Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.984

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως καί οι Πατεράδες τών κοριτσιών,τί νά πώ,πώς τίς αφήνουν καί κυκλοφορούν έξω έτσι,
ώρες-ώρές τούς ρίχνω τήν μεγαλύτερη ευθύνη,γιά τίς Μαναδές τους Ok καργιόλες είναι καί αυτές,
αλλά οι Πατεράδες τους? -καί δέν είμαι καθόλου συντηρητικός ώς ανθρωπος-
Βρίσκουν μαύρους και τις ανοίγουν. Για αυτό κυκλοφορούν έτσι.
Για ευκολία να γδυθούν.
Κι όλα αυτά διότι οι Έλληνες είναι μικροπούτσηδες σύμφωνα με την ψυχολόγο Ειρήνη Χειρδαρη. Ορίστε το βίντεο που λέει για τους Έλληνες στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ντοκουμέντο!

:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Βρίσκουν μαύρους και τις ανοίγουν. Για αυτό κυκλοφορούν έτσι.
Για ευκολία να γδυθούν.
Κι όλα αυτά διότι οι Έλληνες είναι μικροπούτσηδες σύμφωνα με την ψυχολόγο Ειρήνη Χειρδαρη. Ορίστε το βίντεο που λέει για τους Έλληνες στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ντοκουμέντο!

Αυτή έχει πάρει τό μισό Κολωνάκι...κάτι θα ξέρει!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε αρκετές πολυκατοικίες νεαροί καλογυμνασμένοι νέγροι πηδούν ασυστολα νεαρά κορίτσια και καμιά φορά τις μανάδες τους. Εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι πληρώνουν κανονικά νοίκια και λογαριασμους εκεί που μένουν. Πληρώνονται να πηδούν!!! Και τι άλλο μπορούν να κάνουν αφού κι η πειρατεία των cd δεν έχει πια κέρδος!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.548
Πόντοι
6.056
Αλλο αυτό,καί άλλο τί λένε οι μούνες γιά το ανδρικό ντύσιμο!
και επαναλαμβάνω,καί εγώ άσχετος είμαι

Τύπε, το παν είναι να φοράς αυτά που φοράνε όλοι . Κουστούμι δεν φοράει κανείς πλέον . Δεν λέει .
Όπως δεν λέει να οδηγείς πόρσε. Πόσοι οδηγούν πόρσε ; Ούτε το 1%. Συμπέρασμα ; Δεν είναι καλές.
Ενώ πεζό ; Είναι γεμάτος ο τόπος . Αμαξάρες.
Γιαυτό και παντελόνι μόνο κάπρι .Με αθλητικό βέβαια.

black_1_1738e1dc_2b9d_4d05_a5ff_fd53f923703c_1024x1024_d535366d-1880-47f2-bd76-1adae6a25a93.gif

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.548
Πόντοι
6.056
Πάντως καί οι Πατεράδες τών κοριτσιών,τί νά πώ,πώς τίς αφήνουν καί κυκλοφορούν έξω έτσι,
ώρες-ώρές τούς ρίχνω τήν μεγαλύτερη ευθύνη,γιά τίς Μαναδές τους Ok καργιόλες είναι καί αυτές,
αλλά οι Πατεράδες τους? -καί δέν είμαι καθόλου συντηρητικός ώς ανθρωπος-

Τύπε .... το 2ο παιδί μου είναι κόρη ....... 13.5 είναι ....... φοράει σορτσάκια το καλοκαίρι φέτος .....
οι εικόνες των συνομήλικων κοριτσιών που βλέπει , έτσι είναι ....... όταν πάνε για παγωτά και πίτσες .......
όλες έτσι ντύνονται ...... τι να τις κάνουμε ; Να τους ρίχνουμε κλωτσές ;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τύπε .... το 2ο παιδί μου είναι κόρη ....... 13.5 είναι ....... φοράει σορτσάκια το καλοκαίρι φέτος .....
οι εικόνες των συνομήλικων κοριτσιών που βλέπει , έτσι είναι ....... όταν πάνε για παγωτά και πίτσες .......
όλες έτσι ντύνονται ...... τι να τις κάνουμε ; Να τους ρίχνουμε κλωτσές ;
Πού καί πού δέν είναι κακό,καλό θά τούς κάνει!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.548
Πόντοι
6.056
Πού καί πού δέν είναι κακό,καλό θά τούς κάνει!

Τώρα λες μαλακίες. Μέχρι για 4ψήφιο καταγγελιών τους λένε στα σχολεία. Έριξε πατέρας μία φάπα στην πλάτη κοριτσίου .... πήρε τηλέφωνο αυτό .... και τους πήγε ... ομάδα σπίτι .... αστυνομία και κοινωνικοί λειτουργοί με ψυχολόγους ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τώρα λες μαλακίες. Μέχρι για 4ψήφιο καταγγελιών τους λένε στα σχολεία. Έριξε πατέρας μία φάπα στην πλάτη κοριτσίου .... πήρε τηλέφωνο αυτό .... και τους πήγε ... ομάδα σπίτι .... αστυνομία και κοινωνικοί λειτουργοί με ψυχολόγους ....
Ελα ρέ μέχρι εκεί φτάσαμε,τί να πώ γάμα τα
εφόσον φτασάμε σέ τέτοιο σημείο,σηκώνω τά χέρια!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σας προκαλώ να πάτε για ψώνια όπου θέλετε. Παρατηρήστε όταν ψωνίζουν οι μαύροι με πόση λαγνεία τους εξυπηρετούν οι γυναίκες. Υγραίνονται και μόνο στην ιδέα ότι θα γευτούν ένα χοντρό θηριώδες κανόνι που θα εισχωρήσει μέχρι εκεί που δεν μπήκε κάνεις Έλληνας μέχρι τώρα. Αυτά λένε πιτσι πιτσι όταν μιλούν. Κι αν ανοίξετε συζήτηση για τέτοιο θέμα χαζογελούν και το παραδέχονται. Κάντε ένα τεστ και θα το διαπιστώσετε!

:2funny:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Σας προκαλώ να πάτε για ψώνια όπου θέλετε. Παρατηρήστε όταν ψωνίζουν οι μαύροι με πόση λαγνεία τους εξυπηρετούν οι γυναίκες. Υγραίνονται και μόνο στην ιδέα ότι θα γευτούν ένα χοντρό θηριώδες κανόνι που θα εισχωρήσει μέχρι εκεί που δεν μπήκε κάνεις Έλληνας μέχρι τώρα. Αυτά λένε πιτσι πιτσι όταν μιλούν. Κι αν ανοίξετε συζήτηση για τέτοιο θέμα χαζογελούν και το παραδέχονται. Κάντε ένα τεστ και θα το διαπιστώσετε!

Όταν σου έρθει μαύρος στον σκλαβενίτη που κόβεις σαλάμια να πας πρώτος να εξυπηρετήσεις για σπάσιμο χαχα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Ετσι καί τά διαβάσει ο ωραίος24 τήν... γάμησες παπάκι,
σέ έφαγε! :think: :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Γι αυτό φίλοι μου όπως σας έχει πει ο Ντόναλντ, ποτέ δεν δέρνουμε ούτε σκοτώνουμε γυναίκα. Μόνο ξεφτιλικι ρίχνουμε σε όποια μας πουλήσει μούρη. Αν υπήρχε πρόβλημα θα με είχαν συλλάβει παρά πολλές φορές. Εδώ είμαι και συνεχίζω το θεάρεστο έργο μου. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ετσι καί τά διαβάσει ο ωραίος24 τήν... γάμησες παπάκι,
σέ έφαγε! :think: :2funny:
Μπορεί να φαίνεται αστείο ως εικόνα αλλά συμβαίνει. Εδώ καφέ πήγα να πάρω χτες μεσημέρι και η τύπισσα ελεγε συνεχεια σε έναν μαύρο where are you from και του χαμογελούσε. Δηλαδή ήθελε να ανοίξει συζήτηση. Άσε που οι ρώγες της είχαν γίνει κάγκελο. Όλοι το ξέρουν ότι συμβαίνουν τέτοια. Απλα ο ορεος24 θέλει να τα βγάλει όλα άκυρα για να μην πληγώνεται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όταν σου έρθει μαύρος στον σκλαβενίτη που κόβεις σαλάμια να πας πρώτος να εξυπηρετήσεις για σπάσιμο χαχα
Από τότε που αποκάλυψα την σχέση σου με την 65χρονη Ουκρανή μπουρδελιαρα που το παίζει Ρωσίδα και την σπίτωσες ενώ μετά ετρεχες στο Συγγρού για κονδυλώματα έχεις λυσσαξει. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μπορεί να φαίνεται αστείο ως εικόνα αλλά συμβαίνει. Εδώ καφέ πήγα να πάρω χτες μεσημέρι και η τύπισσα ελεγε συνεχεια σε έναν μαύρο where are you from και του χαμογελούσε. Δηλαδή ήθελε να ανοίξει συζήτηση. Άσε που οι ρώγες της είχαν γίνει κάγκελο. Όλοι το ξέρουν ότι συμβαίνουν τέτοια. Απλα ο ορεος24 θέλει να τα βγάλει όλα άκυρα για να μην πληγώνεται.
Οσες έχω ρωτήσει μού έχουν πεί,ότι ούτε νά τούς βλέπουν δέν θέλουν,
βέβαια από γκόμενες,ημίτρελες ψυχασθενείς καί άσχημες...όλα παίζουν!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οσες έχω ρωτήσει μού έχουν πει ότι ούτε νά τούς βλέπουν δέν θέλουν,
βέβαια από γκόμενες,ημίτρελες ψυχασθενείς καί άσχημες...όλα παίζουν!
Αν τις ρωτήσεις με τρόπο στήριξης στο θέμα, τα ξερνούν όλα. Είναι ένα ποσοστό κι αυτές υπαρκτό. Εμένα μου κάνει εντύπωση που πάνε και μικρές ωραίες γύρω στα 20 μαζί τους. Παίζει πολύ ξέσκισμα.
Έχω καταλήξει ότι υπάρχει ψωλολατρεια. Να και μια πρόσφατη έρευνα.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αν τις ρωτήσεις με τρόπο στήριξης στο θέμα, τα ξερνούν όλα. Είναι ένα ποσοστό κι αυτές υπαρκτό. Εμένα μου κάνει εντύπωση που πάνε και μικρές ωραίες γύρω στα 20 μαζί τους. Παίζει πολύ ξέσκισμα.
Έχω καταλήξει ότι υπάρχει ψωλολατρεια. Να και μια πρόσφατη έρευνα.
Μαλακίες είναι αυτά,τού κώλου,παίρνουν ένα δείγμα από κάποιους -ελάχιστους- καί βγάζουν τελικό αποτέλεσμα γιά όλους,
από αυτές τίς έρευνες μήν πιστεύεις τίποτα,είναι όλες...πληρωμένες καί του κώλου,
όχι δηλαδή ότι οι Ελληνες είναι καί οι πιό πουτσαράδες,αλλά λέμε τώρα!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Από τότε που αποκάλυψα την σχέση σου με την 65χρονη Ουκρανή μπουρδελιαρα που το παίζει Ρωσίδα και την σπίτωσες ενώ μετά ετρεχες στο Συγγρού για κονδυλώματα έχεις λυσσαξει. :confused:
Σε ποιο σκλαβενίτη δουλεύεις ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θυμίζουμε πάλι πόσες εκτρώσεις γίνονται στην χώρα μας. Είναι που είναι προσεκτικές οι τύπισσες.

Χαμός γίνεται. Τα βλέπετε. Ξεκαθαρα νούμερα χωρίς καμία αμφιβολία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε ποιο σκλαβενίτη δουλεύεις ?
Θα το είχα παραδεχτεί αν δούλευα σε Σκλαβενίτη. Άσε που θα το ηθελα. Πες ότι σε τσουζει που απαξιωνω τις πουτάνες επειδή δεν έχεις γαμήσει ποτέ κανονικη γκόμενα και είσαι εντάξει. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom