tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.082
- Πόντοι
- 6.056
Έχει πολλές σέρβες θεές. Δεν είναι όλες.οι σερβες ειναι υπερ-μουναρες
Έχει πολλές σέρβες θεές. Δεν είναι όλες.οι σερβες ειναι υπερ-μουναρες
απο ελληνιδες καλυτερες..και σε τροπουςΈχει πολλές σέρβες θεές. Δεν είναι όλες.
Ολες οι Σλάβες γενικά είναι τού γούστου μου, αλλά μέ σειρά προτεραιότητας τό αναφέρω!!Από ... βαλτικές δηλαδή ...σε χαλάνε !
ή δυτικές σλάβες ... πολωνέζες και τσέχες ....
Πολωνέζες, τσέχες ! Βουλγάρες ... λιγότερο .Ολες οι Σλάβες γενικά είναι τού γούστου μου, αλλά μέ σειρά προτεραιότητας τό αναφέρω!!
Μετά από Σέρβες Βόσνιες...είναι Ουκρανές Ρωσίδες !!
Αυτές είναι 2η Εθνική, καμία σχέση μέ τίς προαναφερόμενες!!Πολωνέζες, τσέχες ! Βουλγάρες ... λιγότερο .
Σέ τί ακριβώς σού αρέσουν ?
Στό ύψος, στήν σωματοδομή τους, στό πρόσωπο στήν ευγένεια τους στήν χάρη, στόν αέρα τους σέ τί ακριβώς ?
Συμφωνώ σέ αυτό!!Βορεια Ελλαδα εχει γυναικαρες τυπε, καποιες ξεπερνανε ακομα και τις Σλαβες. Σε σωματοδομη, ποδαρες, μεσες, φοραδισια σιλουετα, προσωπο ΚΑΙ χαρακτηρα.
Υπομονη κανα μηνα ακομα τυπε, ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει, καλοκαιρι θα μυρισειΚρύφτηκαν οι Ελληνίδες με το κρύο. Μόνο καμία δεκαριά είδα στη βόλτα μου, φυσικά οι περισσότερες στο κινητό. Ένα άκυρο μόνο μπόρεσε να γράψει το κοντέρ, προσδοκώ σε καλύτερες μέρες!
Εκεί στήν Κρήτη πού ζείς ισχύει ακόμα αυτό πού γίνονταν παλαιότερα μέ τίς γκόμενες,Κρύφτηκαν οι Ελληνίδες με το κρύο. Μόνο καμία δεκαριά είδα στη βόλτα μου, φυσικά οι περισσότερες στο κινητό. Ένα άκυρο μόνο μπόρεσε να γράψει το κοντέρ, προσδοκώ σε καλύτερες μέρες!
κοίτα απλά σε ορισμένα χωριά ορεινά δεν "ακουμπάς". Είναι περίεργα λίγο τα πράγματα εδώ, πρέπει να προσέχεις που στοχεύειςΕκεί στήν Κρήτη πού ζείς ισχύει ακόμα αυτό πού γίνονταν παλαιότερα μέ τίς γκόμενες,
νά σέ "Κυνηγάει" ο αδελφός της...πού τήν "Πείραξες" ?
Καί εσύ πώς γνωρίζεις που στοχεύεις, σέ μία πολύ μικρή κοινωνία ?κοίτα απλά σε ορισμένα χωριά ορεινά δεν "ακουμπάς". Είναι περίεργα λίγο τα πράγματα εδώ, πρέπει να προσέχεις που στοχεύεις
όχι, εννοώ πχ ότι δεν θα πάω σε αυτά τα ορεινά χωριά για φλερτ. Στην πόλη είναι safe.Καί εσύ πώς γνωρίζεις που στοχεύεις, σέ μία πολύ μικρή κοινωνία ?
Δέν είναι λίγο αντιφατικό, αλλά συνάμα...καί επικίνδυνο ?
Θυμάμαι κάποιους Κρητικούς -Από Ρέθυμνο στό κέντρο- πού μού είχαν πεί πρίν 2 χρόνια, ότι άν πείραζαν τίς αδελφές τους,όχι, εννοώ πχ ότι δεν θα πάω σε αυτά τα ορεινά χωριά για φλερτ. Στην πόλη είναι safe.
καλά αδελφέ, κάτι τέτοιοι στα λόγια είναι μόνο συνήθως! Βέβαια αν βλέπεις έξω περίεργες "μικτές" παρέες δεν μπλέκεις καλύτερα. Αλλά προσωπικά στο δρόμο μιλάω σε μόνες...Θυμάμαι κάποιους Κρητικούς -Από Ρέθυμνο στό κέντρο- πού μού είχαν πεί πρίν 2 χρόνια, ότι άν πείραζαν τίς αδελφές τους,
θά τούς "Πήγαιναν γαμιώντας" αλλά αφού λές ότι είναι Safe, τί νά πώ...πάλι καλά!!
κοίτα απλά σε ορισμένα χωριά ορεινά δεν "ακουμπάς". Είναι περίεργα λίγο τα πράγματα εδώ, πρέπει να προσέχεις που στοχεύεις
Στά λόγια ?καλά αδελφέ, κάτι τέτοιοι στα λόγια είναι μόνο συνήθως! Βέβαια αν βλέπεις έξω περίεργες "μικτές" παρέες δεν μπλέκεις καλύτερα. Αλλά προσωπικά στο δρόμο μιλάω σε μόνες...
τι να σου πω, με ντόπιες από την πόλη μου σπανίως έχω βγει, το 90% ήταν από αλλού, συνήθως φοιτήτριες που έβγαιναΧωριά ; Αυτές που κυκλοφορούν χανιά, ρέθυμνο , είναι ασφαλείς επιλογές ;
Θυμάμαι κάποιους Κρητικούς -Από Ρέθυμνο στό κέντρο- πού μού είχαν πεί πρίν 2 χρόνια, ότι άν πείραζαν τίς αδελφές τους,
θά τούς "Πήγαιναν γαμιώντας" αλλά αφού λές ότι είναι Safe, τί νά πώ...πάλι καλά!!
δεν θα το έλεγα, Αθήνα μπορείς να κάνεις περισσότερα πεσίματα από επαρχίαΒέβαια στη Κρήτη έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεις. Αφού στην επαρχία μιλάνε πιο πολύ.. Αθήνα αν μιλήσεις σε άγνωστη θα σε κοιτάει περίεργα και με ξινισμένη φάτσα. Άσε που Αθήνα δεν μιλάει και καμία στο δρόμο..