Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Βέβαια στη Κρήτη έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεις. Αφού στην επαρχία μιλάνε πιο πολύ.. Αθήνα αν μιλήσεις σε άγνωστη θα σε κοιτάει περίεργα και με ξινισμένη φάτσα. Άσε που Αθήνα δεν μιλάει και καμία στο δρόμο..
δεν θα το έλεγα, Αθήνα μπορείς να κάνεις περισσότερα πεσίματα από επαρχία

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
τι να σου πω, με ντόπιες από την πόλη μου σπανίως έχω βγει, το 90% ήταν από αλλού, συνήθως φοιτήτριες που έβγαινα

Γιατί ρε φίλε ; Δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα. Σιγά.

Δηλαδή αν δεις κανένα καλό τεμάχιο και έχει 3 αδελφούς , που ο ένας έχει ζώα στο χωριό , ο άλλος είναι χασάπης
και ο τρίτος έχει φορτηγό και κυκλοφορούν με ζανταρισμένα μαύρα 4 Χ 4 , με μαύρα ποκάμισα και έχουν μούσια, πιστεύεις ότι θα υπάρχει πρόβλημα ; Κανένα θέμα δεν νομίζω να έχεις.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21

Δηλαδή αν δεις κανένα καλό τεμάχιο και έχει 3 αδελφούς , που ο ένας έχει ζώα στο χωριό , ο άλλος είναι χασάπης
και ο τρίτος έχει φορτηγό και κυκλοφορούν με ζανταρισμένα μαύρα 4 Χ 4 , με μαύρα ποκάμισα και έχουν μούσια, πιστεύεις ότι θα υπάρχει πρόβλημα ; Κανένα θέμα δεν νομίζω να έχεις.
χαχαχαχα, δεν είναι αυτό, απλά δεν έτυχε. Εδώ παντρεύονται μικρες κιολας πολλες

ιχνηλατης

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
31
Πόντοι
0
φταιμε και εμεις οι αντρες και μια κοινωνια εδω στο ελλαδισταν που προωθει το πουστριλικη
δεν υπαρχει καμια γυναικα οσο μπαζο και να ειναι που να μην εχει πεσει σε ενα σορο αγαμηδες που την θεοποιουν για να την πηδηξουν.οποτε εμεις που δεν τρεχουμε σαν τα σκυλακια πισω απο καμια....μαζευουμε χ και ακυρα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
χαχαχαχα, δεν είναι αυτό, απλά δεν έτυχε.
Εννοείται ρε τύπε.
Για αυτό και γράφεις εδώ τώρα.

Άλλοι που έτυχε ... γίναν .. αρχηγοί ! Μην σου πω αυτοκράτορες !
Σαν τον Αυτοκράτορα Μαξιμιλιανό του Μεξικού !

DP139576.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Μπορεις να εισαι ηρεμος, μεχρι να δεις να τραβαει το καθισμα απο το 4χ4 μπροστα. Εκει ΤΡΕΧΑ!!!

giphy.gif

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
φταιμε και εμεις οι αντρες και μια κοινωνια εδω στο ελλαδισταν που προωθει το πουστριλικη
δεν υπαρχει καμια γυναικα οσο μπαζο και να ειναι που να μην εχει πεσει σε ενα σορο αγαμηδες που την θεοποιουν για να την πηδηξουν.οποτε εμεις που δεν τρεχουμε σαν τα σκυλακια πισω απο καμια....μαζευουμε χ και ακυρα.
δεν πειράζει, ο επιμένον νικά. Σημασία εχει να την πέφτουμε εκεί που γουστάρουμε.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Μια φορά πάντως είχαν δείρει έναν γνωστό μου σε ένα κλαμπ κάτι "ορεινοί" επειδή μίλησε σε μια τύπισσα. Πάντως ο τύπος είναι λίγο ζώο άμα πιει, δεν το κάνει επίτηδες αλλά μπορεί πχ να την πέσει σε 3 γκόμενες από την ίδια παρέα το ίδιο βράδυ. Οπότε μάλλον ήταν τόσο θολωμένος που την επεσε σε γκομενα που την συνόδευαν βοσκοί

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Μπορεις να εισαι ηρεμος, μεχρι να δεις να τραβαει το καθισμα απο το 4χ4 μπροστα. Εκει ΤΡΕΧΑ!!!

giphy.gif
Μπορεί να μην το τραβήξει . Να το έχει δίπλα. Ή κάτω από το κάθισμά του.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η αλήθεια όπως ξέρουμε όλοι, είναι ότι το σεξ στα μπουρδέλα και γενικώς στις πουτάνες είναι από άχρηστο μέχρι μέτριο (ειδικά σήμερα είναι τρισάθλιο) και αποτελεί απλά μια πρόχειρη λύση εκτόνωσης. Αν βέβαια κάποιος δεν έχει γαμήσει ποτέ στην ζωή του ή δυσκολεύεται αφάνταστα να βρει σεξ, αναγκάζεται να πηγαίνει με πουτάνες. Αρνητικό δεν είναι αλλα μπορεί να γίνει
αν έχουμε εθισμό και απογοήτευση του άνδρα
που πάει μόνο με πουτάνες.
Δια του λόγου το αληθές
τα διαβάζουμε και στο φορουμ αυτά που αρκετοί κονταροχτυπιούνται
για το ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς με πέραση στις πουτάνες. :2funny:
Άλλοι το κάνουν έμμεσα
κι άλλοι καρφώνονται.
Σε γενικές γραμμές, κάτι τέτοια άτομα είναι δυστυχισμένα όπως
και πλανεμέμα. Κατά βάθος υποφέρουν μέσα τους.
Φίλε αναγνώστη, γίνε Ντοναλντ να σωθείς. Κάνε καμάκι λάιβ αβέρτα, μην λογαριάζεις τα άκυρα
όπως οι δειλοί των σόσιαλ που κρύβονται πίσω από μια οθόνη και πήδα γκόμενες που σου αρέσουν από όσες
σου κάτσουν. Αν θες απόλυτη υπεροχή, θα πάρεις ένα αρχίδι. Μην κάθεσαι μόνος σου περιμένοντας σαν μαλάκας την εκλεκτή που
τα έχει όλα. Συγκατοίκησε με καποια φίλη σου που δεν υπάρχει έλξη ώστε να μην
σε βλέπει νταντευτή με αντάλλαγμα το μουνί της
και πληρώνεις σαν ηλίθιος
τα πάντα. Θα βοηθιέσαι στα έξοδα και στις δουλειές σπιτιού. Σε γενικές γραμμές ότι σε χαλάει, στείλτο κάδο
με κλώτσο. Όποιος ψάχνει, βρίσκει λύσεις.

:rockon:
στο ειπα ντοναλντ?κανω καμακι αβερτα πλεον στη σχολη μου.Πηγα και μιλησα σε μια ομορφη 7αρακι εχω ανακτησει τη αυτοπεποιθηση μου.Απο τοτε που μου ειπες να μιλαω το κανω χαλαρα.Οταν θα ξαναπαω σχολη θα ξανακανω και αλλα καμακια μεχρι στιγμης μιλησα σε 3 και δε εκατσε κατι συνεχιζουμε δυναμικα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Μια φορά πάντως είχαν δείρει έναν γνωστό μου σε ένα κλαμπ κάτι "ορεινοί" επειδή μίλησε σε μια τύπισσα. Πάντως ο τύπος είναι λίγο ζώο άμα πιει, δεν το κάνει επίτηδες αλλά μπορεί πχ να την πέσει σε 3 γκόμενες από την ίδια παρέα το ίδιο βράδυ. Οπότε μάλλον ήταν τόσο θολωμένος που την επεσε σε γκομενα που την συνόδευαν βοσκοί

Δεν το πιστεύω τύπε. Αποκλείεται να τον έδειραν για αυτό . Κάποιος άλλος λόγος που αγνοούμε θα έπαιζε.
Μπορεί να είχαν διαφορές σε χρηματιστηριακά θέματα.
Ο φίλος σου ζει ακόμη ; Έχει αλλάξει συνήθειες ; Ρωτάω γιατί ξέρω πολλούς που έφυγαν από αυτοάνοσα, καρκίνους, πρόωρα εγκεφαλικά κτλ νωρίς. Μην νομίσεις ότι υπονοώ ότι κάποιοι έφυγαν από κουμπούριασμα. Με τίποτε. Μακριά από μένα τέτοιες σκέψεις.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Δεν το πιστεύω τύπε. Αποκλείεται να τον έδειραν για αυτό . Κάποιος άλλος λόγος που αγνοούμε θα έπαιζε.
Μπορεί να είχαν διαφορές σε χρηματιστηριακά θέματα.
Ο φίλος σου ζει ακόμη ; Έχει αλλάξει συνήθειες ; Ρωτάω γιατί ξέρω πολλούς που έφυγαν από αυτοάνοσα, καρκίνους, πρόωρα εγκεφαλικά κτλ νωρίς. Μην νομίσεις ότι υπονοώ ότι κάποιοι έφυγαν από κουμπούριασμα. Με τίποτε. Μακριά από μένα τέτοιες σκέψεις.
μια χαρά είναι ο τύπος, συνεχίζει τα πεσίματα μέχρι τελικής πτώσεως...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ σέ αυτό!!
Χωρίς καμία αμφιβολία, οι ΒορειοΕλλαδίτισσες είναι οι πιό όμορφες Ελλεηνίδες!!
Αλλωστε σέ μία παλαιότερη συζήτηση μέ τόν @argyrotoxos τό είχα αναφέρει, καί γενικά καλές σέ χαρακτήρα...συνεννοήσιμες!!
-Μακάρι σέ όλα τά γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, νά ήταν οι γκόμενες τόσο όμορφες όσο στήν Βόρεια Ελλάδα-
Υποκλίνομαι...

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Μη κοιτάς τα πεσίματα να κοιτάς τις πιθανότητες επιτυχίας. Αθήνα είναι όλες ξινισμένες και δε κοιταει καμία.. Κρήτη πάντως παιζει μεγάλη πείνα σεξουαλικη. Μια αλβανιδα που έμενε πριν Ηράκλειο και λέει στη Κρήτη όταν έβγαινα στο δρόμο μου την πέφτανε όλοι τι κόρνες τι φωνές τι τραγούδια βάζανε ενώ εδώ στην Αθήνα δε μου τη πέφτει κανενας
κι εδώ μην νομίζεις ότι κοιτάζουν. Απλώς πάω και την πέφτω και λέω δεν γαμιέται, ό,τι κάτσει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
πάντως το κορνάρισμα και αυτό που είπες με τα τραγούδια δεν είναι πέσιμο, είναι ηλιθιότητα αυτών που το κάνουν.
Αν περιμένει ο άλλος νά βγάλει γκόμενα μέ κόρνες καί τραγούδια, θά γεράσει καί ακόμα...αγάμητος θά είναι!!
Καμάκι γίνεται στοχευμένα όχι όπου νά είναι καί όπως νά είναι, καί εάν είναι δυνατόν νά έχεις τσεκάρει πώς κινείται η γκόμενα.
-Νά υπάρχει δηλαδή καί κάποιο μετρήσιμο αποτέλεσμα, διαφορετικά τό κοντέρ θά είναι διαρκώς στό μηδέν-

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
Κρύφτηκαν οι Ελληνίδες με το κρύο. Μόνο καμία δεκαριά είδα στη βόλτα μου, φυσικά οι περισσότερες στο κινητό. Ένα άκυρο μόνο μπόρεσε να γράψει το κοντέρ, προσδοκώ σε καλύτερες μέρες!
κρυβονται γιατι κρυωνουν και δεν υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι παπαρες-αγαπουληδες με αμαξι να τις πανε βολτουλα, υπαρχουν και καποιοι φυσιολογικοι στην χωρα που δεν υποκυπτουν στην μουνοδουλιαση .
ενω ο ψωλαρας δεν τον νοιαζει τιποτα, θα βγει εξω σαββατο βραδυ και ας κρυωσει μηπως και γνωρισει καποια. τι να κανει μεσα να κοιταει το ταβανι και να τρωει ακυρα στο ινστα?
για αυτο στο κρυο βλεπεις 70% ψωλαρια να κυκλοφορει εξω

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506
Εκεί στήν Κρήτη πού ζείς ισχύει ακόμα αυτό πού γίνονταν παλαιότερα μέ τίς γκόμενες,
νά σέ "Κυνηγάει" ο αδελφός της...πού τήν "Πείραξες" ?

κοίτα απλά σε ορισμένα χωριά ορεινά δεν "ακουμπάς". Είναι περίεργα λίγο τα πράγματα εδώ, πρέπει να προσέχεις που στοχεύεις
Διαλέγεις το μέρος που έχει λιγότερες τρύπες..
100_34311.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Θυμάμαι κάποιους Κρητικούς -Από Ρέθυμνο στό κέντρο- πού μού είχαν πεί πρίν 2 χρόνια, ότι άν πείραζαν τίς αδελφές τους,
θά τούς "Πήγαιναν γαμιώντας" αλλά αφού λές ότι είναι Safe, τί νά πώ...πάλι καλά!!
αν εχουν ολες αυτες τον καθε μαλακα αδελφο να κοιτανε μη τυχον και γαμηθουν,σκεψου ποσο αγάμητες θα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom