Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν έχει σκατα στο στόμα της σε γραπτό λόγο φαντάσου τι θα έχει αν την ακούσουμε κι από κοντά...
Αυτό ξαναπες το.Αν βγάζει τοξικότητα και κακία από το τσατ φαντάσου στη πραγματικότητα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Και πηγαίνουμε προς τα εκεί που λέω εγώ, γνωριμία και καμάκι στα σόσιαλ...

Λοιπόν γιατί κάποια πράγματα έχουν παρεξηγηθεί νομίζω... Εγώ ΠΟΤΕ δεν είπα ότι στα σόσιαλ θα πηδήξεις 8-9-10άρι γυναίκα. Εγώ είπα ότι στα σόσιαλ θα κάνεις ευκολότερα κονέ με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Το αν σου βγει 8+ ή σου βγει 4+, εγώ δε μπορώ να το προεξοφλήσω.
Και ναι, να συμφωνήσω με ένα φίλο που είπε πριν ότι τα 9+ δεν έχουν ανάγκη τα σόσιαλ για να βρουν γαμιά. Πολύ σωστό.
Εγώ δεν απορρίπτω και το καμάκι στο μπαράκι, το καμάκι στο καφέ ή στο γυμναστήριο.
Ναι, είμαστε κοινωνικά όντα και το φλερτ είναι στα πλαίσια της κοινωνικότητας.
Αλλά απορρίπτω τη λογική "φοράω τα καλά μου ρούχα και κάνω βόλτες πέρα-δώθε και καμακώνω αβέρτα"...Αυτό δείχνει πόσο απελπισμένος είσαι.
Γενικά, μην εκβιάζετε καταστάσεις στη ζωή σας αλλά μην πέφτετε και σε χειμερία νάρκη. Να είστε συνέχεια σε εγρήγορση.
Η λογική λέει ότι στα social δεν είναι το top των γυναικών, ούτε στα dating apps. Από την άλλη πλευρά, ποια top γυναίκα θα κάτσει να ασχοληθεί με έναν τύπο που θα την κυνηγάει στο δρόμο ενώ έχει πάει να κάνει τα ψώνια της ; Και ποιος επίσης γνωρίζει αν το 7άρι που βλέπεις στο δρόμο δεν είναι ψυχοπαθής ή τελειωμένη ή απατεώνας ή ο,τιδήποτε στραβό; το ότι τη γνωρίζει κανείς στον ''έξω κόσμο'' παρέχει κάποιο εχέγγυο ασφάλειας; Και ποιος αποκλείει το 8άρι που κοζάρω στο δρόμο δεν είναι λίγο πριν συναντήσει τον γκόμενό της που την περιμένει στην επόμενη γωνία;
Καμάκι κάνουμε παντού, αναλόγως των συνθηκών αλλά και των κοινωνικών περιστάσεων: δεν μπορώ εκεί που πάω και κάνω τη δουλειά μου ως επαγγελματίας να το παίξω μοιραίος γκόμενος και να γίνω πέφτουλας, υπάρχουν κάποιες κοινωνικές συνθήκες. Σε ένα μπαρ όμως ή μία καφετέρια ή μία συνθήκη τέλος πάντων που η άλλη θα δείξει σημάδια ''διαθεσιμότητας'', όλα μπορούν να γίνουν. Την ίδια ''διαθεσιμότητα'' δια διερευνήσω και στα social και εν γένει το διαδίκτυο, δεν είναι λιγότερο ''άντρας'' όποιος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.
Σε κάθε περίπτωση, ο σκοπός είναι να υπάρχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Και ακόμη και η προσέγγιση μέσω διαδικτύου θέλει τον τρόπο της και έναν ιδιάζοντα χειρισμό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι ελλεινιδες δεν δουλεύουν πλέον, αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ..
Γιατί νά εργαστεί καί νά κουράζεται,κορόιδο είναι?
Αυτό θά τό κάνει ο κερατάς...χορηγός της! :eyebrows:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είχα πάει στο γερμανο παρατηρούσα ένα ζευγάρι αυτή ελλεινιδα με τσάντα Michel kors που κάνει 500 ευρώ και βαλε χοντρελα και χοντρόκόλα γύρω στα 30..αλλα φτιαγμένη ντυμένη γκραν.. Αυτός ο λουλης με μούσια γύρω στα 35 με αντιντας φόρμα αντιντας φούτερ και τσαντάκι αντιναλτας.. Το φυσούσε το χρήμα προφανώς.οι πλούσιοι γαμανε μόνο στο ελλαντα.. Και όχι πάντα όμορφες.. Ένα άλλος χοντρός ψηλός με κλειδιά αουντι ρούχα καινούρια παπούτσια πεντακάθαρα ναικ με τη γυναίκα του ακριβοντυμενη και αυτη.τι αντιπαθητική ζευγάρια είναι αυτά.. Και νομίζουν ότι κάποιοι είναι κιόλας.. αν δείτε κάποιον να εχιε γκόμενά ελλεινιδα, το πιο πιθανό είναι ότι έχει λεφτα
Τί νά τίς κάνεις αυτές τίς γκόμενες είναι σάπιες,ούτε νά τίς βλέπω δέν θέλω.
Ευτυχώς πού υπάρχουν καί αυτοί οι ήρωες,καί μάς απαλλάσουν...από τήν αγγαρεία! :think:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Είχα πάει στο γερμανο παρατηρούσα ένα ζευγάρι αυτή ελλεινιδα με τσάντα Michel kors που κάνει 500 ευρώ και βαλε χοντρελα και χοντρόκόλα γύρω στα 30..αλλα φτιαγμένη ντυμένη γκραν.. Αυτός ο λουλης με μούσια γύρω στα 35 με αντιντας φόρμα αντιντας φούτερ και τσαντάκι αντιναλτας.. Το φυσούσε το χρήμα προφανώς.οι πλούσιοι γαμανε μόνο στο ελλαντα.. Και όχι πάντα όμορφες.. Ένα άλλος χοντρός ψηλός με κλειδιά αουντι ρούχα καινούρια παπούτσια πεντακάθαρα ναικ με τη γυναίκα του ακριβοντυμενη και αυτη.τι αντιπαθητική ζευγάρια είναι αυτά.. Και νομίζουν ότι κάποιοι είναι κιόλας.. αν δείτε κάποιον να εχιε γκόμενά ελλεινιδα, το πιο πιθανό είναι ότι έχει λεφτα

Να σου πω και ένα σενάριο;

Πιθανό να μην την πηδάει ο σύζυγος. Αυτός κάνει τα χόμπυ του, σχεδόν σίγουρο ότι πηδάει άλλες.
Αυτή ανταλλάσσει τα νιάτα της με καλή ζωή, χωρίς δουλειά, βόλτες με φίλες, ίσως αν τύχει και με πολλή εχεμύθεια, να τον φάει και αυτή από κάποιον.
Το πιο αηδιαστικό πράγμα για εμένα, στην νεοΕλληνίδα, είναι η έλλειψη θάρρους και αποφασιστικότητας.
Θα εκτιμούσα αν η Ελληνίδα είχε τα κότσια να βγει για δουλειά, να γίνει "αντράκι" και να είναι ισότιμη.
Οι περισσότερες συμβιβάζονται και πρήζουν μπάλες και από πάνω.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ας πάρουμε το πιο απλό όσοι έχουν σχέση τις έχουν όλοι μέσα σε αμάξια και μάλιστα αξιοπρεπή αμαξια από 15-20.000 ευρώ και πάνω,με φιατακι δλδ Σαραβαλο μικρό που βρίσκεις με 3000-5000 όλοι μπακουρια είναι.Επισης έχεις δίκιο όλοι αυτοί είναι τέρμα αντιπαθητικοί.Στο σαρβαιβορ ο Κατσούλης αν τον ξέρεις που τα έχει με μια καριολα τη Μαριαλένα,αυτή η Λούλα ο Κατσούλης θα βγει υπουργός τον κραζαν ο κόσμος που θα ασχοληθεί με τη πολιτική σα να σου λέει δε σου φτάνει το σαρβαιβορ? και βγαίνει η καριολα του και λέει ότι γιατί κράζετε για σας το κάνει δε έχει λέει συμφέρον.Μαλακα μας δουλεύουν μπροστά στη μούρη μας.Εχουν λεφτά και οι 2 από το σαρβαιβορ και πήρε ο κωλος τους αέρα αλλά δε φταίει κανας άλλος ο κόσμος φταίει που τους έκανε διάσημους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί νά εργαστεί καί νά κουράζεται,κορόιδο είναι?
Αυτό θά τό κάνει ο κερατάς...χορηγός της! :eyebrows:
Καλύτερα που δε δουλεύουν οι Ελληνίδες.Τις δουλειές οι άντρες τις έχουν ανάγκη που αν δε δουλέψουν δε τους τρέφει καμία,οι γυναίκες βρίσκουν έναν και τις τρέφει μια ζωή άρα και δε έχουν ανάγκη τις δουλειες και δε πρέπει να τρώνε θέσεις εργασίας από τους άντρες που έχουν όλοι ανάγκη τη δουλειά.Εξαιρω να δουλεύουν μόνο αυτές που δε μπορούν να βρουν χορηγό δλδ τις χοντρές και άσχημομουρες.Αμα η άλλη είναι κανονική ή λεπτή και μέτρια φάτσα να έχει μια χαρά βρίσκει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Να σου πω και ένα σενάριο;

Πιθανό να μην την πηδάει ο σύζυγος. Αυτός κάνει τα χόμπυ του, σχεδόν σίγουρο ότι πηδάει άλλες.
Αυτή ανταλλάσσει τα νιάτα της με καλή ζωή, χωρίς δουλειά, βόλτες με φίλες, ίσως αν τύχει και με πολλή εχεμύθεια, να τον φάει και αυτή από κάποιον.
Το πιο αηδιαστικό πράγμα για εμένα, στην νεοΕλληνίδα, είναι η έλλειψη θάρρους και αποφασιστικότητας.
Θα εκτιμούσα αν η Ελληνίδα είχε τα κότσια να βγει για δουλειά, να γίνει "αντράκι" και να είναι ισότιμη.
Οι περισσότερες συμβιβάζονται και πρήζουν μπάλες και από πάνω.
Τά hobbies του κάνει?
Διαφωνώ κάθετα,τήν παρακαλάει μέρα-νύχτα, στά πόδια της πέφτει,"αγαπάει τό μωρό του"
αυτά τά άτομα...είναι full κτητικά! :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Λοιπον, κουιζ για προχωρημενους μυστες:

Περιγραψτε με 2 ακριβως λεξεις ενα Σαββατοκυριακο ντουετο kman με παπιο αμολυμενοι στα σλαβικα μουνολιβαδα

:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Τά hobbies του κάνει?
Διαφωνώ κάθετα,τήν παρακαλάει μέρα-νύχτα, στά πόδια της πέφτει,"αγαπάει τό μωρό του"
αυτά τά άτομα...είναι full κτητικά! :hi:
Κτητικά, φυσικά...Γιατί πληρώνουν. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι ΠΟΛΛΕΣ παραμελημένες.
Πρόσφατα έπεσα πάνω σε μία τέτοια. Μιλούσαμε ώρες στα σόσιαλ κάθε μέρα, ως τις 3 το πρωί.
Αυτός στα παπάρια του...Τα χόμπυ του έκανε. Την είχε διαγράψει.
Της είχε πει κιόλας, όποτε θες διαζύγιο, κανένα πρόβλημα.
Φυσικά, πού να φύγει αυτή...χαχαχα...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κτητικά, φυσικά...Γιατί πληρώνουν. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι ΠΟΛΛΕΣ παραμελημένες.
Πρόσφατα έπεσα πάνω σε μία τέτοια. Μιλούσαμε ώρες στα σόσιαλ κάθε μέρα, ως τις 3 το πρωί.
Αυτός στα παπάρια του...Τα χόμπυ του έκανε. Την είχε διαγράψει.
Της είχε πει κιόλας, όποτε θες διαζύγιο, κανένα πρόβλημα.
Φυσικά, πού να φύγει αυτή...χαχαχα...
Υπάρχουν φυσικά καί κάποιες τέτοιες περιπτώσεις -αλλά είναι εξαιρέσεις στόν κανόνα-
σέ γενικές γραμμές,οι χαμούρες αυτές...τούς έχουν Pets! :tits2:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Υπάρχουν φυσικά καί κάποιες τέτοιες περιπτώσεις -αλλά είναι εξαιρέσεις στόν κανόνα-
σέ γενικές γραμμές,οι χαμούρες αυτές...τούς έχουν Pets! :tits2:
Αν είσαι και φραγκάτος και pet, τότε είσαι για κλάματα...
Καλύτερα μπακούρι, σαφώς!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τωρα που ειπατε για pet...ποτε δε κατάφερα να βγάλω γκόμενα με σκυλο..υπαρχει μαι περιπτωση να φταιει ο σκυλος μου (η ρατσα μαλλον) οταν βλεπουν ροτ η πιτ μπουλ σου λεει αυτος θα ειναι ψυχάκιας.
Αλλα ακομα και οσες εβαλα στο φβ μου ειπανε την ιδια μαλακια..."γιατι εχεις ροτβαιλερ?" και φυσικα δεν μου ξανα μίλησαν

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
τωρα που ειπατε για pet...ποτε δε κατάφερα να βγάλω γκόμενα με σκυλο..υπαρχει μαι περιπτωση να φταιει ο σκυλος μου (η ρατσα μαλλον) οταν βλεπουν ροτ η πιτ μπουλ σου λεει αυτος θα ειναι ψυχάκιας.
Αλλα ακομα και οσες εβαλα στο φβ μου ειπανε την ιδια μαλακια..."γιατι εχεις ροτβαιλερ?" και φυσικα δεν μου ξανα μίλησαν
Έδωσες μόνος την απάντηση, αν και δεν έχω σκύλο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έδωσες μόνος την απάντηση, αν και δεν έχω σκύλο.
σκέψου ποσο ζωα ειναι...και φυσικα φιλε μονο εδω ελλαδα τα εχω συναντησει...εχεις μηχανη εισαι αλανης,εχεις τατουαζ ειναι μαγκας,εχεις ροτ εισαι ψυχάκιας,δουλευεις εκει αρα θα εισαι ταδε...μονο ελλαδαρα αυτα πουθενα αλλου.Απο καμια ξενη δεν εχω δει αυτες τις μαλακιες..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.995
Πόντοι
3.506
Το μπου πρέπει να κάνει συγχώνευση με κανένα αντίστοιχο γυναικείο blog με φεμινίστριες και ξαφνικά να βρεθούνε οι χρήστες και από τις 2 σελίδες μαζί. Εκεί θα έχουμε παγκόσμιο ιντερνετικό πόλεμο!
Σιγά τον πόλεμο.

Οι βρωμιαρες θα χύσουν με τους σκληρούς ψωλαραδες του μπου .

Μαθημένες σε πυρφόρους είναι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Λες να έφταιγε το ροντνβαιλερ? Α ή άλλη γουστάρει, θα μιλάει, και.. Κατσαρίδα να έχεις εσύ για πετ
αν γινοταν μια φορα δε θα πηγαινε το μυαλο μου εκει...κιομως εχει γίνει πολλες φορές και μαλιστα οταν εκρυψα το σκυλο απο τις φωτογραφίες,ειχα επιτυχιες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οι γκομενες ψάχνουν ενα καρο λογους για να ΜΗΝ γαμηθουν...για αυτο και η αρχη θελει προσοχη..τωρα θα μ πεις και συ γιατι αλλαζες φβ? γιατι με εχει γλιτωσει απο μουνάρες στο τιντερ που τελικα βγηκαν ορκ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η αλήθεια είναι, επειδή και εγώ παρατηρώ,ότι όσοι έχουν γκομενες έχουν καινούρια αμάξια,απο 20χιλιαρικα και πανω.. Αυτοί που έχουν αμάξια του 3χιλιαρου,μπακουρια είναι.. Καλά όσοι πάνε με το λεωφορειο.. Καλύτερα να δέσουν μια πέτρα και να πέσουν από το Σούνιο.. Δυστυχώς Ελλάδα το χρήμα μετράει πάρα πολύ στις γκομενες
Tό χρήμα παντού μετράει,σέ όλες τίς χώρες τού κόσμου,
απλά στήν Ελλάδα είναι...Θρησκεία!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οι γκομενες ψάχνουν ενα καρο λογους για να ΜΗΝ γαμηθουν...για αυτο και η αρχη θελει προσοχη..τωρα θα μ πεις και συ γιατι αλλαζες φβ? γιατι με εχει γλιτωσει απο μουνάρες στο τιντερ που τελικα βγηκαν ορκ
Γιατί έχει μουνάρες τό Tinder ?
Οταν λές μουνάρες...τί εννοείς ?

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom