ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.072
- Πόντοι
- 1.056
οσοι εχετε facebook πηγαιντε στην αναζητηση και γραψτε ΄΄βανεσα αδαμοπουλου protothema΄΄. εκει που λεει για ξυνες γυναικες και φλερτ. εχει ψωμι στα σχολια...
Δεν του άρεσε αυτό. Προφανώς θέλει να πληρώνει αβέρτα ή μπορεί απλά να θέλει να είναι λευκός ιππότης με ανώτατο αίσθημα ευθύνης προς μια γκόμενα. Κοινώς μπορεί να θέλει να τις "αναλαμβάνει".Ωραία ιδέα,γιατί όχι ?
Τι λέει πάνω κάτω για να ξέρω με τι προφίλ να συνδεθώ;οσοι εχετε facebook πηγαιντε στην αναζητηση και γραψτε ΄΄βανεσα αδαμοπουλου protothema΄΄. εκει που λεει για ξυνες γυναικες και φλερτ. εχει ψωμι στα σχολια...
ιδια σχολια με εδω απλα υπαρχουν και πολλες γυναικες που απαντανε σαυτα τα σχολιαΤι λέει πάνω κάτω για να ξέρω με τι προφίλ να συνδεθώ;![]()
Πολύ ωραία. Θαυμάσια θα έλεγα. Βούτυρο στο ψωμί μου. Θα τις κάνω φίλες και θα τους πιω το αιμα την κατάλληλη στιγμή (ίσως και σε αυτή την συζήτηση αν έχει κόσμο) σε κάποια συζήτηση. Θα μπω σίγουραιδια σχολια με εδω απλα υπαρχουν και πολλες γυναικες που απαντανε σαυτα τα σχολια
Υπάρχουν κάποιοι άνδρες,πού δέν γνωρίζουν ότι υπάρχει καί γαμήσι χωρίς "προκαταβολές" καί κεφάλαια,Δεν του άρεσε αυτό. Προφανώς θέλει να πληρώνει αβέρτα ή μπορεί απλά να θέλει να είναι λευκός ιππότης με ανώτατο αίσθημα ευθύνης προς μια γκόμενα. Κοινώς μπορεί να θέλει να τις "αναλαμβάνει".
Δικαίωμά του να το κάνει δικαίωμά μου να το κρίνω.
Σε φόρουμ είμαστε, ελεύθερα εκφραζομαστε.![]()
Ούτε εγώ τους παρεξηγω.Υπάρχουν κάποιοι άνδρες,πού δέν γνωρίζουν ότι υπάρχει καί γαμήσι χωρίς "προκαταβολές" καί κεφάλαια,
δέν τούς παρεξηγώ,έτσι...μπορούν έτσι κάνουν!
o sad man επειδη μας εχει ζαλίσει με κυκλους και τετράγωνα θα πω κατι που εχει ενα δικιο.Μονο αν εχεις ακομπλεξαριστους φιλους βρισκεις προκοπή απο κυκλο.Και αυτο ειναι σπάνιο ειδικα αν εισαι ωραιος.Αν εισαι ωραιος,θα σε πολεμησουνΜάλιστα!
Από προξενιό η κονέ από φίλους-γνωστούς κτλ θά προτιμούσα,νά αλλάξω περιβάλλον η ακόμα καί χώρα,
όχι νά δεχτώ ότι έχει περισσέψει από τούς άλλους,τό θεωρώ...μέγιστη ξεφτίλα!
Περιγράφεις τήν πλειονότητα τών ανδρών,πού στό καφενείο-καφετέρια κάνουν τόν μάγκα,Ούτε εγώ τους παρεξηγω.
Κουβέντα κάνουμε. Φυσικά όσους τέτοιους έχω γνωρίσει μου λένε ότι οι άνδρες πρέπει να πληρώνουν ΠΑΝΤΑ, να κάνουν την γυναίκα να νιώθει γυναίκα και κάτι τέτοια.Όταν τους ρωτάω τι έχει κάνει για εσένα αυτή η γυναίκα, κοντοστεκονται κι απαντούν μαλακίες. Στο σπίτι (αααααααν μείνουν μαζί)
θα τρώνε κάνα φαι της πλάκας, θα ειναι μονίμως στο βρακί των γυναικων, θα γίνονται παρηγορητές, ψυχαναλυτές και ταξιτζήδες ενώ θα γαμάνε μετά από δώρα και το πολύ για κάνα τέταρτο (όλα μαζί).
![]()
Προκοπή από άλλους δέν βρίσκεις ποτέ...ξέχνα το.o sad man επειδη μας εχει ζαλίσει με κυκλους και τετράγωνα θα πω κατι που εχει ενα δικιο.Μονο αν εχεις ακομπλεξαριστους φιλους βρισκεις προκοπή απο κυκλο.Και αυτο ειναι σπάνιο ειδικα αν εισαι ωραιος.Αν εισαι ωραιος,θα σε πολεμησουν
Αν και είμαι υποστηρικτής του ανδρικού φύλου, δεν τους αντέχω άλλο αυτούς που λένε σε όλες και σε όλα των γυναικών διαρκως ναι και βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πω...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!Περιγράφεις τήν πλειονότητα τών ανδρών,πού στό καφενείο-καφετέρια κάνουν τόν μάγκα,
καί μπροστά στίς γκόμενες είναι κότες λυράτες.Καί μετά παραπονούνται ότι τούς πάνε...γαμιώντας οι γυναίκες!
Κλασσική αντίδραση "φίλων" μακριά...από τέτοια λαμόγια!εδω εχω ενα φιλο (ακομα φιλος ειναι οκ) που κάθε φορα που βγαιναμε,επειδη οι γκόμενες κοιτουσαν εμενα,στραβωνε.Μια μερα μου λεει "μαλακα δε ξανα βγαινω με σενα δε θα βρω ποτε γκόμενα" λεω πλακα μου κανει ο πουστης δεν μπορει να το εννοει...και ομως...καθε πσκ εξαφανιζοταν μεχρι που οντως βρήκε μια γκόμενα.Η πλακα ποια ειναι,....(εχει και συνέχεια) οταν αυτη εβγαινε με τις φιλες τις με φώναζε αλλα με τη προυποθεση οτι ηταν καράμπαζα του κερατα...του λεω "ρε μαλακα μη με ξανα φωνάξεις!! σου ειπε κανεις οτι εχω ορεξη να βγαινω με το jurasik park?".....αυτος εκει ο πουστης....και μετα μαθαινω οτι αυτη ειχε και καλες φίλες που δε με φώναζε ο καριόλης
Ας γίνω σκληρός αλλά αληθινός.o sad man επειδη μας εχει ζαλίσει με κυκλους και τετράγωνα θα πω κατι που εχει ενα δικιο.Μονο αν εχεις ακομπλεξαριστους φιλους βρισκεις προκοπή απο κυκλο.Και αυτο ειναι σπάνιο ειδικα αν εισαι ωραιος.Αν εισαι ωραιος,θα σε πολεμησουν
εγω δεν εχω κανενα θέμα με κανεναν..ουτε εδω μεσα ουτε εξω,και στους φιλους μια χαρα ξηγιεμαι ακομα και αν μου κάνουν τετοιου ειδους μαλακίες, παλι θα τους φωνάξω αν τυχει και βρεθω καπου σε παρεα με γκόμενεςΑς γίνω σκληρός αλλά αληθινός.
Οι άνδρες είναι μονιασμένοι όταν μοιράζονται την ίδια ανησυχία η ΜΙΖΕΡΙΑ.
Εδώ μέσα τρωγόμαστε αλλά έχουμε την ίδια ανησυχία (πλην υποκακτικών σκουπιδιών). Έξω ομως στην καθημερινότητα οι άνδρες προσπαθούν να ποδοπατήσουν ο ένας τον άλλον και όσο πιο πολλή εξουσία και χρήμα αποκτούν, τόσο περισσότερο έχουν χεσμενο ο ένας τον άλλον, άσε που κοιτούν να τον βγάλουν από την μέση όταν αφορά μουνί η υπόθεση. Αυτό ισχύει 90% τουλάχιστον και πολλοί λίγοι διατηρούν τις αξίες τους.
![]()
Εδώ οκ φορουμ ειναι.εγω δεν εχω κανενα θέμα με κανεναν..ουτε εδω μεσα ουτε εξω,και στους φιλους μια χαρα ξηγιεμαι ακομα και αν μου κάνουν τετοιου ειδους μαλακίες, παλι θα τους φωνάξω αν τυχει και βρεθω καπου σε παρεα με γκόμενες
εσυ κοιτα να λες λιγότερα γιατι δε σε κόβω να γαμάς ουτε του αγίου ποτε.Οι γυναικες δε θελουν λεγειν...πραξειν θελουνΕδώ οκ φορουμ ειναι.
Το αληθινό πρόβλημα είναι έξω.
Εσύ, τι εσύ; η σταγόνα στον ωκεανό. Εγώ πάλι επίσης ως σταγόνα στον ωκεανό έχω αξίες αλλά όσους έχω σιχαθεί, δεν τους θέλω. Ξέρω ότι δεν θέλουν εμένα αλλά το συμφέρον τους. Και άντε
να θέλουν το συμφέρον τους αλλά αυτοί σου κάνουν και ΧΑΛΑΣΤΡΑ!!!![]()
Εδώ οι δικοί σου άνθρωποι σέ πολεμούν πολλές φορές,Εδώ οκ φορουμ ειναι.
Το αληθινό πρόβλημα είναι έξω όπως σου είπα.
Εσύ, τι εσύ; η σταγόνα στον ωκεανό. Εγώ πάλι επίσης ως σταγόνα στον ωκεανό έχω αξίες αλλά όσους έχω σιχαθεί, δεν τους θέλω. Ξέρω ότι δεν θέλουν εμένα αλλά το συμφέρον τους. Και άντε
να θέλουν το συμφέρον τους αλλά αυτοί σου κάνουν και ΧΑΛΑΣΤΡΑ!!!![]()
Προκοπή από άλλους δέν βρίσκεις ποτέ...ξέχνα το.
Μόνος σου ότι κάνεις,άσε τούς άλλους!