Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 976
- Πόντοι
- 81
Φίλε δεν έμπαινα κ δεν κυκλοφορούσα με αυτήν που να είχα να γαμησω 3450 χρόνια,να έχω βαρεσει 1,5 εκ. πιστονιες με την Παλάμω μου κ με λίγο φαντασία τύφλα να έχει το γαμησι.Χιλιες φορές μόνος μου κ παρέα με τον σκύλο μου να κόβω βόλτες.TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
αυτη ειναι η κατασταση που επικρατει σε μεγαλυτερο ποσοστο στους νεαρους ελληνες. ο αλλος εχει φαει ενα σωρο χυλοπιτες, εχει μπουχτισει μονος του, και οποια βρει για γκομενα θα το θεωρησει επιτυχια και θα την κυκλοφορει ως μουναρα-θεα,
εγω ετσι και ειχα γκομενα αυτη στο βιντεο θα ντρεπομουν να την κυκλοφορησω , ποσο μαλλον να βγω στο ιντερνετ μαζι της και να λεω οτι την εχω γκομενα, φανταστειτε σε τι αδιεξοδο και τι απογνωση ηρθε ο αλλος για να βγει ετσι χαρουμενος με αυτη την γκομενα διπλα του, ετσι ειναι οι περισσοτεροι πλεον, εχουν για γκομενες κατι μπαζολες και οι γκομενες αυτες δεν κανουν κατι να αδυνατισουν, να γινουν πιο ωραιες, απλα με το νεαρο μουνι τους σπερνουν πανικο. για αυτο γεμισαμε χοντρες και σαπιοκωλες ελληνιδες απο τα 20 και μετα
Καθαρα σαν εικόνα κ όχι ως άνθρωπο βέβαια.Ειναι το απόσταγμα της πολυετούς έλλειψης κ λιγουρας του λαού μας να γαμαει καλά μουνια κ βολεύονται με εμφανισιακά κατώτερες όπως εμφανώς φαίνεται κ στο βίντεο.Επιχειρηση καμικάζι για λίγους.