Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.993

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.294
Πόντοι
9.297
Ναι αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ.. Γενικά βόρεια Ελλάδα ειναι οι πιο όμορφες στη χώρα.. Κυκλάδες Κρήτη Δωδεκάνησα είναι οι πιο μπαζολες.. Δε ξέρω μπορεί να φταίει ότι δεν με αρέσουνε οι μελαχρινεες. Αλλά νησιώτισα . Και όμορφη δεν έχω δει.. Εντάξει έχω δει από Λήμνο.. Αλλά αυτές είναι μάλλον βοριοελαδιτισες..
Ξέρω περιπτωση μιλφ που έχει ακριβώς αυτήν την καταγωγή!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί ποτέ το είχανε οι ελλεινιδες με το γαμησι? Κομοδίνα ήτανε πάντα.. Πηδιουντε με το ζορι απλά για να βγάλουν την υποχρέωση στο χορηγό..
Αυτό ακριβώς ισχύει.
Άπαξ κι ο άνδρας πληρώνει συνέχεια σαν μαλάκας :2funny:
δεν γαμάει ποτέ ποιοτικά
κι αληθινά διότι αποτελεί χορηγία και μόνο για την όποια πατσαβούρα. Αντίθετα ο άνδρας που δεν κάνει χατήρια στις πατσαβούρες, όταν γαμάει, το γαμήσι είναι αληθινο και ποιοτικό. :rockon:Έτσι λοιπόν βλέποντας πόσο αίσχος κι ανομοιόμορφα είναι πολλά ζευγάρια που κυκλοφορούν έξω (δεν γίνεται να είναι όλα ερωτευμένα ώστε να τα δικαιολογήσουμε ) :confused: αποδείχθηκε οτι η εμφάνιση δεν είναι το πρώτο κριτήριο για να βρει άνδρα μια γυναίκα και ως κριτήριο χάνει από εξουσία, χρήμα, ισχύ δημόσιες σχέσεις κτλ. Αυτό θανάτωσε κάποια ναυάγια του θρεντ :2funny:που υποστήριζαν ότι με εμφάνιση, αθληση κτλ, γαμάνε αβέρτα ώστε να το παίξουν ιστορία (κι ας σέρνονται όλη μέρα εδώ μέσα) :2funny:προσπαθώντας να μας επιβάλουν ότι έτσι είναι. Δηλαδή να μας βγάλουν στραβους στα άπειρα παραδείγματα που παρατηρύυμε στην κανονική ζωή. Τους πόνεσε η αληθεα ότι πέφτει γαμήσι με το σταγονόμετρο, ότι γαμάμε οπότε τύχει κι αν, ενώ δεν μπορεσαν ποτέ να ξεπεράσουν ότι όσο πληρώνουν θα λέγονται ελεγχόμενοι μαλάκες κι όχι γαμιαδες. :2funny:Έπρεπε κάποιος να τους βγάζει από το καβουκι τους ώστε να τρώνε ξεγυρισμενες φαπες από τους υπόλοιπους. Αυτό το έκανε
ο Σαμπ κι αυτή είναι η αποδεδειγμένη αλήθεια.
Η μόνη μαλακια είναι ότι έφυγε και έληξε το γλέντι.

:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό ακριβώς ισχύει.
δεν γαμάει ποτέ ποιοτικά
κι αληθινά διότι αποτελεί χορηγία και μόνο για την όποια πατσαβούρα. Αντίθετα ο άνδρας που δεν κάνει χατήρια στις πατσαβούρες, όταν γαμάει, το γαμήσι είναι αληθινο και ποιοτικό. :rockon:Έτσι λοιπόν βλέποντας πόσο αίσχος κι ανομοιόμορφα είναι πολλά ζευγάρια που κυκλοφορούν έξω (δεν γίνεται να είναι όλα ερωτευμένα ώστε να τα δικαιολογήσουμε ) :confused: αποδείχθηκε οτι η εμφάνιση δεν είναι το πρώτο κριτήριο για να βρει άνδρα μια γυναίκα και ως κριτήριο χάνει από εξουσία, χρήμα, ισχύ δημόσιες σχέσεις κτλ. Αυτό θανάτωσε κάποια ναυάγια του θρεντ :2funny:που υποστήριζαν ότι με εμφάνιση, αθληση κτλ, γαμάνε αβέρτα ώστε να το παίξουν ιστορία (κι ας σέρνονται όλη μέρα εδώ μέσα) :2funny:προσπαθώντας να μας επιβάλουν ότι έτσι είναι. Δηλαδή να μας βγάλουν στραβους στα άπειρα παραδείγματα που παρατηρύυμε στην κανονική ζωή. Τους πόνεσε η αληθεα ότι πέφτει γαμήσι με το σταγονόμετρο, ότι γαμάμε οπότε τύχει κι αν, ενώ δεν μπορεσαν ποτέ να ξεπεράσουν ότι όσο πληρώνουν θα λέγονται ελεγχόμενοι μαλάκες κι όχι γαμιαδες. :2funny:Έπρεπε κάποιος να τους βγάζει από το καβουκι τους ώστε να τρώνε ξεγυρισμενες φαπες από τους υπόλοιπους. Αυτό το έκανε

Γιατί υπάρχει σοβαρός άνδρας πού πιστεύει, ότι άν πληρώνει είναι καί γαμιάς ?
Αν υπάρχει άς σηκώσει τό χέρι...νά τόν δούμε!!
-Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι τό πληρωμένο Sex εκπληρώνει συγκεκριμένους σκοπούς-στόχους, καί δέν στέφει τόν πρωταθλητή γαμέα-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί υπάρχει σοβαρός άνδρας πού πιστεύει, ότι άν πληρώνει είναι καί γαμιάς ?
Αν υπάρχει άς σηκώσει τό χέρι...νά τόν δούμε!!
-Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι τό πληρωμένο Sex εκπληρώνει συγκεκριμένους σκοπούς-στόχους, καί δέν στέφει τόν πρωταθλητή γαμέα-
Πρώτον δεν τίθεται θέμα πρωταθλητισμού αλλά θέμα απλής επιτυχίας ώστε να περνάμε ωραία. Δεύτερον υπάρχουν πάρα πολλοί που νομίζουν ότι αν πληρώνουν πουτάνα λέγονται γαμιαδες και μάλιστα για να είμαι δίκαιος υπάρχουν και πάρα πολλοί που νομίζουν ότι
αν πληρώνουν γκόμενα λέγονται γαμιαδες.

:2funny:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.950
Πόντοι
1.446
Ενδιαφέρουσα παρατηρηση...
Πάντως πολλές αμφιβάλλω αν κάνουν και μια απλή ομελέτα.
Μπορεί να την κάνουν και με τα τσόφλια μέσα... Πρωτοτυπία... Ενίσχυση του ασβεστίου στον οργανισμό του γκόμενου...
Χωρίς πλάκα, αυτά είναι αιτία πολλών χωρισμών σε συγκατοικήσεις και σε γάμους...

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πρώτον δεν τίθεται θέμα πρωταθλητισμού αλλά θέμα απλής επιτυχίας ώστε να περνάμε ωραία. Δεύτερον υπάρχουν πάρα πολλοί που νομίζουν ότι αν πληρώνουν πουτάνα λέγονται γαμιαδες και μάλιστα για να είμαι δίκαιος υπάρχουν και πάρα πολλοί που νομίζουν ότι
αν πληρώνουν γκόμενα λέγονται γαμιαδες.

Καλά σίγουρα πλάκα κάνεις!!
Ανδρας πού θά πεί τέτοιο πράγμα μόνο σοβαρός δέν είναι, άσχετος καί μέ ελάχιστες γνώσεις καί εμπειρίες περί γυναικών χαρακτηρίζεται.
Αυτό όμως δέν ισχύει μόνο στό "Επαγγελματικό Sex" αλλά καί στίς γκόμενες έξω, γενικότερα...πού τίς χρυσώνουν!!!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
αν δεις ευνοικες συνθήκες ναι...ετσι και γω συμφωνω
πχ αν δω καποια που κουβαλαει 5 τσαντες ψάνια και περπατάει μες τον πανικο με φουλ γρηγορο βήμα δεν κάνω τον κόπο ή αν δω την άλλη να περνάει με τα μούτρα κολλημένα στο κινητό. Βέβαια το να επιλέγω μου μειώνει τις επιλογές καθώς δεν έχω μιλήσει ποτέ σε περισσότερες από 3 γυναίκες σε μια μέρα στο τελευταίο διάστημα που προσπαθώ να δουλέψω το φλερτ από κοντά. από την άλλη είμαι σε νομό περί των 80.000 κατοίκων περίπου, που στην πόλη κιόλας (που ζω) δεν μένουν ούτε οι μισοί, οπότε πρέπει νομίζω αναγκαστικά να είμαι πιο "κοντρολαρισμένος".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.294
Πόντοι
9.297
Αυτό ακριβώς ισχύει.
δεν γαμάει ποτέ ποιοτικά

Κάπου θα σκουπίζει τα δάκρυα του διαβάζοντας μας...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕ!!;!;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.294
Πόντοι
9.297
πχ αν δω καποια που κουβαλαει 5 τσαντες ψάνια και περπατάει μες τον πανικο με φουλ γρηγορο βήμα δεν κάνω τον κόπο ή αν δω την άλλη να περνάει με τα μούτρα κολλημένα στο κινητό. Βέβαια το να επιλέγω μου μειώνει τις επιλογές καθώς δεν έχω μιλήσει ποτέ σε περισσότερες από 3 γυναίκες σε μια μέρα στο τελευταίο διάστημα που προσπαθώ να δουλέψω το φλερτ από κοντά. από την άλλη είμαι σε νομό περί των 80.000 κατοίκων περίπου, που στην πόλη κιόλας (που ζω) δεν μένουν ούτε οι μισοί, οπότε πρέπει νομίζω αναγκαστικά να είμαι πιο "κοντρολαρισμένος".
Σε τέτοια περίπτωση ίσως κάποια συνάδελφος είναι πιο διαθέσιμη...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά σίγουρα πλάκα κάνεις!!
Ανδρας πού θά πεί τέτοιο πράγμα μόνο σοβαρός δέν είναι, άσχετος καί μέ ελάχιστες γνώσεις καί εμπειρίες περί γυναικών χαρακτηρίζεται.
Αυτό όμως δέν ισχύει μόνο στό "Επαγγελματικό Sex" αλλά καί στίς γκόμενες έξω, γενικότερα...πού τίς χρυσώνουν!!!
Έτσι είναι. Για να μπορέσεις
να αντιληφθείς το μέγεθος της κατάντιας πρέπει να παρατηρήσεις και τους δύο τρόπους ζωής παράλληλα
με όσους θα συναναστρέφεσαι. Μπορεί να είσαι διπλωμάτης ώρες ώρες αλλά κόβει το μυαλό σου.
Το πολύ σε μια εβδομάδα
θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη και ισχυρή γνώμη.
Αν σου είναι αδιάφορη η κριτική των άλλων για σένα, δοκίμασέ το. Θα εκπλαγείς!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Σε τέτοια περίπτωση ίσως κάποια συνάδελφος είναι πιο διαθέσιμη...
δουλεύω σεζόν και στη δουλειά που ήμουν φέτος ήμασταν μόνο ψωλές. πέρυσι πχ σε δουλειά το είχα προσπαθήσει με συνάδελφο αλλά τελικά τσιμπούκωσε άλλον :2funny::2funny::2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.294
Πόντοι
9.297
Μπορεί να την κάνουν και με τα τσόφλια μέσα... Πρωτοτυπία... Ενίσχυση του ασβεστίου στον οργανισμό του γκόμενου...
Χωρίς πλάκα, αυτά είναι αιτία πολλών χωρισμών σε συγκατοικήσεις και σε γάμους...
Στην συγκατοίκηση σώζεται πιο εύκολα...
Πάντως πολλοί "παντρεμένοι" στην πραγματικότητα πάλι τρώνε από το φαγητό της μαμας η της πεθεράς γιατί η σύζυγος δεν το κατέχει το άθλημα της οικοκυρικης( γιατί παντρε:think::rolleyes:υτηκανε άραγε αυτοί);

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάπου θα σκουπίζει τα δάκρυα του διαβάζοντας μας...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕ!!;!;;;
Πιστεύω ότι ήταν είτε τρολ είτε εσκεμμένος για ροή.
Δεν γίνεται να είναι ψύχραιμος με ωραίες απαντήσεις που έδιναν ροή και ξαφνικά
να χάνει την σειρά του με εντελώς περίεργο τρόπο.
Δεν τα έχανε δηλαδή και οκ για να πεισθώ. Κάτι δεν μου κολλάει σωστά.

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.294
Πόντοι
9.297
δουλεύω σεζόν και στη δουλειά που ήμουν φέτος ήμασταν μόνο ψωλές. πέρυσι πχ σε δουλειά το είχα προσπαθήσει με συνάδελφο αλλά τελικά τσιμπούκωσε άλλον :2funny::2funny::2funny:
Ίσως στην επόμενη σεζόν είσαι πιο τυχερός αλλά ως τότε πρέπει να κάνεις κάποια προσπαθεια έστω σε διπλανή πόλη η σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη όπου σε βολεύει πιο καλά .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.294
Πόντοι
9.297
Πιστεύω ότι ήταν είτε τρολ είτε εσκεμμένος για ροή.
Δεν γίνεται να είναι ψύχραιμος με ωραίες απαντήσεις που έδιναν ροή και ξαφνικά
να χάνει την σειρά του με εντελώς περίεργο τρόπο.
Δεν τα έχανε δηλαδή και οκ για να πεισθώ. Κάτι δεν μου κολλάει σωστά.

Ίσως πιέστηκε από κάτι άλλο εκτός του σαη και αντέδρασε πιο έντονα .

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Ίσως στην επόμενη σεζόν είσαι πιο τυχερός αλλά ως τότε πρέπει να κάνεις κάποια προσπαθεια έστω σε διπλανή πόλη η σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη όπου σε βολεύει πιο καλά .
Κρήτη εδώ αδελφέ :sunglasses:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.950
Πόντοι
1.446
Στην συγκατοίκηση σώζεται πιο εύκολα...
Πάντως πολλοί "παντρεμένοι" στην πραγματικότητα πάλι τρώνε από το φαγητό της μαμας η της πεθεράς γιατί η σύζυγος δεν το κατέχει το άθλημα της οικοκυρικης( γιατί παντρε:think::rolleyes:υτηκανε άραγε αυτοί);
Εσύ δεν ξέρεις;
Ότι θα :knockinb: όποτε θέλουν...
Άσχετα με την πραγματικότητα που τους διαψεύδει...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ίσως πιέστηκε από κάτι άλλο εκτός του σαη και αντέδρασε πιο έντονα .
Δεν μπορώ να υπολογίσω αστάθμητους παράγοντες αλλά δεν ήταν νορμάλ
ο τρόπος φυγής του. Επίσης όταν υπήρχε ένταση την προσπερνούσε αρκετά καλά
και το έκανε οκ για πολύ καιρό. Πώς ξαφνικά ενοχλήθηκε από μαλακίες
που ήταν απλά επαναλαμβανόμενες; συνήθως η συμπεριφορά αλλάζει από καινούργια ερεθίσματα.
Κάτι άλλο συμβαίνει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έτσι είναι. Για να μπορέσεις
να αντιληφθείς το μέγεθος της κατάντιας πρέπει να παρατηρήσεις και τους δύο τρόπους ζωής παράλληλα
με όσους θα συναναστρέφεσαι. Μπορεί να είσαι διπλωμάτης ώρες ώρες αλλά κόβει το μυαλό σου.
Το πολύ σε μια εβδομάδα
θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη και ισχυρή γνώμη.
Αν σου είναι αδιάφορη η κριτική των άλλων για σένα, δοκίμασέ το. Θα εκπλαγείς!

Παπάκι τίς "Εξετάσεις μου" τίς έχω δώσει εδώ καί πολλά χρόνια, σιγά τώρα μήν περιμένω επιβεβαίωση από τόν καθένα.
Τά έχω δεί καί προπαντός σίγουρα τά έχω ζήσει, καί στήν Ελλάδα αλλά καί στό εξωτερικό γιά πολλά χρόνια.
Αυτά πού λένε πολλοί από εδώ ούτε κάν τά υπολογίζω, είναι ανοησίες καί ιστορίες φαντασίας!!
Βέβαια έχει καί σοβαρά άτομα εδώ...δέν τά ισοπεδώνω όλα!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι τίς "Εξετάσεις μου" τίς έχω δώσει εδώ καί πολλά χρόνια, σιγά τώρα μήν περιμένω επιβεβαίωση από τόν καθένα.
Τά έχω δεί καί προπαντός σίγουρα τά έχω ζήσει, καί στήν Ελλάδα αλλά καί στό εξωτερικό γιά πολλά χρόνια.
Αυτά πού λένε πολλοί από εδώ ούτε κάν τά υπολογίζω, είναι ανοησίες καί ιστορίες φαντασίας!!
Βέβαια έχει καί σοβαρά άτομα εδώ...δέν τά ισοπεδώνω όλα!!
Δεν τίθεται θέμα επιβεβαίωσης αλλά εμβάθυνσης. Κάτι σαν διατριβή. Αν το έχεις ήδη κάνει όπως λες, δεκτό. Και βέβαια είναι αδύνατον να μην έχει σοβαρά άτομα εδώ μέσα.
Προσωπικά πάντως κρίνω -οσο μπορώ- από τρισδιάστατες παραμέτρους. Τα γραπτά δεν είναι
ξεκάθαρη εικόνα. Αν κάποιος έχει ευφυία κι ευελιξία, προβάλλει ότι θέλει στο κεφάλι μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom