Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Γιά νά πεί κάποιος ότι έβγαλε η γάμησε γκόμενα,μέ τήν αξία-μαγκιά του πρέπει

-Νά τήν γνωρίσει μόνος του -οπουδήποτε-

-Οικονομική ενίσχυση στήν γκόμενα νά μήν υπάρχει

-Αν υπάρξει συγκατοίκηση νά είναι 50-50 τά έξοδα -μέ ελάχιστη η μηδενική απόκλιση-

Οτιδήποτε άλλο είναι μαλακίες καί "εξαργύρωση"
Μήπως να φέρνει και καμιά φίλη της να γαμάει ο δικός της για να έχει και ποικιλία?

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Εντάξει αυτές -μέ παιδιά- πού διατηρούνται εμφανισιακά Sexy,είναι 15-20% τό πολύ.
Οι υπόλοιπες είναι...φακλανοποιημένες!
Ενώ οι άνδρες τους είναι όλοι φιτ με κοιλιακούς και φουλ μαλλιά.
Μην περιμένεις να είσαι μπουχέσας και να έχεις σοβαρή γκόμενα/γυναίκα εκτός και αν έχεις λεφτά και στα τρώει αλλιώς γιατί να κάτσει μαζί σου?
Επειδή κάνεις παρέα με τον sadman?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μήπως να φέρνει και καμιά φίλη της να γαμάει ο δικός της για να έχει και ποικιλία?
Ωραία ιδέα,γιατί όχι ?
Ενώ οι άνδρες τους είναι όλοι φιτ με κοιλιακούς και φουλ μαλλιά.
Μην περιμένεις να είσαι μπουχέσας και να έχεις σοβαρή γκόμενα/γυναίκα εκτός και αν έχεις λεφτά και στα τρώει αλλιώς γιατί να κάτσει μαζί σου?
Επειδή κάνεις παρέα με τον sadman?
Δέν διαφωνώ καθόλου,εξάλλου τό έχω πεί 100 φορές,
άν δέν μετράς ώς εμφάνιση κτλ,τό μόνο πού σού μένει είναι νά πληρώνεις...καί άν!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φυσικά.. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι όμορφες και αυτές που τρώγοντε είναι λίγες στο πληθυσμό των ελλεινιδων.
Δεν φτάνουν για όλους οι ωραιες
. Άρα αν δεν είσαι πλούσιος να πάρεις ωραία.. Αναγκαστικά θα ξεμείνεις με καμία μετρια από τη παρέα σου.. Αλλιώς θα είσαι μπακουρι. Αν οι ελλεινιδες ηταν όλες ωραίες, θα είχε διαθέσιμες γκομενες για όλους..
Γιατί οι άνδρες είναι όλοι ωραίοι ?
Οσοι δέν είναι ωραίοι-γαμάτοι,θά πρέπει νά έχουν χρήμα.
Τό πραγματικό πρόβλημα στούς άνδρες,είναι όταν δέν μετράνε εμφανισιακά...καί είναι φτωχοί!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Σέ αυτό πού λένε πολλά μέλη εδώ,ότι στήν επαρχία είναι δύσκολο-αδύνατο νά βγάλεις γκόμενα,μάλλον δέν έχουν άδικο.
Εμένα μού αρέσει πολύ στήν εξοχή είτε θάλασσα είτε βουνό -δέν ξέρω όμως άν θά μπορούσα νά μένω μόνιμα,μάλλον όχι-
Οσες γκόμενες -Αθηναίες- έχω ρωτήσει άν θά πήγαιναν επαρχία γιά μόνιμη εγκατάσταση,μόνο τά γέλια δέν βάλανε,
ξίνισαν τήν μούρη τους,καί μού έγνεψαν...αρνητικά! :hi:

Αν θυμάμαι καλά .... τύπος κολλητός που είχε πάει σε χωριό ....
του είπε η γιαγιά του να σφάξει μια κότα να φάνε .........
αυτός επειδή μαλακιζόταν στο λαπτοπ .... πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε την κότα από μέσα στο σπίτι στην αυλή απέξω ........

την πήγε στη γκόμενα να τη μαδήσει που ξύπνησε από το μπαμ ....... μόλις την είδε η γκόμενα ... λιποθύμησε .......

κόρη ιατρού από τα βπ η γκόμενα ........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Moνο κάτι δασκάλες φεύγουν από Αθήνα για επαρχία...οι άλλες ..απλά γελάνε.

Και όλες οι ένστολες. Και δικαστικοί . Και ιατροί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Εντάξει αυτές -μέ παιδιά- πού διατηρούνται εμφανισιακά Sexy,είναι 15-20% τό πολύ.
Οι υπόλοιπες είναι...φακλανοποιημένες!

Αυτές που είναι απο πριν αδύνατες και γαμήσιμες,αν θέλουν μπορούν να παραμείνουν έτσι.Αν θέλουν...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Γιατί οι άνδρες είναι όλοι ωραίοι ?
Οσοι δέν είναι ωραίοι-γαμάτοι,θά πρέπει νά έχουν χρήμα.
Τό πραγματικό πρόβλημα στούς άνδρες,είναι όταν δέν μετράνε εμφανισιακά...καί είναι φτωχοί!

Το πραγματικό πρόβλημα στους ΕΛΛΗΝΕΣ άνδρες,είναι όταν δεν έχουν κύκλο

Μη εμφανίσιμος με κύκλο,είναι σε καλύτερη μοίρα απο εμφανίσιμο χωρίς κύκλο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Βρε Σαντ οι αδύνατες δεν θα πάρουν εσένα και εμενα
. Αυτές θα πάνε με κάνα πλούσιοπαιδο. Καλά αυτές κοιτάς εσύ?. Η μέση ελλεινιδα δεν είναι μουνάρα μάλλον ψιλομπαζο ειναι

Σιγά τα πλουσιόπαιδα που παίρνουν,δεν μιλάμε για μουνάρες 9αρια και 10αρια,για max 7αρια λέμε που παντρεύονται μόνιμους του 1000αρικου

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτές που είναι απο πριν αδύνατες και γαμήσιμες,αν θέλουν μπορούν να παραμείνουν έτσι.Αν θέλουν...
Σωστά συμφωνώ,Θέλουν όμως ? η μάλλον καλύτερα...μπορούν ?
Γιά νά διατηρείται είτε άνδρας είτε γυναίκα,σέ γαμήσιμο επίπεδο θέλει κόπο-δουλειά-μή εξαρτήσεις,
νόμίζεις ότι όλοι καί όλες είναι ικανοί νά τό κάνουν ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Σωστά συμφωνώ,Θέλουν όμως ? η μάλλον καλύτερα...μπορούν ?
Γιά νά διατηρείται είτε άνδρας είτε γυναίκα,σέ γαμήσιμο επίπεδο θέλει κόπο-δουλειά-μή εξαρτήσεις,
νόμίζεις ότι όλοι καί όλες είναι ικανοί νά τό κάνουν ?

Είπα ποιες εννοώ.Όσες είναι αδύνατες απο πριν γκαστρωθούν.Αυτές πλέον βλέπω ότι διατηρούνται σχεδόν ίδιες,ακόμα και με 1-2 παιδιά

Αυτές που είναι απο πριν μπάζα,θα παραμείνουν τα ίδια μπα΄ζα ή θα γίνουν...πιο μπάζα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είπα ποιες εννοώ.Όσες είναι αδύνατες απο πριν γκαστρωθούν.Αυτές πλέον βλέπω ότι διατηρούνται σχεδόν ίδιες,ακόμα και με 1-2 παιδιά

Αυτές που είναι απο πριν μπάζα,θα παραμείνουν τα ίδια μπα΄ζα ή θα γίνουν...πιο μπάζα
Από αυτές πού βλέπεις μέ 1-2 παιδιά ότι διατηρούνται,τό 90% από αυτές στά επόμενα 5-10 χρόνια τό πολύ,
θά είναι σάν τόν Εκτορα Μποτρίνι...μέ περούκα!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Από αυτές πού βλέπεις μέ 1-2 παιδιά ότι διατηρούνται,τό 90% από αυτές στά επόμενα 5-10 χρόνια τό πολύ,
θά είναι σάν τόν Εκτορα Μποτρίνι...μέ περούκα!

Αυτό δεν το ξέρω.Αλλά όσες είναι στα συν πλην 30,είναι αδύνατες ή έστω σε κανονικα κιλά

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το πραγματικό πρόβλημα στους ΕΛΛΗΝΕΣ άνδρες,είναι όταν δεν έχουν κύκλο

Μη εμφανίσιμος με κύκλο,είναι σε καλύτερη μοίρα απο εμφανίσιμο χωρίς κύκλο
Δηλαδή άν υποθέσουμε -γιά χάρη τής συζήτησης- ότι εσύ δέν είσαι εμφανίσιμος αλλά έχεις κύκλο,
καί σού "πασάρουν" μία γκόμενα,θά είσαι...ευχαριστημένος-ευτυχισμένος-ολοκληρωμένος ώς άνδρας ?
Η επειδή οι δυνατότητες προσέγγισης σου μέ τό άλλο φύλο,θά είναι περιορισμένες,θά πείς όλα Ok ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Δηλαδή άν υποθέσουμε -γιά χάρη τής συζήτησης- ότι εσύ δέν είσαι εμφανίσιμος αλλά έχεις κύκλο,
καί σού "πασάρουν" μία γκόμενα,θά είσαι...ευχαριστημένος-ευτυχισμένος-ολοκληρωμένος ώς άνδρας ?
Η επειδή οι δυνατότητες προσέγγισης σου μέ τό άλλο φύλο,θά είναι περιορισμένες,θά πείς όλα Ok ?

Στην Ελλάδα αυτοί είναι οι κανόνες.

Είτε εμφανίσιμος,είτε οχι εμφανίσιμος,χωρίς επάγγελμα που να σου φέρνει απο μονο του γυναίκες και χωρίς κάποια φήμη στην περιοχή που ζεις,μονο με προξενιά θα βρίσκεις.Απο φίλους,συγγενεις,συναδέλφους

Ο άλλος δρόμος είναι...να τρως 500 άκυρα μέχρι να σου κάτσει μία...αν σου κάτσει...είτε με καμακι είτε στα σόσιαλ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στην Ελλάδα αυτοί είναι οι κανόνες.

Είτε εμφανίσιμος,είτε οχι εμφανίσιμος,χωρίς επάγγελμα που να σου φέρνει απο μονο του γυναίκες και χωρίς κάποια φήμη στην περιοχή που ζεις,μονο με προξενιά θα βρίσκεις.Απο φίλους,συγγενεις,συναδέλφους

Ο άλλος δρόμος είναι...να τρως 500 άκυρα μέχρι να σου κάτσει μία...αν σου κάτσει...είτε με καμακι είτε στα σόσιαλ
Μάλιστα!
Από προξενιό η κονέ από φίλους-γνωστούς κτλ θά προτιμούσα,νά αλλάξω περιβάλλον η ακόμα καί χώρα,
όχι νά δεχτώ ότι έχει περισσέψει από τούς άλλους,τό θεωρώ...μέγιστη ξεφτίλα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Φυσικά.. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι όμορφες και αυτές που τρώγοντε είναι λίγες στο πληθυσμό των ελλεινιδων.
Δεν φτάνουν για όλους οι ωραιες
. Άρα αν δεν είσαι πλούσιος να πάρεις ωραία.. Αναγκαστικά θα ξεμείνεις με καμία μετρια από τη παρέα σου.. Αλλιώς θα είσαι μπακουρι. Αν οι ελλεινιδες ηταν όλες ωραίες, θα είχε διαθέσιμες γκομενες για όλους..
Ισχύει.
Οι μπαζολαγνοι χαλάνε την πιάτσα γιατί είναι ανασφαλείς και προτιμούν να ειναι με ένα μπαζο με την.ελπιδα ότι θα φροντίζει τουλάχιστον σπίτι και παιδιά.Φυσικα σκεπτόμενοι κουτοπόνηρα πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς γιατί δεν θα την κοιτάξει κανένας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλιστα!
Από προξενιό η κονέ από φίλους-γνωστούς κτλ θά προτιμούσα,νά αλλάξω περιβάλλον η ακόμα καί χώρα,
Κάνεις δεν χάνεται εκτός αν το θέλει...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Μάλιστα!

Αν μπορείς,καν'το

Εδώ θα τρως ότι σου πασάρουν οι άλλοι,εφόσον δεν έχεις τις προϋποθέσεις που έγραψα παραπάνω

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
973
Πόντοι
81
Γενικότερα,κρίνοντας από το άμεσο κ έμμεσο περιβάλλον μου,το 90% της κατηγορίας των εμφανισιμων ανδρών δεν θα ήταν απλά ευτυχισμένοι αλλά τρίσευτυχισμένοι.Ειναι το κλασικό φαινόμενο ότι το καμάκι λίγοι το ασκούν και αντικειμενικά οι γυναίκες στην χώρα χαίρονται να μοιράζουν άκυρα αλλά παράλληλα αρέσκονται να κερδίζουν φλερτ.Εμφανισιμος ήμουν κι εγώ νεότερος φίλε μου,με γυμναστήρια,στίβο,μηχανές,με τρελές αντοχες κτλ αλλά έχοντας αυτογνωσία των προσωπικών αδυναμιών μου και ξέροντας ότι θα μείνω μπακουρος αν συνεχίζω να χτυπάω στου κουφού την πόρτα,έριξα τον πήχη μου και άρχισα να γαμαω πέφτοντας κατηγορία.Μολις απέκτησα λίγο αυτοπεποίθηση ανέβηκα ένα σκαλοπάτι ακόμα κοκ.Τιποτε δεν είναι σίγουρο σε αυτή την χώρα και σίγουρα μόνο με την εμφάνιση δεν ανοίγουν πόρτες.Σεβομαι πραγματικά και ζηλεύω με την καλή έννοια τις προσπάθειες παιδιών που διεκδικούν και δεν κολλωνουν να φάνε άκυρα αλλά δεν είναι όλα για όλους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιά νά πεί κάποιος ότι έβγαλε η γάμησε γκόμενα,μέ τήν αξία-μαγκιά του πρέπει

-Νά τήν γνωρίσει μόνος του -οπουδήποτε-

-Οικονομική ενίσχυση στήν γκόμενα νά μήν υπάρχει

-Αν υπάρξει συγκατοίκηση νά είναι 50-50 τά έξοδα -μέ ελάχιστη η μηδενική απόκλιση-

Οτιδήποτε άλλο είναι μαλακίες καί "εξαργύρωση"
Έτσι! Συμφωνώ στο πρώτο και στο δεύτερο 100%.
Διατηρώ όμως στο πρωτο, επιφυλάξεις για τα καθυστερημένα πορωμένα ψυχωτικά θηλυκά των σόσιαλ. :2funny:
Στο τρίτο συμφωνώ 90%
κι αιτιολογώ. Αν η άλλη φέρεται οκ (μόνο έτσι αποδέχομαι την συγκατοίκηση) δεν τίθεται θέμα εντελώς ακριβοδίκαιης μοιρασιάς μιας που το οικονομικό συμπλήρωμα του ενός προς τον άλλον θεωρείται αποδεκτή περίπτωση. Θα προσθέσω επίσης τα αυθεντικά συναισθήματα όπως και γαμήσι ποιότητας μιας που υπάρχει αυθεντική έλξη κι όχι ενοικιαζόμενη όπως με πουτάνες η χορηγούμενες μούμιες . :2funny:
Και βέβαια η φροντιδα τους ενός προς τον άλλον.
Βέβαια η καλή μακροχρόνια συγκατοίκηση (με τίποτα δηλαδή γάμος διότι σημαίνει νομική δέσμευση) γίνεται με γυναίκες που ΔΕΝ γαμάμε και ΔΕΝ υπάρχει έλξη μεταξύ μας (π.χ με φίλες όπου ο καθένας κάνει την ζωή του) διότι αν τις γαμάμε ή έχουμε λιγουριαση ή καύλα μεταξύ μας, μας θεωρούν κουβαλητες και υπεύθυνους για την βολεψη τους. Κάτι που συμβαίνει αργά η γρήγορα (ειδικά σήμερα) και δεν συμφέρει καθόλου.

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γενικότερα,κρίνοντας από το άμεσο κ έμμεσο περιβάλλον μου,το 90% της κατηγορίας των εμφανισιμων ανδρών δεν θα ήταν απλά ευτυχισμένοι αλλά τρίσευτυχισμένοι.Ειναι το κλασικό φαινόμενο ότι το καμάκι λίγοι το ασκούν και αντικειμενικά οι γυναίκες στην χώρα χαίρονται να μοιράζουν άκυρα αλλά παράλληλα αρέσκονται να κερδίζουν φλερτ.Εμφανισιμος ήμουν κι εγώ νεότερος φίλε μου,με γυμναστήρια,στίβο,μηχανές,με τρελές αντοχες κτλ αλλά έχοντας αυτογνωσία των προσωπικών αδυναμιών μου και ξέροντας ότι θα μείνω μπακουρος αν συνεχίζω να χτυπάω στου κουφού την πόρτα,έριξα τον πήχη μου και άρχισα να γαμαω πέφτοντας κατηγορία.Μολις απέκτησα λίγο αυτοπεποίθηση ανέβηκα ένα σκαλοπάτι ακόμα κοκ.Τιποτε δεν είναι σίγουρο σε αυτή την χώρα και σίγουρα μόνο με την εμφάνιση δεν ανοίγουν πόρτες.Σεβομαι πραγματικά και ζηλεύω με την καλή έννοια τις προσπάθειες παιδιών που διεκδικούν και δεν κολλωνουν να φάνε άκυρα αλλά δεν είναι όλα για όλους.
Σίγουρα δέν είναι μόνο η εμφάνιση,όπως έχουμε πεί είναι καί η μόρφωση η ευγένεια η ικανότητα κτλ
Συμφωνώ ότι δέν είναι όλα γιά όλους,αυτό είναι...τό μόνο σίγουρο!

Αν μπορείς,καν'το

Εδώ θα τρως ότι σου πασάρουν οι άλλοι,εφόσον δεν έχεις τις προϋποθέσεις που έγραψα παραπάνω
Ολη μου τήν ζωή αυτό κάνω,δέ...κάνω κάτι άλλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom