολευτει. ακομα και σε σχεση να μπει δυσκολα παιζει να νομιζει οτι η γκομενα θα ειναι η μανα του
ας παει μονος του σε ειδικο... αλλα δε λυνεται αυτο ουτε με ειδικο... αρνηση για ζωη εχει. ενα σταδιο σαδομαζωμανιοκαταθλιπτικο!Eιναι προφανες οτι πλεον η safety zone του ειναι η μοναξια και η μιρλα, ειναι τραγικο. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου, να του λεω να παει σε εναν ειδικο, τιποτα αυτος, Θυμωνει. Καμια αποδοχη της καταστασης. Εχει φτασει σε τετοιο σημειο ωστε ακομη και μια μουναρα να του ζητησει να τα φτιαξουν ΜΟΝΗ ΤΗΣ, θα βρει καποιο λογο για να πει οχι, για να μην ζησει το σοκ της αλλαγης.
Ε...λογικά δέν θά τού άρεσε ώς γκόμενα, ίσως δέν ήταν πολύ Sexy!!Φαντασου ποσο ανησυχει η οικογενεια σου για την κατασταση σου, που αναγκαζεται να σου κάνει και προξενιό.
Γιατι απαντησες "οχι"? Δεν καταλαβα.
Τι ειχε η κοπελα δηλαδη?
Ενας ανθρωπος που θα σε συντροφευε ηταν. Ειναι καλυτερα που εχεις καταδικασει τον εαυτο σου σε αιωνια μίρλα και μοναξια; Συνελθε
H τελευταία πότε ήταν ;;;;;
Στα σόσιαλ ... το θεωρώ ανέκδοτο .
Ειδικά αν την έπεφτες σε κάτι του στυλ τυπική ινφλουενσιάρα ..... με σανελ τσάντα και λουμπουτέν γόβα με άφθαρτο το κόκκινο .... ήταν σουρεαλισμός να την πέφτεις μέσω πμ .
Υπάλληλοι σε ρουχάδικο .... δεν είναι σοβαρό .... ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ....
Αν δεν έχεις τα σπεκς να φας ινφλουενσιάρα.
Τουρίστρια .... χειρότερο από τα 2 παραπάνω ........
Καμιά ελληνίδα .... νορμάλ .... να έπιασες κουβέντα ... να τσίμπησες τηλέφωνο ... και να πρότεινες να πάτε για καφέ στο χαλαρό ... πεθαμένη ώρα .... ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ;;;;;
Αυτός είναι ο νορμάλ τρόπος.
Τα άλλα είναι σενάρια.
Eγω ειλικρινά αναρωτιεμαι τι ηταν αυτο που σταματησε την εξελιξη του στα 14-15. Καποιο τραυματικο συμβαν? Καποιο προβλημα στο περιβαλλον του? Ειναι εντυπωσιακο.ας παει μονος του σε ειδικο... αλλα δε λυνεται αυτο ουτε με ειδικο... αρνηση για ζωη εχει. ενα σταδιο σαδομαζωμανιοκαταθλιπτικο!
Ε...λογικά δέν θά τού άρεσε ώς γκόμενα, ίσως δέν ήταν πολύ Sexy!!
Διαφορετικά δέν βρίσκω κάποιο λόγο...νά αρνηθεί.
-Οποιος άνδρας καί νά ήταν άν δέν τού άρεσε, τό ίδιο θά έκανε πιστεύω-
Eισαι σοβαρος τωρα μωρε κι εσυ?Ε...λογικά δέν θά τού άρεσε ώς γκόμενα, ίσως δέν ήταν πολύ Sexy!!
Διαφορετικά δέν βρίσκω κάποιο λόγο...νά αρνηθεί.
-Οποιος άνδρας καί νά ήταν άν δέν τού άρεσε, τό ίδιο θά έκανε πιστεύω-
Στο άλλο θέμα ... μου γράφει ... ότι η αθηνά οικονομάκου ... είναι 7αρι .....
Φαντάζομαι ... δεν θα καταδέχεται 7αρια .......
Λογικά θα θέλει από 8αρι και πάνω ..............
Κάτι συνηθισμένο θέλει το παιδί ρε παλιομαλάκες.
Μία απλή καθημερινή κοπέλα.
Κάπως έτσι .. άντε λίγο καλύτερη ...
Και τι να κάνω ρε,να την πέφτω σαν τον Ψάλτη για να ικανοποιηθείς εσύ;
Ελληνίδα 'νορμάλ'...να σου δώσει τηλέφωνο...αυτά γινόντουσαν πριν απο 30 χρόνια...πριν καταστρέψει τον πλανήτη ο Ζουκεμπεργκ
Eιναι προφανες οτι πλεον η safety zone του ειναι η μοναξια και η μιρλα, ειναι τραγικο. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου, να του λεω να παει σε εναν ειδικο, τιποτα αυτος, Θυμωνει. Καμια αποδοχη της καταστασης. Εχει φτασει σε τετοιο σημειο ωστε ακομη και μια μουναρα να του ζητησει να τα φτιαξουν ΜΟΝΗ ΤΗΣ, θα βρει καποιο λογο για να πει οχι, για να μην ζησει το σοκ της αλλαγης.
Δηλαδή εσύ άν δέν είχες γκόμενα, καί σού έφερναν μία 1,50 ύψος καί 80 κιλά,Eισαι σοβαρος τωρα μωρε κι εσυ?
Τι να μην του αρεσει?
Εδω μιλαμε για θεμα επιβιωσης πλεον. Χρειαζεται μια γυναικα διπλα του, τι δεν καταλαβαινεις?
Συγνωμη αλλά ειναι προφανές οτι δεν εχεις συνειδητοποιησει τη σοβαροτητα της καταστασης.Δηλαδή εσύ άν δέν είχες γκόμενα, καί σού έφερναν μία 1,50 ύψος καί 80 κιλά,
θά άναβες κερί στήν Εκκλησία...γιά τήν τύχη πού σέ βρήκε ?
-Διότι κάτι τέτοιο θά τού πρότειναν, διαφορετικά δέν υπάρχουν δικαιολογίες άν ήταν έστω μέτρια-