Η αλήθεια είναι ότι οι ελλεινιδες δε γουστάρουν πέσιμο στο άκυρο από άγνωστο.. Σε άλλες χώρες είναι ο πιο πιθανός τρόπος να βρεις γκόμενά. Εδώ και επειδή οι ελλεινιδες είναι τριτοκοσμικες πρεπει η άλλη να σε ξέρει, να την κανει κονε η παρέα της, προξενιό, να έχετε κοινούς γνωστούς.. Αν πας έτσι στο άσχετο, τα ποσοστα επιτυχίας σου θα είναι από πολύ χαμηλά. Μέχρι μηδεν
Και πηγαίνουμε προς τα εκεί που λέω εγώ, γνωριμία και καμάκι στα σόσιαλ...
Λοιπόν γιατί κάποια πράγματα έχουν παρεξηγηθεί νομίζω... Εγώ ΠΟΤΕ δεν είπα ότι στα σόσιαλ θα πηδήξεις 8-9-10άρι γυναίκα. Εγώ είπα ότι στα σόσιαλ θα κάνεις ευκολότερα κονέ με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Το αν σου βγει 8+ ή σου βγει 4+, εγώ δε μπορώ να το προεξοφλήσω.
Και ναι, να συμφωνήσω με ένα φίλο που είπε πριν ότι τα 9+ δεν έχουν ανάγκη τα σόσιαλ για να βρουν γαμιά. Πολύ σωστό.
Εγώ δεν απορρίπτω και το καμάκι στο μπαράκι, το καμάκι στο καφέ ή στο γυμναστήριο.
Ναι, είμαστε κοινωνικά όντα και το φλερτ είναι στα πλαίσια της κοινωνικότητας.
Αλλά απορρίπτω τη λογική "φοράω τα καλά μου ρούχα και κάνω βόλτες πέρα-δώθε και καμακώνω αβέρτα"...Αυτό δείχνει πόσο απελπισμένος είσαι.
Γενικά, μην εκβιάζετε καταστάσεις στη ζωή σας αλλά μην πέφτετε και σε χειμερία νάρκη. Να είστε συνέχεια σε εγρήγορση.