Όταν κάνεις προσωπικά σχόλια σε κάποιον προσπαθώντας να τον μειώσεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις σημαίνει ότι δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Εγώ δεν το έπαιξα γνώστης των γυναικών ούτε σε έκρινα αν έχεις πείρα με τις γυναίκες, όπως έκανες εσύ. Από εκεί και πέρα μια γυναίκα 1.60 με κωλαρα, βυζάρες και χειλαρες όπως λες θα την συγκρίνεις με μια 1,75 με κωλάρα βυζάρες και χειλαρες όχι με ξυλαγκουρο επειδή έτσι σε συμφέρει. Το ίδιο και έναν άντρα ωραίο και γυμνασμένο. Άλλο να είναι 1,70 αλλο να είναι 1,90. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όσο και να μην θέλεις να το παραδεχτείς. Γι αυτο και για μοντέλα διαλέγουν ψηλές και ψηλούς κι όχι τάπες. Οι τάπες όσο ωραίοι και να είναι για καμιά φωτογράφιση όχι για πασαρέλα. Ούτε ανάλυση στο μυαλό των γυναικων έκανα. Ακριβώς επειδή θέλουν να γαμηθουν αλλά και να περάσουν καλά γενικότερα θα διαλέξουν όποιον συγκεντρώνει τα περισσότερα προσόντα. Ομορφιά, χρήμα, εξουσία. Όσο περισσότερα από αυτά έχει ένας άντρας τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να γαμαει μουνάρες. Τα υπόλοιπα είναι για ελληνικές ταινίες που ο φτωχός Γεωργιτσης γαμαει την πλούσια Χρονοπουλου, όχι για την πραγματικότητα.
Δεν εκανα προσωπικο σχολιο για σενα φιλε ουτε επιχειρησα να σε μειωσω.
Λες οτι συγκρινα μια 1,60 με ωραια χαρακτηριστικα(κωλαρα βυζια κτλ)με ενα ξυλαγκουρο "επειδη ετσι με συμφερει" ενω ισα ισα ο ιδιος παραδεχτηκα οτι το υψος αν μιλαμε για δυο ωραιες γυναικες μεχρι ενος οριου εχει θετικο προσημο.
Εκτος του οτι εχεις μαλλον τη μυγα και μυγιαζεσαι,παραξηγεις τα γραφομενα μου και τα παιρνεις προσωπικα.Σχολια που γινονται σ ενα ανωνυμο φορουμ για μπουρδελα(!)
Και σαν να μην εφτανε αυτο αυθαιρετεις σε συμπερασματα.
Μαθε λοιπον αγαπητε οτι οι ανθρωποι δε βγαινουν σε κοπιες.
Δηλαδη δεν ειναι οτι θα εχεις την ιδια ακριβως γυναικα σε εκδοση 1,60 η 1,70 για να πεις "α οκ διαλεγω την 1,70".
Μπορει η 1,60 να εχει υπεροχο σωμα μοναδικο και η 1,70 απλα ωραιο.
Μπορει η 1,60 να εχει προσωπαρα και η 1,70 απλα ενα ωραιο προσωπο.
Το ποια θα κανει δυνατοτερο κλικ σε εμενα η εσενα ειναι υποκειμενικο και οχι θεμα μεζουρας.
Αν ηθελα να στο παιξω γνωστης των γυναικων θα σε ρωταγα ηλικια και ποσες γυναικες εχεις γαμησει και τι εμφανισης.
Κι αν τα νουμερα σου ηταν χαμηλοτερα απ τα δικα μου θα σου λεγα οτι εισαι απειρος στο θεμα γυναικα.
Ομως δεν σχολιασα εσενα αλλα τις αποψεις σου που τις θεωρω απολυτες και μονοδιαστατες.
Μακαρι φιλε να ταν 1 και 1 κανουν 2.
Τοσο απλα και ξεκαθαρα.
Οσοι συγκεντρωνουν τα περισσοτερα θετικα γνωρισματα να ειχαν προβαδισμα.
Δεν ειναι ομως ετσι.
Καλημερα και μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα αν θες να κανεις ενα σωστο διαλογο.
Αν θες να λες τα δικα σου και να περιμενεις απλα να συμφωνουν ε τοτε η συζητηση δεν εχει κανενα νοημα.
Οχι οτι θα κατσω κι εγω να αλλαξω τα μυαλα του καθενος εδω μεσα.
Θες εσυ να πιστευεις ετσι;Σε κανει να εισαι πιο χαρουμενος;
Με γεια σου με χαρα σου.