Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Σήμερα πήγα με τη μία γνωστή μου που με φλερτάρει σε μια έκθεση κατι κοινών γνωστών μας.
Ένιωσα να βρίσκομαι σε καλλιστεία του νταού Πεντέλης.....Δεν έχω ξαναδεί τόσες άσχημες γυναίκες στοιβαγμένες. Και να ακούγονται τσιρίδες πούστηδων τριγύρω.
Την πήρα να πιούμε κάνα ποτάκι σε μαγαζί φίλου στο κέντρο (εδώ συμφωνούμε πως αποκλειστικά σε μαγαζιά δικών μας πάμε), άστεγοι να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, πρεζάκια, κλασική εικόνα σάπιας Αθήνας.
Μαύρισε η ψυχή μου ρε παιδιά, τι μιζέρια είναι αυτή.

Στο μεταξύ η τύπισσα που συνόδευα μου έσπασε τα αρχίδια να μου πει (παρόλο που της ξεκαθάρισα πως δεν με αφορούν αυτά) πως τραβιόταν με έναν τύπο καιρό, και μόλις της ανταποκρίθηκα λέει, τον έστειλε.
Δηλαδή συγνώμη κιόλας, αλλά ποιός χέστηκε? Και ποιός ο λόγος να λυσσάξει να πει τέτοιο πράγμα? Λες και τα πιστεύουμε.
Εν τέλει, εκεί που ήμουν καυλωμένος να της τον χώσω, μ αυτά και μ άλλα με ξενέρωσε κάπως, είπα να κρατήσω λίγη απόσταση μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Κοινώς μάγκες μου, εγώ πλύθηκα, ντύθηκα, βγήκα από το σπίτι κεφάτος με διάθεση να περάσω ωραία και γύρισα με πονοκέφαλο και κατάθλιψη.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.269
Πόντοι
456
Και με μουνάρα μπορεί να παίξει ... αλλά θα σου κάνουν χαλάστρα σίγουρα αν μείνεις για πολύ ώρα,
δεν τσιμπήσεις δηλαδή τηλέφωνο και να φύγεις ή να την πάρεις φορτωτική να φύγετε μαζί .
Τεράστια δυσκολία.
Και να φορτώσεις να φύγεις με επιτυχία ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ . Αν ξαναπάς, σίγουρα θα σου κάνουν πουστιά.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.
Αν είσαι σε τέτοιο λέβελ το κάνεις και αλλού. Δεν χρειάζεται να ρισκάρεις στο γήπεδο των άλλων .

Ρε τύπε δε διαφωνώ πως οι πιθανότητες να γνωρίσεις μουνετο σε μαγαζί είναι απειροελάχιστες ως ένας απλός, μη φραγκατος άντρας. Αλλά εάν γνωρίσεις, ποιος ακριβώς θα σου κάνει χαλάστρα; Θα ρθουν τα γκαρσόνια και θα σε διώξουν; Θα της την πέσει ο μπάρμαν; Μπορεί σε κάνα βλαχοχωρι που όλοι γνωρίζονται, στην Αθήνα αμφιβάλλω. Το πιο πιθανό να σου ρίξει η γκομενα άκυρο πρώτη

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.269
Πόντοι
456
Σήμερα πήγα με τη μία γνωστή μου που με φλερτάρει σε μια έκθεση κατι κοινών γνωστών μας.
Ένιωσα να βρίσκομαι σε καλλιστεία του νταού Πεντέλης.....Δεν έχω ξαναδεί τόσες άσχημες γυναίκες στοιβαγμένες. Και να ακούγονται τσιρίδες πούστηδων τριγύρω.
Την πήρα να πιούμε κάνα ποτάκι σε μαγαζί φίλου στο κέντρο (εδώ συμφωνούμε πως αποκλειστικά σε μαγαζιά δικών μας πάμε), άστεγοι να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, πρεζάκια, κλασική εικόνα σάπιας Αθήνας.
Μαύρισε η ψυχή μου ρε παιδιά, τι μιζέρια είναι αυτή.

Στο μεταξύ η τύπισσα που συνόδευα μου έσπασε τα αρχίδια να μου πει (παρόλο που της ξεκαθάρισα πως δεν με αφορούν αυτά) πως τραβιόταν με έναν τύπο καιρό, και μόλις της ανταποκρίθηκα λέει, τον έστειλε.
Δηλαδή συγνώμη κιόλας, αλλά ποιός χέστηκε? Και ποιός ο λόγος να λυσσάξει να πει τέτοιο πράγμα? Λες και τα πιστεύουμε.
Εν τέλει, εκεί που ήμουν καυλωμένος να της τον χώσω, μ αυτά και μ άλλα με ξενέρωσε κάπως, είπα να κρατήσω λίγη απόσταση μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Κοινώς μάγκες μου, εγώ πλύθηκα, ντύθηκα, βγήκα από το σπίτι κεφάτος με διάθεση να περάσω ωραία και γύρισα με πονοκέφαλο και κατάθλιψη.

Γαμησετα φιλε…βγήκες με καλή διάθεση και στο τέλος η ελλεηνιδα σε έκανε σα τα σκατομουτρα της, και χαλασες χρόνο και χρήμα για αυτό…Για τον απλό μέσο άντρα δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει το βράδυ

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ όμορφη, αλλά στο Ελλαδιστάν, εάν είσαι ένας απλός άντρας χωρίς πολλά λεφτά, και στάτους, είσαι μέσα στη μιζέρια. Προσωπικά με τρελαίνει το να σκέφτομαι πως κάθε μέρα περνάει ανεπιστρεπτί και αντί να ζω όπως θέλω είμαι σκλάβος σε αυτό το κολαστήριο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Απλώς δεν το πολυ-φοράνε πια. Αν παρατηρήσεις έχει εκλείψει. Μάλιστα ακόμα περισσότερο έχει εκλείψει
το κοστούμι. Κυριαρχεί το τζιν με φούτερ, πουλόβερ, μπλούζα. Δεν παίζουν πια δυνατά τα υφάσματα. Έχουν συνδεθεί με σπουδαίες στιγμές και ο κόσμος πλέον δεν πάει σε σπουδαίες στιγμές. Η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή.
Όσον αφορά το αν ταιριάζει το τζιν με πουκάμισο σαφώς και ταιριάζει.
Απλά έχει αλλάξει η μόδα.
Είναι τι προτιμάς πια.
Το μόνο ντύσιμο που έχει εντελώς εξαφανιστεί είναι το κοτλέ.

:rockon:
Eιναι χαρακτηριστικό της καγκουροκαφριλας που κυριαρχεί.Ακομα και οι γυναίκες κυκλοφορούν χύμα με φόρμες και σπορτεξ...πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ,αλλά και τι να κάνει αν δεν έχει καναν άλλο να βγει;

Γι'αυτό δε λέμε ότι τελικά πολλοί ψάχνουν γκόμενα ΚΑΙ για να έχουν κοινωνική ζω΄ή...πέραν της ψωλαρίας;
Γουελκομ Μπακ reeeee!!!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.016
Πόντοι
3.506
Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορείς
να αλλάξεις τον αντίπαλο.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον απαξιώνεις
για να γελάς με απώτερο σκοπό να τον νικήσεις.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΛΈΝΕ
ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ;

Αυτό που γράφεις με κεφαλαία θα έπρεπε ν το διδάσκουν στα σχολεία τύπε παπια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656

Ακόμα είναι κολλημένη μαζί του,γι'αυτ΄ό στα λέει.

Καμια γυναίκα δεν μιλάει για πρώην της,όταν βγαίνει με τον επόμενο.Αν μιλάει,βρώμα η δουλειά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Γαμησετα φιλε…βγήκες με καλή διάθεση και στο τέλος η ελλεηνιδα σε έκανε σα τα σκατομουτρα της, και χαλασες χρόνο και χρήμα για αυτό…Για τον απλό μέσο άντρα δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει το βράδυ

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ όμορφη, αλλά στο Ελλαδιστάν, εάν είσαι ένας απλός άντρας χωρίς πολλά λεφτά, και στάτους, είσαι μέσα στη μιζέρια. Προσωπικά με τρελαίνει το να σκέφτομαι πως κάθε μέρα περνάει ανεπιστρεπτί και αντί να ζω όπως θέλω είμαι σκλάβος σε αυτό το κολαστήριο

Είναι γιατί ο 'απλός μέσος άντρας' λόγω της έλλειψης επιλογών και της αγαμίας του,μπορεί να του κάθεται ραντεβού μια φορά το χρόνο...ή στα δύο χρόνια...ή στα τρία χρόνια...οπότε κατα 99,9% τελικά θα βγει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είναι γιατί ο 'απλός μέσος άντρας' λόγω της έλλειψης επιλογών και της αγαμίας του,μπορεί να του κάθεται ραντεβού μια φορά το χρόνο...ή στα δύο χρόνια...ή στα τρία χρόνια...οπότε κατα 99,9% τελικά θα βγει.
Τί ραντεβού ?
Δέν είναι ερωτικά ραντεβού αυτά πού γίνονται μέ σχετική ανταπόκριση, αλλά έλεγχος περιουσιακών καί ιδιωτικών στοιχείων!!
Η γκόμενα εντωμεταξύ συλλέγει πληροφορίες -Σχεδόν κάθε εβδομάδα- από διάφορους υποψήφιους πουτσιστές...καί αναλόγως επιλέγει.
-Στήν πραγματικότητα δηλαδή η γκόμενα είναι η ιδιοκτήτρια κάποιας εταιρείας, καί όλοι οι άλλοι μελλοντικοί υπάλληλοι της-

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.839
Πόντοι
3.506
Μην αγχώνεσαι... το 41% λέει ότι θα τα φτιάξει όλα ο Κούλης.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Καλά ρε παιδιά, δεν είναι όλα τόσο μαύρα και καταδικασμένα.
Ότι υπάρχει μαυρίλα πολλή και κατιμάς, υπάρχει.

Απλά όσο μεγαλώνουμε κι εμείς, βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς, βαριόμαστε να ξαναδούμε τα ίδια εργάκια, δε μας νοιάζει να γαμήσουμε την κάθε τελευταία ντε και καλά, κατανοούμε και την πάρτη μας καλύτερα.

Όταν είμαστε νεότεροι, ό,τι και να μας λέει η άλλη απλά κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας απτόητοι, ώστε να τελειώνουμε και να πάμε στην επόμενη.
Από ένα σημείο και μετά όμως, κάπου θα ξενερώσουμε αν η άλλη πετάει απανωτά βατράχια, βάζουμε κάποια όρια κι εν τέλει δε μασάμε να ξηγιόμαστε πιο ντόμπρα και ξηγημένα αντί να κάνουμε τους χαζούς για να κόψουμε τον καπνό της καθεμιάς.

Πχ χθες που με ζάλιζε η άλλη να μου πουλήσει πόσο γαμάτη είναι, την έπιασα και της είπα 'άκου, θα σε πάω στο σπιτάκι σου να χαλαρώσεις λιγάκι να τα ξεκαθαρίσεις μόνη σου, κι αν μετά γουστάρεις, το βλέπουμε ξανά.' αντί να κάνω τον κινέζο ίσα να μπω γρήγορα, όπως θα κανα μικρός. (εντάξει δεν ήταν και Η μουνάρα).

Περισσότερο καύλωσα που χίωσα τη μαλακία που την έδερνε, παρά να της έκανα τη χάρη να τη γαμήσω.
Βέβαια, τώρα έχει λυσσάξει. Τουλάχιστον αν γαμηθεί, θα το κάνει με μανία......

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Απλά όσο μεγαλώνουμε κι εμείς, βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς, βαριόμαστε να ξαναδούμε τα ίδια εργάκια, δε μας νοιάζει να γαμήσουμε την κάθε τελευταία ντε και καλά, κατανοούμε και την πάρτη μας καλύτερα.

Αυτή είναι η μια πλευρά

Η άλλη είναι...να παρακαλάμε την κάθε τελευταία να μας παντρευτεί και να μας 'σώσει'...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλά ρε παιδιά, δεν είναι όλα τόσο μαύρα και καταδικασμένα.
Ότι υπάρχει μαυρίλα πολλή και κατιμάς, υπάρχει.

Όταν είμαστε νεότεροι, ό,τι και να μας λέει η άλλη απλά κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας απτόητοι, ώστε να τελειώνουμε και να πάμε στην επόμενη.
Από ένα σημείο και μετά όμως, κάπου θα ξενερώσουμε αν η άλλη πετάει απανωτά βατράχια, βάζουμε κάποια όρια κι εν τέλει δε μασάμε να ξηγιόμαστε πιο ντόμπρα και ξηγημένα αντί να κάνουμε τους χαζούς για να κόψουμε τον καπνό της καθεμιάς.

Πχ χθες που με ζάλιζε η άλλη να μου πουλήσει πόσο γαμάτη είναι, την έπιασα και της είπα 'άκου, θα σε πάω στο σπιτάκι σου να χαλαρώσεις λιγάκι να τα ξεκαθαρίσεις μόνη σου, κι αν μετά γουστάρεις, το βλέπουμε ξανά.' αντί να κάνω τον κινέζο ίσα να μπω γρήγορα, όπως θα κανα μικρός. (εντάξει δεν ήταν και Η μουνάρα).

Περισσότερο καύλωσα που χίωσα τη μαλακία που την έδερνε, παρά να της έκανα τη χάρη να τη γαμήσω.
Δυστυχώς έτσι καί χειρότερα είναι!!
Οτάν βλέπεις "Ηλικιωμένες" 40άρες 45άρες 50άρες, καί είναι απλησίαστες καί τό παίζουν μούνες καί παιδούλες...τί νά πείς ?
Γιά τίς μικρότερες 20άρες 25άρες 30άρες ούτε κάν τό συζητώ, αυτές όπως καί άν είναι ψάχνουν τόν Πρίγκιπα Χάρι τής Μ.Βρετανίας.
Οι πιό προσγειωμένες καί προσεγγίσιμες γκόμενες πρός ερωτικού ενδιαφέροντος, είναι από 30 έως 40 χρονών ασχημομέτριες από 2άρι έως 4,5άρι.
Χωρισμένες, παρτουζομένες, ψωλοχυμένες πατόκορφα πού καί αυτές ενίοτε τό παίζουν...Μαντάμ Σουσού!!!
-Στήν πραγματικότητα, κάτι ξεχασμένες από τόν χρόνο καί τήν ζωή γκόμενες είναι οι "Θεωρητικά ενδιαφερόμενες" σέ γενικές γραμμές-

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Φωτογραφία βραδυνή
από το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο στην Πατησίων.
Είχα ξεχάσει να την ανεβάσω.
Στην κεντρική προέκταση
και συγκεκριμένα στην πρώτη κολώνα από αριστερά κάντε ζουμ. Ζευγάρι χαριεντίζεται.

Τι σου κάνει εντύπωση;Οι μόνοι που χαριεντίζονται έξω είναι σχολιαρόπαιδα και κάποιοι φοιτητές.Οι μεγαλύτεροι,ή θα'ναι όλοι σε μπακουροπαρέες ή θα'ναι ζευγάρια που κοιτάνε μόνο τα κινητά τους

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.192
Πόντοι
456
Του έριξε βιτριόλι και δε πάει στην αστυνομία. Ο μουνουδολισμός σε άλλο επίπεδο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Έπρεπε να κατεβάσει και το βρακί μπας και το καταλάβαινες καλύτερα.

Μπράβο Ανανία την έβαλες στη θέση της.

Κάτσε τώρα και κάνε αναλύσεις στο bou.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Μερικοί, και το μουνί στο πιάτο να σας φέρουνε, δεν πρόκειται να το γαμήσετε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Του έριξε βιτριόλι και δε πάει στην αστυνομία. Ο μουνουδολισμός σε άλλο επίπεδο.

Χθες, το θύμα, Γ.Μ. μας ενημέρωσε ότι για τους κανόνες ηθικής που υπηρετεί ο ίδιος, τόσο στην περιοχή στην οποίαν ανδρώθηκε, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, του είναι αδιανόητο να παραστεί στο Δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας, οποιοδήποτε έγκλημα και να έχει διαπράξει εις βάρος του αυτή και ότι κατόπιν αυτής της επιλογής του, εγκαταλείπει το Δικαστήριο, χωρίς τη δική του παρουσία, να αποφασίσει αυτεπαγγέλτως για τη τύχη των δύο κατηγορουμένων γυναικών».

Ούτε σάλιο δεν θα ξόδευα για τον ΞΕΦΤΙΛΑ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Χθες, το θύμα, Γ.Μ. μας ενημέρωσε ότι για τους κανόνες ηθικής που υπηρετεί ο ίδιος, τόσο στην περιοχή στην οποίαν ανδρώθηκε, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, του είναι αδιανόητο να παραστεί στο Δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας, οποιοδήποτε έγκλημα και να έχει διαπράξει εις βάρος του αυτή και ότι κατόπιν αυτής της επιλογής του, εγκαταλείπει το Δικαστήριο, χωρίς τη δική του παρουσία, να αποφασίσει αυτεπαγγέλτως για τη τύχη των δύο κατηγορουμένων γυναικών».

Ούτε σάλιο δεν θα ξόδευα για τον ΞΕΦΤΙΛΑ
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται σύντομα θα βγει άλλος ένας ξεφτιλας που να είναι έτοιμος να πέσει ακόμα πιο χαμηλά...δεν έχει πιάσει πάτο το ανδρικό φύλο ακόμα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom