Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε μόνο εμένα να ακούς όταν λέω μουνάρες, εννοώ μουνάρες.
Άνω του 1.70 , κάτω των 72 κιλών , παπούτσι > 41 , φυσικό βυζί , λευκή.
Και όχι σταν σμιθ ή ουγκ .
Τώρα θά έρθουν καί θά σέ κατηγορήσουν,οι Security τής αγάπης,είναι αρκετοί αυτοί,
θά πούν ότι τίς "θάβεις" τίς...κοντοστούπες! :hi:

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
χθες που πηγα βολτα στο κεντρο, ειδα ενα σωρο μπαζολες ελληνιδες που ειχαν κατι πατσαβουριδες για γκομενους, και οι γκομενοι τις ειχαν σαν θεες, τρελες αγκαλιες,φιλια, ο αλλος δηλαδη εκανε τουμπες που την ειχε γκομενα το σκατομπαζο, ομως κατι τετοιο δεν ειδα σε τουριστες απο γερμανια και ολλανδια, εκει εβλεπες κατι χοντρες και ητανε με γκομενο αλλα σε νορμαλ φαση, εβλεπες και νορμαλ ζευγαρια να ταιριαζουν, δηλαδη εναν 2 μετρα γυμνασμενο και η γκομενα που ειχε 1.80 με ωραιο σωμα
ενω στις ελληνιδες εβλεπες μια 1.80 μουναρα και ειχε γκομενο εναν 1,65 πατσαβουρη
αυτα τα κουλα ταιριασματα στα ζευγαρια, και τις υπερβολες μουνοδουλιασης σε μπαζα χοντρες, ειναι κυριως ελληνικο φαινομενο δυστυχως
Ασε τα παραπονα και μπες στο ψητο...με την κλαψομ##νια δεν πας πουθενα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
α1α.png
α2α.png
α3α.png
α4α.png

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακόμα καί στά Forum,θέλουν χρήμα οι γκόμενες,
Οι Ελεεινίδες...σέ όλο τους τό μεγαλείο! :hi:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Από σόσιαλ καί Dating Apps,στήν καλύτερη περίπτωση κάποιος αρκετά "μετράτος" νά γαμήσει 1-2 ημίτρελες,
ψυχοπαθείς,χωρισμένες,ραφιασμένες,35άρες 40άρες τελειωμένες,σοβαρή καί μετράτη γκόμενα...ποτέ! :hi:
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν 35άρες ή 40άρες σοβαρές που μετράνε στα σόσιαλ;
Εκτός και αν απορρίπτονται λόγω ηλικίας.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά απ' ότι βλέπω όταν ακούγεται η φράση "γυναίκα στα σόσιαλ", αμέσως ο νους πάει σε πουτανάκια, με τεράστια νύχια, με ντακ φέις μορφασμούς, να κάνει επίδειξη σε παραλίες που κάνει ηλιοθεραπεία με μπραζίλιαν ή σε κάποιο βουνό να πίνει καφέ...
Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν και σοβαρότατες γυναίκες εκεί μέσα, ειδικά σε ομάδες fb ή σε άλλα φόρουμ, με θέμα κάποιο χόμπυ, μουσική, μαγειρική, που ανταλλάσσουν απόψεις, μιλάνε, γνωρίζονται, μετά ξεκινάνε τα πμ και οι πρώτοι καφέδες είναι γεγονός...
Το θέμα είναι ένα: Έχεις υπομονή στο μπλαμπλα; Να μπεις να μιλήσεις ως φυσιολογικός άνθρωπος και να μη φανείς πέφτουλας από το πρώτο λεπτό;
Αν έχεις και είσαι τύπος με ευρύ πεδίο γνώσεων και μπορείς να σταθείς σε μία συζήτηση, θα βγεις για καφέ άνετα...ΑΝΕΤΑ!
Και μη μου πει κανείς είναι ναυάγια, είναι έτσι και γιουβέτσι...Και στο από κοντά καμάκι, δεν ξέρεις αν είναι χωρισμένη, μισότρελλη ή ηλίθια. Μην πω ότι μέσω σόσιαλ, μπορείς καλύτερα να καταλάβεις πράγματα για αυτήν, επειδή θα μιλήσεις για πολλά και με άνεση.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Παιδες το προβλημα πολλων εδω μεσα ειναι η εσωστρεφια η υπερβολικη εξωστρεφια με λαθος τροπο σε βαθμο σαχλαμαρας.
Αυτο ειναι το εμποδιο για να γαματε.
Ακριβώς αυτό.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν 35άρες ή 40άρες σοβαρές που μετράνε στα σόσιαλ;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά απ' ότι βλέπω όταν ακούγεται η φράση "γυναίκα στα σόσιαλ", αμέσως ο νους πάει σε πουτανάκια, με τεράστια νύχια, με ντακ φέις μορφασμούς, να κάνει επίδειξη σε παραλίες που κάνει ηλιοθεραπεία με μπραζίλιαν ή σε κάποιο βουνό να πίνει καφέ...
Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν και σοβαρότατες γυναίκες εκεί μέσα, ειδικά σε ομάδες fb ή σε άλλα φόρουμ, με θέμα κάποιο χόμπυ, μουσική, μαγειρική, που ανταλλάσσουν απόψεις, μιλάνε, γνωρίζονται, μετά ξεκινάνε τα πμ και οι πρώτοι καφέδες είναι γεγονός...
Το θέμα είναι ένα: Έχεις υπομονή στο μπλαμπλα; Να μπεις να μιλήσεις ως φυσιολογικός άνθρωπος και να μη φανείς πέφτουλας από το πρώτο λεπτό;
Αν έχεις και είσαι τύπος με ευρύ πεδίο γνώσεων και μπορείς να σταθείς σε μία συζήτηση, θα βγεις για καφέ άνετα...ΑΝΕΤΑ!
Και μη μου πει κανείς είναι ναυάγια, είναι έτσι και γιουβέτσι...Και στο από κοντά καμάκι, δεν ξέρεις αν είναι χωρισμένη, μισότρελλη ή ηλίθια. Μην πω ότι μέσω σόσιαλ, μπορείς καλύτερα να καταλάβεις πράγματα για αυτήν, επειδή θα μιλήσεις για πολλά και με άνεση.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα μέσες άκρες, στο fb προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον αλλά μιλάς άνετα αρκεί να μη δείξεις λιγούρης, και έχει τύχει να με προσεγγίσουν και εκείνες πρώτες.
Επειδή έχει Θεοποιηθεί λίγο το ''γνωστή'' που ισοδυναμεί με ''καλή'', δύο απλές παρατηρήσεις:
-Στα πλείστα των διαζυγίων που ξεφτιλίζονται οι σύζυγοι έχουν γνωριστεί από ''παρέα'' και ήταν ''εγγυημένοι''.
-Όσον αφορά σε μένα, τηρουμένων των αναλογιών, έχω αντιμετωπίσει πολύ χειρότερες συμπεριφορές από ''γνωστές'' παρά από άγνωστες που γνώρισα με κάθε τρόπο, ήταν πολύ πιο ξηγημένες οι δεύτερες από τα καραγκιοζιλίκια που είδα από τις πρώτες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε Ντόναλντ είναι πλασματικός φόβος.

Είναι ο φόβος του αν την πέσω και αν πει όχι τι θα γίνει. Υποθετικος φόβος

Σαν να λέω εγώ ,δεν πηγαίνω στην παραλία γιατί φοβάμαι μη βάλει κύμα ,βγω στη θάλασσα και με φάει κανας καρχαρίας
Αυτό λέω κι εγώ. Προς τι λοιπόν ο φόβος;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από σόσιαλ καί Dating Apps,στήν καλύτερη περίπτωση κάποιος αρκετά "μετράτος" νά γαμήσει 1-2 ημίτρελες,
ψυχοπαθείς,χωρισμένες,ραφιασμένες,35άρες 40άρες τελειωμένες,σοβαρή καί μετράτη γκόμενα...ποτέ! :hi:
Τους πετσόκοψες!!! :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στήν παρέα μου έχω παιδιά κομπιουτεράδες,πού ασχολήθηκαν πολλά χρόνια μέ αυτά.
Μού έδειξαν καί κάποιες "φάσεις" πού έκαναν,καί γελούσαν καί οι ίδιοι,
μέ απετρέψαν από αυτά,άν κάποιος στάθηκε πιό τυχερός τί νά πώ...χαλάλι του! :hi:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.997
Πόντοι
3.506
Οι 4 που έχω πάρει αππ σοσιαλ

1 πενταρι
1 που ήθελε λεφτά
1 που κεράτωνε το γαμια της
1 τρελή που είχε αφροδίσια αλλά Ευτυχως την γλυτωσα

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Για να τελειώνουμε γιατί είχα και insta με 5000 άτομα από τα οποία τα 3000 ήταν γυναίκες.
Προφανώς μπορείς να πηδήξεις μέσω instagram αν έχεις καλό προφίλ και δεν είσαι πολύ μαλάκας. Απλά πηδάς κάτι 30+ οι οποίες είναι πολύ εύκολες ή μέτριες κοπελίτσες. Οι πολύ καλές δεν κάθονται.
Το ερώτημα όμως είναι το εξής...γιατί οι πολύ καλές δεν κάθονται μέσω social και δεν έχουν tinder?
Γιατί πολύ απλά δεν τα έχουν ανάγκη. Τους την πέφτουν τόσοι πολλοί έξω,από παρέες κτλ που δεν έχουν ανάγκη τον κάθε λίγδα που θα τους κάνει καμάκι εκεί.
Στο tinder θα βρεις βιζιτούδες, αυτές που θέλουν να ανεβάζουν το insta τους, φακλάνες, πολύ ντροπαλές,35+ και γκόμενες με ψυχολογικά....δηλαδή όλες αυτές που δεν θέλει κανείς για σοβαρή σχέση. Αν θες να πηδήξεις απλά ίσως αξίζει...αλλά και πάλι πολλή προσπάθεια για να ρίξεις 1-2 τον χρόνο.

Θα πω κάτι που οι περισσότεροι δεν θα το πιστέψετε αλλά αυτή είναι η εμπειρία μου. Τα δυνατότερα μουνιά τα οποία είναι από καλό σπίτι και με καλό χαρακτήρα είτε δεν έχουν καθόλου social media είτε έχουν πολύ μικρά με 100-200 followers και κάνα Linkedin. Για τον λόγο που ανέφερα από πάνω. Είναι γκόμενες που τις θέλουν όλοι αλλά τις έχουν πολύ λίγοι και δεν έχουν ανάγκη να δειχτούν πουθενά αφού έχουν ήδη την προσοχή που θέλουν. Αυτές κυρίως τις γνωρίζεις αν έχεις κύκλο, είστε μαζί σε χόμπυ, παρέες κτλ
Οι μόνες καλές περιπτώσεις που θα δεις στα social είναι κάτι μικρά μέχρι 23-24 που όταν τελειώσουν την σχολή και γίνουν busy,σοβαρευτούν είτε τα κλείνουν είτε φτιάχνουν καινούργια μικρά προφίλ.

Αυτά για όσους θέλουν κάτι καλό και σοβαρό. Όσοι θέλουν απλά να την βάλουν κάπου θα υπομείνουν τα θηλυκά ναυάγια...άλλωστε ο καθένας πάει με αυτό που του αξίζει...τα ναυάγια με τα ναυάγια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και τώρα πάμε για άσκηση χαλάρωσης. Όσοι δεν ρίχνεστε και ερπεστε :2funny: στα σόσιαλ (δέχομαι και την δική σας γνώμη) πιείτε ένα ποτήρι δροσερό νερό σε μικρές γουλιες. Χαλαρώστε. Σκεφτείτε όμορφες εικόνες και πάρτε βαθιές εισπνοές. Εκπνευστε και ηρεμήστε. Κλαστε χαλαρά. Ξυθειτε όπου σας τρώει και κάντε ένα δροσερό ντους. Κοιμηθείτε όμορφα και το πρωί πηγαίνετε να ριχτειτε λάιβ σε κάποια γκόμενα που σας αρέσει. Σε τι ακριβώς σας επηρεάζει αν σας πει όχι;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι 4 που έχω πάρει αππ σοσιαλ

1 πενταρι
1 που ήθελε λεφτά
1 που κεράτωνε το γαμια της
1 τρελή που είχε αφροδίσια αλλά Ευτυχως την γλυτωσα
Ας τό συνοψίσουμε λοιπόν,γάμησες ένα 5άρι τρελή,πού κεράτωνε τόν γκόμενο της,καί ήθελε καί φράγκα,
Τέλεια επιτυχία φοβερή...ζήτω τά σόσιαλ! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
γιατί οι πολύ καλές δεν κάθονται μέσω social και δεν έχουν tinder?
Γιατί πολύ απλά δεν τα έχουν ανάγκη. Τους την πέφτουν τόσοι πολλοί έξω,από παρέες κτλ που δεν έχουν ανάγκη τον κάθε λίγδα που θα τους κάνει καμάκι εκεί.
Με αυτό που διαβάζω, καταλαβαίνω ότι μας δουλεύουν όσοι λένε ότι γαμάνε κούκλες από σόσιαλ. Ποιον να πιστέψουμε τώρα;
και με το επόμενο που έγραψες, έρχεσαι σε αντίθεση με όλους όσους λένε (κι εγώ μαζί) ότι δεν γαμάει κανείς από κύκλο. Εσύ την πέφτεις
ή όχι λάιβ και τι σε σταματά αν δεν την πέφτεις;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Από αυτούς πού κάνουν "virtual" καμάκι,ούτε τό 0.1% δέν κάνει live,
θεωρώ ότι πίσω από ένα Pc "αισθάνονται" πιό άνετα καί hi.
O καθένας όπως τήν βρίσκει...τί νά πώ! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από αυτούς πού κάνουν "virtual" καμάκι,ούτε τό 0.1% δέν κάνει live,
θεωρώ ότι πίσω από ένα Pc "αισθάνονται" πιό άνετα καί hi.
O καθένας όπως τήν βρίσκει...τί νά πώ! :hi:
Πάντως δεν απαντούν ποτέ σε απλές ερωτήσεις οπότε συμπεραίνω πως αισθάνονται τον γκρεμό της αποτυχίας
ή ακόμα χειρότερα τον βουβό πόνο. Θα μπορούσαν να πουν ότι ξέρεις κάτι; γαμάω η έχω γαμήσει τόσες. Δεν σημαίνει ότι θα τους πιστεύαμε μιας που ούτε αυτοί μας πιστεύουν αλλά πώς αλλιώς θα γίνει συζήτηση;
:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πέρασα έξω από το μπαρ της περιοχής.. Είχε καμία 20αρια ψωλες μέσα και ούτε μαι γυναικα.μεχρι και ο σερβιτόρος άντρας ήταν. Είχε μια αλβανιδα σερβιτόρα που είχα πάει αρχές καλοκαιριού.. Προφανώς θα έφυγε από τα πολλά πεσίματα που θα έτρωγε.. Μια κοινωνία μη φυσιολογική σε παρακμη.. Ελλάδα ή χαρά του πουστη
Δηλαδή 21 άνδρες σε μαγαζί και καμιά γυναίκα. Νομίζω έχουμε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εντωμεταξύ καί στά καλά Bar-Club,τά τελευταία χρόνια οι γκόμενες πού δουλεύουν μέσα,είναι αρκετά μέτριες,
ούτε εκεί δέν πάνε νά δουλέψουν τά καλά γκομενάκια.
Εχουν τούς χορηγούς καί δουλεύουν αυτοί...γιά τίς μούνες!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δηλαδή 21 άνδρες σε μαγαζί και καμιά γυναίκα. Νομίζω έχουμε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. :rockon:
Πολλές φορές αναρωτιέμαι,άν αξίζει τόση κούραση καί κόπος,γία μία μέτρια γκόμενα,
καί όταν λέμε κούραση τό εννοώ...οικοδομή όχι μαλακίες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom