Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .........

Διαμερίσματα .... είναι και εμπορικά και ρευστοποιούνται εύκολα.

Να μη σου πω και γραφεια. Με εναν καναπε...που ανοιγει και μια 55'

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε .... καταδικασμένος είσαι .... μην το ψάχνεις ........

Αν ακούσει από σκατοπεριοχή ότι μένεις σε καλή ... και υποψιάζεται και μη διαμέρισμα ... θα πάρει δάνειο για να πάρει ταξί και θα έρθει
και νύχτα με 2η ταρίφα. Και μετά δεν τη διώχνεις ούτε με ξύλο .

Αν το έχεις βρει και είσαι νεαρός και εργένης ... ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΦΘΗΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Αν λες ότι μένεις κάπου ακριβά .... σε άλλες περιοχές ... αυτές που θέλουν να γαμηθούν .... θα σε θεωρούν φλώρο ......
θα βρουν κανάν άλλο ............. ίσως και πιο λεχρίτη ..........
Αυτές που δεν γουστάρεις, από ζήλεια θα σε κάνουν εχθρό και θα σε πολεμάνε και θα σου κάνουν χαλάστρα όπου μπορούν .
Μόνο καριόλες που ψάχνουν γαμπρό θα σου γίνουν τσιμπούρια.

Από εμπειρίες πολλών που ξέρω .... 50 και 50+ πλέον .

ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .........

Διαμερίσματα .... είναι και εμπορικά και ρευστοποιούνται εύκολα.
Τί νά σού πώ εγώ μία χαρά τήν έχω βρεί μέ αυτή τήν φάση,δέν είχα ποτέ πρόβλημα,
ούτε στήν Ελλάδα ούτε στό Εξωτερικό,έχω γυρίσει όλη τήν γή 3 φορές στά 55 μου.
Ποτέ πρόβλημα μέ καμμία γκόμενα,πλήν...ελάχιστων περιπτώσεων! -δέν κάνω σχέση-γαμήσι μέ όποια βρώ μπροστά μου-

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τί νά σού πώ εγώ μία χαρά τήν έχω βρεί μέ αυτή τήν φάση,δέν είχα ποτέ πρόβλημα,
ούτε στήν Ελλάδα ούτε στό Εξωτερικό,έχω γυρίσει όλη τήν γή 3 φορές στά 55 μου.
Ποτέ πρόβλημα μέ καμμία γκόμενα,πλήν...ελάχιστων περιπτώσεων! -δέν κάνω σχέση-γαμήσι μέ όποια βρώ μπροστά μου-
Εννοεις πως εστιαζεις κυριως σε πιο μακροχρονιες σχεσεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τραβάς. Θα έχει στο γραφείο το μπάνιο μπανιέρα ;
Καμπινε με τηλεφωνο-ντουζ και τα νερα στο πατοσιφωνο. Μια χαρα δουλευει...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μην ξεχάσεις ότι είναι και κοντά και η Ακρόπολη για να πέσεις που θα βλέπεις τόσα μουνιά και δεν θα γαμάς κανένα χαχα Αν είσαι αυτιστικός δεν γαμάς πουθενά.

Ε ναι τυπε, ειναι γνωστο πως οι γκομενες κατεβαινουν ολες κεντρο, αλλα στο πισω μερος του μυαλου τους ειναι να κανουν ταξιδι μεχρι τη...Λυκοβρυση, την...Αργυρουπολη και τα...Βριλλησια για να αρπαξουν καμια πουτσα

Αμα τις πεις οτι μπορουν να γαμηθουν εκει δα στα 100 μετρα, θα τις κακοφανει...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εννοεις πως εστιαζεις κυριως σε πιο μακροχρονιες σχεσεις;
Οχι εννοώ,ότι δέν μέ εξιτάρουν-ενδιαφέρουν γυναίκες τελειωμένες χωρίς κανένα περιεχόμενο.
Καί ούτε ποτέ στήν ζωή μου αγχώθηκα,η βιάστηκα γιά νά γαμήσω,άσχετα άν εξελίχθηκε...σέ σχέση η όχι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε γίνεται χαμός στα σόσιαλ και στο instagram με το κάθε τσουτσέκι που προβάλει "υγιεινές" και vegan συνταγές και οι φυσικά οι περισσότερες γυναίκες ως γνήσια πρόβατα της μόδας, τις ακολουθούν κατά γράμμα. Πλέον δεν καταδέχονται να βάλουν στο στόμα τους προβατίνα και κοκορέτσι. Δεν είναι τυχαίο που οι vegan σε συντριπτικό ποσοστό είναι γυναίκες. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται χαμός με το πιλάτες και τη γιόγκα. Η δικιά μου που ασχολείται με την γυμναστική επαγγελματικά, μου έχει πει ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατά πολύ το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται με τέτοιου είδους ασκήσεις, φυσικά επηρεαζόμενες από τις φιλενάδες τους και τα σόσιαλ.
Σε επιβεβαιώνω στο περί γιόγκα και πιλάτες. Πάνε όπως γνωριζουμε επειδή θεωρείται μόδα και οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται μοδάτες και εκσυγχρονισμένες. Στα του φαγητού, σε κάλυψα στο προηγούμενο ποστ. Εννοείται βέβαια ότι το κάθε τσουτσεκι προμοταρει βεγκανισμούς :2funny:και μαλακίες με άχρηστες συνταγές του κώλου οπότε ακολουθούν τα ναυάγια. Όλοι αυτοί οι βεγκανακηδες καταλήγουν με χάπια για να αναπληρώσουν ότι δεν παίρνουν αλλά αυτά δεν τα λένε ή τα παρουσιάζουν ως νορμάλ. :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506
Υπάρχουν συγκεκριμένες λέξεις που μόνο όσοι διαβάζουν το bou τις χρησιμοποιούν

Ελλεεινίδες,πυρφόρος,ναυάγιο-αρχιναύαγιο,λαθρολάγνοι,κουλογλείφτες και άλλες πολλές που τώρα μου διαφεύγουν
Σου διαφεύγουν σαν τις πακιστανικές πουτσες που θες να φας και δεν τις τρως

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
:2funny::2funny::2funny::2funny:

+Μακ Ντοναλντς!!! εκει παντως μετα απο ξενυχτια εχω πετυχει και ωραια μουνακια !

λυπαμαι τους κακομοιρηδες που κουβαλανε εκει τη σχεση-φακλανα τους για..δειπνο! η αμερικανιά στο μεγαλειο της:tooth:
Ακριβώς!
Επίσης στο Σύνταγμα αυτή την στιγμή θα έχει κάργα μουνιά, γύρω μέσα και έξω από τα μακ ντοναλντς. Ερμού θα έχει υπερκαργα και μέχρι το Μοναστηράκι θα κουτουλάει
η μία στην άλλη. Αύριο Σάββατο πενταπλάσια νούμερα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το γάμησες. Με τίποτε.
Μικρη η σημασια. Το κυριοτερο ειναι να εχεις τα βασικα 15 τ.μ. (κρεβατι + λοιπα)

Καμια γκομενα δεν ενδιαφερεται για πολυτελειες σε γαμιστρωνα στο κεντρο. Ασε που ο,τι ειναι να σκεφτει, θα το σκεφτει μετα το πηδημα

Και για να πω και την αληθεια, ο βασικος γαμιστρωνας που ειχα Θεσσαλονικη οταν ημουν 3ο-4ο ετος οπου και εφαγα τις περισσοτερες, ειχε ντουζ-πατοσιφωνο αντι μπανιερας, και ποτε καμια δεν παραπονεθηκε...

Σε αλλα σπιτια με μπανιερες-απλες δε γαμησα ποτε

Σιγα μην την νοιαξει την αλλη το 5λεπτο - 10 λεπτο που θα περασει στο μπανιο

Αλλα εχουν σημασια :fuck1::fuck1::fuck1:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.530
Πόντοι
3.656
Μικρη η σημασια. Το κυριοτερο ειναι να εχεις τα βασικα 15 τ.μ. (κρεβατι + λοιπα)

Καμια γκομενα δεν ενδιαφερεται για πολυτελειες σε γαμιστρωνα στο κεντρο. Ασε που ο,τι ειναι να σκεφτει, θα το σκεφτει μετα το πηδημα

Και για να πω και την αληθεια, ο βασικος γαμιστρωνας που ειχα Θεσσαλονικη οταν ημουν 3ο-4ο ειχε ντουζ-πατοσιφωνο αντι μπανιερας, και ποτε καμια δεν παραπονεθηκε...

Σε αλλα σπιτια με μπανιερες-απλες δε γαμησα ποτε

Το γαμιστρωνέ μπουρδελέ διαμέρισμα που έμενα πλατεία αττικής φοιτητής, ήταν 3αρι . Δεκαετίας του 1960 , αλλά επειδή είχα οικογένεια της δουλειάς στις οικοδομές, είχα αλλάξει το μπάνιο και ήταν ολοκαίνουριο . Είχα μια πλαστική caron στρογγυλή . Το υπόλοιπο σπίτι είχε μάρμαρα και μοσαϊκά.

Σε 7 λεπτά πήγαινα φυλής με τα πόδια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η στατιστικη ειναι αμειλικτη

Στην τελικη, ο,τι γραφω το γραφω και μεσα απο τις δικες μου εμπειριες, δεν τα λεω τυχαια. Τοσο η αισθηση που περιγραφω (ανεση, χαλαροτητα, βεβαιοτητα οτι θα φας, αισθηση εντος εδρας, κλπ), οσο τα logistics (αποστασεις, χρονοι, κοποι, ασφαλεια για τη γκομενα, ευκολια, κλπ) οσο και η στατιστικη, επιβεβαιωνονται μεσα απο οσα εχω ζησει εγω ο ιδιος προσωπικα, εχοντας ζησει σε καρακεντρο για χρονια και εχοντας ζησει και μακρια απο το κεντρο

Το κεντρο ειναι βασιλιας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θα σου πω το απλο. Αν βγω για περπατημα 20 λεπτων εδω που μενω τωρα, θα συναντησω ζητημα 1-2 γυναικες <=7

Στο κεντρο, πχ Αεροπαγειτου θα συναντουσα 180

Αν πηγαινα Αδριανου, 380

Στην πλατεια Μοναστηρακιου 780

Εαν καθομουν για μια ωρα, μανι-μανι γινονται 2260 στο Μοναστηρακι. Στη γειτονια μου...3-6, οποτε δεν υπαρχει κινητρο για να καθισω παραπανω, ασε που γειτονια ποια θα παιξει, αντε να βγηκε για κανα ψωνι, να βγαλει το σκυλο βολτα, να παει στη γιαγια της φαγητο, κλπ

Κεντρο αναμεσα στις 2260 θα υπαρχουν 100 πανω απο 8+

Αν καθησεις 3 ωρες θα εχεις να κανεις με 300 γυναικες απο 8 και πανω, σε ενα συνολο απο 6780 γυναικες

Και οσο μενεις εκει τριγυρω, τοσο οι αριθμοι εκτοξευονται εκθετικα...

Αν σε πιασει χεσιμο, πεταγεσαι στη γαμιστρωνα και ξαναβγαινεις ανανεωμενος σε κανα 2ωρο για να δεις αλλες 6780 γυναικες

Σε μερικους μηνες το 90% των γυναικων θα ειναι διαφορετικο και θα ανανεωνονται διαρκως, στον αιωνα τον απαντα...

Καινουργιες φοιτητριες, καινουργιες τουριστριες, καινουργιες επαρχιωτισσες που ηρθαν να κυνηγησουν την τυχη τους :fuck1:καινουργιες εργαζομενες, κ.ο.κ.
Ακριβώς έτσι. Τα λέμε και δεν τα πιστεύουν κάποιοι.
Η ροή είναι τεράστια, διαρκής, συνεχόμενη, γεωμετρικά αυξανόμενη ώρες ώρες με θηριώδεις ρυθμούς και ανακυκλώσιμη κάθε λεπτό
της ώρας. ΔΗΛΑΔΗ...ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΡΟΜΕΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΑΡΓΚΕΤ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το περί δικαίου αίσθημα μας επιβάλει να αναγνωρίσουμε ότι γυναίκα που είναι σε σπαστο ωράριο ιδ.τομεα δεν έχει και μεγάλα περιθώρια για μαγειρική.
Κυρίως υπάρχει μια κάποια άνεση στο Δημόσιο .
Καταλαβαίνω τι λες αλλά οι διαφορές -πίστεψέ με- είναι ανεπαίσθητες. Επισης σπαστό σε ιδ.τομεα είναι εξαιρετικά σπάνιο να υπάρχει και είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ακριβώς έτσι. Τα λέμε και δεν τα πιστεύουν κάποιοι.
Η ροή είναι τεράστια, διαρκής, συνεχόμενη, γεωμετρικά αυξανόμενη ώρες ώρες με θηριώδεις ρυθμούς και ανακυκλώσιμη κάθε λεπτό
της ώρας. ΔΗΛΑΔΗ...ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΡΟΜΕΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΑΡΓΚΕΤ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ! :rockon:

Ακριβως. Να στο περιγραψω αλλιως, σαν κατι που μοιαζει με παιδικο παιχνιδι:

Ζητας απο το Θεο να παγωσει το χρονο για μιση ωρα και οτι υπαρχει στη Γη να ακινητοποιηθει, οπως βλεπουμε σε ταινιες, κλπ

Ο στοχος σου ειναι να πλησιασεις οσο πιο πολλες γυναικες (εμφανισης 7 και ανω) μπορεις σε αποσταση 20 εκατοστων απο το αυτι τους, να της πεις "Εισαι για ενα ποτο το βραδυ;" και να τις πασαρεις στο χερι ενα χαρτακι με το τηλεφωνο σου. Μετα να πας στην επομενη 7+

Εαν εισαι Μοναστηρακι, θα καταφερεις να το κανεις αυτο ας πουμε σε 200-300 γυναικες, λογω αποστασης αναμεσα τους και πυκνοτητας γενικα

Αμα εισαι...Μαρουσι, Αγιους Αναργυρους, Παπαγου, Ηλιουπολη τον περισσοτερο χρονο θα τρεχεις σε αδεια πεζοδρομια για να βρεις οποιαδηποτε γυναικα και απο αυτες που θα βρισκεις, οι περισσοτερες θα ειναι κατω του 7.

Μοναστηρακι απλα θα στρεφεις το βλεμμα και δε θα ξερεις ποια να διαλεξεις ως επομενη, απο τις επιλογες και ολες θα ειναι στα 10-2-30 μετρα μαξ

Καμια συγκριση, χαωδης διαφορα, αβυσσος...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506
Σκληρές καταδρομικες τακτικές από Γεώργιο και Παπιο.

Τα έχει δοκιμάσει αυτά και ο σαντ,βγήκε από το παιδικό του δωμάτιο και πήγε μέχρι το ασανσέρ.

Η κυρα Χρυσουλα ,75 Μαΐων , του έπιασε την κουβέντα. Προσπάθησε να χωθεί , αλλά στο τέλος έφαγε χυλόπιτα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ενθουσιασμένος άνδρας
πριν το γάμο στην εποχή του γυναικοκεντρισμού.

1.png

Η κατάληξη μετά τον γάμο...

2.jpg

Ή μήπως δεν συμβαίνει έτσι;;;

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.157
Πόντοι
9.297
Καταλαβαίνω τι λες αλλά οι διαφορές -πίστεψέ με- είναι ανεπαίσθητες. Επισης σπαστό σε ιδ.τομεα είναι εξαιρετικά σπάνιο να υπάρχει και είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Σπάνιο;
Όλα τα ιατρεία και τα εμπορικά καταστήματα!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Ακριβώς!
Επίσης στο Σύνταγμα αυτή την στιγμή θα έχει κάργα μουνιά, γύρω μέσα και έξω από τα μακ ντοναλντς. Ερμού θα έχει υπερκαργα και μέχρι το Μοναστηράκι θα κουτουλάει
η μία στην άλλη. Αύριο Σάββατο πενταπλάσια νούμερα. :rockon:

Το θέμα είναι να έχεις κι εσύ κανα μουνί να βγαίνεις

Τι να το κάνεις,να είναι γεμάτο μουνιά και ζευγάρια γύρω σου αλλά εσύ να'σαι μόνος ή ψωλαρία

Προσωπικά χέστηκα αν έξω έχει κάργα μουνιά,ας είμαστε εμεις με κανα μουνί κι ας έχει γύρω μονο ψωλαρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom