Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
976
Πόντοι
81

αυτη ειναι η κατασταση που επικρατει σε μεγαλυτερο ποσοστο στους νεαρους ελληνες. ο αλλος εχει φαει ενα σωρο χυλοπιτες, εχει μπουχτισει μονος του, και οποια βρει για γκομενα θα το θεωρησει επιτυχια και θα την κυκλοφορει ως μουναρα-θεα,
εγω ετσι και ειχα γκομενα αυτη στο βιντεο θα ντρεπομουν να την κυκλοφορησω , ποσο μαλλον να βγω στο ιντερνετ μαζι της και να λεω οτι την εχω γκομενα, φανταστειτε σε τι αδιεξοδο και τι απογνωση ηρθε ο αλλος για να βγει ετσι χαρουμενος με αυτη την γκομενα διπλα του, ετσι ειναι οι περισσοτεροι πλεον, εχουν για γκομενες κατι μπαζολες και οι γκομενες αυτες δεν κανουν κατι να αδυνατισουν, να γινουν πιο ωραιες, απλα με το νεαρο μουνι τους σπερνουν πανικο. για αυτο γεμισαμε χοντρες και σαπιοκωλες ελληνιδες απο τα 20 και μετα
Φίλε δεν έμπαινα κ δεν κυκλοφορούσα με αυτήν που να είχα να γαμησω 3450 χρόνια,να έχω βαρεσει 1,5 εκ. πιστονιες με την Παλάμω μου κ με λίγο φαντασία τύφλα να έχει το γαμησι.Χιλιες φορές μόνος μου κ παρέα με τον σκύλο μου να κόβω βόλτες.
Καθαρα σαν εικόνα κ όχι ως άνθρωπο βέβαια.Ειναι το απόσταγμα της πολυετούς έλλειψης κ λιγουρας του λαού μας να γαμαει καλά μουνια κ βολεύονται με εμφανισιακά κατώτερες όπως εμφανώς φαίνεται κ στο βίντεο.Επιχειρηση καμικάζι για λίγους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ελληνας άνδρας μέτριος καί φτωχός, νά γαμεί μουνάρα π.χ 9άρι καί 9.5άρι,
δέν υπάρχει πανελλήνια κανένας...ούτε ένας!!!

Ακριβώς έτσι είναι συμφωνώ 100%
Τίς γκόμενες 3.άρια 3.5άρια 4άρια ακόμα καί 5άρια,
τίς θεωρούν Super μουνάρες, από εκεί καί πέρα... τί νά πείς!!
-Υψους 1,55 καί 1.58 βάρους 62 καί 70 κιλών-
Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που βγάζω αποδείξεις για ότι λέω μέσα από την ζωή, αρκετοί κοιτούν το φεγγάρι.
Όταν φέρνω παραδείγματα ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ :rockon:ότι κάτι τελευταίοι ή μετριότητες
πηδούν ωραίες γκόμενες ή μουνάρες κλίμακας 7,8,9 + οι απαντήσεις που λαμβάνω είναι ότι:

α- είχαν κύκλο
β- τις ήξεραν από το σχολείο
γ- έτυχε ως μεμονωμένο περιστατικό
δ -είναι ειδική κατηγορία ανθρώπων
ε- ήταν ηλίθιες οι γκόμενες
ζ- πρόκειται για περιπτώσεις εξαιρέσεων

και λοιπές αερολογάτες κωλο-δικαιολογίες! :2funny:

Το συμπέρασμα που βγάζει ο απλός αναγνώστης είναι ότι αυτά τα άτομα που απαντούν
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΛΟΓΩ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΑΡΑΣ Η ΔΕΙΛΙΑΣ. :woldman:

Πως να γίνει συζήτηση λοιπόν; :2funny: μέχρι που άνοιξα θέμα για την κατάντια της σοσιαλ-οποίησης κτλ :2funny:
(το οποίο έπεσε μυστηριωδώς) :confused: μιας που ουδείς μπόρεσε να απαντήσει με σοβαρό αντίλογο

στο ΤΙΤΑΝΙΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ επιχείρημα...

ότι ο τελειωμένος πρεζάκιας, μπεκρής, άσχημος, αγύμναστος, τέκνο διαλυμένης οικογένειας, μπατίρης, άνεργος, άεργος, βρωμιάρης, κοινωνικά απορριπτέος, τρισάθλιος, άστεγος, πεινασμένος και καταδικασμένος
βιαστής της Κέρκυρας είχε βρει βαρβάτη γκόμενα σε κυβικά (από κοντά κι όχι από σόσιαλ)
η οποία μάλιστα έχει δηλώσει ότι τον αγαπάει κιόλας!!! :2funny:

Τώρα τι θα ακούσω πάλι; ότι ήταν τρελλή, ψεύτικη φώτο, καθυστερημένη κτλ; :2funny:

ή ότι δεν είναι κλίμακας 10 αλλά 9,3 ή 8,4;

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

Αυτό...

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.549
Πόντοι
3.656
Ρε τρόμπες, εγώ γιατί είχα πετύχει ... ανά τους αιώνες ... ως higlander .... τυπάδες φτωχούς, που γαμούσαν πολύ καλά μουνιά ;
Μιλάω για μέχρι 8ρια ίσως και λίγο παραπάνω.
Άφραγκοι , εργάτες κτλ .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσωπικά λοιπόν όσους ξέρω μαζί με εμένα (δηλαδή καλούτσικοι τύποι αλλά της σειρούλας) που πάνε
και ρίχνονται, όλο και κάτι γαμάνε. Από μπάζα μέχρι πολύ ωραίες αλλά γούσταραν αυτούς και όχι κάτι άλλο.
Διότι εδώ από ότι κατάλαβα, κάποιοι θέλουν να γαμάνε μόνο 10άρια, τα οποία μάλιστα να τα ρίχνουν
μόνο με ένα βλέμμα μη τυχόν και φάνε άκυρο. Σόρρυ μάγκες αλλά αυτό δεν γίνεται. :confused:
Θα φάτε 100.000 άκυρα μέχρι να τις βλέπετε σαν μύγες και σίγουρα εκεί μέσα θα βρείτε όλες τις κλίμακες.
Αλλιώς, αν θέλετε ποιοτικό γαμήσι να σας γουστάρει η άλλη και δεν θέλετε να ρίχνεστε
τραβάτε να γίνετε διάσημοι. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι αν είστε διάσημοι, θα σας κάθονται πολλές
και θα τρελλαίνονται για πάρτη σας. Θα τα κάνουν όλα λέμε.
Τέλος...αν νομίζετε ότι με λεφτά και πόρσε ή με σούπερ άθληση με κοιλιακούς ή με μαλλί Ριτζ Φόρεστερ
και εμφάνιση, θα γαμάτε κάργα, δοκιμάστε τα όλα μαζί, εγώ μαζί σας στυλοβάτης αλλά μην πληρώσετε
να δούμε τι θα γαμήσετε και για τι πραγματικά σας έκατσαν!
Το λέω διότι δεν θυμάμαι ποτέ να πλήρωσα και να χάρηκα γαμήσι όπως το τσάμπα.
Τώρα τι λέει ο καθένας εδώ μέσα...όπως τον συμφέρει τα λέει!

:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που βγάζω αποδείξεις για ότι λέω μέσα από την ζωή, αρκετοί κοιτούν το φεγγάρι.
Όταν φέρνω παραδείγματα ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ :rockon:ότι κάτι τελευταίοι ή μετριότητες
πηδούν ωραίες γκόμενες ή μουνάρες κλίμακας 7,8,9 + οι απαντήσεις που λαμβάνω είναι ότι:

α- είχαν κύκλο
β- τις ήξεραν από το σχολείο
γ- έτυχε ως μεμονωμένο περιστατικό
δ -είναι ειδική κατηγορία ανθρώπων
ε- ήταν ηλίθιες οι γκόμενες
ζ- πρόκειται για περιπτώσεις εξαιρέσεων

και λοιπές αερολογάτες κωλο-δικαιολογίες! :2funny:

Το συμπέρασμα που βγάζει ο απλός αναγνώστης είναι ότι αυτά τα άτομα που απαντούν
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΛΟΓΩ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΑΡΑΣ Η ΔΕΙΛΙΑΣ. :woldman:

Πως να γίνει συζήτηση λοιπόν; :2funny: μέχρι που άνοιξα θέμα για την κατάντια της σοσιαλ-οποίησης κτλ :2funny:
(το οποίο έπεσε μυστηριωδώς) :confused: μιας που ουδείς μπόρεσε να απαντήσει με σοβαρό αντίλογο

στο ΤΙΤΑΝΙΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ επιχείρημα...

ότι ο τελειωμένος πρεζάκιας, μπεκρής, άσχημος, αγύμναστος, τέκνο διαλυμένης οικογένειας, μπατίρης, άνεργος, άεργος, βρωμιάρης, κοινωνικά απορριπτέος, τρισάθλιος, άστεγος, πεινασμένος και καταδικασμένος
βιαστής της Κέρκυρας είχε βρει βαρβάτη γκόμενα σε κυβικά (από κοντά κι όχι από σόσιαλ)
η οποία μάλιστα έχει δηλώσει ότι τον αγαπάει κιόλας!!! :2funny:
Αυτό τό έχουμε συζητήσει εκτενώς, προσωπικά δέν έχω δεί ποτέ ασχημομέτριο καί φτωχό Ελληνα άνδρα, νά γαμεί μουνάρα!!
Αν δέν μετράς εμφανισιακά καί νά είσαι φραγκάτος ταυτόχρονα, τήν μουνάρα π.χ 9άρι καί 9.5άρι απλά τήν ξεχνάς...καμία τύχη!!
Η γκόμενα στήν Κέρκυρα -Μόνο καί μόνο λόγο τής ηλικίας της- δέν είναι ούτε κάν καθαρό 6άρι, είναι μία απλή...μετριοωραία γκόμενα!!

Ρε τρόμπες, εγώ γιατί είχα πετύχει ... ανά τους αιώνες ... ως higlander .... τυπάδες φτωχούς, που γαμούσαν πολύ καλά μουνιά ;
Μιλάω για μέχρι 8ρια ίσως και λίγο παραπάνω.
Άφραγκοι , εργάτες κτλ .
Μάλλον θά ήσουν μεθυσμένος διαφορετικά...δέν εξηγείται!!
-Μετά από 1 μπουκάλι όλες μουνάρες είναι-

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό τό έχουμε συζητήσει εκτενώς, προσωπικά δέν έχω δεί ποτέ ασχημομέτριο καί φτωχό Ελληνα άνδρα, νά γαμεί μουνάρα!!
Αν δέν μετράς εμφανισιακά καί νά είσαι φραγκάτος ταυτόχρονα, τήν μουνάρα π.χ 9άρι καί 9.5άρι απλά τήν ξεχνάς...καμία τύχη!!
Η γκόμενα στήν Κέρκυρα -Μόνο καί μόνο λόγο τής ηλικίας της- δέν είναι ούτε κάν καθαρό 6άρι, είναι μία απλή...μετριοωραία γκόμενα!!
Όλοι έχουμε δει κατάντιες και μετριάντζες να γαμάνε ωραίες ή μουνάρες χωρίς λεφτά
αλλά απλά δεν συμφέρει η αλήθεια. :confused:
Όσον αφορά την τύπισσα, κλασσική αναμενόμενη δικαιολογία, την βγάλαμε άχρηστη κι αυτή. :2funny:
Και βέβαια το τροπάριο με την εμφάνιση για μια ακόμα φορά. Είναι σκληρό για πολλούς
και έχει αποδειχθεί από την πραγματική ζωή ότι οι γυναίκες δεν έχουν ως πρώτο κριτήριο επιλογής ανδρών
την εμφάνιση (εγώ που είμαι του 7ρακίου :2funny: θα έπρεπε να γαμάω πολύ περισσότερες)
αλλά το χρήμα την εξουσία, την ισχύ, τις δημόσες σχέσεις κτλ. Αλλά πως να το δεχτούν αυτό
(δεν το λέω επί προσωπικού) οι ελεγχόμενοι μαλάκες που πληρώνουν αφού έτσι αποδομείται
η όποια ομορφιά και γοητεία τους. :confused:

(το χρήμα το έβαλες δίπλα στην εμφάνιση βρε πονηρούλι ως δεκανίκι αλλά και πάλι τίποτα δεν έκανες)

Επειδή πάω για νάνι, δεν βλέπω να πήρα απάντηση στο άνωθεν ποστ αλλά αν τυχόν απαντήσετε
κάντε έναν κόπο να απαντήστε και σε αυτό:

Γιατί δεν βρίσκετε μια σαν του βιαστή της Κέρκυρας έτσι για να δείξτε ότι μπορείτε και μετά διώξτε την.

Ούτε αυτές δεν μπορείτε να ρίξετε αφού δεν μετράνε κιόλας; ή μήπως δεν πάτε καν;

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όλοι έχουμε δει κατάντιες και μετριάντζες να γαμάνε ωραίες ή μουνάρες χωρίς λεφτά
Όσον αφορά την τύπισσα, κλασσική αναμενόμενη δικαιολογία, την βγάλαμε άχρηστη κι αυτή. :2funny:
Και βέβαια το τροπάριο με την εμφάνιση για μια ακόμα φορά. Είναι σκληρό για πολλούς
και έχει αποδειχθεί από την πραγματική ζωή ότι οι γυναίκες δεν έχουν ως πρώτο κριτήριο επιλογής ανδρών
την εμφάνιση (εγώ που είμαι του 7ρακίου :2funny: θα έπρεπε να γαμάω πολύ περισσότερες)
αλλά το χρήμα την εξουσία, την ισχύ, τις δημόσες σχέσεις κτλ. Αλλά πως να το δεχτούν αυτό
(δεν το λέω επί προσωπικού) οι ελεγχόμενοι μαλάκες που πληρώνουν αφού έτσι αποδομείται

(το χρήμα το έβαλες δίπλα στην εμφάνιση βρε πονηρούλι ως δεκανίκι αλλά και πάλι τίποτα δεν έκανες)

Επειδή πάω για νάνι, δεν βλέπω να πήρα απάντηση στο άνωθεν ποστ αλλά αν τυχόν απαντήσετε

Γιατί δεν βρίσκετε μια σαν του βιαστή της Κέρκυρας έτσι για να δείξτε ότι μπορείτε και μετά διώξτε την.

Ούτε αυτές δεν μπορείτε να ρίξετε αφού δεν μετράνε κιόλας; ή μήπως δεν πάτε καν;

Πώς δέν πήρες απάντηση, ο άνδρας μετράει ώς "Πακέτο" εμφάνιση-χρήμα-ευγένεια-μόρφωση κτλ
Καί οι γυναίκες πρέπει νά έχουν πακέτο δέν αρκεί...μόνο η ομορφιά!!
Αν εσύ τήν θεωρείς μουνάρα αυτή τήν γκόμενα από τήν Κέρκυρα, τότε τί νά πώ!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Τώρα πού παρατηρώ προσεκτικά τήν Photo, βλέπω ένα άτομο ξεκάθαρα ψυχάκια καί μία γκόμενα μέ χαμένο βλέμμα.
Σίγουρα πρόκειται γιά ψυχιατρική περίπτωση γκόμενας, εκτός από τά Drugs πού θά έπαιζαν...αρρώστια!!!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
976
Πόντοι
81
Εδώ ο μπάρμπας εμπλούτισε την έννοια αγαμία στο Αγαμισταν.Και πόσο γελοίο είναι το γελοίο τελικά;

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.039
Πόντοι
206
Κανένας άσχημος δεν γαμαει μουναρα απλα επειδή της ρίχτηκε.. Για να τη γαμησε θα πρέπει.. Είτε να είναι από την ίδια παρέα κύκλο και να την έριξε από κονε.. Είτε ο άσχημος να έχει λεφτά από μπαμπά.. Αυτό που λέω είναι μωσαϊκό νόμος στο ελλαντα.. Δεν δέχομαι τίποτα αλλο.το φλερτ σε αυτή τη χώρα μεταξύ αγνωστων δεν υπάρχει τέλος η κουβέντα.
εδω δεν υπαρχει πλεον ουτε στις νεαρες ηλικιες πιθανοτητες να βρει καποιος γκομενα με πεσιμο στην ψυχρα, ητανε 2 δεκαπενταχρονοι, βλεπουν 2 κοπελες στον δρομο στην ηλικια τους
τις λενε γεια σας κοριτσια τι κανετε, αυτες ουτε που τους απαντανε, μετα ο ενας παει μπροστα σε μια και της λεει γιατι δεν μιλατε , η μια του απανταει με εντονο υφος , αντε φυγε απο εδω περα , θες να σου μιλησω κιολας, να προσθεσω οτι και τα αγορια και τα κοριτσια ητανε νορμαλ εμφανισης ολοι τους

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ολοι οι νέουλες -Καί όχι μόνο- έχουν τήν εντύπωση ότι μέσω apps θά βρούν γκόμενα.
Οι πιθανότητες ένας νέουλας 18-25 χρονών 6άρι, νά βρεί γκόμενα από τό Internet στήν Ελλάδα είναι 3-5%
Οσο γιά τά γεροντομπαρμπάδια, πού περιμένουν γκόμενα από apps οι πιθανότητες είναι...0.05%
-Τό ίδιο ισχύει καί στό live καμάκι ίσως καί μέ πιό διευρυμένα ποσοστά-

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
πολλή ξινίλα και βιασύνη πάντως από τις γκόμενες στο δρόμο. Περπατάνε με κάτι μούτρα σχεδόν όλες λες και τους έδειραν τη μάνα, ενώ παράλληλα το βάδισμα είναι σαν να κάνουν σπριντ. έκανα ένα πεσιματάκι που ούτε καν σταμάτησε η γκόμενα, αύριο πάλι θα βγω μια βολτίτσα και βλέπουμε!
Αν βλέπεις ξινή η να περπατάει με χέρια σταυρωμένα στο στήθος ,ούτε να το σκέφτεσαι οσο ωραία και να είναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Ελα ρε παπια σε οσες γκόμενες ημουν ο εαυτος μου και το πηγα αντριλα του στυλ εγω αυτος ειμαι και αν σου άρεσει λακιξαν,και τις γαμανε τωρα οι υποτακτικοι.
Δεν θα κατσουν να χρονοτριβισουν οι γκομενες, πανε στον εύκολο στιν ελεγχόμενο σ αυτον που θα ασκήσουν εξουσία, οπου δεν τις παίρνει φεύγουν και οπου τις παίρνει καθονταικαι εκμεταλλευονται.
Το ότι βρίσκει κάποια ένας τύπος δεν σημαίνει ότι είναι κάτι παραπάνω σε χαρακτήρα από άλλους που δεν βρίσκουν.
Αντιθέτως..το πιο πιθανό είναι να έχει στοιχεία αιδοιοδουλειας η τέρμα αγαμητου.
Η μόνη προς τα πάνω διαφορά ενδέχεται να είναι στο χρήμα.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
976
Πόντοι
81
Αν βλέπεις ξινή η να περπατάει με χέρια σταυρωμένα στο στήθος ,ούτε να το σκέφτεσαι οσο ωραία και να είναι.
Παλιότερα έβλεπα συχνοτερα κοπέλες με ωραίο σώμα και κολάν ή παντελόνι κολλητό που αναδείκνυε τον πεταχτό κωλο τους να περπατάνε έχοντας βάλει στο πίσω μέρος την τσάντα κρύβοντας τον.
Δεν ήθελαν να τις βλέπουν γενικά;δεν ήθελαν κάποιοι συγκεκριμένοι να τις βλέπουν;βέβαια οι ίδιες μπορεί να φοράνε κοφτά στην παραλια και εκεί να είναι άνετες.Δεν το αναλύω γιατί όπως έχω αναφερθεί,αν δεν εμπίπτει τουλάχιστον αγγιζει τα όρια της ψυχιατρικής ανάλυσης.Και φυσικά δεν πήγα και δεν παω σε τέτοιες περιπτώσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Παλιότερα έβλεπα συχνοτερα κοπέλες με ωραίο σώμα και κολάν ή παντελόνι κολλητό που αναδείκνυε τον πεταχτό κωλο τους να περπατάνε έχοντας βάλει στο πίσω μέρος την τσάντα κρύβοντας τον.
Δεν ήθελαν να τις βλέπουν γενικά;δεν ήθελαν κάποιοι συγκεκριμένοι να τις βλέπουν;βέβαια οι ίδιες μπορεί να φοράνε κοφτά στην παραλια και εκεί να είναι άνετες.Δεν το αναλύω γιατί όπως έχω αναφερθεί,αν δεν εμπίπτει τουλάχιστον αγγιζει τα όρια της ψυχιατρικής ανάλυσης.Και φυσικά δεν πήγα και δεν παω σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τώρα ισχύει το αντίθετο ..όλες τονίζουν τον κωλο τους αλλά πολύ σπάνια θα βάλει κάποια κάτι να τονίζει το στήθος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πώς δέν πήρες απάντηση, ο άνδρας μετράει ώς "Πακέτο" εμφάνιση-χρήμα-ευγένεια-μόρφωση κτλ
Καί οι γυναίκες πρέπει νά έχουν πακέτο δέν αρκεί...μόνο η ομορφιά!!
Αν εσύ τήν θεωρείς μουνάρα αυτή τήν γκόμενα από τήν Κέρκυρα, τότε τί νά πώ!!
Aν εσύ θεωρείς απάντηση την γάργαρα να βάζουν οι άνδρες ασπίδα βιτρίνας την εμφάνιση ώστε να δικαιολογούν
την χορηγία μαζί με όλα
τα υπόλοιπα που αποκαλούν πακέτο για να το παίζουν γαμιαδες, τότε κι εγώ
τι να πω! :confused:
Επίσης, μουνάρα δεν την θεωρώ εγώ αλλά το άρθρο :2funny: που την λέει καλλονή. Όπως και να έχει ο υπό του μηδενός ναυαγός, βιαστής κτλ (να μην ξαναγράφω όλη του την κατάντια), βρήκε γκόμενα
και μάλιστα δεκτή. Τόσο δεκτή που αναρωτιέμαι αν τα 9/10 του σάιτ με βάση τα όσα γράφουν, έχουν βγάλει έστω μια τέτοια και μετά ας την έδιωχναν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τώρα πού παρατηρώ προσεκτικά τήν Photo, βλέπω ένα άτομο ξεκάθαρα ψυχάκια καί μία γκόμενα μέ χαμένο βλέμμα.
Σίγουρα πρόκειται γιά ψυχιατρική περίπτωση γκόμενας, εκτός από τά Drugs πού θά έπαιζαν...αρρώστια!!!
Αυτό είναι δευτερεύον και θέμα οπτικής γωνίας.
Το πρωτεύον ως απόδειξη
είναι ότι ο υπό του μηδενός βρήκε γκόμενα και μάλιστα απο κοντά!!! Δηλαδή ο μηδέν προσόντα, ο εντελως άχρηστος και προβληματικός :2funny: μπόρεσε να βρει γκόμενα. Συνεπώς δεν υπάρχει δικαιολογία ότι έτσι
ή αλλιώς για κανέναν!
Και βέβαια, πολλοί τέτοιοι γύρω μας βριίσκουν γκόμενες όπως σίγουρα και καλύτεροι τους. Ο τύπος δεν θεωρείται καν χορηγός. Δηλαδή βγαίνει
και άξιος παρα την σαπίλα του.
:2funny: Μάλιστα είναι ανώτερος από τον ελεγχόμενο μαλάκα αν το δεις καθαρά.
Όποιος όμως δεν θέλει
να ριχτεί, ποτέ δεν θα δεχτεί τις Ντονάλντιες αλήθειες.
Δεν γίνεται δηλαδή να είναι όλες άχρηστες σε μόνιμη βάση (όταν είναι για πέσιμο) διότι έτσι διαφαίνεται μια τερατώδη υπεκφυγή
στο πέσιμο με φόβο στο άκυρο. Τόσο απλό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Aν εσύ θεωρείς απάντηση την γάργαρα να βάζουν οι άνδρες ασπίδα βιτρίνας την εμφάνιση ώστε να δικαιολογούν
την χορηγία μαζί με όλα
τα υπόλοιπα που αποκαλούν πακέτο για να το παίζουν γαμιαδες, τότε κι εγώ
τι να πω! :confused:
Επίσης, μουνάρα δεν την θεωρώ εγώ αλλά το άρθρο :2funny: που την λέει καλλονή. Όπως και να έχει ο υπό του μηδενός ναυαγός, βιαστής κτλ (να μην ξαναγράφω όλη του την κατάντια), βρήκε γκόμενα
και μάλιστα δεκτή. Τόσο δεκτή που αναρωτιέμαι αν τα 9/10 του σάιτ με βάση τα όσα γράφουν, έχουν βγάλει έστω μια τέτοια και μετά ας την έδιωχναν.

Εχω τοποθετηθεί από τήν αρχή ξεκάθαρα στό θέμα τών γνωριμιών.
Γνωριμία γκόμενας -Φυσικά πάντα μέ Sex- μέ αντάλλαγμα οτιδήποτε υλικό αγαθό, δέν ορίζεται γνωριμία αλλά συναλλαγή!!
Τά άρθρα στά Sites γράφουν ότι θέλουν, μάτια έχουμε μυαλό διαθέτουμε...καί τά κρίνουμε.
-Τώρα γιά τά 9/10 τού Site άν έχουν βγάλει τέτοια γκόμενα, δέν μπορώ νά απαντήσω διότι δέν τούς γνωρίζω,
τό πιό λογικό πάντως είναι νά μήν έχουν βγάλει-
Αυτό είναι δευτερεύον και θέμα οπτικής γωνίας.
Το πρωτεύον ως απόδειξη
είναι ότι ο υπό του μηδενός βρήκε γκόμενα και μάλιστα απο κοντά!!! Δηλαδή ο μηδέν προσόντα, ο εντελως άχρηστος και προβληματικός :2funny: μπόρεσε να βρει γκόμενα. Συνεπώς δεν υπάρχει δικαιολογία ότι έτσι
ή αλλιώς για κανέναν!
Και βέβαια, πολλοί τέτοιοι γύρω μας βριίσκουν γκόμενες όπως σίγουρα και καλύτεροι τους. Ο τύπος δεν θεωρείται καν χορηγός. Δηλαδή βγαίνει
και άξιος παρα την σαπίλα του.
:2funny: Μάλιστα είναι ανώτερος από τον ελεγχόμενο μαλάκα αν το δεις καθαρά.
Όποιος όμως δεν θέλει
να ριχτεί, ποτέ δεν θα δεχτεί τις Ντονάλντιες αλήθειες.
Δεν γίνεται δηλαδή να είναι όλες άχρηστες σε μόνιμη βάση (όταν είναι για πέσιμο) διότι έτσι διαφαίνεται μια τερατώδη υπεκφυγή
στο πέσιμο με φόβο στο άκυρο. Τόσο απλό.

Σέ αυτό πού συμφωνώ είναι ότι άν δέν τήν πέσεις, δέν υπάρχει καμία ελπίδα γνωριμίας...μέ γκόμενα!!
-Ολοι οι άλλοι τρόποι είναι πραγματικά τού κώλου, μόνο μέ live καμάκι μετράει ο άνδρας-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.549
Πόντοι
3.656
Μάλλον θά ήσουν μεθυσμένος διαφορετικά...δέν εξηγείται!!
-Μετά από 1 μπουκάλι όλες μουνάρες είναι-
Λες μαλακιούλες.
Σου λέω για τύπους ... και γκόμενες ... που παρατηρούσα ... καιρό !
Και το παραδέχονταν κι άλλοι .

Βρίσκεις ότι έχω κάποιο κίνητρο να πω τέτοιο ψέμμα ; Για ποιό λόγο ;
Για άλλους γράφω ... και άλλες εποχές ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom