Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω καταλήξει ότι το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι συντριπτικά οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν (γενικώς) στο νετ να νιώσουν αποδεκτοί από την μάζα. Λες κι αν η μάζα δεν τους αποδεχθεί, θα τους κοπεί το μεροκάματο. :rockon:

Πείτε εκεί ότι γουσταρετε κι ότι πιστεύετε και στον πούτσο σας όλα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολλές φορές αναρωτιέμαι,άν αξίζει τόση κούραση καί κόπος,γία μία μέτρια γκόμενα,
καί όταν λέμε κούραση τό εννοώ...οικοδομή όχι μαλακίες!
Μέσα στους βασικούς λόγους που προτιμώ το καμάκι με ότι αποτέλεσμα έρθει, ένας λόγος είναι κι αυτός. Σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα ξέρω τι θα γίνει. Ναι η όχι. Όλοι οι άλλοι τρόποι έχουν ένα τεράστιο σε χρόνο ίσως ανάμεσα στο ναι και στο όχι. Αυτό από μόνο του είναι κάτεργα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ένα άλλο θλιβερό γεγονός είναι ότι οι άνδρες κυνηγούν χωρισμένες με παιδιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φόλα από αυτές. Καλύτερα να πας με ελεύθερη, με πουτάνα, με παντρεμένη μη πω και τραβελι χαρην λογου. Η χωρισμένη με παιδιά από οποια πλευρά και να το δούμε έχει θέμα σοβαρό. Τα παιδιά που είναι και ξένα. Εδώ δεν μπορούμε να κοντρολαρουμε μια που μόλις την βσρεθουμε της ρίχνουμε παναγιες για να λυτρωθουμε να βρούμε άλλη και θα έχουμε και τα παιδιά της; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μέσα στους βασικούς λόγους που προτιμώ το καμάκι με ότι αποτέλεσμα έρθει, ένας λόγος είναι κι αυτός. Σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα ξέρω τι θα γίνει. Ναι η όχι. Όλοι οι άλλοι τρόποι έχουν ένα τεράστιο σε χρόνο ίσως ανάμεσα στο ναι και στο όχι. Αυτό από μόνο του είναι κάτεργα. :rockon:
Συμφωνώ,μέ τό live καταβάλεις λιγότερο κόπο καί χρόνο,
αλλά καί αυτό,θέλει τόν χρόνο του δέν γίνεται...στόν αυτόματο πιλότο! :headbaning1:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ,μέ τό live καταβάλεις λιγότερο κόπο καί χρόνο,
αλλά καί αυτό,θέλει τόν χρόνο του δέν γίνεται...στόν αυτόματο πιλότο! :headbaning1:
Αναμφιβολα θέλει χρόνο να βγάλεις γκόμενα όπως όλοι οι τρόποι. Ομως λειτουργεί γρήγορα διότι κάθε μια που συναντάς πέφτει αμέσως πόρισμα. Γενικώς το μόνο που διαλύεις ειναι τα πόδια σου. Σε όλα τα υπόλοιπα αισθάνεσαι και είσαι οκ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αναμφιβολα θέλει χρόνο να βγάλεις γκόμενα όπως όλοι οι τρόποι. Ομως λειτουργεί γρήγορα διότι κάθε μια που συναντάς πέφτει αμέσως πόρισμα. Γενικώς το μόνο που διαλύεις ειναι τα πόδια σου. Σε όλα τα υπόλοιπα αισθάνεσαι και είσαι οκ.
Τό ξέρεις ότι πολλές Ελληνίδες τραγουδιάρες -τού κώλου- δέν πάνε σέ μαγαζιά γιά δουλειά,
διότι τά φράγκα πού τούς δίνουν είναι ελάχιστα,καί τούς κάνει καμάκι...καί ο κάθε πικραμένος-μεθυσμένος ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα στην δουλειά παρατηρούσα τις πελάτισσες.
Το κανω σραιά αλλά είναι χρησιμο συμπερασμάτων. Τολμώ να πω ότι το 60% όλων ήταν εύσωμες εως χοντρές. Το 50% ολων ήταν ξινές. Το 40% όλων ήταν στον κόσμο τους. Μόλις το 20% όλων είχαν οκ κορμιά (απλά οκ) και από μουναρες τραβηγμένο από τα μαλλιά θα ήταν ένα 2%. Δηλαδή για να γαμήσεις οκ θα πρέπει να πέσεις σε απλά νορμάλ γκόμενες στην καλύτερη περίπτωση. Η πλάκα ειναι ότι οι περισσότερες έχουν πλαστοκοποιησει την μούρη τους με μακιγιάζ. Δηλαδή ουσιαστικά πάνε μόνο με μούρη πια και τεχνητά.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό όμως που πραγματικά με εξαγριώνει στις γυναίκες του σήμερα -και είναι το μόνο- είναι που ολες το παίζουν ιστορία. Οτιδήποτε άλλο με κάνει να γελάω. Αυτό δεν αντέχεται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως δεν έχουμε καλό μάνατζμεντ. Αν ο Αντισθένης είχε κάνει το νήμα σελίδα στο φέισμπουκ, χαλαρά θα είχαν μπουκάρει μέσα πάνω από 50.000 επισκέπτριες γυναίκες για να μας την πουν.
Αν μάλιστα πετούσε και κατσαρολικα σε μπανερ μέσω λινκ θα κονομουσε τρελλα. :2funny:
Να είστε σίγουροι ότι θα μας μισούσαν παράφορα. Τι χαρά θα πέρναμε. Ομηρικοί καυγάδες με άφθονο δηλητήριο. Τώρα είμαι αναγκασμένος να κάθομαι να φτιάχνω προφίλ για να τις ξεσβερκιαζω στα σόσιαλ. Αφήστε που πρέπει να καμπτω τις ασπίδες των υποτακτικών τους ως πρώτη γραμμή άμυνας. Δεν μπορώ να φτιάξω και προφίλ μισογύνης γιατί μου το τρώνε λόγω λέξης. :2funny:

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Το μπου πρέπει να κάνει συγχώνευση με κανένα αντίστοιχο γυναικείο blog με φεμινίστριες και ξαφνικά να βρεθούνε οι χρήστες και από τις 2 σελίδες μαζί. Εκεί θα έχουμε παγκόσμιο ιντερνετικό πόλεμο!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μπου πρέπει να κάνει συγχώνευση με κανένα αντίστοιχο γυναικείο blog με φεμινίστριες και ξαφνικά να βρεθούνε οι χρήστες και από τις 2 σελίδες μαζί. Εκεί θα έχουμε παγκόσμιο ιντερνετικό πόλεμο!
Σκεφτήκαμε περίπου το ίδιο και ταυτόχρονα. Δες τι έγραψα λιγο πριν. :rockon:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Με αυτό που διαβάζω, καταλαβαίνω ότι μας δουλεύουν όσοι λένε ότι γαμάνε κούκλες από σόσιαλ. Ποιον να πιστέψουμε τώρα;
και με το επόμενο που έγραψες, έρχεσαι σε αντίθεση με όλους όσους λένε (κι εγώ μαζί) ότι δεν γαμάει κανείς από κύκλο. Εσύ την πέφτεις
ή όχι λάιβ και τι σε σταματά αν δεν την πέφτεις;
Η κούκλα κάποιου μπορεί να είναι ναυάγιο για κάποιον άλλον. Εγώ μιλάω για κοπέλες πραγματικά όμορφες. Αυτές δεν τις πηδάς μέσω social. Μπορεί να πηδήξεις καμιά μέτρια που έχει τελειώσει κάνα τει νοσηλευτικής και έχει και το ανάλογο στυλ, τύπο βαψίματος κτλ. Εγώ πχ που έψαχνα σοβαρές δυνατές γκόμενες , στο insta δεν έριξα καμιά. Μόνο κάτι μικρά σχετικά καλά άβγαλτα και αυτά στην πανδημία. Τώρα έχουν πράγματα να κάνουν και εκτός social.

Από κύκλο είναι πιο εύκολο γιατί η άλλη σε εμπιστεύεται πιο εύκολα. Το δύσκολο είναι να μην μπεις friendzone. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι, έχουν γνωστές από παρέα και το πάνε στο φιλικό ή περιμένουν μέχρι την δευτέρα παρουσία. Μέσω κύκλου σε ξέρει καλύτερα οπότε αν αξίζεις είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις κάτι.
Έξω την έχω πέσει σε άγνωστες μόνο σε αυτές που μου έδιναν το οκ, δηλαδή επίμονο κοίταγμα, χαμόγελα κτλ αλλιώς δεν υπάρχει λόγος....έχουν πάει όλοι αυτοί οι γκουρού του πεσίματος και λένε να την πέφτετε σε όποια σας αρέσει και οι ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν ζημιά όχι μόνο στις κοπέλες αλλά και στους άνδρες. Μετά λέτε γιατί αντιδρούν έτσι οι κοπέλες στο πέσιμο.
Τον τελευταίο μήνα μου την έχουν πέσει 3 gay, κάπου τόσοι γενικά ανά μήνα. Είναι άβολο και τις περισσότερες φορές δεν γουστάρω να μιλήσω καν. Κάπως έτσι αισθάνονται και οι γκόμενες που οι περισσότερες έχουν 10-20 πεσίματα τον μήνα και πλέον δεν μιλάνε ή είναι ξινές.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η κούκλα κάποιου μπορεί να είναι ναυάγιο για κάποιον άλλον. Εγώ μιλάω για κοπέλες πραγματικά όμορφες. Αυτές δεν τις πηδάς μέσω social. Μπορεί να πηδήξεις καμιά μέτρια που έχει τελειώσει κάνα τει νοσηλευτικής και έχει και το ανάλογο στυλ, τύπο βαψίματος κτλ. Εγώ πχ που έψαχνα σοβαρές δυνατές γκόμενες , στο insta δεν έριξα καμιά. Μόνο κάτι μικρά σχετικά καλά άβγαλτα και αυτά στην πανδημία. Τώρα έχουν πράγματα να κάνουν και εκτός social.

Από κύκλο είναι πιο εύκολο γιατί η άλλη σε εμπιστεύεται πιο εύκολα. Το δύσκολο είναι να μην μπεις friendzone. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι, έχουν γνωστές από παρέα και το πάνε στο φιλικό ή περιμένουν μέχρι την δευτέρα παρουσία. Μέσω κύκλου σε ξέρει καλύτερα οπότε αν αξίζεις είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις κάτι.
Έξω την έχω πέσει σε άγνωστες μόνο σε αυτές που μου έδιναν το οκ, δηλαδή επίμονο κοίταγμα, χαμόγελα κτλ αλλιώς δεν υπάρχει λόγος....έχουν πάει όλοι αυτοί οι γκουρού του πεσίματος και λένε να την πέφτετε σε όποια σας αρέσει και οι ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν ζημιά όχι μόνο στις κοπέλες αλλά και στους άνδρες. Μετά λέτε γιατί αντιδρούν έτσι οι κοπέλες στο πέσιμο.
Τον τελευταίο μήνα μου την έχουν πέσει 3 gay, κάπου τόσοι γενικά ανά μήνα. Είναι άβολο και τις περισσότερες φορές δεν γουστάρω να μιλήσω καν. Κάπως έτσι αισθάνονται και οι γκόμενες που οι περισσότερες έχουν 10-20 πεσίματα τον μήνα και πλέον δεν μιλάνε ή είναι ξινές.
Ωραία τα μπάλωσες περί κουκλας με τον συσχετισμό, μη τυχόν και υπάρχει αντίδραση από άλλα μέλη. Θες δηλαδή να είσαι αρεστός σε όλους. Στο άλλο με τον κύκλο μας πέταξες μια δικαιολογία ότι έτσι κι αλλιώς από κύκλο ώστε να το αφήσεις να παίζει κι αυτό. Δηλαδη ανασκευαζεις αυτά που λες. Εώ τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν την πέφτεις λάιβ. Σε καμία. Αν την έπεφτες θα παραδεχοσουν ότι τρως άκυρα και δεν θα σε ενδιέφερε το σύνολο των ανδρών η οι αντιδράσεις των γυναικών. Αυτό είναι θεωρία και τίποτα άλλο. Δεν έχω δει ούτε μια γραμμή σε ότι έχεις γράψει που να αφήνεις να εννοηθεί ότι έφαγες άκυρο σε οποιαδήποτε κατηγορία πεσιματος. Τέλος γράφεις με στυλ γυναίκας η δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αυτή είναι η γνώμη μου. Γράψε κι εσύ ότι νομίζεις. Τόσο απλή είναι η συζήτηση. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ε τι θες να γινει?αν δεν σε ξέρει Πίτα θα φας.. Μετα από τόσες φορές πιτες, απογοητευεσε
Γιατί πρέπει να με ξέρει; είμαι κάποιας μορφής σατζέστ; η απογοήτευση είναι στο μυαλό των ανδρών. Δηλαδή τι με νοιάζει εμένα η γνώμη ή η άποψη ή το άκυρο της καθεμιάς που την πεφτω; σε τι θα με επηρεάσει; σε τίποτα. Θα συνεχίσει τον δρόμο της όπως κι εγώ τον δικό μου. Ποτέ των ποτών δεν ήρθε γυναίκα να μου πει χαχαχα μου την έπεσες και σου έριξα άκυρο. Ακόμα κι αν ερχόταν όμως, πάλι δεν μας νοιάζει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συνέπεια. Βρες εσύ μια συνέπεια να σε στενοχωρήσει και γραψτην. :rockon:Ουτε κσν από γνωστή δεν μας νοιάζει. Βρες συνέπειες και γραψτες. Ακόμα κι αν πει σε 10 γνωστούς ότι σου έριξε άκυρο, τι θα συμβει; τίποτα. Ολοι αυτοί είναι για να σου δένουν τα κορδόνια. Κατώτεροι και δειλοί που δεν την πέφτουν, δεν έχουν επιρροή πάνω σου, άσε που δεν έχουν τίποτα να σου πουν. Γράψε αν θες τι θα σου πουν και θα ενοχληθείς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παράδειγμα:
-Ντόναλντ μου είπε η Ευτέρπη ότι της την έπεσες και σε έκλασε.
-ναι της την έπεσα και με έκλασε. Και τώρα τι;
-τιποτα. Έτσι στο είπα.
Δεν σε νοιάζει;
-οχι, εσένα σε νοιάζει;
-ε εντάξει αν με έκλανε θα πειραζομουν.
-αρα για αυτό δεν την πέφτεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτός είναι ο βασικός διάλογος που μπορεί να ξετυλιχθεί.
:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι συντριπτικά περισσότεροι άνδρες που την πέφτουν σε γκομενα αν κι οταν φάνε άκυρο, τα βαφουν μαύρα.
Ως συνέπειας αυτής της πράξης τους (κι όχι του ακυρου) είναι οι ίδιοι να αποφεύγουν να της μιλήσουν οπότε αυτή να κομπλαρει. Ορισμένοι μάλιστα δεν της μιλούν ποτέ ξανά. Εντελώς κόμπλεξ. Σαν να λέμε στην γκόμενα ότι αφού με εκλασες, το φέρω βαρέως. Δεν υπάρχει καν λόγος. Δε υπήρχε κατι στην φάση για να μας μειώσει. Δηλαδή έχουμε δύο κομπλεξικούς ως παράγωγο. :2funny: Αντίθετα αν δεν σας νοιάζει το άκυρο, μπορείτε αν τυχόν συναντήσετε την ίδια να συνεχίσετε να μιλάτε άνετα και να σας μιλάει κι αυτή διότι αυτό είναι πιο ευχάριστο συν οτι γυναίκες ζουν από την δική μας δράση. Σπανίως παίρνουν πρωτοβουλίες. Και φυσικά στα παπάρια μας αν θα γαμήσουμε μια σώνει και καλά. Δεν υπάρχει καν ουσιαστικός λόγος να γαμάμε οποια κάνουμε καμάκι. Δεν στέκει. :rockon:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ωραία τα μπάλωσες περί κουκλας με τον συσχετισμό, μη τυχόν και υπάρχει αντίδραση από άλλα μέλη. Θες δηλαδή να είσαι αρεστός σε όλους. Στο άλλο με τον κύκλο μας πέταξες μια δικαιολογία ότι έτσι κι αλλιώς από κύκλο ώστε να το αφήσεις να παίζει κι αυτό. Δηλαδη ανασκευαζεις αυτά που λες. Εώ τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν την πέφτεις λάιβ. Σε καμία. Αν την έπεφτες θα παραδεχοσουν ότι τρως άκυρα και δεν θα σε ενδιέφερε το σύνολο των ανδρών η οι αντιδράσεις των γυναικών. Αυτό είναι θεωρία και τίποτα άλλο. Δεν έχω δει ούτε μια γραμμή σε ότι έχεις γράψει που να αφήνεις να εννοηθεί ότι έφαγες άκυρο σε οποιαδήποτε κατηγορία πεσιματος. Τέλος γράφεις με στυλ γυναίκας η δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αυτή είναι η γνώμη μου. Γράψε κι εσύ ότι νομίζεις. Τόσο απλή είναι η συζήτηση. :rockon:
Πας καλά? Γιατί να μην πέσω σε κάποια που δεν γουστάρει? Αυτά τα κάνουν τα ναυάγια που δεν έχουν επιλογές και δεν γνωρίζουν τα βασικά στοιχεία των social cues.
Αν κάποιος πηγαίνει και την πέφτει στο άκυρο αυτόματα δείχνει στην άλλη ότι δεν έχει επιλογές και ότι δεν μπορεί να καταλάβει αν η άλλη ενδιαφέρεται η όχι.
Κάποιοι εδώ πέρα είστε και περήφανοι που τρώτε άκυρα. 2 φορές μαλάκες δηλαδή.
Μαγκιά δεν είναι να πας σε 100 και να φας 99 άκυρα.
Μαγκιά είναι να πας σε 10 που θα σε γουστάρουν και στο τέλος να πηδήξεις τις 5-6.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πας καλά? Γιατί να μην πέσω σε κάποια που δεν γουστάρει? Αυτά τα κάνουν τα ναυάγια που δεν έχουν επιλογές και δεν γνωρίζουν τα βασικά στοιχεία των social cues.
Αν κάποιος πηγαίνει και την πέφτει στο άκυρο αυτόματα δείχνει στην άλλη ότι δεν έχει επιλογές και ότι δεν μπορεί να καταλάβει αν η άλλη ενδιαφέρεται η όχι.
Κάποιοι εδώ πέρα είστε και περήφανοι που τρώτε άκυρα. 2 φορές μαλάκες δηλαδή.
Καμαρωστε άνδρα. Αν δηλαδή δεν είσαι γυναίκα. :2funny:
Θα πηγαίνουμε δηλαδη οπου βολεύει αυτές ή θα περιμένουμε να μας δώσουν σήμα. Μα για να μας δώσουν σήμα κάτι πρέπει να κάνουμε να αυξηθούν οι πιθανότητες. Αλλιώς τι; θα περπατάμε και θα περιμένουμε να μας τζογαρουν με την καύλα τους; :2funny: μου άρεσε το social cues. Πώς φαίνεσαι ότι είσαι εκτός πραγματικότητας; ολα τα ποστ που κανείς είναι για να μειώσεις αυτούς που κάνουν καμάκι κι όχι για να υπερασπίσεις την δική σου (άχρηστη) μέθοδο (σόσιαλ) την οποία προμοταρεις. Εσύ τώρα νομίζεις πως κάτι έκανες αλλά τάπα έφαγες. Πολλοί σοσιαλακηδες δεν δέχονται λόγω δειλίας ότι άλλοι άνθρωποι χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους πολύ πιο ρεαλιστικές και αποδοτικές κοιτώντας να τους την πουν. Αυτοι ξεκινούν την ανακατωσουρα. Στο τέλος κρύβονται. :rockon: Τελικά έγραψες και την υπερτατη μαλακία ότι μαγκια δεν είναι να πας σε 100 και να φας 99 άκυρα αλλά να πας σε 10 που θα σε γουστάρουν (δεν είπες να γουστάρεις κι εσυ άρα εκτός από δειλός είσαι και μπαζοκυνηγος) και να πηδήξεις 5-6. Μαθηματικά από άλλον πλανήτη. :2funny:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
747
Πόντοι
86

3 γκειδες σε ενα μηνα? Φοβισημο πραμα. Μηπως εχεις τον κασσελακομαγνητη?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Η αλήθεια είναι ότι οι ελλεινιδες δε γουστάρουν πέσιμο στο άκυρο από άγνωστο.. Σε άλλες χώρες είναι ο πιο πιθανός τρόπος να βρεις γκόμενά. Εδώ και επειδή οι ελλεινιδες είναι τριτοκοσμικες πρεπει η άλλη να σε ξέρει, να την κανει κονε η παρέα της, προξενιό, να έχετε κοινούς γνωστούς.. Αν πας έτσι στο άσχετο, τα ποσοστα επιτυχίας σου θα είναι από πολύ χαμηλά. Μέχρι μηδεν

Και πηγαίνουμε προς τα εκεί που λέω εγώ, γνωριμία και καμάκι στα σόσιαλ...

Λοιπόν γιατί κάποια πράγματα έχουν παρεξηγηθεί νομίζω... Εγώ ΠΟΤΕ δεν είπα ότι στα σόσιαλ θα πηδήξεις 8-9-10άρι γυναίκα. Εγώ είπα ότι στα σόσιαλ θα κάνεις ευκολότερα κονέ με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Το αν σου βγει 8+ ή σου βγει 4+, εγώ δε μπορώ να το προεξοφλήσω.
Και ναι, να συμφωνήσω με ένα φίλο που είπε πριν ότι τα 9+ δεν έχουν ανάγκη τα σόσιαλ για να βρουν γαμιά. Πολύ σωστό.
Εγώ δεν απορρίπτω και το καμάκι στο μπαράκι, το καμάκι στο καφέ ή στο γυμναστήριο.
Ναι, είμαστε κοινωνικά όντα και το φλερτ είναι στα πλαίσια της κοινωνικότητας.
Αλλά απορρίπτω τη λογική "φοράω τα καλά μου ρούχα και κάνω βόλτες πέρα-δώθε και καμακώνω αβέρτα"...Αυτό δείχνει πόσο απελπισμένος είσαι.
Γενικά, μην εκβιάζετε καταστάσεις στη ζωή σας αλλά μην πέφτετε και σε χειμερία νάρκη. Να είστε συνέχεια σε εγρήγορση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom