Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εσυ κοιτα να λες λιγότερα γιατι δε σε κόβω να γαμάς ουτε του αγίου ποτε.Οι γυναικες δε θελουν λεγειν...πραξειν θελουν
Μια χαρά τα λέω όταν πρέπει. Άλλο εδώ που φιλοσοφουμε.
Το έχω αναλύσει κι αυτό. Λέγειν θέλουν και παραμύθι. Αν έχω ένα μειονέκτημα είναι ότι μόλις η άλλη πάει να βγάλει κεφάλι στην κούρσα θα της το κόψω κι αν μην γαμήσω. Είναι το τι μυαλό κουβαλαει ο καθένας. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.977
Πόντοι
3.656
Ας γίνω σκληρός αλλά αληθινός.
Οι άνδρες είναι μονιασμένοι όταν μοιράζονται την ίδια ανησυχία η ΜΙΖΕΡΙΑ.
Εδώ μέσα τρωγόμαστε αλλά έχουμε την ίδια ανησυχία (πλην υποκακτικών σκουπιδιών). Έξω ομως στην καθημερινότητα οι άνδρες προσπαθούν να ποδοπατήσουν ο ένας τον άλλον και όσο πιο πολλή εξουσία και χρήμα αποκτούν, τόσο περισσότερο έχουν χεσμενο ο ένας τον άλλον, άσε που κοιτούν να τον βγάλουν από την μέση όταν αφορά μουνί η υπόθεση. Αυτό ισχύει 90% τουλάχιστον και πολλοί λίγοι διατηρούν τις αξίες τους.

:rockon:

Βασικά είναι μονιασμένοι όταν είναι και οι δύο μπακούρια ή όταν και οι δυο γαμάνε

Αν γαμάει μόνο ο ένας,κάποια στιγμή θα επέλθει η ρήξη μ'αυτόν που δεν γαμάει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το πρόβλημα είναι τι κάνεις...όταν δεν μπορείς ούτε μόνος σου

Ή θα σε πάρει εντελώς απο κάτω ή θα ρίξεις τα μούτρα σου και θα ξαναζητήσεις βοήθεια απο άλλους
Οποιος δέν μπορεί νά βοηθήσει,ο ίδιος τόν εαυτό του,
δέν μπορεί κανείς άλλος,νά κάνει κάτι καλύτερο...τζάμπα προσδοκίες θά έχει!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.977
Πόντοι
3.656
Οποιος δέν μπορεί νά βοηθήσει,ο ίδιος τόν εαυτό του,
δέν μπορεί κανείς άλλος,νά κάνει κάτι καλύτερο...τσάμπα προσδοκίες θά έχει!

Δεν ισχύει αυτό

Ο ίδιος μπορεί να κάνει προσπάθειες,αλλά να μη βλέπει αποτέλεσμα.Και όσο δεν έρχεται αποτέλεσμα,να απογοητεύεται και τελικά να τον παίρνει εντελώς απο κάτω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βασικά είναι μονιασμένοι όταν είναι και οι δύο μπακούρια ή όταν και οι δυο γαμάνε

Αν γαμάει μόνο ο ένας,κάποια στιγμή θα επέλθει η ρήξη μ'αυτόν που δεν γαμάει
Ισχύει κι αυτό. Κατά κύριο λόγο ισχύει όταν δεν γαμάνε. Όταν γαμήσουν θα ανοίξουν ορίζοντες και θα χαθούν. Σπανίως μένουν μονιασμένοι. Και μοιραία αν ξανασυναντηθούν θα επέλθει η ρήξη. Αυτό είναι λάθος όχι λόγω φιλίας αλλά επειδή πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ! :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν ισχύει αυτό

Ο ίδιος μπορεί να κάνει προσπάθειες,αλλά να μη βλέπει αποτέλεσμα.Και όσο δεν έρχεται αποτέλεσμα,να απογοητεύεται και τελικά να τον παίρνει εντελώς απο κάτω
Μά εδώ είναι η μαγκιά,νά μήν λυγίζει ότι καί νά γίνει,
νά μήν βάζει τό κεφάλι κάτω πότέ.
Μόνο τότε θά τά καταφέρει...μόνος του!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Που τα εξηγείς κι εσύ...
Σε άνθρωπο που για όλα έχει μια αρνητική και μίζερη απάντηση
Μήν τό λές,εγώ τόν θεωρώ πολύ αξιόπιστο συνομιλητή.
Εχει ίσως κάποιες παρωχημένες ίδέες,απόψεις -όχι πάντα-
αλλά...είναι Ok!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν ισχύει αυτό

Για να είσαι σίγουρος ότι δεν σε πάει κάτι, πρέπει να δοκιμάσεις οτιδήποτε περιξ αυτού ως μέθοδος. Μόνο τότε "δικαιούσαι" να σε πάρει από κάτω. Αλλιώς ψευδεσαι στον εαυτό σου. Βέβαια υπάρχει κι η άλλη θεωρία που επίσης ισχύει. Όσο κανεις πράγματα σε κάτι που δεν σε πάει, διατηρείται σε μια κατάσταση συντήρησης αλλά όταν σταματήσεις να κάνεις πράγματα θα σε τραβήξει ξανά ο βούρκος. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν πάντως δεν κάνεις τίποτα, τότε χάνεις έτσι κι αλλιώς. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μήν τό λές,εγώ τόν θεωρώ πολύ αξιόπιστο συνομιλητή.
Εχει ίσως κάποιες παρωχημένες ίδέες -όχι πάντα-
αλλά...είναι Ok!
Εγώ έχω πει ότι ειναι τρολ
ή εργαλείο του μπου
και γαμάει.
Απλά συντηρεί το νήμα.
Ο καθένας έχει την άποψη του. :rockon:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Ας γίνω σκληρός αλλά αληθινός.
Οι άνδρες είναι μονιασμένοι όταν μοιράζονται την ίδια ανησυχία η ΜΙΖΕΡΙΑ.
Εδώ μέσα τρωγόμαστε αλλά έχουμε την ίδια ανησυχία (πλην υποκακτικών σκουπιδιών). Έξω ομως στην καθημερινότητα οι άνδρες προσπαθούν να ποδοπατήσουν ο ένας τον άλλον και όσο πιο πολλή εξουσία και χρήμα αποκτούν, τόσο περισσότερο έχουν χεσμενο ο ένας τον άλλον, άσε που κοιτούν να τον βγάλουν από την μέση όταν αφορά μουνί η υπόθεση. Αυτό ισχύει 90% τουλάχιστον και πολλοί λίγοι διατηρούν τις αξίες τους.

:rockon:
εγω οσες φορες εχω βρεθει μονος με μουνια παντα αισθανομουν αβολα και επερνα τηλ και αλλους αντρες να ερθουν στη παρεα. η τις ρωτουσα τις ιδιες που ειναι ο ταδε, να τον παρουμε τηλ να ερθει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.699
Πόντοι
8.346

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγω οσες φορες εχω βρεθει μονος με μουνια παντα αισθανομουν αβολα και επερνα τηλ και αλλους αντρες να ερθουν στη παρεα. η τις ρωτουσα τις ιδιες που ειναι ο ταδε, να τον παρουμε τηλ να ερθει.
Αυτό δεν έχει να κάνει. Η κοινή λογική λέει ότι είτε θα το παίξεις αγάς είτε θα πάρεις κάναν φίλο η γνωστό. Όμως
ο κανόνας εινσι ότι σε μισούν οι υπόλοιποι η δεν θέλουν να βρει κανείς αν δεν βρουν αυτοί. :2funny: Τα ίδια και στις δουλειές που η συντριπτική πλειοψηφία κοιτάζει να γαμήσει αλλιώς να μπει εμπόδιο . Εδώ ρε πάνε στις πουτάνες και σκοτώνονται ποιος περνάει καλύτερα η την έκανε κι έχυσε καλύτερα. Τι να λέμε τώρα; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα ήρθε μια πολύ ωραία κομψή πελάτισσα που μου βγάζει παράλληλα μια αίσθηση φρεσκάδας. Σαλιαρισα λίγο να περάσει
η ωρα. Έχει και μπούκλες το μαλλί που μου αρέσει και έχει και ωραία μήλα προσώπου.
Σαν μινι πουτανάκι είναι. Μια τέτοια θα ήθελα Σάββατο βράδυ να την τον βάλω και να της χύσω τις μπούκλες. Ωραίες οι μπούκλες. Δεν τσουλαει το χυσι. Βλέπεις ρε παιδί μου τους κόπους σου.
Έχει και ωραία ρώγα η πουτανα. Γύρω στα 30 την έκοψα. Βάζει και κρέμα στην μάπα. Ωραίο γήινο βάψιμο. Ποιος ξέρει πόσο θα χαλάσει
η γνώμη μου για αυτήν
αν τυχόν βγω μαζί της; ποιος ξέρει τι κουσουρια θα έχει κι αυτή; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μαν αφού έχεις πει ότι είσαι 55, μιλάς από την γέννα; :grin:
Οταν αναφέρομαι σέ ιδέες-εμπειρίες καί αξίες,πάντα στρογγυλεύω τίς γωνίες,
"είναι καί καλά η τακτική" τής...άπλας καί τής άνεσης! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ μεγάλη μερίδα νεαρών γκομενων έχει τεράστιους κώλους και το πιο περίεργο ολων...πολλές έχουν σαγρέ φωνή με πολύ άσχημη ηχητική για γυναίκα.
Σου βγάζουν κάτι από εξαθλιωμένη πουτάνα με χιλιάδες ένσημα ψωλών.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom