Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.140
Πόντοι
6.056
λέει έρχομαι πίσω.

Οκ της λέω ,μαγειρεύω τώρα.
Ρε μαλάκα .......... σου λέει ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ... ΕΡΧΕΤΑΙ ....

και της απαντάς ....

ότι ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ;;;;

Τι διαβάζω ρε ;;;;;;;;

Δεν την ρώτησες αν έχει τίποτε κυλότες άπλυτες .... να στις φέρει να τις πλύνεις ;

Μετά τους ρίχνεις και ένα σιδέρωμα !

Αν έχει κανά καλσόν που θέλει μαντάρισμα ;;;;;;;

Γόβες μαύρες να τις περάσεις κάμελ , μετά αλοιφή και μετά κερί ;;;;;;;;

Αν έχει ταμπόν τη ρώτησες ρε γαμιόλη ;

Σερβιέτες ;;;;;;;;;

Τι διαβάζω ρε ;;;;;;;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
Ακριβώς αυτοί φταίνε για τα πάντα.Οι σλαβες είναι πιο χαλαρές και κουλ από τις Ελληνίδες γιατί οι Σλάβοι δε είναι πυρφοροι αλλά το παίζουν σκληροί τόσο τις φτηνουν και τόσο κολανε αυτές.Αλβανεζες,ουκρανεζες,γεωργιανές,μολβαδες βρίσκεις άνετα με αξιοπρέπεια εναλλακτικές απλές για σπίτι.Ελληνιδα δε βρίσκεις σχεδόν καμία έτσι άντε 2 στις 100 να βρεις μόνο.
2 στις 100??? χαχαχαχαχαχα ουτε αυτο ρε φιλε...Ολες πια εχουν παρει αέρα και εχουν απαιτησεις!Να ναι καλα οι μουνόδουλοι που δεν τους χαλανε χατιρι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
2 στις 100??? χαχαχαχαχαχα ουτε αυτο ρε φιλε...Ολες πια εχουν παρει αέρα και εχουν απαιτησεις!Να ναι καλα οι μουνόδουλοι που δεν τους χαλανε χατιρι
Έχεις δίκιο ούτε 2,είχα έναν κολλητό παλιά που ήταν η επιτομή του μονοδουλου.Ο τύπος είχε κεράσει μια 35 άρα μετριοτατη 6000 ευρώ σύνολο,της έπαιρνε ρούχα,φαγητά σε εστιατόρια,σε μπαρ,σε ότι θέλεις.Αστα συναγωνιστή καταστράφηκαν όλες.Οι σκατομουνοδουλοι φταίνε για όλα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
Έχεις δίκιο ούτε 2,είχα έναν κολλητό παλιά που ήταν η επιτομή του μονοδουλου.Ο τύπος είχε κεράσει μια 35 άρα μετριοτατη 6000 ευρώ σύνολο,της έπαιρνε ρούχα,φαγητά σε εστιατόρια,σε μπαρ,σε ότι θέλεις.Αστα συναγωνιστή καταστράφηκαν όλες.Οι σκατομουνοδουλοι φταίνε για όλα.
Aλλα εχουμε πει κατα τ αλλα παμε μπροστά σαν κοινωνία...Σε καποιες δεκαετίες στο μελλον ατομα σαν εμας εδω μεσα θα θεωρουνται αρρωστοι στο μυαλό.Οι γυναικες και οι μουνοδουλοι-φλωροι ονειρευονται μια κοινωνία που θα καταπατησουν για τα καλά οτι πραγματικα αρσενικο εχει απομεινει!Και ειναι κοντά στο να το πετυχουν...Εκει φτασαμε με τον πολιτισμο,τον φεμινισμό κτλ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.140
Πόντοι
6.056
Aλλα εχουμε πει κατα τ αλλα παμε μπροστά σαν κοινωνία...Σε καποιες δεκαετίες στο μελλον ατομα σαν εμας εδω μεσα θα θεωρουνται αρρωστοι στο μυαλό.Οι γυναικες και οι μουνοδουλοι-φλωροι ονειρευονται μια κοινωνία που θα καταπατησουν για τα καλά οτι πραγματικα αρσενικο εχει απομεινει!Και ειναι κοντά στο να το πετυχουν...Εκει φτασαμε με τον πολιτισμο,τον φεμινισμό κτλ...

Σώπα ρε μαλάκα.
Ναυάγια υπήρχαν πάντα. Απλά τώρα δεν είναι στο σκοτάδι .
Βγήκαν από τον υπόνομο. Από το σκοτάδι. Από τις σκιές.
Το παίζουν μούρες. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ.
ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ.

Απλά αυξήθηκαν πολύ . Οκ . Στα αρχίδια μας.

Μάγκες πάντα θα υπάρχουν .
Και ζόρικες γκόμενες θα τους γουστάρουν !
Τις κάνουν να περνάνε καλά.

Οι είλωτες δεν .... δεν ....

Οι μάγκες πάντα θα ζουν στον παράδεισο !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μην στενοχωριέστε κάποιοι. Μην ταράζεστε. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Μην αγχώνεστε. Μην φοβάστε.
Τα έχουμε πει. Αρκεί να την πέφτετε. Το πιθανό άκυρο είναι που σας τρώει τα σωθικά.
Μόλις καταλάβετε ότι όλο αυτό είναι μια πάθηση του μυαλού σας
-ή έστω αυτού που έχει απομείνει ως μυαλό- θα θεραπευτείτε.
Είναι θέμα στατιστικής. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει καμία δυσκολία.

:rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.520
Πόντοι
26.141
@sex volcano δες εδώ μαν ,τι λέει αυτό το νέο και άγουρο προφίλ για τον στρατηγό Γκουντέριαν των σλαβικών μουνολιβαδων
Mονο όσοι βγάζουν Χάρβαρντ κ πάνω μπορούν να μελετήσουν τον κμαν.οι υπόλοιποι απλώς χάνονται στον μύθο του..

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.031
Πόντοι
1.336
Μιλάς για τους γάλλους του 1970 και του 1980
ή για σήμερα ; Τώρα το 90% των κάτω των 40 μιλάνε αγγλικά. Και όχι μόνο .
Με εξαίρεση το Παρίσι, σε όσες άλλες πόλεις έχω πάει, δεν ισχύει αυτό που λες. Και μιλάω και για πόστα που όσο να είναι θα χρειαζόταν μια ξένη γλώσσα (εστίαση, πολυκαταστήματα, κτλ). Και όταν λέω δεν μιλάνε, δεν εννοώ ότι δεν μπορούν να κρατήσουν μια συζήτηση. Δεν μπορούν όντως να μιλήσουν.
Βέβαια μην χανόμαστε ιδιαίτερα στο κομμάτι αυτό, γιατί ξεφεύγουμε από την βασική ουσία του ποστ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.734
Πόντοι
9.297
Oσους περισσοτερους μπελαδες εχεις στο κεφαλι σου, τοσο πιο σκληρα γαμας. Ειναι αγχολυτικο το γαμησι, το ζηταει καθε κυτταρο σου οταν εισαι πιεσμενος
Μόνο μη πιεσμένοι τα σκέφτονται αυτά...όλοι έχουμε τα δικά μας στον εργασιακό τομεα αλλά εργασιακά συν οικογενειακά κάνουν ένα δύσκολο μείγμα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.777
Πόντοι
4.895
Όχι εκπαιδευτικός.
Έχω φίλο εκπαιδευτικό, πριν 4 χρόνια ήταν αναπληρωτής σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου, τον είχα επισκεφτεί, ήταν η μόνη κατάσταση που ένιωσα ότι γνωρίζονται άνετα μεταξύ τους άτομα διαφορετικού φύλου και σε αφθονία επιλογών και πέφτει πήδημα μεταξύ εαυτών και αλλήλων.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Κάτι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες είναι η σαπίλα που βγάζουν στις δουλειές όπως κι η ζηλοφθονία. Όλες θέλουν να δικτυωθουν ώστε να πιάσουν πόστα και να μονιμοποιηθούν. Απέραντη ανασφάλεια. Από τετράωρα αναλώσιμα υπόθετα μέχρι φτασμενες κλαρινιτζουδες διευθύντριες, όλες διακατέχονται από ανασφάλεια. Μην συνεργάζεστε ποτέ με γυναίκες. Όχι ότι οι άνδρες θα σας βγουν εγγύηση αλλά οι γυναίκες είναι σίγουρα σκουπίδια. :rockon:
Σεξιστικό ή όχι, στην δική μου δουλειά, όσες γυναίκες ειχαν ανέβει τότε ήταν απλά θέμα μόστρας φεμινισμού ή τις πήδαγε κάποιος. Ελάχιστες είχαν την εμπειρία ή την γνώση για κάτι παραπάνω, σε σχέση με άνδρες συναδέλφους.Επίσης για να εδραιωθούν ή να κονομήσουν ήταν τέρμα αδίστακτες και τις έπιανε πανικός να επιβληθούν με αποτέλεσμα να τα κάνουν σκατά.Μια εξ αυτών μας το παίζει και πρόεδρας της δημοκρατίας σημερα... ΜΕταξυ τους, δε.... Μαδομουνι. Γιατί αυτή και όχι εγω; Και δώσε πάλι τέρμα κόμπλεξ... Μαλακίες τουμπανα. Όποιον ξέρ που να εργάζεται ακόμα απο τον κύκλο μου ή απο διάφορους ανθρώποιυς που γνωρίζω, κάθε ηλικίας, όλοι λένε τα ίδια που λέμε και εμείς εδώ, άρα δεν είναι τυχαία. Μην παρεξηηγηθούμε και πούμε πως όλοι οι άνδρες είναι και γαμώ, καθώς πολλά κατακάθια, ρουφιάνοι και ανίκανοι υπάρχουν σε δουλειές, ιδιώς στο δημόσιο, αλλά στατιστικά, η κατάσταση είναι χαοτική.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.734
Πόντοι
9.297
Έχω φίλο εκπαιδευτικό, πριν 4 χρόνια ήταν αναπληρωτής σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου, τον είχα επισκεφτεί, ήταν η μόνη κατάσταση που ένιωσα ότι γνωρίζονται άνετα μεταξύ τους άτομα διαφορετικού φύλου και σε αφθονία επιλογών και πέφτει πήδημα μεταξύ εαυτών και αλλήλων.
Oi εκπαιδευτικοι δεν είναι μοναχικοί εργαζόμενοι.
Σε ένα σχολείο μπορεί να είναι οι αναπληρωτές οι μισοί η και παραπάνω άρα πραγματικά έχουν περιθώριο για γνωριμίες αν και εκεί οι γυναίκες δεν νομίζω να το δίνουν παρά μόνο σε χρηματοδότες...η τουλάχιστον σε ένστολο.
Εργάτης εργοστασίου π.χ.η ιδ.υπαλληλος δύσκολα να έχει τύχη με αυτές.Οι πιο μικρές λογικά θα θαμπωνονται από τίποτα μπαρμεν κτλ...το ότι έγιναν εκπαιδευτικοί δεν σημαίνει ότι ανέβηκε και το γούστο τους
Σεξιστικό ή όχι, στην δική μου δουλειά, όσες γυναίκες ειχαν ανέβει τότε ήταν απλά θέμα μόστρας φεμινισμού ή τις πήδαγε κάποιος. Ελάχιστες είχαν την εμπειρία ή την γνώση για κάτι παραπάνω, σε σχέση με άνδρες συναδέλφους.Επίσης για να εδραιωθούν ή να κονομήσουν ήταν τέρμα αδίστακτες και τις έπιανε πανικός να επιβληθούν με αποτέλεσμα να τα κάνουν σκατά.Μια εξ αυτών μας το παίζει και πρόεδρας της δημοκρατίας σημερα... ΜΕταξυ τους, δε.... Μαδομουνι. Γιατί αυτή και όχι εγω; Και δώσε πάλι τέρμα κόμπλεξ... Μαλακίες τουμπανα. Όποιον ξέρ που να εργάζεται ακόμα απο τον κύκλο μου ή απο διάφορους ανθρώποιυς που γνωρίζω, κάθε ηλικίας, όλοι λένε τα ίδια που λέμε και εμείς εδώ, άρα δεν είναι τυχαία. Μην παρεξηηγηθούμε και πούμε πως όλοι οι άνδρες είναι και γαμώ, καθώς πολλά κατακάθια, ρουφιάνοι και ανίκανοι υπάρχουν σε δουλειές, ιδιώς στο δημόσιο, αλλά στατιστικά, η κατάσταση είναι χαοτική.
Συχνά πολλοί εκ των ανώτερων ,είτε από ιπποτισμο η επειδή τους βάζουν χέρι οι γυναίκες τους η απλά επειδή είναι μαλακες δείχνουν ανοχή σε γυναίκες με αποτέλεσμα αυτές να την βλέπουν ιστορία και να προκαλούνται εντάσεις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Όταν κάνεις προσωπικά σχόλια σε κάποιον προσπαθώντας να τον μειώσεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις σημαίνει ότι δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Εγώ δεν το έπαιξα γνώστης των γυναικών ούτε σε έκρινα αν έχεις πείρα με τις γυναίκες, όπως έκανες εσύ. Από εκεί και πέρα μια γυναίκα 1.60 με κωλαρα, βυζάρες και χειλαρες όπως λες θα την συγκρίνεις με μια 1,75 με κωλάρα βυζάρες και χειλαρες όχι με ξυλαγκουρο επειδή έτσι σε συμφέρει. Το ίδιο και έναν άντρα ωραίο και γυμνασμένο. Άλλο να είναι 1,70 αλλο να είναι 1,90. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όσο και να μην θέλεις να το παραδεχτείς. Γι αυτο και για μοντέλα διαλέγουν ψηλές και ψηλούς κι όχι τάπες. Οι τάπες όσο ωραίοι και να είναι για καμιά φωτογράφιση όχι για πασαρέλα. Ούτε ανάλυση στο μυαλό των γυναικων έκανα. Ακριβώς επειδή θέλουν να γαμηθουν αλλά και να περάσουν καλά γενικότερα θα διαλέξουν όποιον συγκεντρώνει τα περισσότερα προσόντα. Ομορφιά, χρήμα, εξουσία. Όσο περισσότερα από αυτά έχει ένας άντρας τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να γαμαει μουνάρες. Τα υπόλοιπα είναι για ελληνικές ταινίες που ο φτωχός Γεωργιτσης γαμαει την πλούσια Χρονοπουλου, όχι για την πραγματικότητα.
Δεν εκανα προσωπικο σχολιο για σενα φιλε ουτε επιχειρησα να σε μειωσω.
Λες οτι συγκρινα μια 1,60 με ωραια χαρακτηριστικα(κωλαρα βυζια κτλ)με ενα ξυλαγκουρο "επειδη ετσι με συμφερει" ενω ισα ισα ο ιδιος παραδεχτηκα οτι το υψος αν μιλαμε για δυο ωραιες γυναικες μεχρι ενος οριου εχει θετικο προσημο.
Εκτος του οτι εχεις μαλλον τη μυγα και μυγιαζεσαι,παραξηγεις τα γραφομενα μου και τα παιρνεις προσωπικα.Σχολια που γινονται σ ενα ανωνυμο φορουμ για μπουρδελα(!)
Και σαν να μην εφτανε αυτο αυθαιρετεις σε συμπερασματα.
Μαθε λοιπον αγαπητε οτι οι ανθρωποι δε βγαινουν σε κοπιες.
Δηλαδη δεν ειναι οτι θα εχεις την ιδια ακριβως γυναικα σε εκδοση 1,60 η 1,70 για να πεις "α οκ διαλεγω την 1,70".
Μπορει η 1,60 να εχει υπεροχο σωμα μοναδικο και η 1,70 απλα ωραιο.
Μπορει η 1,60 να εχει προσωπαρα και η 1,70 απλα ενα ωραιο προσωπο.
Το ποια θα κανει δυνατοτερο κλικ σε εμενα η εσενα ειναι υποκειμενικο και οχι θεμα μεζουρας.
Αν ηθελα να στο παιξω γνωστης των γυναικων θα σε ρωταγα ηλικια και ποσες γυναικες εχεις γαμησει και τι εμφανισης.
Κι αν τα νουμερα σου ηταν χαμηλοτερα απ τα δικα μου θα σου λεγα οτι εισαι απειρος στο θεμα γυναικα.
Ομως δεν σχολιασα εσενα αλλα τις αποψεις σου που τις θεωρω απολυτες και μονοδιαστατες.
Μακαρι φιλε να ταν 1 και 1 κανουν 2.
Τοσο απλα και ξεκαθαρα.
Οσοι συγκεντρωνουν τα περισσοτερα θετικα γνωρισματα να ειχαν προβαδισμα.
Δεν ειναι ομως ετσι.
Καλημερα και μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα αν θες να κανεις ενα σωστο διαλογο.
Αν θες να λες τα δικα σου και να περιμενεις απλα να συμφωνουν ε τοτε η συζητηση δεν εχει κανενα νοημα.
Οχι οτι θα κατσω κι εγω να αλλαξω τα μυαλα του καθενος εδω μεσα.
Θες εσυ να πιστευεις ετσι;Σε κανει να εισαι πιο χαρουμενος;
Με γεια σου με χαρα σου.

• Like
Αντιδράσεις: ALX4

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.140
Πόντοι
6.056
Με εξαίρεση το Παρίσι, σε όσες άλλες πόλεις έχω πάει, δεν ισχύει αυτό που λες. Και μιλάω και για πόστα που όσο να είναι θα χρειαζόταν μια ξένη γλώσσα (εστίαση, πολυκαταστήματα, κτλ). Και όταν λέω δεν μιλάνε, δεν εννοώ ότι δεν μπορούν να κρατήσουν μια συζήτηση. Δεν μπορούν όντως να μιλήσουν.
Βέβαια μην χανόμαστε ιδιαίτερα στο κομμάτι αυτό, γιατί ξεφεύγουμε από την βασική ουσία του ποστ.
Στο Παρίσι , ακόμη και το 1992 .... δεν σου μίλαγαν αγγλικά και να ήξεραν . Πωλήτριες και σερβιτόροι που λες τώρα .... πιθανόν να μηνμ ξέρουν την τύφλα τους .... και στην αθήνα .... πήγαινε μίλα τους αγγλικά .... τα @@ σου θα πάρεις.

Στους δρόμους όμως, πλέον , βρίσκεις γάλλους που μιλάνε αγγλικά. Παντού. Φυσικά Όχι όλοι . Πουθενά δεν ξέρουν όλοι . Υπάρχει τόπος που όλοι οι ντόπιοι να ξέρουν μία ξένη γλώσσα ; Πουθενά δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό . Για αυτό αν δεν ξέρεις κάπου την τοπική γλώσσα, μαλάκας θα αισθανεσαι .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.140
Πόντοι
6.056
Λες οτι συγκρινα μια 1,60 με ωραια χαρακτηριστικα(κωλαρα βυζια κτλ)με ενα ξυλαγκουρο "επειδη ετσι με συμφερει" ενω ισα ισα ο ιδιος παραδεχτηκα οτι το υψος αν μιλαμε για δυο ωραιες γυναικες μεχρι ενος οριου εχει θετικο προσημο.
Μοντέλες , ΠΑΛΙΑ , έπαιρναν ψηλές. Το ύψος μετράει , στις γυναίκες περισσότερο , αφού μιλάμε γενικά για μικρότερα αναστήματα. Φυσικά όσες δεν το έχουν και όσοι είχαν μια ζωή γυναίκες που δεν το έχουν , αισθάνονται μειονεκτικά.

Αν δούμε τις διάσημες ωραίες γυναίκες 80s , 90s .... ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΨΗΛΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.75 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Μοντέλες , ΠΑΛΙΑ , έπαιρναν ψηλές. Το ύψος μετράει , στις γυναίκες περισσότερο , αφού μιλάμε γενικά για μικρότερα αναστήματα. Φυσικά όσες δεν το έχουν και όσοι είχαν μια ζωή γυναίκες που δεν το έχουν , αισθάνονται μειονεκτικά.

Αν δούμε τις διάσημες ωραίες γυναίκες 80s , 90s .... ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΨΗΛΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.75 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.

Φιλε μου εδω δεν αξιολογουμε προσοντα για πασαρελα και για φωτογραφησεις.
ΔΕΝ ειναι αυτες οι πιο ωραιες γυναικες αλλα οι πιο ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για τη δουλεια που προοριζονται:για να φλερταρουν με το φακο,για να προωθησουν ρουχισμο και αλλα ειδη προς διαφημιση.
Ασε που σπανια κανουν καλο κρεβατι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Άψογος! Δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα. :rockon:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
183
Like
22.880
Πόντοι
32.478
Αν για σενα ειναι το ιδιο τοτε μαλλον πρεπει να εξηγησω καποια πραγματα λιγο πιο αναλυτικα,αλλα δειχνεις οτι γνωριζεις πολυ λιγο τις γυναικες.
Αυτό είναι προσωπικό σχόλιο. Αλλά ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν έχω καμία διάθεση για προσωπικές αντιπαραθεσεις. Εγώ εδώ μπαίνω για χαβαλέ, ούτε για προσβάλω κανέναν ούτε για το παίξω γαμίκος και ανώτερος από τους άλλους.
Οπότε έχεις δίκιο, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Καλή σου μέρα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οταν ο μέσος Ελληνας αναφέρεται σέ γκόμενες,καί λέει είδα μία μουνάρα -8.5άρι η 9άρι- δέν τού έχω καμία εμπιστοσύνη,
πώς τήν περιγράφει? Υψος 1.60-1.65 κοντοκώλα,βυζαρού,ντύσιμο ξεκωλοτρυπιδέ,μέ χειλάρες -ψεύτικες- μέ νύχια -ψεύτικα- μαλλιά μέ extensions.
Καί μέ μπάσα φωνή,από τα τσιγάρα καί τα τσιμπούκια...λές καί είναι τσατσά! :jade:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom