Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (8 μέλη και 75 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
αν εχουν ολες αυτες τον καθε μαλακα αδελφο να κοιτανε μη τυχον και γαμηθουν,σκεψου ποσο αγάμητες θα ειναι

Δεν ειναι τυχαιο οτι ξεκωλιαζονται οι κρητικοπουλες μολις ανεβουν Αθηνα η Σαλονικα για σπουδες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εκεί παίζει και αρκετή οπλοφορία οπότε πολλά μπορούν να γίνουν
Ειχα κανει καποτε ενα ταξιδι στη πολωνια..μιλαμε τωρα για εποχες 12-13..ημουν σε ενα κλαμπ λοιπον με ενα φιλο και χαζευαμε εκει γκομενες.Σε καποια φαση μιλαω με μια
και οπως μιλουσαμε σκαει ενας τυπος τσαμπουκαλεμενος.Μου λεει η γκομενα ειναι αδερφος μου μη του δινεις σημασια.Εν τελη τον αγνοησα...συνεχισα να μιλαω με τη γκομενα,μετα μου ξανα ηρθε και μαλιστα μου σκαει και μια χαλαρη στον ωμο "μακρια απο την αδερφη μου" get the fuck away from my sister....μετα για να μη του σκασω και γω μια και χασω τη γκομενα, του επιασα την κουβεντα φιλικα ηρεμα και χαλαρα...αφου με γνωρισε και ειδε οτι ειμαι οκ τυπος,συνεχισα την κουβεντα με την γκομενα και ολα καλα ολα ωραια...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ειχα κανει καποτε ενα ταξιδι στη πολωνια..μιλαμε τωρα για εποχες 12-13..ημουν σε ενα κλαμπ λοιπον με ενα φιλο και χαζευαμε εκει γκομενες.Σε καποια φαση μιλαω με μια
και οπως μιλουσαμε σκαει ενας τυπος τσαμπουκαλεμενος.Μου λεει η γκομενα ειναι αδερφος μου μη του δινεις σημασια.Εν τελη τον αγνοησα...συνεχισα να μιλαω με τη γκομενα,μετα μου ξανα ηρθε και μαλιστα μου σκαει και μια χαλαρη στον ωμο "μακρια απο την αδερφη μου" get the fuck away from my sister....μετα για να μη του σκασω και γω μια και χασω τη γκομενα, του επιασα την κουβεντα φιλικα ηρεμα και χαλαρα...αφου με γνωρισε και ειδε οτι ειμαι οκ τυπος,συνεχισα την κουβεντα με την γκομενα και ολα καλα ολα ωραια...

Τυπε καπως ετσι εξελιχθηκε η φαση; :tooth:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.326
Πόντοι
2.356

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
935
Πόντοι
81
φταιμε και εμεις οι αντρες και μια κοινωνια εδω στο ελλαδισταν που προωθει το πουστριλικη
δεν υπαρχει καμια γυναικα οσο μπαζο και να ειναι που να μην εχει πεσει σε ενα σορο αγαμηδες που την θεοποιουν για να την πηδηξουν.οποτε εμεις που δεν τρεχουμε σαν τα σκυλακια πισω απο καμια....μαζευουμε χ και ακυρα.
Ίδια περίπτωση με τα κομματοσκυλα και τους τροφιμους των πωλητικων κομμάτων από φοιτητες μέχρι γεροντια.Για κάθε 1 που δεν πάει να τους γλείψει τις μπάλες ή τον κωλο πάνε άλλοι 10.Για αυτό η χώρα "πετάει".

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
738
Πόντοι
81
Κρήτη παίζει πολύ αγαμια.. Σε κάτι χωριά στα βουνά παίζει να μην έχουνε γαμησει και πότε. Θυμάμαι στρατό κάτι κρητικούς από μεγάλο μέρος κιόλας όχι χωριό.. Μοίρες η καπως ετσι. Βλέπανε γυναίκα και τους τρεχανε ετσ σαλια.. Φσνταζομε σε τίποτα χωριά στα βουνά τι αγαμια έχουνε..μια αλβανιδα 6αρι που ειεχε πει στο Ηράκλειο τις λέγανε μαντινάδες την κερνουσαν και σταματούσαν τα αμάξια να περάσει.. Εδω Αθήνα λέει δε τη πέφτει κανενας στη Κρήτη γίνεται χαμός με τους άντρες..
Αρχισες παλι τις παπαρολογιες...μια αλβανιδα σου ειχε πει...εναν ηξερες...για Αισωπος καλα τα πας.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
738
Πόντοι
81
Δεν ειναι τυχαιο οτι ξεκωλιαζονται οι κρητικοπουλες μολις ανεβουν Αθηνα η Σαλονικα για σπουδες
Εβγαλες την στατιστικη σου και εσυ...μαλλον δεν σου καθονται εσενα γιαυτο τα λες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
στο ειπα ντοναλντ?κανω καμακι αβερτα πλεον στη σχολη μου.Πηγα και μιλησα σε μια ομορφη 7αρακι εχω ανακτησει τη αυτοπεποιθηση μου.Απο τοτε που μου ειπες να μιλαω το κανω χαλαρα.Οταν θα ξαναπαω σχολη θα ξανακανω και αλλα καμακια μεχρι στιγμης μιλησα σε 3 και δε εκατσε κατι συνεχιζουμε δυναμικα.
Με 3 απόπειρες δεν πας πουθενά. Θα καταρρεύσεις
ή θα βαρεθείς σύντομα.
Αυτά είναι μόνο
για τεστ και μόνο
για προχωρημένους όπου έχουν γίνει εντελώς αναίσθητοι στα άκυρα
και πάνε για επίδειξη ισχύος. Η επίδειξη ισχύος ειναι θετικό για αυτοπεποίθηση
αλλά για αποτέλεσμα
τραβά Ερμού. :rockon:Είσαι νέος ακόμα και έχεις περισσότερη όρεξη από εμένα οπότε
δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Εκεί περνούν κάθε μέρα
το λιγότερο 300.000 γυναίκες.
Από αυτές θα διαλέγεις όποιες σου αρέσουν. :rockon:Είναι αδύνατον να μην σου αρέσουν αρκετές. Και να θες να πας
σε όσες σου αρέσουν, δεν προλαβαινεις. :2funny: Βασικά
σε όσες προλάβει το μάτι σου :rockon:από όσες σου αρέσουν διότι σε κάθε πέσιμό σου
θα χάνονται από το οπτικό πεδίο σου σχεδόν όλες
και θα αντικαθίστανται από νέο κύμα χιλιάδων γυναικών.
Είναι να παίζεις τέτρις στην τελευταία πίστα. :rockon:
Ακόμα κι ακίνητος να κάτσεις σε κάποιο σημείο, θα πέφτουν πάνω σου ωραίες και άσχημες. Έτσι δουλεύει
το σύστημα. Ξεκούραστα, γρήγορα, με επιτυχία
και κυρίως με ποιότητα.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα πάμε στην Ερμού να τη πέφτουμε σε άγνωστες? Γκόμενά θέλουμε να βρούμε. Όχι να γίνουμε η γκόμενά κάνενος χοντρού στη μπουζού. Γιατί με αυτά που του λες.. Βλέπω το τζιμακο για μπουζου..
Πάλι τα ίδια θα λέμε ρε μαν; :confused: ακούτε κάτι μαλακίες στην τηλεόραση η στα μέσα και νομίζετε ότι αν πάτε να κάνετε καμάκι, θα σας κάνουν και θα σας ράνουν. Αν ήταν έτσι, όσοι την πέφτουμε θα είχαμε πάει όλοι μέσα ισόβια. :2funny: Αν ποτέ ποινικοποιήσουν το καμάκι, βλέπουμε πού και πάλι
θα γίνει σαν το κοκορέτσι
η δουλειά που απαγορευτηκε στις ταβέρνες αλλά πούτσες μπλε η απαγόρευση. :2funny:
Προς το παρόν όποιος δεν την πέφτει, έχουμε πει τους λόγους. Είτε δειλιάζει, είτε έχει απονευρωθει εντελώς πηγαίνοντας μόνο στις στημένες ξεπετες με τις πουτάνες, είτε είναι ακοινώνητος, είτε βρίσκει δικαιολογίες ότι η μία έτσι
κι η άλλη αλλιώς, είτε κοσκινιζει για να μην ζυμώσει. Εξάλλου οποιαδήποτε άλλη μέθοδος είναι χρονοβόρα, ασύμφορη, άχρηστη, υπόδουλη και αγνώστου αποτελέσματος. Πάρε έναν που κάνει καμάκι, έναν που τρέχει σε μπαράκια κι έναν που σέρνεται στα σόσιαλ και βάλτους μαζί να δούμε ποιος θα γαμήσει και πότε σαν κανονικός άνθρωπος. Κάτσε να πάρω εγώ καμιά άδεια
να την περάσω φίνα γιατί αυτα πρέπει να μας απασχολούν σοβαρά.
Τα γκομενικά είναι χρήσιμα αλλά μόνο για σεξ. Μεγαλύτερη σημασία έχει το αραλίκι κι η ποιότητα ζωής.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.842
Πόντοι
9.297
κρυβονται γιατι κρυωνουν και δεν υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι παπαρες-αγαπουληδες με αμαξι να τις πανε βολτουλα, υπαρχουν και καποιοι φυσιολογικοι στην χωρα που δεν υποκυπτουν στην μουνοδουλιαση .
ενω ο ψωλαρας δεν τον νοιαζει τιποτα, θα βγει εξω σαββατο βραδυ και ας κρυωσει μηπως και γνωρισει καποια. τι να κανει μεσα να κοιταει το ταβανι και να τρωει ακυρα στο ινστα?
για αυτο στο κρυο βλεπεις 70% ψωλαρια να κυκλοφορει εξω
To κρύο θέλει αρχιδια...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.170
Πόντοι
3.656
ενω ο ψωλαρας δεν τον νοιαζει τιποτα, θα βγει εξω σαββατο βραδυ και ας κρυωσει μηπως και γνωρισει καποια.
Σάββατο βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί , με ψωλαρία, είναι το χειρότερο μέρος τη χειρότερη ώρα
με τις χειρότερες πιθανότητες να γνωρίσεις γκόμενα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
αν εχουν ολες αυτες τον καθε μαλακα αδελφο να κοιτανε μη τυχον και γαμηθουν,σκεψου ποσο αγάμητες θα ειναι
Κοίτα αυτό τό θέμα -Της αγαμίας- είναι γενικότερο, δέν είναι μόνο γιά τίς γκόμενες από τήν Κρήτη.
Τήν άποψη μου τήν έχω πεί καί παλαιότερα,ήμουν πολλά χρόνια σέ μαγαζιά Bar-Club καί σέ Studio ηχογράφησης μουσικής,καί μού τά έχουν πεί,πάρα πολλές μούνες. Οτι δέν γαμιούνται από, επιλογή οι γκόμενες. Δέν βρίσκουν άνδρες τής αρεσκείας τους έτσι λένε. Τό ίδιο συμβαίνει καί μέ τούς άνδρες δέν βρίσκουν εύκολα, η δύσκολα γκόμενες, πολλοί δέν πάνε ούτε στά μπουρδέλα, καί μένουν αγάμητοι. Στήν Ελλάδα "Συστηματικά" δέν πιστεύω νά γαμεί πάνω από το 15-20% δυστυχώς!!
-Οταν λέμε νά γαμεί,τουλάχιστον 2-3 γκόμενες τόν χρόνο, άτομα από εδώ πού λένε ότι οι λίγοι άνδρες τίς γαμούν όλες τίς καλές, είναι απόψεις πού δέν συμφωνώ-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.170
Πόντοι
3.656
Θα πάμε στην Ερμού να τη πέφτουμε σε άγνωστες? Γκόμενά θέλουμε να βρούμε. Όχι να γίνουμε η γκόμενά κάνενος χοντρού στη μπουζού. Γιατί με αυτά που του λες.. Βλέπω το τζιμακο για μπουζου..
Δεν είναι για αρχάριους παίκτες. Και σίγουρα δεν γίνεται μαζικά. Αν το κάνεις κατά ριπάς σαν κοθόνι , είναι μάλλον σίγουρο ότι θα έχεις ιστορίες.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Με 3 απόπειρες δεν πας πουθενά. Θα καταρρεύσεις
ή θα βαρεθείς σύντομα.
Αυτά είναι μόνο
για τεστ και μόνο
για προχωρημένους όπου έχουν γίνει εντελώς αναίσθητοι στα άκυρα
και πάνε για επίδειξη ισχύος. Η επίδειξη ισχύος ειναι θετικό για αυτοπεποίθηση
αλλά για αποτέλεσμα
τραβά Ερμού. :rockon:Είσαι νέος ακόμα και έχεις περισσότερη όρεξη από εμένα οπότε
δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Εκεί περνούν κάθε μέρα
το λιγότερο 300.000 γυναίκες.
Από αυτές θα διαλέγεις όποιες σου αρέσουν. :rockon:Είναι αδύνατον να μην σου αρέσουν αρκετές. Και να θες να πας
σε όσες σου αρέσουν, δεν προλαβαινεις. :2funny: Βασικά
σε όσες προλάβει το μάτι σου :rockon:από όσες σου αρέσουν διότι σε κάθε πέσιμό σου
θα χάνονται από το οπτικό πεδίο σου σχεδόν όλες
και θα αντικαθίστανται από νέο κύμα χιλιάδων γυναικών.
Είναι να παίζεις τέτρις στην τελευταία πίστα. :rockon:
Ακόμα κι ακίνητος να κάτσεις σε κάποιο σημείο, θα πέφτουν πάνω σου ωραίες και άσχημες. Έτσι δουλεύει
το σύστημα. Ξεκούραστα, γρήγορα, με επιτυχία
και κυρίως με ποιότητα.

Δηλαδη πας στην Ερμου... Και αρχιζεις να μιλας σε αγνωστες.. Πως... Κανεις φλερτ ετσι... Δεν το νομιζω και πολυ φυσιολογικο να γινεται αυτο... Μαλιστα εχεις και ηλικιες πολυ μικρες και αδιαφορες... Μονο τα ψωνια τους απασχολουν... Σιγα μην ασχοληθουν με το καθε τυχαιο να καθισουν και να μιλησουν.. Εκτος και εισαι ο Σπαλιαρας!!!! Σπανια γινεται αυτο φιλε...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.842
Πόντοι
9.297
Δηλαδη πας στην Ερμου... Και αρχιζεις να μιλας σε αγνωστες.. Πως... Κανεις φλερτ ετσι... Δεν το νομιζω και πολυ φυσιολογικο να γινεται αυτο... Μαλιστα εχεις και ηλικιες πολυ μικρες και αδιαφορες... Μονο τα ψωνια τους απασχολουν... Σιγα μην ασχοληθουν με το καθε τυχαιο να καθισουν και να μιλησουν.. Εκτος και εισαι ο Σπαλιαρας!!!! Σπανια γινεται αυτο φιλε...
Καλά κάνει...αρκετοί στόχοι...μια στις χίλιες μπορεί να κάτσει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom