Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Αν φάω μαγειρευτό εν ώρα δουλειάς (χειρωνακτική) τελείωσε. Έκατσε η βάρκα.Τύπε μου κάνει εντύπωση η εμπειρία σου γιατί κάτι τέτοια ξενερωτικά όπως αυτό που έφαγες τρώνε όλες οι γκόμενες που έχω στο γραφείο. Επίσης τρώνε και κάτι άλλα εναλλακτικά με σόγια και βρώμηπου δεν μπορεί να τα φάει φυσιολογικός άνθρωπος. Είναι στη μόδα όλα αυτά. Διατροφή και άλλες τέτοιες αρχιδιές.
Αν τις πεις για προβατίνα θα σε κοιτάξουν με αηδιαστικό βλέμμα λες και είσαι κανίβαλος![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Γα προβατίνα και τέτοια βαριά πράγματα διαφωνώ ότι λένε ετσι. Εγω αν τα φάω θα τα φάω σε ρεκλα. Αυτές τα λένε για να φαίνονται μοδάτες.
Το τι τρώνε και πίνουν φαίνεται από τα πατσοκοιλια τους
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ή μεζεδοπωλείο. Μόνες από την τσέπη τους τρώνε μόνο φθηνες και πρόχειρες παπαριές γιατί προέχουν τα σοσιαλ. Δαπανούν την μισή ζωή τους εκεί. Δεν μαγειρεύουν τίποτα σύνθετο.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)