Η στατιστικη ειναι αμειλικτη
Στην τελικη, ο,τι γραφω το γραφω και μεσα απο τις δικες μου εμπειριες, δεν τα λεω τυχαια. Τοσο η αισθηση που περιγραφω (ανεση, χαλαροτητα, βεβαιοτητα οτι θα φας, αισθηση εντος εδρας, κλπ), οσο τα logistics (αποστασεις, χρονοι, κοποι, ασφαλεια για τη γκομενα, ευκολια, κλπ) οσο και η στατιστικη, επιβεβαιωνονται μεσα απο οσα εχω ζησει εγω ο ιδιος προσωπικα, εχοντας ζησει σε καρακεντρο για χρονια και εχοντας ζησει και μακρια απο το κεντρο
Το κεντρο ειναι βασιλιας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Θα σου πω το απλο. Αν βγω για περπατημα 20 λεπτων εδω που μενω τωρα, θα συναντησω ζητημα 1-2 γυναικες <=7
Στο κεντρο, πχ Αεροπαγειτου θα συναντουσα 180
Αν πηγαινα Αδριανου, 380
Στην πλατεια Μοναστηρακιου 780
Εαν καθομουν για μια ωρα, μανι-μανι γινονται 2260 στο Μοναστηρακι. Στη γειτονια μου...3-6, οποτε δεν υπαρχει κινητρο για να καθισω παραπανω, ασε που γειτονια ποια θα παιξει, αντε να βγηκε για κανα ψωνι, να βγαλει το σκυλο βολτα, να παει στη γιαγια της φαγητο, κλπ
Κεντρο αναμεσα στις 2260 θα υπαρχουν 100 πανω απο 8+
Αν καθησεις 3 ωρες θα εχεις να κανεις με 300 γυναικες απο 8 και πανω, σε ενα συνολο απο 6780 γυναικες
Και οσο μενεις εκει τριγυρω, τοσο οι αριθμοι εκτοξευονται εκθετικα...
Αν σε πιασει χεσιμο, πεταγεσαι στη γαμιστρωνα και ξαναβγαινεις ανανεωμενος σε κανα 2ωρο για να δεις αλλες 6780 γυναικες
Σε μερικους μηνες το 90% των γυναικων θα ειναι διαφορετικο και θα ανανεωνονται διαρκως, στον αιωνα τον απαντα...
Καινουργιες φοιτητριες, καινουργιες τουριστριες, καινουργιες επαρχιωτισσες που ηρθαν να κυνηγησουν την τυχη τους
καινουργιες εργαζομενες, κ.ο.κ.