Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Κι έχεις και τις βρωμες στα σόσιαλ να το παίζουν ιστορία.
Απλά βλέπουν έναν με γυναικες γύρω του
και σκέφτονται ότι για να έχει γυναικες γύρω του, αξίζει.
Δεν μυρίζουν τίποτα. Απλά βλέπουν. Αυτό εννοεί
ο Ανανίας. Εξάλλου όλοι ξέρουν ότι συμβαίνει αυτό.
Ρε Σαμπ .... δεν έχεις ένα τέτοιο γαμήδι φούτερ ;;;Και δε γελάνε μαζί του;
Στην Ελλάδα κάπως έτσι πρέπει να βγαίνεις,τουλάχιστον για να σε προσέχουν γκόμενες.Άκου σακάκια και παλτά
Αν κάθεται με κολλητό , ειδικά βράδυ, ειδικά ΠΣ ... κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι είναι μαλάκας.αν βγει έξω και κάθεται μόνος του ή με κανα κολλητό του,δεν θα ασχολείται καμία μαζί του
Αν κάθεται με κολλητό , ειδικά βράδυ, ειδικά ΠΣ ... κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι είναι μαλάκας.
Πως να το κάνουμε ;
Κανείς δεν βγαίνει βράδυ ψωλαρία.
Είναι καταδίκη. Σίγουρη αποτυχία.
Είναι το ιππικό των Πολωνών το 1939 απέναντι στα γερμανικά τανκς.
Σφαγή. Αιματοχυσία. Πάει χαμένος.
Καμία ελπίδα.
Ποιός θα πάει έτοιμη γκόμενα να γαμήσει σε ποιόν ;Στόν μέσο Ελλονοπουτσιστή καί έτοιμη γκόμενα νά τού πάς γιά νά τήν βγάλει, καί κατ' επέκταση νά τήν γαμήσει,
θά βρεί 100 δικαιολογίες γιά νά τό αποφύγει.
Αν κάθεται με κολλητό , ειδικά βράδυ, ειδικά ΠΣ ... κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι είναι μαλάκας.
Πως να το κάνουμε ;
Κανείς δεν βγαίνει βράδυ ψωλαρία.
Είναι καταδίκη. Σίγουρη αποτυχία.
Είναι το ιππικό των Πολωνών το 1939 απέναντι στα γερμανικά τανκς.
Σφαγή. Αιματοχυσία. Πάει χαμένος.
Καμία ελπίδα.
Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορείςΑυτό λέμε.Αν έχει γυναίκες γύρω του,ακόμα και αν δεν τις γαμάει,ακόμα κι αν μόνο του μιλάνε,μετά θέλουν και άλλες να του μιλάνε.
Ενώ ένας που μπορεί να έχει γαμήσει και 3 διαφορετικές στα μπουρδέλα σε μια μέρα,αν βγει έξω και κάθεται μόνος του ή με κανα κολλητό του,δεν θα ασχολείται καμία μαζί του
Πάει άλλες μέρες, καθημερινές συνήθως, σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δημοτικές χορωδίες, παρουσιάσεις βιβλίων , πολιτιστικές εκδηλώσεις , ομιλίες , τον πούτσο κλαίγανε, τα αρχίδια μου κουνιούνται , τον πούτσο καβάλα κτλ . ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΞΕΜΠΑΡΚΕΣ και έχει παντού σε ολόκληρη την ελλάδα.Συμφωνώ,αλλά και τι να κάνει αν δεν έχει καναν άλλο να βγει;
Εχουν παραιτηθεί αυτά τά άτομα από τήν ζωή,Όπως τα λες. Πρέπει να θες κάτι πραγματικά για να έχεις όρεξη να το φας. Το 80% όσων γνωρίζω -και γνωρίζω πολλούς- προτιμούν
να βλέπουν μπάλα
και να κατεβάζουν τσόντες. Αυτά αρέσουν σε όλους
αλλά αν τα βάλεις πρώτη προτεραιότητα, γάμησέ τα.
Αυτό ήταν ένα παράδειγμα φανταστικού τύπου, απλά καί μόνο γιά νά αναδείξω,Ποιός θα πάει έτοιμη γκόμενα να γαμήσει σε ποιόν ;
Ποτέ πουθενά δεν γίνονται αυτά. Καλά στην ελλάδα .... άστο .... έτοιμη να την έχεις .... ΘΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ....
Κολλητοί ... και καθίκια εργαζόμενοι στη νύχτα ..... ναι , οι πουτάνων γιοί που τα σκας στα κωλομάγαζά τους
θα σου κάνουν πρώτοι και τη μεγαλύτερη χαλάστρα.
Για αυτό και είσαι μαλάκας βέβαια αν πας να παίξεις σε ξενυχτάδικο , που δεν ξέρεις προσωπικό και αφεντικά.
ΘΑ σε γαμήσουν , θα αδειάσεις την τσέπη σου, θα σε ξεφτιλίσουν ... θα σου χαλάσουν και τις επιτυχίες που έχεις ...
και θα πάρεις τα αρχίδια μου ... έχοντας πιεί και ποτά που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν τα σέρβιρε κάποιος
θα πήγαινε ισόβια. ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ , ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Δεν πας να παίξεις σε μαγαζιά αν δεν τους ξέρεις όλους. Πας για να σε γαμήσουν .
Και με μουνάρα μπορεί να παίξει ... αλλά θα σου κάνουν χαλάστρα σίγουρα αν μείνεις για πολύ ώρα,Στό θέμα τών νυχτερινών μαγαζιών περιέργως αλλά συμφωνούμε, έτσι είναι άλλωστε τήν άποψη μου τήν έχω πεί.
Σέ μαγαζί πού δέν ξέρουμε "Κόσμο" καί ιδιοκτήτες απλά τό ξεχνάμε, γιά οποιαδήποτε γνωριμία μέ γκόμενα.
-Μόνο από καθαρή τύχη άν παίξει κάτι, αλλά η γκόμενα θά είναι σίγουρα ασχημομέτρια-
εγω περασα τεταρτη απογευμα απο ερμου, και ζητημα να ειδα 3-4 γκομενες της προκοπης, που και αυτες θα ηταν 18-20 χρονων, οι υπολοιπες τρελα ναυαγια, κοντες, ασχημομουρες, αγυμναστα και ατσουμπαλα σωματα, οι μισες χοντρες φατλανες, σε ποια να την πεσεις δηλαδη εκει, μονο αν εισαι κανα πιτσιρικας 20 χρονων να την πεσεις σε καμια μικρη που δεν εχει γινει ντιβα να γουσταρει αγορες και ψωνια, οι υπολοιπες που ειναι πανω απο 20 το 99% δεν αξιζουν ουτε στην εμφανιση ουτε φυσικα και στο μυαλο,Σήμερα πέρασα από κέντρο. Ολες οι καφετέριες ήταν τίγκα κι άλλοι 10 όρθιοι απέξω.
Σε κάθε καφετέρια αυτό.
Πάνε για να μιλήσουν.
Άχρηστα ζευγάρια παντού που απλά συνυπάρχουν
στα τραπέζια και παίζουν
με τα κινητά τους.
Στο μεταξύ όλοι ντυμένοι σπορ ή σαν τρελλοί
με περίεργα ρούχα
και οι γκόμενες όλες ντυμένες για δεξίωση. Στα υπόλοιπα μαγαζιά έτρωγαν κάτι μεζεδάκια άχρηστα
και έβγαζαν σελφι.
90% λαού εγκεφαλικά νεκρός.
Πάει άλλες μέρες, καθημερινές συνήθως, σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δημοτικές χορωδίες, παρουσιάσεις βιβλίων , πολιτιστικές εκδηλώσεις , ομιλίες , τον πούτσο κλαίγανε, τα αρχίδια μου κουνιούνται , τον πούτσο καβάλα κτλ . ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΞΕΜΠΑΡΚΕΣ και έχει παντού σε ολόκληρη την ελλάδα.
Εκεί κάνει κονέ.
Σέ μαγαζί πού δέν ξέρεις κανένα μέσα, νά παίξεις μέ μουνάρα ?Και με μουνάρα μπορεί να παίξει ... αλλά θα σου κάνουν χαλάστρα σίγουρα αν μείνεις για πολύ ώρα,
δεν τσιμπήσεις δηλαδή τηλέφωνο και να φύγεις ή να την πάρεις φορτωτική να φύγετε μαζί .
Τεράστια δυσκολία.
Και να φορτώσεις να φύγεις με επιτυχία ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ . Αν ξαναπάς, σίγουρα θα σου κάνουν πουστιά.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.
Αν είσαι σε τέτοιο λέβελ το κάνεις και αλλού. Δεν χρειάζεται να ρισκάρεις στο γήπεδο των άλλων .
Έχει πολύ σαβούρα αλλά έχει και ωραίες. Μην τα ισοπεδώνουμε. Άλλο που είναι για δέσιμο όλες.εγω περασα τεταρτη απογευμα απο ερμου, και ζητημα να ειδα 3-4 γκομενες της προκοπης, που και αυτες θα ηταν 18-20 χρονων, οι υπολοιπες τρελα ναυαγια, κοντες, ασχημομουρες, αγυμναστα και ατσουμπαλα σωματα, οι μισες χοντρες φατλανες, σε ποια να την πεσεις δηλαδη εκει, μονο αν εισαι κανα πιτσιρικας 20 χρονων να την πεσεις σε καμια μικρη που δεν εχει γινει ντιβα να γουσταρει αγορες και ψωνια, οι υπολοιπες που ειναι πανω απο 20 το 99% δεν αξιζουν ουτε στην εμφανιση ουτε φυσικα και στο μυαλο,
καλα εκει τα ζευγαρια που βλεπεις ειναι τραγικα και εμετικα, ειδα μια ελληνιδα 1,55 ασχημη καπου στα 25 να πηγαινει χερακι χερακι με πακιστανο για να ψωνισουν σε καταστημα,
ερμου θα ξαναπαω καλοκαιρι που θα ερθουν τουριστριες, τωρα χειμωνιατικα εκει με τις ελληνιδες τις σιχαμερες σε πιανει απογοητευση
εγω ενα περασμα εκανα, απο μετρο συνταγματος μεχρι μοναστηρακι στον ηλεκτρικο, δεν εκατσα πολυ ωρα, δεν ειδα καμια ωραια που θα ηταν πανω απο 25 χρονων, 3-4 μικρες καπου 19 χρονων ωραια προσωπα με ωραια σωματα. αυτες μονο αξιζαν,Έχει πολύ σαβούρα αλλά έχει και ωραίες. Μην τα ισοπεδώνουμε. Άλλο που είναι για δέσιμο όλες.
Εγώ αναφέρθηκα κυρίως στην σκουπιδοποίηση ζωής.
Κάργα προσποίηση ότι περνούν καλά ενώ όλοι είναι απορροφημένοι στα μπουρδελοκινητά τους.
Εξαλλου όπως έχουμε πει για να βρεις μουνί πρέπει να την πέσεις σε πολλές που σου αρέσουν. Μην διαχωρίζεις αγνές από πατσαβούρια. Να γαμήσεις θες. Έτσι κι άλλιώς για κάτι άλλο δεν είναι.