Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για μισό λεπτό, όσοι κυκλοφορείτε στο δρόμο δε βλέπετε άσχημους τρισάθλιους να κυκλοφορούν με τουλάχιστον μέτρια γκομενάκια; μόνο οι Θεοί της ομορφιάς έχουν γκόμενες και όσοι κυκλοφορούν με κάμπριο;
Προσωπικά στο διάβα της ζωής μου έχω δει άπειρους μέτριους- μετριότατους και χειρότερους ακόμη να μην τους λείπει ποτέ η γυναίκα από τη ζωή τους και μάλιστα να τους παρακαλούν. Και βλέπω και καθώς πρέπει ανθρώπους μια χαρά σε όλα τους να εκλιπαρούν για ένα χαμόγελο.
Ούτε η εμφάνιση είναι το εισιτήριο της ομορφιάς, ούτε το χρήμα από μόνο του.
Θά εξετάσω τήν ερώτηση σου,γιά χάρη τής συζήτησης.
Αρα έχουμε κάποιον άνδρα μέτριο σέ εμφάνιση,φτωχό σέ υλικά αγαθά,πού κυκλοφορεί μέ μέτρια γκόμενα 6άρι-6.5άρι.
Γιά αυτό τό πλάσμα,θά έλεγα ότι δέν ήρθε ακόμα "η ώρα" του νά τόν κλάσει η μέτρια,γιά μία καλύτερη τύχη,
όταν η μέτρια γκόμενα βρεί τήν ευκαιρία...λάκισε.Στήν πραγματικότητα δηλαδή είναι παροδικό αυτό το φαινόμενο!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.021
Πόντοι
1.346
Ορίστε άλλο ένα πορνίδιο που έμεινε στο ράφι κι απορεί που χάθηκαν οι άντρες...
Ναι μωρή μοστράρεις τον κώλο σου στα σόσιαλ μύδια για να χαλβαδιάζουν τα γίδια μετρώντας τα λάηκ και τόσα χρόνια που θα πέρασαν κάμποσοι μαρκαλαρέοι είτε τους απέρριπτες ή σκυλοπηδιόσουν μέχρι να τους βαρεθείς...
Και τώρα κλαψομουνιάζεσαι όπως η Καινούργιου..
Καλύτερα μπακούρης και να τρώω στα ΧΧΧ παρά με τέτοια τσόκαρα που μιλάνε σαν νταλικέρηδες...
Διαβάστε μόνο τα σχόλια που ακολουθούν και τα συμπεράσματα δικά σας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κατά προσέγγιση "κατακτήσεις" τού μέσου Ελληνα στίς γκόμενες -ηλικιακά-

-18 έως 26 χρονών από καθόλου γκόμενα έως 1 τό πολύ

-27 έως 35 χρονών από καθόλου γκόμενα έως 2 τό πολύ

-36 έως 45 χρονών από καθόλου έως 3 τό πολύ

-46 έως 60 χρονών από καθόλου έως 4 τό πολύ

-60 χρονών καί πάνω στοιχεία μή διαθέσιμα!
εμενα βγάλε με απεξω μεσιε:grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Ορίστε άλλο ένα πορνίδιο που έμεινε στο ράφι κι απορεί που χάθηκαν οι άντρες...
Ναι μωρή μοστράρεις τον κώλο σου στα σόσιαλ μύδια για να χαλβαδιάζουν τα γίδια μετρώντας τα λάηκ και τόσα χρόνια που θα πέρασαν κάμποσοι μαρκαλαρέοι είτε τους απέρριπτες ή σκυλοπηδιόσουν μέχρι να τους βαρεθείς...
Και τώρα κλαψομουνιάζεσαι όπως η Καινούργιου..
Καλύτερα μπακούρης και να τρώω στα ΧΧΧ παρά με τέτοια τσόκαρα που μιλάνε σαν νταλικέρηδες...
Διαβάστε μόνο τα σχόλια που ακολουθούν και τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν έχει σκατα στο στόμα της σε γραπτό λόγο φαντάσου τι θα έχει αν την ακούσουμε κι από κοντά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Για μισό λεπτό, όσοι κυκλοφορείτε στο δρόμο δε βλέπετε άσχημους τρισάθλιους να κυκλοφορούν με τουλάχιστον μέτρια γκομενάκια; μόνο οι Θεοί της ομορφιάς έχουν γκόμενες και όσοι κυκλοφορούν με κάμπριο;
Προσωπικά στο διάβα της ζωής μου έχω δει άπειρους μέτριους- μετριότατους και χειρότερους ακόμη να μην τους λείπει ποτέ η γυναίκα από τη ζωή τους και μάλιστα να τους παρακαλούν. Και βλέπω και καθώς πρέπει ανθρώπους μια χαρά σε όλα τους να εκλιπαρούν για ένα χαμόγελο.

Τις γνωρίζουν μέσω παρέας,που για τις ελλεεινίδες είναι το νο1

Επίσης,πολλές λόγω ανασφάλειας/φόβου για κέρατο,δεν θέλουν ωραίους

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
και με μουνάρες τους εχω δει

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Τις γνωρίζουν μέσω παρέας,που για τις ελλεεινίδες είναι το νο1

Επίσης,πολλές λόγω ανασφάλειας/φόβου για κέρατο,δεν θέλουν ωραίους
Φίλτατε δε θα υποτιμήσω τη σημασία της ''παρέας'' την οποία αναφέρεις διαρκώς και αδιαλείπτως, και μένα όταν με γνώρισαν μέσω ''παρέας'' με ήθελαν (γιατί ένιωθαν την ασφάλεια του ''γνωστού''). Θα σου πω όμως ότι το 90 τοις 100 των γυναικών που έχω γνωρίσει ερωτικά ήταν εκτός παρέας και γνωστών και γνωριμιών.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και με μουνάρες τους εχω δει
Παίζει και αυτό, αλλά βάζω χαμηλά τον πήχυ ότι έστω μία μέτρια την έχουν και δε μένουν αγάμητοι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
ε τα τελευταια 5-10 χρονια περιπου...δε βαριεσαι
Δεν υποτιμώ τη σημασία της παρέας: ένας μέτριος εντός παρέας έχει παραπάνω πιθανότητες σε σχέση με ένα μέτριο εκτός παρέας.
Αλλά πλέον δε νομίζω ότι η άλλη επιλέγει ΜΟΝΟ με το κριτήριο της ''παρέας'' αν δεν είναι κάποιος που να τον γουστάρει. Τα social και το διαδίκτυο πλέον της δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε άπειρους διαθέσιμους ώστε να μη νιώθει την ανάγκη να περιοριστεί στην επιλογή της από τους γνωστούς και φίλους.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Δεν υποτιμώ τη σημασία της παρέας: ένας μέτριος εντός παρέας έχει παραπάνω πιθανότητες σε σχέση με ένα μέτριο εκτός παρέας.
Αλλά πλέον δε νομίζω ότι η άλλη επιλέγει ΜΟΝΟ με το κριτήριο της ''παρέας'' αν δεν είναι κάποιος που να τον γουστάρει. Τα social και το διαδίκτυο πλέον της δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε άπειρους διαθέσιμους ώστε να μη νιώθει την ανάγκη να περιοριστεί στην επιλογή της από τους γνωστούς και φίλους.

Διόρθωση,ένας μέτριος εντός παρέας έχει παραπάνω πιθανότητες σε σχέση με έναν ΩΡΑΙΟ εκτός παρέας.

Σοσιαλ και διαδίκτυο τα'χουν μονο για μόστρα και likes,δε γαμιούνται με κανέναν απο'κει,πόσο μάλλον με αγνωστους

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οτι εδω στην ελλαδα ειναι λιγο κλειστο το παιχνιδι γενικως ισχυει..και οταν λεω κλειστο,εννοω,παρεες,περιβαλλον εργασιας,χομπι ,καπου που να εχει επαφη καποια με τον αλλον σε καθημερινη βαση.Υπρχει τοση ανασφάλεια εδω που αν δεν σε ξερει η αλλη δυσκολα βγάζεις νορμαλ γκόμενα..(αφηνω εκτος ολες αυτες που ψάχνονται μεσω σοσιαλ)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Διόρθωση,ένας μέτριος εντός παρέας έχει παραπάνω πιθανότητες σε σχέση με έναν ΩΡΑΙΟ εκτός παρέας.

Σοσιαλ και διαδίκτυο τα'χουν μονο για μόστρα και likes,δε γαμιούνται με κανέναν απο'κει,πόσο μάλλον με αγνωστους
Πηδιούνται και μάλιστα πάρα πολύ από το διαδίκτυο και το άγνωστο τις απελευθερώνει.
Εάν εσύ δεν έχεις γνωρίσει κάποια σε αυτή τη φάση, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ότι να ναι ρε ούφο.
Επειδή εσύ δεν γυμνάζεσαι και δεν φροντίζεις την εμφάνιση σου δεν σημαίνει ότι είναι έτσι.

Κλάψα,Η!
Τι λέει τούτος ρε? Ότι δε γαμιουνται από σοσιαλ...ρε θα μας τρελάνετε εδώ μέσα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Πηδιούνται και μάλιστα πάρα πολύ από το διαδίκτυο και το άγνωστο τις απελευθερώνει.
Εάν εσύ δεν έχεις γνωρίσει κάποια σε αυτή τη φάση, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας.

Ρε τύπε έχουμε εδώ ολοκληρα θρεντ 'τιντερ αξίζει;''γαμάτε απο fb;' κλπ που όλοι λένε ότι δεν τους κάθεται καμία,ουτε καν με συνδρομές

Ποιο άγνωστο τις απελευθερώνει;:dunno:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Ρε τύπε έχουμε εδώ ολοκληρα θρεντ 'τιντερ αξίζει;''γαμάτε απο fb;' κλπ που όλοι λένε ότι δεν τους κάθεται καμία,ουτε καν με συνδρομές

Το ''όλοι λένε'', δεν ισχύει, υπάρχουν posts που αναφέρουν κάμποσοι ότι έχουν πηδήξει. Βάλε και μένα μέσα.
Αν δεν το έχεις βιώσει εσύ, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει η απελευθέρωση που τους προκαλεί ο άγνωστος.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.997
Πόντοι
3.506
Θεωρεις πως 10 γκομενες συνολο στη μιση ζωη ενος ανδρα ειναι πολλες;
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Κάτω από 30 είναι λίγες (μη πουτανες)

Το ''όλοι λένε'', δεν ισχύει, υπάρχουν posts που αναφέρουν κάμποσοι ότι έχουν πηδήξει. Βάλε και μένα μέσα.
Αν δεν το έχεις βιώσει εσύ, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει η απελευθέρωση που τους προκαλεί ο άγνωστος.
στα εκατομμύρια των ανδρών στο τιντερ κάποιοι γαμάνε ναι.

Εγώ που έχω παίξει με οτοσουαιπ για χρόνια ,έχω φάει 4 μουνια από τιντερ (η μια μπαζο) -μιλάμε για εντός Ευρώπης.

Αν 4 μουνια στα δεκάδες χιλιάδες σουαιπς σε βάθος 5 χρόνων είναι πολλά ,τότε χεσε με

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Να μιλάτε για σας μεσιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom