Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.024
Πόντοι
3.506
Ρε μαλάκα .......... σου λέει ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ... ΕΡΧΕΤΑΙ ....

και της απαντάς ....

ότι ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ;;;;

Τι διαβάζω ρε ;;;;;;;;

Δεν την ρώτησες αν έχει τίποτε κυλότες άπλυτες .... να στις φέρει να τις πλύνεις ;

Μετά τους ρίχνεις και ένα σιδέρωμα !

Αν έχει κανά καλσόν που θέλει μαντάρισμα ;;;;;;;

Γόβες μαύρες να τις περάσεις κάμελ , μετά αλοιφή και μετά κερί ;;;;;;;;

Αν έχει ταμπόν τη ρώτησες ρε γαμιόλη ;

Σερβιέτες ;;;;;;;;;

Τι διαβάζω ρε ;;;;;;;;;;
Αφού μαγείρευα ρε σταλονε ,τι θες να κάνω ,να φάω στα γκουντυς;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.024
Πόντοι
3.506
Mονο όσοι βγάζουν Χάρβαρντ κ πάνω μπορούν να μελετήσουν τον κμαν.οι υπόλοιποι απλώς χάνονται στον μύθο του..
Είναι δύσκολο όντως.

Για τους πουτσους του Καιζερ της Αυστρίας ,κυκλωτικες επιθέσεις ,σύστημα τανάλια, 1-1 με Αμερικανούς ,νυχτερινές επιδρομές στο Πόζναν με τραινο

Αλλά βλέπεις τι γίνεται. Λείπει 18 μήνες και οι πιτσιρικάδες αντί να ανοίξουν κανα σοβαρό νήμα να ξεστραβωθούν να διευρύνουν ορίζοντες ,διαβάζουν για τις ελλεινιδες και το τικ τοκ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.024
Πόντοι
3.506
Μην στενοχωριέστε κάποιοι. Μην ταράζεστε. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Μην αγχώνεστε. Μην φοβάστε.
Τα έχουμε πει. Αρκεί να την πέφτετε. Το πιθανό άκυρο είναι που σας τρώει τα σωθικά.
Μόλις καταλάβετε ότι όλο αυτό είναι μια πάθηση του μυαλού σας
-ή έστω αυτού που έχει απομείνει ως μυαλό- θα θεραπευτείτε.
Είναι θέμα στατιστικής. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει καμία δυσκολία.

:rockon:
Τύπε Ντόναλντ είναι πλασματικός φόβος.

Είναι ο φόβος του αν την πέσω και αν πει όχι τι θα γίνει. Υποθετικος φόβος

Σαν να λέω εγώ ,δεν πηγαίνω στην παραλία γιατί φοβάμαι μη βάλει κύμα ,βγω στη θάλασσα και με φάει κανας καρχαρίας

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτό είναι προσωπικό σχόλιο. Αλλά ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν έχω καμία διάθεση για προσωπικές αντιπαραθεσεις. Εγώ εδώ μπαίνω για χαβαλέ, ούτε για προσβάλω κανέναν ούτε για το παίξω γαμίκος και ανώτερος από τους άλλους.
Οπότε έχεις δίκιο, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Καλή σου μέρα.
Κι εγω για χαβαλε μπαινω φιλε.
Απλως διαφωνουμε.Ουτε σε κρινω αρνητικα ουτε τιποτα.
Ειπα δειχνεις να γνωριζεις λιγα για τις γυναικες.Αυτο δεν ειναι προσβολη η προσωπικο σχολιο,δεν αφορα χαρακτηρισμο προς το ατομο σου.Ειναι εντυπωση που αφορα ενα κομματι της γνωμης σου οπως την εκφραζεις με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Κι επιπλεον για φαντασου να συμφωνουσαμε ποσο φλατ θα ηταν οι συζητησεις.
Καλο να ακουγονται ολες οι αποψεις.
Δε χρειαζομαι δικιο,αυτο ειναι υποκειμενικο.
Σεβομαι τις αποψεις σου.
Καλη μερα :-)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κατά προσέγγιση "κατακτήσεις" τού μέσου Ελληνα στίς γκόμενες -ηλικιακά-

-18 έως 26 χρονών από καθόλου γκόμενα έως 1 τό πολύ

-27 έως 35 χρονών από καθόλου γκόμενα έως 2 τό πολύ

-36 έως 45 χρονών από καθόλου έως 3 τό πολύ

-46 έως 60 χρονών από καθόλου έως 4 τό πολύ

-60 χρονών καί πάνω στοιχεία μή διαθέσιμα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Θεσσαλονίκη δε μενεις? Μήπως μένεις σε κανα Λαγκαδά η σε καμια επανομη? Ακόμα και ετσι με ένα αμάξι μπορεί να είσαι κέντρο σε μισή ώρα. Μην σε παίρνει από κατω
Καμμια σχέση ,δυστυχώς...θέλω ώρες μέχρι να δω Θεσσαλονίκη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κατά προσέγγιση "κατακτήσεις" τού μέσου Ελληνα στίς γκόμενες -ηλικιακά-

-18 έως 26 χρονών από καθόλου γκόμενα έως 1 τό πολύ

-27 έως 35 χρονών από καθόλου γκόμενα έως 2 τό πολύ

-36 έως 45 χρονών από καθόλου έως 3 τό πολύ

-46 έως 60 χρονών από καθόλου έως 4 τό πολύ

-60 χρονών καί πάνω στοιχεία μή διαθέσιμα!
Δεν εχεις κι αδικο
Εχω αρκετους φιλους που δεν πηγαν με πανω απο 10 γυναικες στη ζωη τους πριν καταληξουν με μια.
Φανταζει απιστευτα μιζερο κι ομως ειναι αληθινο.
Βαλε τους αντιστοιχους αριθμους στις γυναικες,θα εχει ενδιαφερον η συγκριση.
Οχι τιποτα αλλο αλλα για να δει καποιος ποσο "μπουλης" και "βουτυρομπεμπες" ειναι ο πολλα βαρυς "γαμαω" συζυγος σε σχεση με τη "σεμνη" "σοβαρη" γυναικα "για σπιτι" που διαλεξε να εχει στο πλευρο του.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν εχεις κι αδικο
Εχω αρκετους φιλους που δεν πηγαν με πανω απο 10 γυναικες στη ζωη τους πριν καταληξουν με μια.
Φανταζει απιστευτα μιζερο κι ομως ειναι αληθινο.
Βαλε τους αντιστοιχους αριθμους στις γυναικες,θα εχει ενδιαφερον η συγκριση.
Οχι τιποτα αλλο αλλα για να δει καποιος ποσο "μπουλης" και "βουτυρομπεμπες" ειναι ο πολλα βαρυς "γαμαω" συζυγος σε σχεση με τη "σεμνη" "σοβαρη" γυναικα "για σπιτι" που διαλεξε να εχει στο πλευρο του.
Γιά νά πάει ένας άνδρας μέ 10 γκόμενες,σημαίνει ότι είχε κάποιο η κάποια από τά κριτήρια αυτά.

-Εμφάνιση αρκετά καλή,έως καί δυνατή

-Χρήμα καί χρόνο,πρός διάθεση γιά τίς γκόμενες

-Επαγγελματική θέση ισχύος

-Τρελά κονέ από άνδρες,η καί πιό σπάνια... από γυναίκες

Διαφορετικά ούτε στά πιό τρελά του...όνειρα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Aλλα εχουμε πει κατα τ αλλα παμε μπροστά σαν κοινωνία...Σε καποιες δεκαετίες στο μελλον ατομα σαν εμας εδω μεσα θα θεωρουνται αρρωστοι στο μυαλό.Οι γυναικες και οι μουνοδουλοι-φλωροι ονειρευονται μια κοινωνία που θα καταπατησουν για τα καλά οτι πραγματικα αρσενικο εχει απομεινει!Και ειναι κοντά στο να το πετυχουν...Εκει φτασαμε με τον πολιτισμο,τον φεμινισμό κτλ...
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα.Γιαυτο εγώ δε βρίσκω γκόμενα γιατί οι συνομιλικες μου θέλουν τους φλώρους,τους πυρφορους.Εγω δείχνω πολύ άντρας κλασσικος γιαυτες και δε θέλουν.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Γιά νά πάει ένας άνδρας μέ 10 γκόμενες,σημαίνει ότι είχε κάποιο η κάποια από τά κριτήρια αυτά.

Θεωρεις πως 10 γκομενες συνολο στη μιση ζωη ενος ανδρα ειναι πολλες;
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οταν είναι εμφανισιακά ασχημομέτριος,κοντόχοντρος,καράφλας,φτωχός,υπαλληλίσκος τής πούτσας τών 600-700 ευρώ,
όχι πολλές είναι οι 10 γκόμενες αλλά...καί η μία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.983
Πόντοι
3.656

Για τον μέσο Έλληνα άντρα που ζει στην Ελλάδα και σε μη τουριστικό μέρος;

Σπαλιάρας είναι αν πήγε με τόσες...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Με απλά λογια οσο πιο αρσενικό εισαι τοσο θα σε αντιπαθούν οι γκομενες.Και οσο πιο γελοιος και μουνόδουλος εισαι τοσο θα σε αγαπουν.βεβαια μια γυναικα στην ζωη της για παντα θα θυμαται τον αρσενικό τυπά που την ξεφτιλισε κι οχι τον μαλακοβιόλη χορηγό της.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615

Έχω γνωρίσει άνδρες που είναι πέριξ του μηδενός, γνωρίζω αγάμητο από γκόμενα τα τελευταία 15 χρόνια (και είναι ζήτημα να είχε 1 προηγουμένως). Γνωρίζω και άλλους που τους έχω δει να κυκλοφορούν με αμέτρητες και να τις αλλάζουν για πλάκα, χωρίς να εμπίπτουν κατ' ανάγκη σε ένα από τα παραπάνω κριτήρια.
Οι 10 γκόμενες για έναν 50άρη δεν είναι πολλές, το θεωρώ πολύ μικρό το νούμερο, ούτε πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ο Σπαλιάρας για να ξεπεράσεις αυτό τον αριθμό στα 50 σου.
Με απλή αριθμητική, εάν εγώ ξεκινήσω τα γκομενικά μου στα 18, ΜΙΑ το χρόνο να ρίχνω στα 50 έχουν μαζευτεί 30. Δε νομίζω ότι το 1 το έτος είναι ένας αριθμός ακατόρθωτος για αρκετούς.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έχω γνωρίσει άνδρες που είναι πέριξ του μηδενός, γνωρίζω αγάμητο από γκόμενα τα τελευταία 15 χρόνια (και είναι ζήτημα να είχε 1 προηγουμένως). Γνωρίζω και άλλους που τους έχω δει να κυκλοφορούν με αμέτρητες και να τις αλλάζουν για πλάκα, χωρίς να εμπίπτουν κατ' ανάγκη σε ένα από τα παραπάνω κριτήρια.
Οι 10 γκόμενες για έναν 50άρη δεν είναι πολλές, το θεωρώ πολύ μικρό το νούμερο, ούτε πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ο Σπαλιάρας για να ξεπεράσεις αυτό τον αριθμό στα 50 σου.
Με απλή αριθμητική, εάν εγώ ξεκινήσω τα γκομενικά μου στα 18, ΜΙΑ το χρόνο να ρίχνω στα 50 έχουν μαζευτεί 30. Δε νομίζω ότι το 1 το έτος είναι ένας αριθμός ακατόρθωτος για αρκετούς.
Δηλαδή ένας ασχημομέτριος καράφλας κοντόχοντρος,τών 700 ευρώ θά βγάζει 1 γκόμενα τόν χρόνο?
άς βγάλει πρώτα τήν μοναδική γκόμενα του,η οποία θά είναι καί χάλια 4άρι έως 5άρι τό πολύ,καί μετά βλέπουμε.
Αυτούς πού έχεις δεί νά παίζουν μέ πολλές γκόμενες,τούς έχω δεί καί εγώ -όλοι τούς έχουμε δεί-
καί πληρούν κάποια από τά κριτήρια πού ανέφερα...άν όχι όλα!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Oi εκπαιδευτικοι δεν είναι μοναχικοί εργαζόμενοι.
Σε ένα σχολείο μπορεί να είναι οι αναπληρωτές οι μισοί η και παραπάνω άρα πραγματικά έχουν περιθώριο για γνωριμίες αν και εκεί οι γυναίκες δεν νομίζω να το δίνουν παρά μόνο σε χρηματοδότες...η τουλάχιστον σε ένστολο.
Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που δεν το έχει ο μέσος άντρας σήμερα σε μεγάλο βαθμό, που μπορεί να εργάζεται μόνος του ή σε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δεν έχει επαφή με γυναίκα (ή η επαφή του δεν ευνοεί τη γνωριμία με αυτή), και βάζω και τον εαυτό μου μέσα στους τελευταίους.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Δηλαδή ένας ασχημομέτριος καράφλας κοντόχοντρος,τών 700 ευρώ θά βγάζει 1 γκόμενα τόν χρόνο?
άς βγάλει πρώτα τήν μοναδική γκόμενα του,η οποία θά είναι καί χάλια 4άρι έως 5άρι τό πολύ,καί μετά βλέπουμε.
Αυτούς πού έχεις δεί νά παίζουν μέ πολλές γκόμενες,τούς έχω δεί καί εγώ -όλοι τούς έχουμε δεί-
καί πληρούν κάποια από τά κριτήρια πού ανέφερα...άν όχι όλα!
Ο μέσος άντρας δεν είναι ο ασχημομέτριος κοντόχοντρος καράφλας των 700 ευρώ. Αλλά ακόμη και αυτός μπορεί να βρει ένα μπάζο και να είναι και πανευτυχής.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο μέσος άντρας δεν είναι ο ασχημομέτριος κοντόχοντρος καράφλας των 700 ευρώ. Αλλά ακόμη και αυτός μπορεί να βρει ένα μπάζο και να είναι και πανευτυχής.
Δέν τόν θέλει τό μπάζο όμως,τί νά τόν κάνει?
Τό μπάζο θέλει έναν κούκλο....πλούσιο!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Δέν τόν θέλει τό μπάζο όμως,τί νά τόν κάνει?
Τό μπάζο θέλει έναν κούκλο....πλούσιο!
Για μισό λεπτό, όσοι κυκλοφορείτε στο δρόμο δε βλέπετε άσχημους τρισάθλιους να κυκλοφορούν με τουλάχιστον μέτρια γκομενάκια; μόνο οι Θεοί της ομορφιάς έχουν γκόμενες και όσοι κυκλοφορούν με κάμπριο;
Προσωπικά στο διάβα της ζωής μου έχω δει άπειρους μέτριους- μετριότατους και χειρότερους ακόμη να μην τους λείπει ποτέ η γυναίκα από τη ζωή τους και μάλιστα να τους παρακαλούν. Και βλέπω και καθώς πρέπει ανθρώπους μια χαρά σε όλα τους να εκλιπαρούν για ένα χαμόγελο.
Ούτε η εμφάνιση είναι το εισιτήριο της ομορφιάς, ούτε το χρήμα από μόνο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom