Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.072
Πόντοι
1.056
οσοι εχετε facebook πηγαιντε στην αναζητηση και γραψτε ΄΄βανεσα αδαμοπουλου protothema΄΄. εκει που λεει για ξυνες γυναικες και φλερτ. εχει ψωμι στα σχολια...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ωραία ιδέα,γιατί όχι ?
Δεν του άρεσε αυτό. Προφανώς θέλει να πληρώνει αβέρτα ή μπορεί απλά να θέλει να είναι λευκός ιππότης με ανώτατο αίσθημα ευθύνης προς μια γκόμενα. Κοινώς μπορεί να θέλει να τις "αναλαμβάνει". :2funny:
Δικαίωμά του να το κάνει δικαίωμά μου να το κρίνω.
Σε φόρουμ είμαστε, ελεύθερα εκφραζομαστε. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
οσοι εχετε facebook πηγαιντε στην αναζητηση και γραψτε ΄΄βανεσα αδαμοπουλου protothema΄΄. εκει που λεει για ξυνες γυναικες και φλερτ. εχει ψωμι στα σχολια...
Τι λέει πάνω κάτω για να ξέρω με τι προφίλ να συνδεθώ; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
ιδια σχολια με εδω απλα υπαρχουν και πολλες γυναικες που απαντανε σαυτα τα σχολια
Πολύ ωραία. Θαυμάσια θα έλεγα. Βούτυρο στο ψωμί μου. Θα τις κάνω φίλες και θα τους πιω το αιμα την κατάλληλη στιγμή (ίσως και σε αυτή την συζήτηση αν έχει κόσμο) σε κάποια συζήτηση. Θα μπω σίγουρα
να διαβάσω. Ευχαριστώ μαν.
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν του άρεσε αυτό. Προφανώς θέλει να πληρώνει αβέρτα ή μπορεί απλά να θέλει να είναι λευκός ιππότης με ανώτατο αίσθημα ευθύνης προς μια γκόμενα. Κοινώς μπορεί να θέλει να τις "αναλαμβάνει". :2funny:
Δικαίωμά του να το κάνει δικαίωμά μου να το κρίνω.
Σε φόρουμ είμαστε, ελεύθερα εκφραζομαστε. :rockon:
Υπάρχουν κάποιοι άνδρες,πού δέν γνωρίζουν ότι υπάρχει καί γαμήσι χωρίς "προκαταβολές" καί κεφάλαια,
δέν τούς παρεξηγώ,έτσι...μπορούν έτσι κάνουν!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν κάποιοι άνδρες,πού δέν γνωρίζουν ότι υπάρχει καί γαμήσι χωρίς "προκαταβολές" καί κεφάλαια,
δέν τούς παρεξηγώ,έτσι...μπορούν έτσι κάνουν!
Ούτε εγώ τους παρεξηγω.
Κουβέντα κάνουμε. Φυσικά όσους τέτοιους έχω γνωρίσει μου λένε ότι οι άνδρες πρέπει να πληρώνουν ΠΑΝΤΑ, να κάνουν την γυναίκα να νιώθει γυναίκα και κάτι τέτοια. :2funny:Όταν τους ρωτάω τι έχει κάνει για εσένα αυτή η γυναίκα, κοντοστεκονται κι απαντούν μαλακίες. Στο σπίτι (αααααααν μείνουν μαζί)
θα τρώνε κάνα φαι της πλάκας, θα ειναι μονίμως στο βρακί των γυναικων, θα γίνονται παρηγορητές, ψυχαναλυτές και ταξιτζήδες ενώ θα γαμάνε μετά από δώρα και το πολύ για κάνα τέταρτο (όλα μαζί).
:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Μάλιστα!
Από προξενιό η κονέ από φίλους-γνωστούς κτλ θά προτιμούσα,νά αλλάξω περιβάλλον η ακόμα καί χώρα,
όχι νά δεχτώ ότι έχει περισσέψει από τούς άλλους,τό θεωρώ...μέγιστη ξεφτίλα!
o sad man επειδη μας εχει ζαλίσει με κυκλους και τετράγωνα θα πω κατι που εχει ενα δικιο.Μονο αν εχεις ακομπλεξαριστους φιλους βρισκεις προκοπή απο κυκλο.Και αυτο ειναι σπάνιο ειδικα αν εισαι ωραιος.Αν εισαι ωραιος,θα σε πολεμησουν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ούτε εγώ τους παρεξηγω.
Κουβέντα κάνουμε. Φυσικά όσους τέτοιους έχω γνωρίσει μου λένε ότι οι άνδρες πρέπει να πληρώνουν ΠΑΝΤΑ, να κάνουν την γυναίκα να νιώθει γυναίκα και κάτι τέτοια. :2funny:Όταν τους ρωτάω τι έχει κάνει για εσένα αυτή η γυναίκα, κοντοστεκονται κι απαντούν μαλακίες. Στο σπίτι (αααααααν μείνουν μαζί)
θα τρώνε κάνα φαι της πλάκας, θα ειναι μονίμως στο βρακί των γυναικων, θα γίνονται παρηγορητές, ψυχαναλυτές και ταξιτζήδες ενώ θα γαμάνε μετά από δώρα και το πολύ για κάνα τέταρτο (όλα μαζί).
:2funny:
Περιγράφεις τήν πλειονότητα τών ανδρών,πού στό καφενείο-καφετέρια κάνουν τόν μάγκα,
καί μπροστά στίς γκόμενες είναι κότες λυράτες.Καί μετά παραπονούνται ότι τούς πάνε...γαμιώντας οι γυναίκες!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
o sad man επειδη μας εχει ζαλίσει με κυκλους και τετράγωνα θα πω κατι που εχει ενα δικιο.Μονο αν εχεις ακομπλεξαριστους φιλους βρισκεις προκοπή απο κυκλο.Και αυτο ειναι σπάνιο ειδικα αν εισαι ωραιος.Αν εισαι ωραιος,θα σε πολεμησουν
Προκοπή από άλλους δέν βρίσκεις ποτέ...ξέχνα το.
Μόνος σου ότι κάνεις,άσε τούς άλλους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Περιγράφεις τήν πλειονότητα τών ανδρών,πού στό καφενείο-καφετέρια κάνουν τόν μάγκα,
καί μπροστά στίς γκόμενες είναι κότες λυράτες.Καί μετά παραπονούνται ότι τούς πάνε...γαμιώντας οι γυναίκες!
Αν και είμαι υποστηρικτής του ανδρικού φύλου, δεν τους αντέχω άλλο αυτούς που λένε σε όλες και σε όλα των γυναικών διαρκως ναι και βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πω...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
εδω εχω ενα φιλο (ακομα φιλος ειναι οκ) που κάθε φορα που βγαιναμε,επειδη οι γκόμενες κοιτουσαν εμενα,στραβωνε.Μια μερα μου λεει "μαλακα δε ξανα βγαινω με σενα δε θα βρω ποτε γκόμενα" λεω πλακα μου κανει ο πουστης δεν μπορει να το εννοει...και ομως...καθε πσκ εξαφανιζοταν μεχρι που οντως βρήκε μια γκόμενα.Η πλακα ποια ειναι,....(εχει και συνέχεια) οταν αυτη εβγαινε με τις φιλες τις με φώναζε αλλα με τη προυποθεση οτι ηταν καράμπαζα του κερατα...του λεω "ρε μαλακα μη με ξανα φωνάξεις!! σου ειπε κανεις οτι εχω ορεξη να βγαινω με το jurasik park?".....αυτος εκει ο πουστης....και μετα μαθαινω οτι αυτη ειχε και καλες φίλες που δε με φώναζε ο καριόλης

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
εδω εχω ενα φιλο (ακομα φιλος ειναι οκ) που κάθε φορα που βγαιναμε,επειδη οι γκόμενες κοιτουσαν εμενα,στραβωνε.Μια μερα μου λεει "μαλακα δε ξανα βγαινω με σενα δε θα βρω ποτε γκόμενα" λεω πλακα μου κανει ο πουστης δεν μπορει να το εννοει...και ομως...καθε πσκ εξαφανιζοταν μεχρι που οντως βρήκε μια γκόμενα.Η πλακα ποια ειναι,....(εχει και συνέχεια) οταν αυτη εβγαινε με τις φιλες τις με φώναζε αλλα με τη προυποθεση οτι ηταν καράμπαζα του κερατα...του λεω "ρε μαλακα μη με ξανα φωνάξεις!! σου ειπε κανεις οτι εχω ορεξη να βγαινω με το jurasik park?".....αυτος εκει ο πουστης....και μετα μαθαινω οτι αυτη ειχε και καλες φίλες που δε με φώναζε ο καριόλης
Κλασσική αντίδραση "φίλων" μακριά...από τέτοια λαμόγια!
Είναι full κομπλεξικοί-τοξικοί!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ας γίνω σκληρός αλλά αληθινός.
Οι άνδρες είναι μονιασμένοι όταν μοιράζονται την ίδια ανησυχία η ΜΙΖΕΡΙΑ.
Εδώ μέσα τρωγόμαστε αλλά έχουμε την ίδια ανησυχία (πλην υποκακτικών σκουπιδιών). Έξω ομως στην καθημερινότητα οι άνδρες προσπαθούν να ποδοπατήσουν ο ένας τον άλλον και όσο πιο πολλή εξουσία και χρήμα αποκτούν, τόσο περισσότερο έχουν χεσμενο ο ένας τον άλλον, άσε που κοιτούν να τον βγάλουν από την μέση όταν αφορά μουνί η υπόθεση. Αυτό ισχύει 90% τουλάχιστον και πολλοί λίγοι διατηρούν τις αξίες τους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Ας γίνω σκληρός αλλά αληθινός.
Οι άνδρες είναι μονιασμένοι όταν μοιράζονται την ίδια ανησυχία η ΜΙΖΕΡΙΑ.
Εδώ μέσα τρωγόμαστε αλλά έχουμε την ίδια ανησυχία (πλην υποκακτικών σκουπιδιών). Έξω ομως στην καθημερινότητα οι άνδρες προσπαθούν να ποδοπατήσουν ο ένας τον άλλον και όσο πιο πολλή εξουσία και χρήμα αποκτούν, τόσο περισσότερο έχουν χεσμενο ο ένας τον άλλον, άσε που κοιτούν να τον βγάλουν από την μέση όταν αφορά μουνί η υπόθεση. Αυτό ισχύει 90% τουλάχιστον και πολλοί λίγοι διατηρούν τις αξίες τους.

εγω δεν εχω κανενα θέμα με κανεναν..ουτε εδω μεσα ουτε εξω,και στους φιλους μια χαρα ξηγιεμαι ακομα και αν μου κάνουν τετοιου ειδους μαλακίες, παλι θα τους φωνάξω αν τυχει και βρεθω καπου σε παρεα με γκόμενες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
εγω δεν εχω κανενα θέμα με κανεναν..ουτε εδω μεσα ουτε εξω,και στους φιλους μια χαρα ξηγιεμαι ακομα και αν μου κάνουν τετοιου ειδους μαλακίες, παλι θα τους φωνάξω αν τυχει και βρεθω καπου σε παρεα με γκόμενες
Εδώ οκ φορουμ ειναι.
Το αληθινό πρόβλημα είναι έξω όπως σου είπα.
Εσύ, τι εσύ; η σταγόνα στον ωκεανό. Εγώ πάλι επίσης ως σταγόνα στον ωκεανό έχω αξίες αλλά όσους έχω σιχαθεί, δεν τους θέλω. Ξέρω ότι δεν θέλουν εμένα αλλά το συμφέρον τους. Και άντε
να θέλουν το συμφέρον τους αλλά αυτοί σου κάνουν και ΧΑΛΑΣΤΡΑ!!! :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Εδώ οκ φορουμ ειναι.
Το αληθινό πρόβλημα είναι έξω.
Εσύ, τι εσύ; η σταγόνα στον ωκεανό. Εγώ πάλι επίσης ως σταγόνα στον ωκεανό έχω αξίες αλλά όσους έχω σιχαθεί, δεν τους θέλω. Ξέρω ότι δεν θέλουν εμένα αλλά το συμφέρον τους. Και άντε
εσυ κοιτα να λες λιγότερα γιατι δε σε κόβω να γαμάς ουτε του αγίου ποτε.Οι γυναικες δε θελουν λεγειν...πραξειν θελουν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εδώ οκ φορουμ ειναι.
Το αληθινό πρόβλημα είναι έξω όπως σου είπα.
Εδώ οι δικοί σου άνθρωποι σέ πολεμούν πολλές φορές,
οι ξένοι...θά σέ "κοιτάξουν" ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.900
Πόντοι
3.656
Προκοπή από άλλους δέν βρίσκεις ποτέ...ξέχνα το.
Μόνος σου ότι κάνεις,άσε τούς άλλους!

Το πρόβλημα είναι τι κάνεις...όταν δεν μπορείς ούτε μόνος σου

Ή θα σε πάρει εντελώς απο κάτω ή θα ρίξεις τα μούτρα σου και θα ξαναζητήσεις βοήθεια απο άλλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom