Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
δεν ειμαι ετσι φιλε..καμια σχεση!
Αλλα σιγουρα δεν ειμαι και το βουτυρόπαιδο με το μαλλι φραντζα και το ντυσιμο με πουκαμισάκια και κυριλε παντελόνι.Γιατι αυτοι οι κυριλέδες ειναι πολυ πιο αστειοι για εμενα
Κοίτα..
αν είσαι πάνω από τα 25 και θέλεις να εκπέμπεις κύρος ,οι βερμούδες και τα μπλουζάκια είναι ΜΟΝΟ για το σπίτι.Μονο παιδάκια κυκλοφορούν έτσι τα οποία φυσικά δεν έχουν κανένα ειδικό βάρος και η γνώμη του μετράει μόνο με εξίσου ανώριμους ίδιας ηλικίας.
Κανένας σοβαρός άνδρας δεν βγαίνει ημιγυμνος έξω γιατί πρέπει να ξεχωρίζουν τα αγοράκια από τα κοριτσάκια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Κοίτα..
αν είσαι πάνω από τα 25 και θέλεις να εκπέμπεις κύρος ,οι βερμούδες και τα μπλουζάκια είναι ΜΟΝΟ για το σπίτι.Μονο παιδάκια κυκλοφορούν έτσι τα οποία φυσικά δεν έχουν κανένα ειδικό βάρος και η γνώμη του μετράει μόνο με εξίσου ανώριμους ίδιας ηλικίας.
Κανένας σοβαρός άνδρας δεν βγαίνει ημιγυμνος έξω γιατί πρέπει να ξεχωρίζουν τα αγοράκια από τα κοριτσάκια.
Εξαρτάται που πας και τι θες να κάνεις. Δεν θα πας στο σουπερμάρκετ με παντελόνι και πουκάμισο. Φυσικά δεν λέω να κυκλοφορείς παντού με μπλουζες με κουκούλες ή cargo - αλλά υπάρχουν άνθρωποι και σαράντα ετώ πλας που μια χαρά μπορουν να στηρίξουν πχ κάργο παντελόνι και αμάνικο μπουφάν. Ταυτόχρονα μπορουν κάποια άλλη στιγμή να ντυθούν σαν σχεδόν executive managers.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.897
Πόντοι
3.656
Δεν πρέπει να εξετάζουμε μόνο ποσοτικά φίλε μου, μιας και το αναφέρεις πολύ εύστοχα (και έχεις δίκιο). Πρέπει να βλέπουμε και ποιοτικά τις όποιες "μετρήσεις" μας πάνω στο θέμα....

Και το 'ποσοτικά' είναι σημαντικό,γιατί αν ζεις πχ σε μέρος με αναλογία 10 ψωλές/1 μουνί,δεν έχεις καν σκέψη για 'ποιοτικές' επιλογές.Και πας ότι κάτσει...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.123
Πόντοι
206
Κοίτα..
δεν θα ντυθώ παντως και με πουκάμισα και γραβάτες....λες κι ειμαι γαμπρός

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Τίποτα δεν έχω να προσθέσω σε αυτό το ΟΛΟΣΩΣΤΟ σχόλιό σου. Για αυτό το κάνω BOLD.

Πλέον ΟΛΕΣ σχεδόν, εκτός από κάτι οφθαλμοφανή μπάζα έχουν μεγάλη πέραση - ακόμα και χωρισμένες με παιδιά κλπ. Το τι αέρα έχουν πάρει τα μυαλά τους ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ - για να μην πω απαιτήσεις! Τις προάλλες έκανα χαλαρό παιχνίδι με μία ΚΑΡΑΜΕΤΡΙΑ τάπα, αδύνατη, άβυζη και άκωλη (που εμένα οκ, μου έκανε) και ήταν και μεγαλύτερή μου σχεδόν 10 (κοντά στα 48 αυτή - και χωρίς σπουδαία δουλειά - και "απαιτούσε" λεφτά, εκδρομούλες συστηματικά, να έχω ιδιόκτητο σπίτι κλπ και αμάξι....
Αυτά όλα πριν ένα χρόνο. Και μάλιστα μου είπε σε μια κουβέντα γενική που είχαμε, καθώς μένει στη γειτονιά μου, "Ε πώς θα έχεις κοπέλα αν δεν έχεις σπίτι και αμάξι και μια δουλειά που να σου δίνει τουλαχιστον 1500 το μηνα;''
Όλο αυτό πηγάζει από την αίσθηση υπερπροσφοράς. Και αυτό μπορεί σε δεδομένη περίπτωση να ''ακυρώσει'' και το ποιος είσαι, και το πόσα βγάζεις, και το τι προσφέρεις και τα πάντα, γιατί νιώθει απλά πως είσαι ένας αναλώσιμος μέσα στους πολλούς που περιμένουν από πίσω σου να πάρουν σειρά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.897
Πόντοι
3.656
Ό,τι και να πούμε, είναι λίγο πολύ υπόθεση εργασίας που δεν συνεκτιμά έναν καταλυτικό παράγοντα: την αίσθηση ''υπερπροσφοράς'' την οποία έχουν πλέον οι γυναίκες. Ανοίγουν τα social και έχουν μηνύματα, likes, αποθεωτικά σχόλια, στο δρόμο θα τις πειράξουν/ κοιτάξουν πολλοί, στη δουλειά θα τις ζαχαρώνουν κάμποσοι, χωρίς να πρέπει να καταβάλουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να χρειάζεται να είναι μοντέλα: απλές κοπέλες της καθημερινής πόρτας έχουν αυτή την αίσθηση.
Επομένως, όποιος και να είσαι, ό,τι και να κάνεις, όπως και να ενεργήσεις, ό,τι και να της προσφέρεις, η αίσθηση υπερπροσφοράς την οποία έχει μπορεί να μεταβάλει τις συνθήκες και τα δεδομένα.

Το'χουμε πει,οι απλές καθημερινές γυναίκες που ας πούμε απλά είναι αδύνατες και φοράνε κανα σορτς/κολλητό παντελόνι,έχουν ίδιες επιλογές με τους επώνυμους/λεφτάδες άντρες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Εξαρτάται που πας και τι θες να κάνεις. Δεν θα πας στο σουπερμάρκετ με παντελόνι και πουκάμισο. Φυσικά δεν λέω να κυκλοφορείς παντού με μπλουζες με κουκούλες ή cargo - αλλά υπάρχουν άνθρωποι και σαράντα ετώ πλας που μια χαρά μπορουν να στηρίξουν πχ κάργο παντελόνι και αμάνικο μπουφάν. Ταυτόχρονα μπορουν κάποια άλλη στιγμή να ντυθούν σαν σχεδόν executive managers.
Πάντα πάω στο σούπερ μάρκετ με παντελόνι και πουκάμισο για τους λόγους που περιέγραψα ενωρίτερα..Εστω τζην παντελόνι.
Μην ξεχνάς ότι επί καραντίνας το σούπερ μάρκετ ήταν ο μόνος χωρος συγκέντρωσης ανθρώπων ....φυσικά οι βαριεστημενες ελλεεινιδες δεν το υιοθετούσαν αυτό και κυκλοφορούσαν όχι πιο λαμπερά από συνήθως.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Και το 'ποσοτικά' είναι σημαντικό,γιατί αν ζεις πχ σε μέρος με αναλογία 10 ψωλές/1 μουνί,δεν έχεις καν σκέψη για 'ποιοτικές' επιλογές.Και πας ότι κάτσει...
Καλά εννοείται κι αυτό. Απλά εδώ στην Ελλάδα πλεόν η ποιότητα γαμιέται αγρίως από κάθε άποψη. Να είναι καλά οι πυρφόροι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντα πάω στο σούπερ μάρκετ με παντελόνι και πουκάμισο για τους λόγους που περιέγραψα ενωρίτερα..Εστω τζην παντελόνι.
Μην ξεχνάς ότι επί καραντίνας το σούπερ μάρκετ ήταν ο μόνος χωρος συγκέντρωσης ανθρώπων ....φυσικά οι βαριεστημενες ελλεεινιδες δεν το υιοθετούσαν αυτό και κυκλοφορούσαν όχι πιο λαμπερά από συνήθως.
Συμφωνώ σε αυτό που λες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
δεν θα ντυθώ παντως και με πουκάμισα και γραβάτες....λες κι ειμαι γαμπρός
Η γραβάτα είναι υπερβολή πλην επισήμων περιπτώσεων .Το πουκάμισο είναι απαραίτητο για κάθε άνδρα.
Τα παιδάκια μπορούν να βγαίνουν έξω με παντοφλιτσες η σπορτεξ και βερμουδιτσες,εννοείται αυτό.
Απλως δεν μετράνε αυτά...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.123
Πόντοι
206

Η γραβάτα είναι υπερβολή πλην επισήμων περιπτώσεων .Το πουκάμισο είναι απαραίτητο για κάθε άνδρα.
Τα παιδάκια μπορούν να βγαίνουν έξω με παντοφλιτσες η σπορτεξ και βερμουδιτσες,εννοείται αυτό.
Απλως δεν μετράνε αυτά...
σημασια δεν εχει ομως τι μετραει για τις γυναικες.Οι γυναικες μπορει να θελουν και το γεροντίστικο ντυσιμο.Σημασια εχει πως νιωθουμε εμεις καλά.Ετσι το βλεπω εγω παντως.Το τι αρεσει στις περισσοτερες γυναικες το γνωριζω καλά αλλα δεν σημαινει οτι θα φτασω σε αυτο το χαλι.Να φαινομαι σαν 40αρης ενω δεν ειμαι και να ντυνομαι σαν γαμπρός ή σαν να ειμαι διευθυντής σε τραπεζα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
σημασια δεν εχει ομως τι μετραει για τις γυναικες.Οι γυναικες μπορει να θελουν και το γεροντίστικο ντυσιμο.Σημασια εχει πως νιωθουμε εμεις καλά.Ετσι το βλεπω εγω παντως.Το τι αρεσει στις περισσοτερες γυναικες το γνωριζω καλά αλλα δεν σημαινει οτι θα φτασω σε αυτο το χαλι.Να φαινομαι σαν 40αρης ενω δεν ειμαι και να ντυνομαι σαν γαμπρός ή σαν να ειμαι διευθυντής σε τραπεζα...
Συμφωνώ. Εγώ είμαι 40 αλλά όλοι με κάνουν 32 - 33. Δεν ντύχομαι όμως "πιτσιρικάς" - ούτε και θείος. Ανάλογα πάντα την περίσταση

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Δεν πρέπει να εξετάζουμε μόνο ποσοτικά φίλε μου, μιας και το αναφέρεις πολύ εύστοχα (και έχεις δίκιο). Πρέπει να βλέπουμε και ποιοτικά τις όποιες "μετρήσεις" μας πάνω στο θέμα....
Καλημερα τυπε, μαλλον δε διαβασες καλα το ποστ. Εστιαζει λεπτομερως στην ποιοτητα, δηλαδη ποσα 7+ και 8+ μουνακια θα συναντησεις σε καθε σεναριο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Καλημερα τυπε, μαλλον δε διαβασες καλα το ποστ. Εστιαζει λεπτομερως στην ποιοτητα, δηλαδη ποσα 7+ και 8+ μουνακια θα συναντησεις σε καθε σεναριο
Α ναι, ως προς αυτό φυσικά συμφωνώ - ασυζητητί.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.603
Πόντοι
6.536
Δηλαδή εννοείς αν ζεις μέσα σε κανα στρατόπεδο.

:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Aυτος που μένει κέντρο όμως σε κανα δυάρι στη Κυψέλη κάνα φτωχακι θα ειναι και θα μετράει τα ψιλά για τα τσιγάρα. Ενώ αυτός που μενει Μαρούσι και Γλυφάδα θα είναι σίγουρα λεφτάς με τζιπαρα και μεζονέτα ενός εκατομμυρίου.. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες.. Οι ελλεινιδες στο γλυφαδιωτη θα κάτσουνε όχι στο κακομοιρογλου από τα σεπολια
Τυπε οταν λεμε κεντρο δεν εννοουμε Κυψελη κλπ
Ειναι το πολυ συγκεκριμενο κομματι του κεντρου που απεχει το πολυ 300 μετρα απο το γεωμετρικο σχημα που σχηματιζεται απο το Μοναστηρακι, την Ερμου, την Αδριανου και την Αεροπαγειτου

Αντε να κανουμε μια υποχωρηση στα 310, 350, 400 αντε 500 μετρα

Στα 1000 και 2000 μετρα μακρια δεν ειναι κεντρο, η αποτελεσματικοτητα πεφτει κατω απο το 10%

Βασικα σε οτι αναφερομαι στα ποστ μου, για να εχουμε κοινο σημειο αναφορας, ας εχουμε υποψη εναν γαμιστρωνα 15 τ.μ. στην Πλακα, 50 μετρα απο την Αδριανου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ...για αυτό κι εγώ ντύνομαι έτσι και ρίχνω πολύ γέλιο με κάτι 40ρηδες και βάλε που κυκλοφορούν με βερμουδιτσες λες και ιδρώσανε τα αρχιδια τους σκίζοντας ξύλα η σκάβοντας στο χωράφι τους.
Φυσικά την ίδια απαξία δείχνω στα παιδάκια με ίδιο στυλ και φυσικά στους καφροκαγκουρες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.603
Πόντοι
6.536
Ακόμα και σε συνοικίες πόλεων μπορεί να παίζουν τέτοιες αναλογίες

΄10 ελεύθεροι/1 ελεύθερη
Εδώ σε κωμόπολη που είμαι περιστασιακά δεν ισχύει.
Καλαμάτα έχει πιο πολλές γυναίκες,Τρίπολη το ίδιο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom