Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 328 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.986

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κάποιος πρέπει να κόβει και τα σαλάμια αλλιώς τι θα γίνει? θα τα κόβουμε μόνοι μας?
Κατουρημενες ποδιές γλύφεις να μπεις στον Σκλαβενίτη. Θεωρείται το δημόσιο του ιδιωτικού τομέα. Έχουν φτιάξει όλοι οι αντίπαλοι του το παραμύθι ότι έγινε κι αυτός ίδιος με τους άλλους αλλά κάθε μαγαζί έχει μια χαρά ατομα και η δουλειά βγαίνει μια χαρά. Εγώ οπότε ψωνίζω και μιλάω με φίλους μου, παρατάνε την δουλειά τους και μιλούν άνετα. Για κάντο αυτό άλλου. Ότι δουλειά και να κάνεις στον ιδιωτικό τομέα, οι Σκλσβενιτικοι σε κοιτούν σαν σκουπίδι. Άρχοντας ο Σκλαβενίτης! Έχετε βύσμα να πάτε; Αυτό ξέρω εγώ. Ραχατι και το μαρούλι πέφτει. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αυτα εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα κυριως, μπορεις και με 10αρικο να βγαλεις τη γκομενα και να αραξετε στα Βραχακια με μπυρες και σουβλακια
Μου έχει τύχει αυτό.

Λίγες φορές στο λύκειο!

Κι άλλη μία με παντρεμένη που ήταν ερωτευμένη.

Δηλαδή έτυχε!!!

:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.197
Πόντοι
3.656
Κατουρημενες ποδιές γλύφεις να μπεις στον Σκλαβενίτη. Θεωρείται το δημόσιο του ιδιωτικού τομέα. Έχουν φτιάξει όλοι οι αντίπαλοι του το παραμύθι ότι έγινε κι αυτός ίδιος με τους άλλους αλλά κάθε μαγαζί έχει μια χαρά ατομα και η δουλειά βγαίνει μια χαρά. Εγώ οπότε ψωνίζω και μιλάω με φίλους μου, παρατάνε την δουλειά τους και μιλούν άνετα. Για κάντο αυτό άλλου. Ότι δουλειά και να κάνεις στον ιδιωτικό τομέα, οι Σκλσβενιτικοι σε κοιτούν σαν σκουπίδι. Άρχοντας ο Σκλαβενίτης! Έχετε βύσμα να πάτε; Αυτό ξέρω εγώ. Ραχατι και το μαρούλι πέφτει. :rockon:
καλά μιλάμε για πράφιτ

όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να μυρίζω τυριλα και κρεατίλα για 4 ευρώ την ώρα και η τοπ στιγμή της μέρας μου να είναι όταν θα φιδιάσω 10 λεπτά και θα δώσω μια μπουνιά στο κατεστημένο του εργοδότη μου που εκείνη τη στιγμή πετάει για Μπαλί με το ιδιωτικό του τζετ

δημόσιο και ξερό ψωί :rockon::rockon::rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ελα μωρέ σιγά τό μαρούλι,πόσα νά δώσει,ούτε700-800 ευρώ,
πούτσες,μέ αυτά τί νά κλάσεις!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
καλά μιλάμε για πράφιτ

όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να μυρίζω τυριλα και κρεατίλα για 4 ευρώ την ώρα και η τοπ στιγμή της μέρας μου να είναι όταν θα φιδιάσω 10 λεπτά και θα δώσω μια μπουνιά στο κατεστημένο του εργοδότη μου που εκείνη τη στιγμή πετάει για Μπαλί με το ιδιωτικό του τζετ

δημόσιο και ξερό ψωί :rockon::rockon::rockon:
Εντάξει αν είσαι δημόσιο άλλο καπέλο. Εγώ μιλάω για ιδιωτικό τομέα. Τουλάχιστον κοίτα να πάρεις εφάπαξ αν υπάρχει ακόμα. Δηλαδή κοίτα την πάρτη σου και πώς θα βλαψεις το κράτος. :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.197
Πόντοι
3.656
Εντάξει αν είσαι δημόσιο άλλο καπέλο. Εγώ μιλάω για ιδιωτικό τομέα. Τουλάχιστον κοίτα να πάρεις εφάπαξ αν υπάρχει ακόμα. Δηλαδή κοίτα την πάρτη σου και πώς θα βλαψεις το κράτος. :rockon:
Δημόσιο εννοώ τον Σκλαβενίτη ρε τύπε

σιγά μην είμαι κοπρόσκυλο του δημοσίου :2funny::2funny::2funny::2funny:

προτιμώ τα τυριά στο Σκλαβενίτη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ελα μωρέ σιγά τό μαρούλι,πόσα νά δώσει,ούτε700-800 ευρώ,
πούτσες,μέ αυτά τί νά κλάσεις!
Όχι ρε. Οι παλιές συμβάσεις τσιμπάνε όλοι πάνω από χιλιάρικο και το σημαντικό είναι οι συνθήκες. Δηλαδή εκει κι 800 να πάρεις θα τα πάρεις ανθρώπινα. Αλλού θα πεθαίνεις. Έχει επίσης εσωτερικό δανεισμό σε περίπτωση ανάγκης, εσωτερική ασφαλείας υγείας και γενικώς είσαι μόνιμος. Αν σε απολύσουν από Σκλαβενίτη σημαίνει ότι δεν μπορείς να βιδωσεις ουτε μια βίδα σωστά. Ότι είσαι τελείως άχρηστος. Δηλαδή και να θες δεν σε διώχνουν. Τα είπε κι ο βεγκαν Σαούλ που τρώει τυρί από σογια και μπιζέλια. :rockon: Σκλαβενίτης ότι καλύτερο στον ιδιωτικό τομέα. Όλοι οι αλλοι πληβειοι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όχι ρε. Οι παλιές συμβάσεις τσιμπάνε όλοι πάνω από χιλιάρικο και το σημαντικό είναι οι συνθήκες. Δηλαδή εκει κι 800 να πάρεις θα τα πάρεις ανθρώπινα. Αλλού θα πεθαίνεις. Έχει επίσης εσωτερικό δανεισμό σε περίπτωση ανάγκης, εσωτερική ασφαλείας υγείας και γενικώς είσαι μόνιμος. Αν σε απολύσουν από Σκλαβενίτη σημαίνει ότι δεν μπορείς να βιδωσεις ουτε μια βίδα σωστά. Ότι είσαι τελείως άχρηστος. Δηλαδή και να θες δεν σε διώχνουν. Τα είπε κι ο βεγκαν Σαούλ που τρώει τυρί από σογια και μπιζέλια. :rockon: Σκλαβενίτης ότι καλύτερο στον ιδιωτικό τομέα. Όλοι οι αλλοι πληβειοι.
Καλά οι αρχαίοι ναί,αλλά άμα πάει κανένας νέουλας,πόσα θά πάρει!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά οι αρχαίοι ναί,αλλά άμα πάει κανένας νέουλας,πόσα θά πάρει!
Πάλι εκτός θέματος βγηκαμε και δεν κοροϊδεύουμε γκόμενες. :2funny:Δεν ξέρω. Λογικά βασικό μισθό κι ανάλογα το πόστο. Αλλά σου είπα. Είναι ότι είσαι τέρμα μόνιμος. Ρε τύπε ο Σκλαβενίτης είχε πόστα που δεν είχε κανείς. Νυχτοφύλακες που άραζαν όλη νύχτα μέσα, Καροτσάδες και σακουλιερηδες που έβαζαν πράγματα σε τσάντες και όλοι αυτοί έξυναν τα παπάρια τους. Τι να λέμε;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εδώ που τα λέμε,το ντύσιμο και σε εμάς τους άντρες είναι άκρως σημαντικό καθώς δίνει έξτρα πόντους.

Προφανώς και πρέπει να ντύνεσαι σωστά και όχι σαν καγκουρας,και αν φοράς και καμιά καλή μάρκα (Tommy Hilfiger κλπ) ακόμα καλύτερα.

Το ντύσιμο που έκαναν οι παππούδες μας με κάτι άθλια πουκάμισα,άθλιες μπλούζες και φανελάκια από μέσα είναι ξεπερασμένο.
Σίγουρα όποιος ντύνεται Casual,θέλει καί γαμώ τά Brands,
διαφορετικά δέν "μετράει" καθόλου!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.747
Πόντοι
2.306
το μονο που ξέρω εγω απο σκλαβενίτη είναι η ξανθια παντρεμενη που μεταδιδει ΣΜΝ σε οτι κινειται

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.747
Πόντοι
2.306
Καλά τα βόρεια προάστια είναι νεκροταφειο.ειναι το ίδιο με το να μενεις σε τίποτα κολοχωρια 200κατοικων..βασικα στα βόρεια χωρίς κύκλο, δεν προκειτε να γαμησεις ποτέ. Επίσης βόρεια όλες οι ελλεεινιδες με το που πανε 18,φευγουνε από εκεί και πάνε και μενουν κέντρο Παγκράτι και κυψέλη,γιατι έχουν μπαμπά με λεφτα που μπορεί και τους πληρώνει τα νοίκια, για να τρώνε αυτές άνετα τις πουτσες τους.. Δεν έχουν καθόλου νεαροκοσμο τα βόρεια, είναι σαν κατι χωριά στον Έβρο..
εγω καθε μέρα νεα φιλαδελφεια κατεβαινω απο ανοιξη να ξεχαρμανιάσω, εδώ πάνω το μόνο θηλυκό που έχω βρει νυχτα ήταν μια αγριογουρίνα και κοντεψα να τρακάρω να την κάνω την alfa μου φιατ πουντο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε σε κάθε Σκλαβενίτη θα υπάρχει μια παντρεμένη ξανθιά. :confused:
που μεταδιδει σμν;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Και το βασικό να ταιριάζουν τα ρούχα του πάνω του.

Ακόμα και κοστούμι να φορέσεις,πρέπει να ναι στυλατο (όχι κλαρινοκατασταση αλλά ούτε και παλαιομοδιτικο)

Να επαναλάβω μια ακόμα φορά ότι το ντύσιμο των παππουδων μας είναι παρελθόν;

(Το λέω για αρκετούς συμμετέχοντες του νήματος)
Γιά Casual ντύσιμο προτείνω Napapijri -γαμάνε καί δέρνουν-
αλλά είναι "φαρμάκι" τά γαμημένα...πολύ ακριβά!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιά Casual ντύσιμο προτείνω Napapijri -γαμάνε καί δέρνουν-
αλλά είναι "φαρμάκι" τά γαμημένα...πολύ ακριβά!
Εγώ μόνο τζιν φοράω και μπλούζες η φούτερ με μπουφανακια στο κρύο. Πουκάμισο πολύ σπάνια και ποτέ κοντό γιατί είναι εκτός μόδας. Παπούτσια σπορ. Μάρκες έτσι κι έτσι. Καλά να είναι και χέστηκα. Τώρα πρέπει να πάω να ξυριστω, να κάνω τις σκληρηνσεις στα πόδια με ρασπα και λίγο νύχια και βαριέμαι. Γενικώς δεν θέλω να σηκωθώ από τον καναπέ. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλέπω αργεί πολύ η σύνταξη πουτάνας γιε Κατρουγκαλε.
Δεν γίνεται όμως έτσι. Έχω αρχίσει και κουράζομαι πολύ.
:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πρεσβυωπια έχετε εσείς
ή μου ανέβηκε το ζάχαρο;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ βλέπω ότι μετά τα 40-45 δυσκολεύει το πράγμα. Δεν έχουμε την ίδια όρεξη σε όλα. Τρως και νυστάζεις. Κλάνεις κάργα και ρευεσαι πιο εύκολα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.075
Πόντοι
206
Σήμερα κάνοντας διάλειμμα παρατήρησα έναν νεαρό ναυαγό που περίμενε σε ένα αμάξι. Τον πλησίασε μια γκόμενα σαβουρα και μπουκαρε μέσα με νεύρα. Κοπανησε και την πόρτα.
Ο τύπος την έλεγε μωράκι μου και ότι άκουσον άκουσον με απολογητικό ύφος ότι δεν μπόρεσε να βρει εισιτήρια. Δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς αλλά εγώ θα της εριχνα ροχαλα και θα την πετούσα έξω. :rockon:
και σε μικρες ηλικιες τα ιδια σκατα ειναι σε 16 χρονους, υπομενουν την καθε ιδιαιτεροτητα και τα νευρα της καθε μαλακισμενης, ητανε μια 16 χρονη και τσακωνοταν με τον συνομηλικο γκομενο της σε καποια φαση του βαζει το δαχτυλο επιδεικτικα μεσα στο ματι και του φωναζε, ο πιτσιρικας το μοκωσε και δεν ειπε τιποτα.
αυτο για καποιους που λενε οτι η νεολαια ειναι στον αφρο και βρισκουν ευκολα γκομενα
τα ιδια σκατα για ολους ειναι στην ελλαδα
απλα ενας πιτσιρικας εχει πολλες περισσοτερες επιλογες να βρει γκομενα γιατι σε μικρες ηλικιες δεν εχουν σοβαρες σχεσεις, ενω ενας μεσηλικας την πεφτει σε συνομιληκες που ειναι παντρεμενες με παιδια και χωρισμενες και σε ναυαγια ελευθερες με ψυχολογικα και στο τελος μενει μπακουρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom