Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.993

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν ο Σαμπ ζέρο είναι απλά
το 50% έξυπνος από οσο συνολικά τον έχω κόψει, έχει ήδη επιστρέψει με άλλο νικ. Ποιος ο λόγος να έρθει μετά από καιρό; δεν τον μπάναραν είπαμε για να πει δεν γαμιέται θα έρθω άλλη φορά. Πετάει το ένα νικ και παίρνει άλλο.

:rockon:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.077
Πόντοι
206
Πολλά μπαζα πάντως στην Ελλάδα.. Το ρειτ είναι. Μια όμορφη 2 μέτριες... Και 7 μπαζολες!! Που στο πουτσο το είδανε ότι οι ελλεινιδες είναι από τις πιο Όμορφες στο Κοζμο.. Δεν το. Καταλαβαίνω..
παρατηρουν τις πιτσιρικες που πανε λυκειο και μεγαλοδειχνουν και νομιζουν οτι ετσι ειναι οι ενηλικες ελληνιδες με ωραια σωματακια και φρεσκια μουρη.μετα τα 18 η ελληνιδα αρχιζει να σαπιζει με τρελο ρυθμο

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.292
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.292
Πόντοι
9.297
Δεν μπορώ να υπολογίσω αστάθμητους παράγοντες αλλά δεν ήταν νορμάλ
ο τρόπος φυγής του. Επίσης όταν υπήρχε ένταση την προσπερνούσε αρκετά καλά
και το έκανε οκ για πολύ καιρό. Πώς ξαφνικά ενοχλήθηκε από μαλακίες
που ήταν απλά επαναλαμβανόμενες; συνήθως η συμπεριφορά αλλάζει από καινούργια ερεθίσματα.
Κάτι άλλο συμβαίνει.

Αυτό λέω κι εγώ...ήταν κάτι εκτός σαη..κάτι στην πραγματική του ζωή.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
πχ αν δω καποια που κουβαλαει 5 τσαντες ψάνια και περπατάει μες τον πανικο με φουλ γρηγορο βήμα δεν κάνω τον κόπο ή αν δω την άλλη να περνάει με τα μούτρα κολλημένα στο κινητό. Βέβαια το να επιλέγω μου μειώνει τις επιλογές καθώς δεν έχω μιλήσει ποτέ σε περισσότερες από 3 γυναίκες σε μια μέρα στο τελευταίο διάστημα που προσπαθώ να δουλέψω το φλερτ από κοντά. από την άλλη είμαι σε νομό περί των 80.000 κατοίκων περίπου, που στην πόλη κιόλας (που ζω) δεν μένουν ούτε οι μισοί, οπότε πρέπει νομίζω αναγκαστικά να είμαι πιο "κοντρολαρισμένος".
το να μιλας σε γυναικες γενικα καλα κανεις γιατι σε κρατάει "ζεστο' (και τα μπουρδελακια σε κρατανε ζεστο βεβαια μη τα υποτιμας) αλλα ετσι χυμα στο κουτουρου αν δεν εισαι ο ρουβας,λιγο δυσκολο να βγαλεις ψαρι.Δοκιμασε σε ενα μερος που να δουλευει καποια,να ειναι σχετικα ηρεμα δηλ να μην εχει ντορο και να μπορεις να τις πιασεις τη κουβέντα.Μην δοκιμασεις ομως με τη μια μπαμ.Πηγαινε 2-3 φορες ...και μετα.Δεν ειναι τοσο απλο με τις γυναικες απλα να πιασεις τη κουβεντα στο δρομο ετσι μπαμ και να βγει μαζι σου.Στην ελλαδα ειμαστε,ακομα και σε αλλες χωρες και αυτο ειναι δυσκολο.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
το να μιλας σε γυναικες γενικα καλα κανεις γιατι σε κρατάει "ζεστο' (και τα μπουρδελακια σε κρατανε ζεστο βεβαια μη τα υποτιμας) αλλα ετσι χυμα στο κουτουρου αν δεν εισαι ο ρουβας,λιγο δυσκολο να βγαλεις ψαρι.Δοκιμασε σε ενα μερος που να δουλευει καποια,να ειναι σχετικα ηρεμα δηλ να μην εχει ντορο και να μπορεις να τις πιασεις τη κουβέντα.Μην δοκιμασεις ομως με τη μια μπαμ.Πηγαινε 2-3 φορες ...και μετα.Δεν ειναι τοσο απλο με τις γυναικες απλα να πιασεις τη κουβεντα στο δρομο ετσι μπαμ και να βγει μαζι σου.Στην ελλαδα ειμαστε,ακομα και σε αλλες χωρες και αυτο ειναι δυσκολο.
συμφωνώ ότι είναι δύσκολο, άλλωστε στόχος μου είναι να καταφέρω να φτάσω σε αποτέλεσμα με 1 στις 100 από αυτές που προσεγγίσω. Βέβαια δεν έχω πρόβλημα με αυτά, εφόσον είναι κάτι που δεν μου τρώει σχεδόν καθόλου χρόνο ούτε και χρήμα! Το να αποκτήσει κανείς κάποιο στέκι πιστεύω επίσης ότι είναι σημαντικό...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
συμφωνώ ότι είναι δύσκολο, άλλωστε στόχος μου είναι να καταφέρω να φτάσω σε αποτέλεσμα με 1 στις 100 από αυτές που προσεγγίσω. Βέβαια δεν έχω πρόβλημα με αυτά, εφόσον είναι κάτι που δεν μου τρώει σχεδόν καθόλου χρόνο ούτε και χρήμα! Το να αποκτήσει κανείς κάποιο στέκι πιστεύω επίσης ότι είναι σημαντικό...
Κάνε ότι σε ευχαριστεί τυπε.Δοκιμασε πολλών ειδών προσεγγίσεις,βάλε και κάνα τιντερ και ότι πιάσεις.Απλα στα λέω αυτά για να έχεις ρεαλιστικες προσδοκίες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Το καλύτερο για μένα είναι να πηγαίνεις κάπου σταθερά που να σε βλέπει η άλλη και να νιώσει πρώτα μια άνεση.Μετα κανείς κινήσεις.Μη σου πάρει όμως ούτε πολύ χρόνο αλλά ούτε και λίγο.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.344
Πόντοι
216
Noμίζω οτι η ταινια αυτη τα λεει ολα. Την πραγματικοτητα των σχεσεων.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Κάνε ότι σε ευχαριστεί τυπε.Δοκιμασε πολλών ειδών προσεγγίσεις,βάλε και κάνα τιντερ και ότι πιάσεις.Απλα στα λέω αυτά για να έχεις ρεαλιστικες προσδοκίες.
τίντερ είχα παλιά, χάλια μαύρα! μηδέν γαμήσια από εκεί. γενικά τώρα απέχω από το φλερτ στα σόσιαλ, δεν με ευχαριστεί...είχα κάποια πενιχρά αποτελέσματα με 7 γαμήσια σε 10 περίπου χρόνια που ασχολούμουν, αλλά ο χρόνος που θέλουν σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα που προσφέρουν θεωρώ ότι δεν συμφέρουν!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.283
Πόντοι
456
τίντερ είχα παλιά, χάλια μαύρα! μηδέν γαμήσια από εκεί. γενικά τώρα απέχω από το φλερτ στα σόσιαλ, δεν με ευχαριστεί...είχα κάποια πενιχρά αποτελέσματα με 7 γαμήσια σε 10 περίπου χρόνια που ασχολούμουν, αλλά ο χρόνος που θέλουν σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα που προσφέρουν θεωρώ ότι δεν συμφέρουν!
Όχι μόνο στο Tinder αλλά αυτό είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα. Από τις 100 που θα γνωρίσεις με τις 10 θα ανταλλάξετε μια κουβέντα , από τις οποίες τη 1 μπορεί ( το τονίζω το μπορεί ) να τη πηδήξεις.

Unfortunately the game is highly rigged. Δεν είμαι ούτε mgtow ούτε τίποτα τέτοιο αλλά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε πραγματικά δεν αξίζει.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Όχι μόνο στο Tinder αλλά αυτό είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα. Από τις 100 που θα γνωρίσεις με τις 10 θα ανταλλάξετε μια κουβέντα , από τις οποίες τη 1 μπορεί ( το τονίζω το μπορεί ) να τη πηδήξεις.

Unfortunately the game is highly rigged. Δεν είμαι ούτε mgtow ούτε τίποτα τέτοιο αλλά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε πραγματικά δεν αξίζει.
Δεν αξίζει βάση αποτελεσμάτων όντων, και στα σόσιαλ το ποσοστό που έφτανε σε γαμήσι ήταν το 0,5%

αλλά προσωπικά μου αρέσει το φλερτ και αξίζει/δεν αξίζει θα το συνεχίσω

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.283
Πόντοι
456
Δεν αξίζει βάση αποτελεσμάτων όντων, και στα σόσιαλ το ποσοστό που έφτανε σε γαμήσι ήταν το 0,5%

αλλά προσωπικά μου αρέσει το φλερτ και αξίζει/δεν αξίζει θα το συνεχίσω
Και εμένα μου αρέσει πιο πολύ εξασκούμαι στα manipulation skills μου έχει τη πλάκα του.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.823
Πόντοι
2.836
Μετα τα 22 χοντρένουν όλες, μόνο οι μικρές ειναι κάπως αδυνατες. Αφού δεν πάει καμια γυμμσστηριο.. Άσε που οι ελλεινιδες είναι όλες ίδιες.. Μαύρο μαλι αγυμναστος κόλος,αβιζες,βλέμμα αγελάδας που βοσκει στο λιβάδι, ξινή φάτσα και ύφακι.. Άμα δεις μια ελλεινιδα δεν χρειάζετε. Να δεις άλλες.. Όλες ίδιες.
Οι ωραίες κ στυλατες Ελληνιδες έως 40 ετών είναι ΟΛΕΣ δεσμευμένες οι πιο πολλές παντρεμένες ακολουθούν οι αρραβονισμενες κ οι αυτές που έχουν σχέση. Τώρα αυτές που μένουν είναι τα ακοκαιδια που το πεζουν γκόμενες κ ψωνίζονται από τα παρακάλια των πυροφορων.....

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.521
Πόντοι
456
Οι ωραίες κ στυλατες Ελληνιδες έως 40 ετών είναι ΟΛΕΣ δεσμευμένες οι πιο πολλές παντρεμένες ακολουθούν οι αρραβονισμενες κ οι αυτές που έχουν σχέση. Τώρα αυτές που μένουν είναι τα ακοκαιδια που το πεζουν γκόμενες κ ψωνίζονται από τα παρακάλια των πυροφορων.....
Όντως κάπως έτσι!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν τίθεται θέμα επιβεβαίωσης αλλά εμβάθυνσης. Κάτι σαν διατριβή. Αν το έχεις ήδη κάνει όπως λες, δεκτό. Και βέβαια είναι αδύνατον να μην έχει σοβαρά άτομα εδώ μέσα.
Προσωπικά πάντως κρίνω -οσο μπορώ- από τρισδιάστατες παραμέτρους. Τα γραπτά δεν είναι
ξεκάθαρη εικόνα. Αν κάποιος έχει ευφυία κι ευελιξία, προβάλλει ότι θέλει στο κεφάλι μας.

Πάντα γιά τόν γραπτό λόγο μιλάμε, όταν βρισκόμαστε σέ forum.
Συνήθως τά άτομα πού επηρεάζονται είτε θετικά είτε αρνητικά, είναι άτομα χαμηλής αυτοεκτίμησης καί όχι ιδιαίτερα υψηλής νοημοσύνης.Τί εννοώ ?
Εγώ π.χ άν δέν τό δώ ο ίδιος ένα συμβάν δέν τό θεωρώ αξιόπιστο, τό καταγράφω καί προσπαθώ...νά τού δώσω βάθος!!
-Μιλώντας πάντα γιά γήινα θέματα, όλοι μας έχουμε ακούσει ανοησίες καί φιδιές-

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Το παιγνιο εχει δυσκολεψει παντου παιδες. Εν τω μεταξυ στην αλλη ακρη του Ατλαντικου:

1702850681097.png

Μεταφραση:

Κατά τη διάρκεια των 3 ετών προσέγγισα κατά μέσο όρο 20 γυναίκες την εβδομάδα που είναι λίγο πάνω από 3000 συνολικά. Από αυτές τις 3000 γυναίκες πήρα περίπου 80 - 100 ραντεβού. Από αυτά τα 80 - 100 ραντεβού, 4 ή 5 από αυτά με τα οποία έκανα 2ο ραντεβού αλλά δεν μπόρεσα να μετατρέψω κανένα σε σχέση. Σε αυτά τα 3 χρόνια έκανα σεξ με 3 ή 4 γυναίκες. Και σε αυτά τα 3 χρόνια με πλησίασε μια γυναίκα το συνολικό σύνολο δύο φορές. Και στις δύο περιπτώσεις από κάποιον μεθυσμένο και απελπισμένο σε ένα μπαρ. ένα από τα οποία είπε ευθαρσώς ότι μόλις είχε χωρίσει με τον σύζυγό της αντί να πει γεια σαν κανονικός άνθρωπος.

Για να το λέμε, δεν αξίζει τον κόπο. Οι γυναίκες μας έχουν πει στους άντρες ότι δεν είμαστε περιζήτητοι. Και σας ακούσαμε όλους δυνατά και καθαρά. Έτσι, αρκεστήκαμε στο να καθόμαστε στο σπίτι στις ανδρικές σπηλιές μας, πίνοντας μερικές μπύρες και πίτσα με τους συντρόφους μας και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια την Παρασκευή το βράδυ, αντί να βγαίνουμε έξω με το να νιώθουμε σαν σκατά που πλησιάζω εσάς κορίτσια.

Διασκεδάστε με τους απατεώνες μη διαθέσιμους αδερφούς γυμναστηρίου ;)

Το νημα:

https://www.reddit.com/r/dating/comments/18kk1us

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.614
Πόντοι
6.056
Μετα τα 22 χοντρένουν όλες, μόνο οι μικρές ειναι κάπως αδυνατες. Αφού δεν πάει καμια γυμμσστηριο.. Άσε που οι ελλεινιδες είναι όλες ίδιες.. Μαύρο μαλι αγυμναστος κόλος,αβιζες,βλέμμα αγελάδας που βοσκει στο λιβάδι, ξινή φάτσα και ύφακι.. Άμα δεις μια ελλεινιδα δεν χρειάζετε. Να δεις άλλες.. Όλες ίδιες.
Εδώ τερμάτισες το γκάζι της μαλακίας.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Το παιγνιο εχει δυσκολεψει παντου παιδες. Εν τω μεταξυ στην αλλη ακρη του Ατλαντικου:

1702850681097.png

Μεταφραση:

Κατά τη διάρκεια των 3 ετών προσέγγισα κατά μέσο όρο 20 γυναίκες την εβδομάδα που είναι λίγο πάνω από 3000 συνολικά. Από αυτές τις 3000 γυναίκες πήρα περίπου 80 - 100 ραντεβού. Από αυτά τα 80 - 100 ραντεβού, 4 ή 5 από αυτά με τα οποία έκανα 2ο ραντεβού αλλά δεν μπόρεσα να μετατρέψω κανένα σε σχέση. Σε αυτά τα 3 χρόνια έκανα σεξ με 3 ή 4 γυναίκες. Και σε αυτά τα 3 χρόνια με πλησίασε μια γυναίκα το συνολικό σύνολο δύο φορές. Και στις δύο περιπτώσεις από κάποιον μεθυσμένο και απελπισμένο σε ένα μπαρ. ένα από τα οποία είπε ευθαρσώς ότι μόλις είχε χωρίσει με τον σύζυγό της αντί να πει γεια σαν κανονικός άνθρωπος.

Για να το λέμε, δεν αξίζει τον κόπο. Οι γυναίκες μας έχουν πει στους άντρες ότι δεν είμαστε περιζήτητοι. Και σας ακούσαμε όλους δυνατά και καθαρά. Έτσι, αρκεστήκαμε στο να καθόμαστε στο σπίτι στις ανδρικές σπηλιές μας, πίνοντας μερικές μπύρες και πίτσα με τους συντρόφους μας και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια την Παρασκευή το βράδυ, αντί να βγαίνουμε έξω με το να νιώθουμε σαν σκατά που πλησιάζω εσάς κορίτσια.

Διασκεδάστε με τους απατεώνες μη διαθέσιμους αδερφούς γυμναστηρίου ;)

Το νημα:

https://www.reddit.com/r/dating/comments/18kk1us

Γράψε και εσύ για το πόσα μουνιά βλέπεις κάθε μέρα στο μετρό και στις στάσεις των λεωφορείων και από όλα έχεις φάει χυλόπιτα με την πρώτη ματιά που έριξες χαχα Υπάρχουν και χειρότερα πέστου χαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.614
Πόντοι
6.056
Οι ωραίες κ στυλατες Ελληνιδες έως 40 ετών είναι ΟΛΕΣ δεσμευμένες οι πιο πολλές παντρεμένες ακολουθούν οι αρραβονισμενες κ οι αυτές που έχουν σχέση.
Και ποιοί τις τρώνε αυτές ; Βουλκάνιοι χωριανοί του Σποκ που τους φέρνει το Σταρ Τρεκ ; ή κλίνγκον ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom