Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Ενθουσιασμένος άνδρας
πριν το γάμο στην εποχή του γυναικοκεντρισμού.

1.png

Η κατάληξη μετά τον γάμο...

2.jpg

Ή μήπως δεν συμβαίνει έτσι;;;

:2funny:
Ναι αλλά είχε τα αρχιδια να πει ότι δεν γουστάρει το διαρκές ξεφτιλισμα...οι πιο πολλοί επειδή σταδιακά αποχωρίζονται τα όργανα τους ,τα ανέχονται όλα για ένα πιάτο φαγι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το θέμα είναι να έχεις κι εσύ κανα μουνί να βγαίνεις

Τι να το κάνεις,να είναι γεμάτο μουνιά και ζευγάρια γύρω σου αλλά εσύ να'σαι μόνος ή ψωλαρία

Προσωπικά χέστηκα αν έξω έχει κάργα μουνιά,ας είμαστε εμεις με κανα μουνί κι ας έχει γύρω μονο ψωλαρία
Με τόσα μουνιά εκεί οποιος πηγαίνει σταθερά και ρίχνεται, βρίσκει ότι και να γίνει. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά είχε τα αρχιδια να πει ότι δεν γουστάρει το διαρκές ξεφτιλισμα...οι πιο πολλοί επειδή σταδιακά αποχωρίζονται τα όργανα τους ,τα ανέχονται όλα για ένα πιάτο φαγι.
Σκοπος του ποστ είναι ο κίνδυνος θάνατος του γάμου. Τα υπόλοιπα έπονται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σπάνιο;
Όλα τα ιατρεία και τα εμπορικά καταστήματα!
Σπαστό σημαίνει να φεύγει και να ξανάρχεται. Εγώ δεν ξέρω καμια. Παλιά υπήρχε σπαστό που έκλειναν μεσημέρι και άνοιγαν απόγευμα. Τώρα υπάρχει σερί ωράριο. Αν υπάρχει κάτι άλλο δεν το έχω δεν καν. Θα είναι μεμονωμένη περίπτωση .Σε κάθε περίπτωση αν θέλει γάμο καποια, θα πρέπει να πληρεί προδιαγραφές σε πολλά κι όχι να αποσκοπεί σε ρεκλα. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Όσο πιο άχρηστος στις δουλειές του σπιτιού είναι ένας άνδρας τόσο πιο πιθανο είναι να παντρευτεί...
Και μάλιστα αν παντρευτεί μπαζο δεν θέλει γυναίκα με την σεξουαλική έννοια του όρου αλλά πιο πολύ ένα θηλυκο συγγενικο πρόσωπο ώστε να εστιάζει στην φροντίδα του σπιτιού και όχι σε σεξουαλική έλξη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.897
Πόντοι
3.656
Με τόσα μουνιά εκεί οποίος πηγαίνει σταθερά και ρίχνεται βρίσκει ότι και να γίνει. :rockon:

Καλά εντάξει

Να λέμε πάλι τα ίδια;

Όποιος περιμένει να βρει έτσι μουνί,κλαφτα Χαραλαμπε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.831
Πόντοι
6.056
Αμα εισαι...Μαρουσι, Αγιους Αναργυρους, Παπαγου, Ηλιουπολη τον περισσοτερο χρονο θα τρεχεις σε αδεια πεζοδρομια για να βρεις οποιαδηποτε γυναικα και απο αυτες που θα βρισκεις, οι περισσοτερες θα ειναι κατω του 7.

Μοναστηρακι απλα θα στρεφεις το βλεμμα και δε θα ξερεις ποια να διαλεξεις ως επομενη, απο τις επιλογες και ολες θα ειναι στα 10-2-30 μετρα μαξ
Ακόμη καλύτερα ....

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ή ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ .... ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΛΑΡΙΣΣΑ ;;;

Εκεί έχει όχι μόνο καλά !

Είναι και με κοιλιές έξω .... πλάτες .... γόβα .... στρας ... παγέτα ... μινι ... σορτς ....

ΚΑΙ ΟΧΙ ... ΣΤΑΝ ΣΜΙΘ .... ΑΘΛΗΤΙΚΟ .... ΔΙΧΑΛΑ .... κουρελέ τζην ............
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάλι ιστορίες μεταπολεμικες τους λες; Κάνε μια βιογραφία επιτέλους να τα έχουμε όλα μαζεμένα.

Γράφτηκες ... χθες κι έχεις γνώση και άποψη μωρή ;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όσο πιο άχρηστος στις δουλειές του σπιτιού είναι ένας άνδρας τόσο πιο πιθανο είναι να παντρευτεί...
Και μάλιστα αν παντρευτεί μπαζο δεν θέλει γυναίκα με την σεξουαλική έννοια του όρου αλλά πιο πολύ ένα θηλυκο συγγενικο πρόσωπο ώστε να εστιάζει στην φροντίδα του σπιτιού και όχι σε σεξουαλική έλξη.
Το έχουμε πει κι αυτό. Πολύ σωστό. Παραδείγματα άπειρα και πιο κοντινό ο γνωστός μαλάκας που ξέρω όπου όταν είχα πάει σπίτι του να αραξουμε έλεγε ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση και πρέπει να παντρευτεί για να βρίσκει φαί. Η υπέρτατη ξεφτίλα. Να παντρευτείς για να τρως μπάρμπα Στάθη προκάτ (στην καλύτερη περίπτωση οι περισσοτερες). :2funny: Κανονικά πρέπει να παντρεύεσαι (λέμε τώρα) κάποια που πληρει προδιαγραφές για να παραμείνεις μαζί της χαρουμενος όπως κι αυτη.
Αν είναι να πάρεις μόνο την μαγείρισσα θα σου φορτωθεί κι η φόνισσα της ζωής σου. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Καλά εντάξει

Να λέμε πάλι τα ίδια;

Όποιος περιμένει να βρει έτσι μουνί,κλαφτα Χαραλαμπε
Είναι αποδεδειγμένο. Αν δεν έχεις λεφτά για να έλκεις γκόμενες χωρίς να στα τρώνε η να χορηγείς, έχοντας παραλληλα ανυπότακτη συμπεριφορά για να τις καθηλωνεις (αντικειμενικός
ορισμός του άλφα μέιλ)
τοτε ότι άλλος συνδυασμός
και να είσαι πρέπει
να ρίχνεσαι. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.726
Πόντοι
456
Το έχουμε πει κι αυτό. Πολύ σωστό. Παραδείγματα άπειρα και πιο κοντινό ο γνωστός μαλάκας που ξέρω όπου όταν είχα πάει σπίτι του να αραξουμε έλεγε ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση και πρέπει να παντρευτεί για να βρίσκει φαί. Η υπέρτατη ξεφτίλα. Να παντρευτείς για να τρως μπάρμπα Στάθη προκάτ (στην καλύτερη περίπτωση οι περισσοτερες). :2funny: Κανονικά πρέπει να παντρεύεσαι (λέμε τώρα) κάποια που πληρει προδιαγραφές για να παραμείνεις μαζί της χαρουμενος όπως κι αυτη.
Αν είναι να πάρεις μόνο την μαγείρισσα θα σου φορτωθεί κι η φόνισσα της ζωής σου. :rockon:

Έχουμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, αλλά σου αναγνωρίζω ότι έχεις ιδιαίτερο τρόπο γραφής και μου βγαίνει ο καφές από τη μύτη :2funny:...Να είσαι καλά αδερφέ, μας κάνεις να ξεχνάμε τα προβλήματα, χωρίς πλάκα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.123
Πόντοι
206
οι ελληνιδες τα θελουν ολα γιατι αυτο τους εχει πει ο μπαμπάκας στο σπιτι.Οτι ειναι πριγκίπισσες και τους αξιζουν τα καλυτερα! Ειδικά αυτά τα μικρά μεχρι 25-26 χρονων ειναι για γέλια.Ολη την ωρα σε ενα κινητο και να ασχολουνται με το πού θα χαλασουν τα λεφτα του μπαμπά ή με το ποιος φλωρος θα της γαμησει.Γιατι να ξερετε πιο πιθανό ειναι να πανε να γαμηθουν με τον φλωρο τον περιποιημένο μεχρι αηδίας ανδρα παρά με εναν καγκουρα!Αν και μέσα τους ξερουν ποιος γαμαει καλυτερα απλα σου λεει ο καγκουρας δεν ειναι θύμα και δεν θα μπορω να τον εχω του χεριού μου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ. Έτσι είνσι. Όμως δεν είναι άμοιρες ευθυνών. Δηλαδή το οτι βρίσκουν έδαφος να κάνουν τα νούμερα τους δεν σημαίνει ότι ευθύνονται μόνο οι άνδρες που δίνουν χώρο αλλά κι αυτές που ουσιαστικά επιδιώκουν το χάος με αποτέλεσμα η σημερινή κατάσταση. Και για αυτό ακριβώς είναι για γαμήσι και ΚΑΔΟ. :rockon:
Βρίσκουν οι Ελλειινίδες γιατί υπάρχει υπερπλεόνασμα από πυρφόρους και γενικότερα άντρες έτοιμους να τα δώσουν όλα σε αυτές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Η στατιστικη ειναι αμειλικτη

Στην τελικη, ο,τι γραφω το γραφω και μεσα απο τις δικες μου εμπειριες, δεν τα λεω τυχαια. Τοσο η αισθηση που περιγραφω (ανεση, χαλαροτητα, βεβαιοτητα οτι θα φας, αισθηση εντος εδρας, κλπ), οσο τα logistics (αποστασεις, χρονοι, κοποι, ασφαλεια για τη γκομενα, ευκολια, κλπ) οσο και η στατιστικη, επιβεβαιωνονται μεσα απο οσα εχω ζησει εγω ο ιδιος προσωπικα, εχοντας ζησει σε καρακεντρο για χρονια και εχοντας ζησει και μακρια απο το κεντρο

Το κεντρο ειναι βασιλιας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θα σου πω το απλο. Αν βγω για περπατημα 20 λεπτων εδω που μενω τωρα, θα συναντησω ζητημα 1-2 γυναικες <=7

Στο κεντρο, πχ Αεροπαγειτου θα συναντουσα 180

Αν πηγαινα Αδριανου, 380

Στην πλατεια Μοναστηρακιου 780

Εαν καθομουν για μια ωρα, μανι-μανι γινονται 2260 στο Μοναστηρακι. Στη γειτονια μου...3-6, οποτε δεν υπαρχει κινητρο για να καθισω παραπανω, ασε που γειτονια ποια θα παιξει, αντε να βγηκε για κανα ψωνι, να βγαλει το σκυλο βολτα, να παει στη γιαγια της φαγητο, κλπ

Κεντρο αναμεσα στις 2260 θα υπαρχουν 100 πανω απο 8+

Αν καθησεις 3 ωρες θα εχεις να κανεις με 300 γυναικες απο 8 και πανω, σε ενα συνολο απο 6780 γυναικες

Και οσο μενεις εκει τριγυρω, τοσο οι αριθμοι εκτοξευονται εκθετικα...

Αν σε πιασει χεσιμο, πεταγεσαι στη γαμιστρωνα και ξαναβγαινεις ανανεωμενος σε κανα 2ωρο για να δεις αλλες 6780 γυναικες

Σε μερικους μηνες το 90% των γυναικων θα ειναι διαφορετικο και θα ανανεωνονται διαρκως, στον αιωνα τον απαντα...

Καινουργιες φοιτητριες, καινουργιες τουριστριες, καινουργιες επαρχιωτισσες που ηρθαν να κυνηγησουν την τυχη τους :fuck1:καινουργιες εργαζομενες, κ.ο.κ.
Δεν πρέπει να εξετάζουμε μόνο ποσοτικά φίλε μου, μιας και το αναφέρεις πολύ εύστοχα (και έχεις δίκιο). Πρέπει να βλέπουμε και ποιοτικά τις όποιες "μετρήσεις" μας πάνω στο θέμα....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Βρίσκουν οι Ελλειινίδες γιατί υπάρχει υπερπλεόνασμα από πυρφόρους και γενικότερα άντρες έτοιμους να τα δώσουν όλα σε αυτές.
Ό,τι και να πούμε, είναι λίγο πολύ υπόθεση εργασίας που δεν συνεκτιμά έναν καταλυτικό παράγοντα: την αίσθηση ''υπερπροσφοράς'' την οποία έχουν πλέον οι γυναίκες. Ανοίγουν τα social και έχουν μηνύματα, likes, αποθεωτικά σχόλια, στο δρόμο θα τις πειράξουν/ κοιτάξουν πολλοί, στη δουλειά θα τις ζαχαρώνουν κάμποσοι, χωρίς να πρέπει να καταβάλουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να χρειάζεται να είναι μοντέλα: απλές κοπέλες της καθημερινής πόρτας έχουν αυτή την αίσθηση.
Επομένως, όποιος και να είσαι, ό,τι και να κάνεις, όπως και να ενεργήσεις, ό,τι και να της προσφέρεις, η αίσθηση υπερπροσφοράς την οποία έχει μπορεί να μεταβάλει τις συνθήκες και τα δεδομένα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Ό,τι και να πούμε, είναι λίγο πολύ υπόθεση εργασίας που δεν συνεκτιμά έναν καταλυτικό παράγοντα: την αίσθηση ''υπερπροσφοράς'' την οποία έχουν πλέον οι γυναίκες. Ανοίγουν τα social και έχουν μηνύματα, likes, αποθεωτικά σχόλια, στο δρόμο θα τις πειράξουν/ κοιτάξουν πολλοί, στη δουλειά θα τις ζαχαρώνουν κάμποσοι, χωρίς να πρέπει να καταβάλουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να χρειάζεται να είναι μοντέλα: απλές κοπέλες της καθημερινής πόρτας έχουν αυτή την αίσθηση.
Επομένως, όποιος και να είσαι, ό,τι και να κάνεις, όπως και να ενεργήσεις, ό,τι και να της προσφέρεις, η αίσθηση υπερπροσφοράς την οποία έχει μπορεί να μεταβάλει τις συνθήκες και τα δεδομένα.

Τίποτα δεν έχω να προσθέσω σε αυτό το ΟΛΟΣΩΣΤΟ σχόλιό σου. Για αυτό το κάνω BOLD.

Πλέον ΟΛΕΣ σχεδόν, εκτός από κάτι οφθαλμοφανή μπάζα έχουν μεγάλη πέραση - ακόμα και χωρισμένες με παιδιά κλπ. Το τι αέρα έχουν πάρει τα μυαλά τους ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ - για να μην πω απαιτήσεις! Τις προάλλες έκανα χαλαρό παιχνίδι με μία ΚΑΡΑΜΕΤΡΙΑ τάπα, αδύνατη, άβυζη και άκωλη (που εμένα οκ, μου έκανε) και ήταν και μεγαλύτερή μου σχεδόν 10 (κοντά στα 48 αυτή - και χωρίς σπουδαία δουλειά - και "απαιτούσε" λεφτά, εκδρομούλες συστηματικά, να έχω ιδιόκτητο σπίτι κλπ και αμάξι....
Αυτά όλα πριν ένα χρόνο. Και μάλιστα μου είπε σε μια κουβέντα γενική που είχαμε, καθώς μένει στη γειτονιά μου, "Ε πώς θα έχεις κοπέλα αν δεν έχεις σπίτι και αμάξι και μια δουλειά που να σου δίνει τουλαχιστον 1500 το μηνα;"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
οι ελληνιδες τα θελουν ολα γιατι αυτο τους εχει πει ο μπαμπάκας στο σπιτι.Οτι ειναι πριγκίπισσες και τους αξιζουν τα καλυτερα! Ειδικά αυτά τα μικρά μεχρι 25-26 χρονων ειναι για γέλια.Ολη την ωρα σε ενα κινητο και να ασχολουνται με το πού θα χαλασουν τα λεφτα του μπαμπά ή με το ποιος φλωρος θα της γαμησει.Γιατι να ξερετε πιο πιθανό ειναι να πανε να γαμηθουν με τον φλωρο τον περιποιημένο μεχρι αηδίας ανδρα παρά με εναν καγκουρα!Αν και μέσα τους ξερουν ποιος γαμαει καλυτερα απλα σου λεει ο καγκουρας δεν ειναι θύμα και δεν θα μπορω να τον εχω του χεριού μου.
Ο καγκουρας με τα σκουλαρίκια και το κούρεμα από τον Πακη και τα τατουάζ μέχρι και την κωλοτρυπιδα είναι κάτι με ποιότητα;
Μαγκιά κλανιά είναι αυτά τα ρεζιλια..
Οι δύο κατηγορίες που αναφέρεις είναι το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής σποβλακωμενης νεολερας...μπράβο σε όσους δεν ανήκουν στις κατηγορίες αυτές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Μου αρέσει που κάποιοι μαλάκες λένε ότι έχουμε γεμίσει gay και ότι δεν υπάρχουν άντρες και κάτι τέτοια. Εγώ βλέπω ότι και πάλι έχουν τεράστια ΕΞΟΥΣΙΑ στα πόδια τους οι γυναικες - ειδικά δε αν είναι λίγο πάνω από μέτριας εμφάνισης άστα να πάνε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο καγκουρας με τα σκουλαρίκια και το κούρεμα από τον Πακη και τα τατουάζ μέχρι και την κωλοτρυπιδα είναι κάτι με ποιότητα;
Οι δύο κατηγορίες που αναφέρεις είναι το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής σποβλακωμενης νεολερας...μπράβο σε όσους δεν ανήκουν στις κατηγορίες αυτές.
Κάποιοι δεν ανήκαμε και δεν πρόκειται να ανήκουμε. Και μπράβο μας.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.123
Πόντοι
206
δεν ειμαι ετσι φιλε..καμια σχεση!
Αλλα σιγουρα δεν ειμαι και το βουτυρόπαιδο με το μαλλι φραντζα και το ντυσιμο με πουκαμισάκια και κυριλε παντελόνι.Γιατι αυτοι οι κυριλέδες ειναι πολυ πιο αστειοι για εμενα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.353
Πόντοι
9.297
Αλλα σιγουρα δεν ειμαι και το βουτυρόπαιδο με το μαλλι φραντζα και το ντυσιμο με πουκαμισάκια και κυριλε παντελόνι.Γιατι αυτοι οι κυριλέδες ειναι πολυ πιο αστειοι για εμενα
Αυτό είπα πιο πριν.Σε εκοψα ότι δεν ανήκεις ούτε στην μια κατηγορία ούτε στην άλλη και μπράβο σου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Πάνω κάτω στην κατηγορία σου πρέπει να ανήκω όπως σε διαβάζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom