Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Γιατί έχει μουνάρες τό Tinder ?
Οταν λές μουνάρες...τί εννοείς ?

:think:
πολυ καλές που δεν ειναι και τοσο καλες....σε μια θυμαμαι...καθως εκανα σκρολ ολο και φουσκωνε το σωμα της στο τελος βγηκε ιπποποταμος,και απο 8ρι επεσε στο 3

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
πολυ καλές που δεν ειναι και τοσο καλες....σε μια θυμαμαι...καθως εκανα σκρολ ολο και φουσκωνε το σωμα της στο τελος βγηκε ιπποποταμος,και απο 8ρι επεσε στο 3
Πάλι καλά "κούλαρα" τώρα μέ αυτό πού είπες,
νά σημειώσω ότι 8άρι δέν είναι μουνάρα,είναι πολύ γαμάτη γκόμενα. :hi:
Οι μουνάρες παίζουν...πάνω από 9!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Είχα πάει στο γερμανο παρατηρούσα ένα ζευγάρι αυτή ελλεινιδα με τσάντα Michel kors που κάνει 500 ευρώ και βαλε χοντρελα και χοντρόκόλα γύρω στα 30..αλλα φτιαγμένη ντυμένη γκραν.. Αυτός ο λουλης με μούσια γύρω στα 35 με αντιντας φόρμα αντιντας φούτερ και τσαντάκι αντιναλτας.. Το φυσούσε το χρήμα προφανώς.οι πλούσιοι γαμανε μόνο στο ελλαντα.. Και όχι πάντα όμορφες.. Ένα άλλος χοντρός ψηλός με κλειδιά αουντι ρούχα καινούρια παπούτσια πεντακάθαρα ναικ με τη γυναίκα του ακριβοντυμενη και αυτη.τι αντιπαθητική ζευγάρια είναι αυτά.. Και νομίζουν ότι κάποιοι είναι κιόλας.. αν δείτε κάποιον να εχιε γκόμενά ελλεινιδα, το πιο πιθανό είναι ότι έχει λεφτα
οι ελληνιδες που κυκλοφορουν μαζι με τον γκομενο τους, αν πας βολτα στο μοναστηρακι κανουν μπαμ και τις ξεχωριζεις πανευκολα απο τα ξενα ζευγαρια, παιζει να εχουμε την μεγαλυτερη μαλακινση στον κοσμο στο ταιριασμα ζευγαριων.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε μάγκες,συνέχεια βλέπω που αναμασάτε την καραμέλα περί χρημάτων.

Ναι,σύμφωνοι ότι η δύναμη του χρήματος είναι τεράστια και διευκολύνει αρκετά τη ζωή κάποιου.
Όμως δεν αρκεί ΜΟΝΟ το χρήμα,καταλάβετε το.

Επίσης,μερικοί νομίζετε ότι πρέπει να σαι νόθο του Αμπράμοβιτς ή του ιδιοκτήτη της Νιουκαστλ για να σε κοιτάξει κάποια.Προφανώς και δεν είπαμε να είσαι μπατίρης,αλλά μια καλή οικονομική επιφάνεια (ή μάλλον ανεξαρτησία) βοηθάει.
Άλλωστε στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι μεροκαματιάρηδες.

Γενικά διαχωρίστε λίγο τα πράματα πάνω στο θέμα των χρημάτων.
Αποδεχόμενοι όλοι σχεδόν,ότι τό χρήμα μέ τόν ένα η άλλο τρόπο βοηθάει-παρακάμπτει,καθημερινά προβλήματα θά έλεγα ότι,
Οποιος θέλει νά "παίξει" μέ μουνάρες,τά 5Κ τόν μήνα...πρέπει νά τού περισσεύουν,
γιά μικρότερες "κατηγορίες" γυναικών 7άρια 7.5άρια 2Κ θεωρώ είναι Ok
8άρια καί 8.5άρια 3Κ min! :dunno:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Ρε μάγκες,συνέχεια βλέπω που αναμασάτε την καραμέλα περί χρημάτων.
το χρημα στην ελλαδα παιζει σημαντικο ρολο για να σε επιλεξει μια κοπελα, ειδικα κατω των 30, γιατι οι πιο πολλες απο αυτες εχουν βγαλει σχολες της πλακας οπως πολιτικες επιστημες και ειναι ανεργες, ή δουλευουν για 4 ωρα σε κανα σουπερ μαρκετ.
και επειδη βλεπουν στο τικ τοκ και στο ινστα, χλιδατη ζωη με ψωνια και ταξιδια, αναγκαζονται και βρισκουν οποιον να ναι που εχει λεφτα για να ακολουθησουν τα προτυπα του συγχρονου Life style, δηλαδη μια γκομενα 25 χρονων το θεωρει ντροπη να παει για διακοπες στην λουτσα και οχι σε κανα κοσμοπολιτικο νησι οπως η σαντορινη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Νομίζω κατάλαβες τι και πως το εννοώ,καθώς είσαι από τους λίγους νοήμονες του εν λόγω νήματος
Φυσικά δέν είναι μόνο τό χρήμα,θέλει καί τά άλλα "προσόντα" πού έχουμε πεί,
εμφάνιση...ευγένεια,μόρφωση κτλ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λοιπον, κουιζ για προχωρημενους μυστες:

Περιγραψτε με 2 ακριβως λεξεις ενα Σαββατοκυριακο ντουετο kman με παπιο αμολυμενοι στα σλαβικα μουνολιβαδα

:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Της πουτάνας! :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η αλήθεια είναι, επειδή και εγώ παρατηρώ,ότι όσοι έχουν γκομενες έχουν καινούρια αμάξια,απο 20χιλιαρικα και πανω.. Αυτοί που έχουν αμάξια του 3χιλιαρου,μπακουρια είναι.. Καλά όσοι πάνε με το λεωφορειο.. Καλύτερα να δέσουν μια πέτρα και να πέσουν από το Σούνιο.. Δυστυχώς Ελλάδα το χρήμα μετράει πάρα πολύ στις γκομενες
Να λεμε τη αληθεια.Χωρις αμαξι απο 15.000-20.000 και πανω μονο καμια χοντρη βρισκεις ή καμια με μετρια εμφανηση αλλα τρελη ή χαζη.Δεν ειδες?η ανδρομαχη η μαλακω η ντιβα τα εφτιαξε με τον λιβανη.Ο λιβανης ειναι αντικεινικα πολυ μετριος.Σωμα οχι γυμνασμενος απλα κανονικα κιλα και φατσα εγω εχω καλυτερη.Αν ειχα και εγω τη φημη του θα εβρισκα 100 ανδρομαχες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είχα πεταχτεί σε άλλο νήμα αλλά δεν μπορώ να λειψω από εδώ που έχει μέγιστο γέλιο. :2funny: Σήμερα δεν είχα χρόνο για πέσιμο ούτε κι όρεξη. Σκεφτηκα την στατιστική μου. Μακροχρόνια κινούμαι σε μέσο όρο γύρω στα 30 πεσίματα/μέρα. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά αλλά αυτό είναι φυσιολογικό διότι άγνωστες και στα ξαφνικά δεν είναι εύκολο. Απλά μου δίνει απεριόριστη επιλογή και πολύ γρήγορη δραση. Πιστεύω όμως ότι ακομα κι αν αυξήσω τον μέσο όρο δεν θα αλλάξει κάτι φοβερά στην στατιστική. Δηλαδή και 60 να πάω τα πεσιματα/μέρα δεν θα διπλασιαστεί το κέρδος. Όσες γαμουσα πριν μέσα στο έτος, το ίδιο θα συμβει ξανά.
Αυτό όμως είναι τεχνικό λάθος διότι σημαίνει ότι επαναπαύομαι σε όσες βρισκω κι όποτε τις βρίσκω.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα λεφτά παίζουν ρόλο ως γνωστόν αλλά αλλοιώνουν το αποτέλεσμα μιας που έλκουν πουτάνες η κοπρόσκυλα οπότε καταντας χορηγός.
Αν είναι να γίνεις χορηγός καλύτερα τραβά στις πουτάνες να ξέρεις το αντίτιμο εξ αρχής κι όχι φλου, μιας που ποτέ δεν θα νιώσεις ωραία ως χορηγός εκτός αν είσαι εντελώς μαλάκας Έχω παρατηρήσει ότι οπότε κάνω κονέ με γκόμενα αν είναι τενεκές θα φανεί από την αρχή. Συνήθως μου βγαίνουν οκ αρχικές συμπεριφορές που σαπίζουν αργά η γρήγορα και θέλουν ντάντεμα. Δηλαδή όντως οι γκόμενες δεν θέλουν απαραίτητα πλούσιους αλλά κυρίως ελεγχόμενους μαλάκες που να τους κάνουν ότι θέλουν. Πλούσιους δεν μπορούν να βρουν όλες.
Οι ελεγχόμενοι μαλάκες είναι συντριπτικά περισσότεροι και δίνουν και το βρακί τους οπότε έχουν κάτι από χορηγία που αρέσει στις γυναίκες έστω κι αν δεν είναι πλούσιοι. Οι ελεγχόμενοι μαλάκες είναι οι ιδανικοί γκόμενοι σήμερα.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
Καλα τα λεει στους στιχους και οι σαυρες τον βριζουν..

BIdonistis

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Το κακό είναι ότι επειδή το κάνουν για το χρήμα κάποια 10αρια, νομίζουν και τα 7-8 ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο. Υπερεκτιμουν αυτό που είναι και θέλουν να πουλήσουν σε τιμή που δεν πιάνουν. Καταλήγουν έτσι στα 40 και με 1000 ψυχολογικά να ψάχνουν οποιοδήποτε μαλακά θα τις ανεχτεί για να κάνουν παιδί. Φυσικά για να τον σέρνουνε. Από τη μύτη μετά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Παρ'ολα αυτά δεν αποσύρθηκε από την διαδικτυακή χαβούζα αλλα παρέμεινε γιατί ακόμα κι αν έπεφτε πιο χαμηλά στην βαθμολογία πάλι θα έβρισκε "παρέα"...απέραντη η μοναξιά έξω και μαζί η αδυναμία των μαζων να την αντέξουν.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Επειδή λέτε για χρήματα ότι είναι ο νούμερο 1 παράγοντας να βρεις γκόμενα είναι εν μέρει σωστό αλλά δεν είναι για να βρεις σεξ με 8αρι +.Θυμάμαι ακόμη πλούσια β.π. παντρεμένη 32αρα 8αρι να με πιπωνει στο αυτοκίνητο της με φιμε τζάμια δίπλα σε πάρκο γιατί την εξιταρε να βλέπει περαστικό κόσμο.Υπαλληλος των 700 ευρώ ήμουν τότε κ είχα ιχ 20ετιας.Αλλες έφερνα στο παλιό 2αρι μου κ έριχνα τρελό μανίκι στο ρατζο κ μετά σε ένα καναπέ κρεβάτι όταν άρχισα να επιπλωνω.Καταλαβαινουν οσοι έχουν ζήσει τέτοιες καταστάσεις που έχεις βγάλει γκόμενες με την αξία σου κ όχι με τα χρήματα σου κ σε επιλέξανε ανάμεσα από πολλούς αυτή η αίσθηση δεν πληρώνεται με όλα τα χρήματα του κόσμου.Κερναγα βέβαια που κ που έναν καφέ έξω αλλά μέχρι εκεί.Προυποθεσεις τότε να ήσουν νέος,εμφανίσιμος με αντοχές,ευχάριστος όχι κόλακας κ να είσαι ανοιχτός σε νέες παρέες που γνωρίζεις νέα άτομα κ σου γνωρίζουν.Δεν ήταν εύκολο ήταν αρκετές οι απορρίψεις αλλά οι καλές αναμνήσεις υπερκερνανε τις άσχημες.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.827
Πόντοι
3.506
Να λεμε τη αληθεια.Χωρις αμαξι απο 15.000-20.000 και πανω μονο καμια χοντρη βρισκεις ή καμια με μετρια εμφανηση αλλα τρελη
Στην Ελλάδα συναγωνιστή είναι χαζομάρα να έχεις ακριβό αυτοκίνητο. Βασικά δεν αξίζει καν να έχεις καινούργιο αυτοκίνητο. Πέρα από τους απίστευτους φόρους που πληρώνουνουμε εδώ, πέρα από τη πανάκριβη βενζίνη, τα τέλη, τις ασφάλειες, τα σέρβις και τα ανταλλακτικά που και αυτά μας πιάνουν τον κώλο, έχεις και τους οπαδούς της Ρόμα να κλέβουν ό,τι τους γυαλίσει χωρίς κάνενα εμπόδιο τους ψυχάκηδες με τα γκαζάκια κλπ. Τρέμει το φυλλοκάρδι σου να παρκάρεις το αμάξι σε μη ασφαλές, ανοιχτό γκαράζ. Που και να μη στο κλέψουν, ολο και καποις διαταραγμένος μπορεί να έρθει να στο γρατσουνίσει γιατί έτσι, να σου ξηλώσει το σήμα ή αν είναι κάμπριο να σου σκίσει την υφασμάτινη οροφή. Ή να σε κοπανήσει κάποιος άχρηστος οδηγός. Άσε που δεν χρειάζεσαι και ιπποδύναμη αφού έχει ελάχιστους δρόμους να τρέξεις. Ούτε ακριβά ζαντολάστιχα θες, για να στα φάνε οι λακκούβες. Ακόμα και εκκατομυριουχος να είσαι, με μικρά φτηνά αυτοκίνητα καλό θα είναι να τη βγάζεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Αν γουστάρει όταν σε δει, τη μεγαλύτερη μαλακία να της πεις θα τη βρει χαριτωμένη. Αν δε γουστάρει, ό,τι και να πεις θα σε θεωρήσει λιγούρη πέφτουλα.
Εξάλλου, η διαφορά μεταξύ φλερτ και παρενόχλησης σήμερα εν πολλοίς συνίσταται στο αν σε γουστάρει (φλερτ) ή όχι (παρενόχληση) η γκόμενα.
Ε μα πια. Αυτή είναι η αλήθεια. Και όχι ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ να μου λέει για τεχνικές για για τέτοιες μπούρδες. Μου έχει τύχει ούτε προσπάθεια να κάνω, να είμαι στα χειρότερά μου και εμφανισιακά και ψυχολογικά και να μου τη πέφτουν - και επίσης μου έχει τύχει να κάνω ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ παπάδες και να χαρίζω ουρανούς με τ αστρα και να παίρνω ξεγυρισμένες χυλόπιτες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα συναγωνιστή είναι χαζομάρα να έχεις ακριβό αυτοκίνητο. Βασικά δεν αξίζει καν να έχεις καινούργιο αυτοκίνητο. Πέρα από τους απίστευτους φόρους που πληρώνουνουμε εδώ, πέρα από τη πανάκριβη βενζίνη, τα τέλη, τις ασφάλειες, τα σέρβις και τα ανταλλακτικά που και αυτά μας πιάνουν τον κώλο, έχεις και τους οπαδούς της Ρόμα να κλέβουν ό,τι τους γυαλίσει χωρίς κάνενα εμπόδιο τους ψυχάκηδες με τα γκαζάκια κλπ. Τρέμει το φυλλοκάρδι σου να παρκάρεις το αμάξι σε μη ασφαλές, ανοιχτό γκαράζ. Που και να μη στο κλέψουν, ολο και καποις διαταραγμένος μπορεί να έρθει να στο γρατσουνίσει γιατί έτσι, να σου ξηλώσει το σήμα ή αν είναι κάμπριο να σου σκίσει την υφασμάτινη οροφή. Ή να σε κοπανήσει κάποιος άχρηστος οδηγός. Άσε που δεν χρειάζεσαι και ιπποδύναμη αφού έχει ελάχιστους δρόμους να τρέξεις. Ούτε ακριβά ζαντολάστιχα θες, για να στα φάνε οι λακκούβες. Ακόμα και εκκατομυριουχος να είσαι, με μικρά φτηνά αυτοκίνητα καλό θα είναι να τη βγάζεις.
Ο φίλος @captain 69 λέει κάτι πολύ σωστό: Να λεμε τη αληθεια.Χωρις αμαξι απο 15.000-20.000 και πανω μονο καμια χοντρη βρισκεις ή καμια με μετρια εμφανηση αλλα τρελη

Ωστόσο και εσύ απαντάς κάτι επίσης πολύ σωστό. Για αυτό το έβαλα σε bold κόκκινο.

Πλέον το αμάξι δεν συμφέρει καθόλου ως μέσο - ειδικά στην Αθήνα - Τα δε τελευταία χρόνια είναι σχεδόν απλησιάστο.
Τα δε fixed και τα variable κόστη το καθιστούν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.

Γενικά κάποιος, σήμερα πρέπει να χρειάζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ένα αυτοκίνητο για να το συντηρεί. Θα πρέπει δηλαδή να είναι απαραίτητο στην εργασία του και θα πρέπει κάπως να κάνει κάποιου είδους "απόσβεση".

Η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών ΙΧ στην Ελλάδα είναι ασυνείδητοι και μη δυνάμενοι να συντηρήσουν και να κυκλοφορήσουν το αμάξι τους. Αυτό φαίνεται στους δρόμους.

Σήμερα το πρωί διάβασα μια ΕΙΔΗΣΑΡΑ: Ο Άρειος Πάγος έβγαλε απόφαση αυτές τις μέρες να μην αποζημιώσει ιδιοκτήτη οχήματος γιατί λέει αν παρκάρεις σε σημεία που δεν έχει φωτισμό ή κάποια κάμερα ή απομακρυσμένα από πεζούς τότε δεν αποζημιώνεσαι. Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για σταθμό στα ασφαλιστικά χρονικά έτσι;

Τα σημερινά αυτοκίνητα των 15000 - 22000 είναι σχεδόν απλησίαστα - και όταν τα πάιρνεις πρέπει να το σκέφτεσαι δυο φορές. Πρέπει να έχει ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ή στη πιλοτή - και επίσης όπου κινείσαι πρέπει να "δουλευεις" μονίμως με αυτόν το πονοκέφαλο.

Φυσικά και μπορεί να έχει κάποιος αυτοκίνητο αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμος ότι μπορεί ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ να φταίει να πάθει τεράστια ζημία σαν αυτή που έπαθα εγω προσωπικά όταν ένας αληταράς μεθυσμένος με κοπάνησε με 100 την ώρα και βγηκα ολική...
Και είχα ένα αμάξι πένα - σε πάρκινγκ 15 χρόνια σαν καινούριο...

Πολλοί βλέπω αγνοούν τη "τάξη" όπου ανήκουν (για να μιλήσω στη γλώσσα των αριστερών) και ανοίγονται με αγορές τύπου 15 - 25 χιλ ευρώ και μετά κλαίγονται.

Πραγματικά έχω φάει χυλόπιτα από γκόμενες λόγω του: "Και πώς θα βγεις με κοπέλα αν δεν έχεις αμάξι;" Ε στα αρχίδια μου της είπα. Αν αυτόν θέλετε ψάψτε τον. Εγώ τώρα ΔΕΝ μπορώ ούτε θέλω να συντηρήσω αμάξι. Στη περιοχή μου και σχεδόν σε όλα τα προάστια κλέβουν τα πάντα - από μπουλόνια - βαλβίδες μέχρι κ ολόκληρα αμάξια.

Ξαναλέω: Το αμάξι, πλέον, είναι για κάποιον που άνετα βγάζει 1500 ευρώ νέτα και δεν έχει ανοίγματα σοβαρά. Έχει τρομερά μεταβαλομένα κόστη και σοβαρά πάγια. Δεν είμαστε ΙΡΑΝ ούτε Ρωσία - ούτε καν ΗΠΑ. Εδώ τιμωρείσαι κάθε μέρα αν έχεις αμάξι. Και ειδικά μετά τον ΚΟΒΙΝΤ είνια μαρτύριο. Δεν βρίσκεις πουθενά να παρκάρεις και παντού πρέπει να πληρώνεις - για να μην μιλήσω για κίνηση. Όποιος διαφωνεί σε ό,τι λέω να έρθει εδώ με επιχειρήματα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Γενικά έχει ήδη υπάρξει ανατροπή σήμερα.
Αν δεν έχεις σοβαρά οικονομικά* δεν βγάζεις καμία εμφανίσιμη γκόμενα. Μπουρδελάκια/πληρωμένος έρωτας λοιπόν και Άγιος ο Θεός. Το γκομενιλίκι κοστίζει πάρα πολύ guys - και είναι μη ελεγχόμενο ή πιο σωστά δύσκολα ελεγχόμενο κόστος. Και είναι fact αυτό. Δεν κλαιγόμαστε. Σε αντίστοιχο site είμαστε. Ο πυρφορισμός έχει οδηγήσει πολύ κόσμο σε οικονομική δυσπραγία...

Το να είσαι ο μάγκας που ξέρει να ρίχνει δεν θα σε κρατήσει για πολύ και ούτε θα σε φτάσει μακριά με τις Ελλεινίδες αλλά και με οποιαδήποτε γκόμενα. Μέχρι ένα γαμήσι να φτάσεις αντε πέντε - μετά θέλει σοβαρό budgeting. Ε κλάιν, τα βρίσκουμε και στον πληρωμένο αν είμαστε τόσο καυλωμένοι πια. Δε θα γίνουμε μουνόδουλοι.

* Assets που να σου αποφέρουν μόνιμα ταμειακή ροή και εισοδήματα σταθερά από πολλές πλευρές ή καλό εισόδημα γενικά

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τα λεφτά παίζουν ρόλο ως γνωστόν αλλά αλλοιώνουν το αποτέλεσμα μιας που έλκουν πουτάνες η κοπρόσκυλα οπότε καταντας χορηγός.
Αν είναι να γίνεις χορηγός καλύτερα τραβά στις πουτάνες να ξέρεις το αντίτιμο εξ αρχής κι όχι φλου, μιας που ποτέ δεν θα νιώσεις ωραία ως χορηγός εκτός αν είσαι εντελώς μαλάκας Έχω παρατηρήσει ότι οπότε κάνω κονέ με γκόμενα αν είναι τενεκές θα φανεί από την αρχή. Συνήθως μου βγαίνουν οκ αρχικές συμπεριφορές που σαπίζουν αργά η γρήγορα και θέλουν ντάντεμα. Δηλαδή όντως οι γκόμενες δεν θέλουν απαραίτητα πλούσιους αλλά κυρίως ελεγχόμενους μαλάκες που να τους κάνουν ότι θέλουν. Πλούσιους δεν μπορούν να βρουν όλες.
Οι ελεγχόμενοι μαλάκες είναι συντριπτικά περισσότεροι και δίνουν και το βρακί τους οπότε έχουν κάτι από χορηγία που αρέσει στις γυναίκες έστω κι αν δεν είναι πλούσιοι. Οι ελεγχόμενοι μαλάκες είναι οι ιδανικοί γκόμενοι σήμερα.

Παπάκι καμία αντίρρηση συμφωνώ,άλλωστε καί εγώ αυτή τήν κοσμοθεωρία "υπηρετώ" γκόμενα μόνο μέ τήν αξία-μαγκιά σου.
Αλλά πολλοί άνδρες λειτουργούν εντελώς διαφορετικά,άρα τό Post μέ τά οικονομικά μεγέθη,γιά εμάς είναι γιά..."ψυχαγωγικό" σκοπό,
όχι ότι δέν είναι γνωστά τά ποσά αυτά -καί πολύ παραπάνω- αλλά λέμε τώρα...κουβέντα νά γίνεται! :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356

Ολόσωστος ο φίλος εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom