Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 328 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.986

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ βλέπω ότι μετά τα 40-45 δυσκολεύει το πράγμα. Δεν έχουμε την ίδια όρεξη σε όλα. Τρως και νυστάζεις. Κλάνεις κάργα και ρευεσαι πιο εύκολα.
Θέλει χρήμα ρέ γαμώτο κάργα,αλλιώς πούτσες μπλέ,
μήν κοιτάς οι νέουλες,πού τήν βγάζουν όπου νά είναι,
πάνω από 27-28 χρονών θέλει πακέτο...αλλιώς γαμησέ τα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θέλει χρήμα ρέ γαμώτο κάργα,αλλιώς πούτσες μπλέ,
μήν κοιτάς οι νέουλες,πού τήν βγάζουν όπου νά είναι,
πάνω από 27-28 χρονών θέλει πακέτο...αλλιώς γαμησέ τα!
Μπα...και χρήμα να είχα σε αυτές δεν θα το έδινα. Πάλι τα ίδια θα έκανα. Απλά θα άλλαζα λίγο την δική μου ζωή σε ευκολίες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τώρα έφαγα μισό κιλό καϊμάκι και ήπια ένα λίτρο νερό. Ρευομαι σαν καλοριφέρ που κάνει εξαέρωση. Αύριο πάλι δουλειά. Τι κάναμε σήμερα; τίποτα. Περιμένουμε ποτε θα γαμήσουμε καμία ή θα φάμε κάνα ωραίο φαί. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μπα...και χρήμα να είχα σε αυτές δεν θα το έδινα. Πάλι τα ίδια θα έκανα. Απλά θα άλλαζα λίγο την δική μου ζωή σε ευκολίες.
Αυτό λέω ρέ,όταν καλυτερεύεις τό οικονομικό "περιβάλλον" σου,έχεις άλλη αυτοπεποίθηση,είναι όλα πιό χαλαρά,
αλλά μαζί μέ τό χρήμα θέλεις καί χρόνο ελεύθερο,διαφορετικά...δέν γίνεται "δουλίτσα"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μόνο καλό είναι ότι έχουν γυρισει όλες από διακοπές, έχουν παρκάρει τα παιδιά τους στα σχολεία και γυρίζουν εδώ κι εκεί. Κι άντε βρήκες και γάμησες, οκ αυτό γίνεται. Μετά τι θα κάνεις; θα πας δουλειά και μια από τα ίδια. Αν είχα κάνα διακοσσρι χιλιάδες ευρώ θα πήγαινα να κάτσω σε ένα νησάκι να τρώω ψαράκια και μπριζολιτσες κι όσο με βγάλει .Μετά θα έπεφτα από την Ακρόπολη με το κεφάλι να τελειώνουμε. :2funny:

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το μόνο καλό είναι ότι έχουν γυρισει όλες από διακοπές, έχουν παρκάρει τα παιδιά τους στα σχολεία και γυρίζουν εδώ κι εκεί. Κι άντε βρήκες και γάμησες, οκ αυτό γίνεται. Μετά τι θα κάνεις; θα πας δουλειά και μια από τα ίδια. Αν είχα κάνα διακοσσρι χιλιάδες ευρώ θα πήγαινα να κάτσω σε ένα νησάκι να τρώω ψαράκια και μπριζολιτσες κι όσο με βγάλει .Μετά θα έπεφτα από την Ακρόπολη με το κεφάλι να τελειώνουμε. :2funny:
Δέν θέλω απαισιοδοξίες καί μαλακίες,οι πιό πολλοί στό ίδιο καζάνι βράζουμε,
εδώ θέλει δύναμη,καί τό πάμε "αίμα" δέν κωλώνουμε πουθενά!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δέν θέλω απαισιοδοξίες καί μαλακίες,οι πιό πολλοί στό ίδιο καζάνι βράζουμε,
εδώ θέλει δύναμη,καί τό πάμε "αίμα" δέν κωλώνουμε πουθενά!
Καλα σιγά μην αυτοκτονούσα. Στην εν ψυχρώ δολοφονία μπορεί να έφτανα στα όρια μου. Στην αυτοκτονία δεν το πιστεύω με τίποτα. :rockon: Πιστεύω πολλοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται. Την αγαπάμε την ζωουλα μας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η μεγαλύτερη εφευρεση είναι το ορθοπεδικό στρώμα με σκληρό ορθοπεδικό μαξιλάρι. Σοβαρή επένδυση. Ο καναπές πάντα ήταν ο φτωχός συγγενής. Πάω να σηκωθώ. Τα λέμε αργότερα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Τυπε τι κανεις Σαββατοβραδο εδω μεσα; Δεν ειπαμε πως σημερα θα παρελασει 1.000.000 απο κεντρο και θα κανεις 500 πεσιματικες; :think:
μηπως εννοεις "τυπε τι κανεις 24 το 24ωρο εδω μεσα....ρε μπας και εισαι κανα ναυαγιο??"

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καί μετά νά δώσετε όρκους...αιώνιας πίστης ε?
οχι γιατι να το κανουμε αυτο? απλα σου λεω οτι για να βγαλεις μια κοπελα δεν χρειαζεται απαραιτητα μεγαλο μπατζετ, στις πιο πολλες τους αρεσει αυτο που σου περιεργαψα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.747
Πόντοι
2.306
Άνοιξη? Α καλά εσύ είσαι χειρότερα από το χωριό του σαντμαν..είχα φίλο από Άγιο Στέφανο..όσα χρόνια εμένε εκεί με γονείς δεν είχε γαμησει ούτε μια γκόμενά. Πλέον μένει στο περιστερι και εχει γκόμενά.. Γενικα τα χωριά του Δήμου Διονύσου είναι οι πιο αγάμητες περιοχές σε όλο το λεκανοπέδιο. Δεν υπάρχει μουνι.. Εδώ δεν εχει μούνια στο Μαρούσι και στη κηφισια. Μεγάλη πίκρα τα βόρεια προαστια
εγώ μετακόμισα με πήρε σώγαμπρο η τρίτη μου γυναικα, η νεοδημοκρατισσα....
δεν έχω παράπονο. μόνο τρεις φορές έχω λάβει μήνυμα 112 εγκαταλείψτε προς Αθήνα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.771
Πόντοι
3.246
Τί 20άρικο λές,νά πάς πού? πλάκα κάνεις ?
δυστυχώς όπως έχει γίνει η κατάσταση,γιά νά κυκλοφορήσεις θέλει πακέτο,
βέβαια ανάλογα τήν ηλίκια τού καθενός,καί τό τί γκόμενα...θά κυκλοφορήσει!
πολύ σωστά! το 20ρικο ίσως να είναι εντάξει για ένα λυκειόπαιδο που θα πάει για έναν καφέ
με το
μετρό
και θα φάει και δυο σουβλάκια...για έναν 35άρη
που έχει
αμάξι και θέλει να κάνει
μια σοβαρή
έξοδο θέλει 50ρικο και πάνω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και Που τα βρίσκει και τα δίνει ο σκλαβενιτης? Έχει και πολλούς υπαλλήλους. Έχει ακουστεί ότι είναι κολλητός. Με τη νουδουλα και ότι παίρνει λεφτά πο το κράτος για να διορίζει κόσμο στο σκλαβενιτη.. Για αυτό δνε πάω ποτε
Όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες μούτρα είναι. Εμείς σαν πελάτες αφού τα προιοντα ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ πάμε εκεί που θα μας εξυπηρετήσουν γρήγορα. Κι αφού έχει πολλά άτομα εκεί θα πάμε. Που να πάμε; Στο Μασούτη, στο μάρκετ ιν και στο μπαζαρ; :2funny:Επίσης ο Σκλαβενίτης έχει καλές προσφορές. Όχι ότι δεν έχουν οι άλλοι αλλα είναι καλύτερος και βγάζει και στικερ 50% κάτω πολλές φορές σε είδη. Σκλαβενίτης λέμε και τρέμει η γη!!! Εκεί θέλω να μπω να ξύνω τ αρχίδια μου! :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πολύ σωστά! το 20ρικο ίσως να είναι εντάξει για ένα λυκειόπαιδο που θα πάει για έναν καφέ
με το
μετρό
και θα φάει και δυο σουβλάκια...για έναν 35άρη
που έχει
αμάξι και θέλει να κάνει
μια σοβαρή
έξοδο θέλει 50ρικο και πάνω
Εγώ θέλω κατοσταρικο για τα κρέατα και τα τυριά μου. Φραγκο δεν δίνω στις πουτάνες. Καφέ κι αν θέλουν. Έκανα και περιποίηση τώρα τουαλέτα τα πάντα όλα, νύχια, πόδια κτλ. Αν σκάσει η μιλφ αύριο θα της πω να βρεθούμε. Σιγά μην πληρώνω σαν μαλάκας. Δεν αξίζει. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.148
Πόντοι
9.297
Για πολλούς άντρες το ''κάνω σεξ'' τελεί σε αναγκαία σχέση με το ''έχω σχέση''. Ο μέσος άντρας δεν μπορεί σήμερα απλά να πηδάει δεξιά και αριστερά χωρίς να τον ''δέσει'' κάποια, πιθανότατα δε θα πηδήξει καμία ή ελάχιστες ώστε να μην καλύπτει τις ανάγκες του.
Έχω περάσει μεγάλα διαστήματα με free καταστάσεις. Έχω περάσει και από αρραβώνα (χωρίς να καταλήξει σε γάμο), γάμο, και κάμποσες σχέσεις συμβατικές. Όταν είμαι σε free κατάσταση, μου λείπει η συντροφικότητα της σχέσης. Όταν έχω συμβατική σχέση, αρχίζω και αναπολώ την ελευθερία της free κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση η μοναχικότητα είναι για δυνατούς παίκτες, από μία ηλικία και μετά μπορεί να σημαίνει και κοινωνική περιθωριοποίηση σε μεγάλο βαθμό.
Νομίζω ότι η ελευθερία της free κατάστασης, που μπορείς να πάρεις μερικές ''ανάσες'' συντροφικότητας έχοντας παράλληλα την ανεξαρτησία σου είναι το ιδανικό σχήμα για μένα, καταβάλλοντας πάντα το σχετικό τίμημα σε κοινωνικό επίπεδο.
Οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς...Σοφη λα'ι'κη εκφραση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.148
Πόντοι
9.297
και σε μικρες ηλικιες τα ιδια σκατα ειναι σε 16 χρονους, υπομενουν την καθε ιδιαιτεροτητα και τα νευρα της καθε μαλακισμενης, ητανε μια 16 χρονη και τσακωνοταν με τον συνομηλικο γκομενο της σε καποια φαση του βαζει το δαχτυλο επιδεικτικα μεσα στο ματι και του φωναζε, ο πιτσιρικας το μοκωσε και δεν ειπε τιποτα.
αυτο για καποιους που λενε οτι η νεολαια ειναι στον αφρο και βρισκουν ευκολα γκομενα
τα ιδια σκατα για ολους ειναι στην ελλαδα
απλα ενας πιτσιρικας εχει πολλες περισσοτερες επιλογες να βρει γκομενα γιατι σε μικρες ηλικιες δεν εχουν σοβαρες σχεσεις, ενω ενας μεσηλικας την πεφτει σε συνομιληκες που ειναι παντρεμενες με παιδια και χωρισμενες και σε ναυαγια ελευθερες με ψυχολογικα και στο τελος μενει μπακουρι
Πράγματι...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μηπως εννοεις "τυπε τι κανεις 24 το 24ωρο εδω μεσα....ρε μπας και εισαι κανα ναυαγιο??"
Φίλε μου, εγώ αν μπαίνω μπαίνω μόνο βράδυ και την Κυριακή πέφτει ολοήμερο χοντρό τσεκούρι στο νήμα από όλους μας. Εσύ τι να πεις που χέστηκες να έρθεις να μας δείξεις την αξία σου με τις γκομενες εεε συγνώμη εννοώ τις πατσαβούρες. Ηττηθηκες κατά κράτος. Πάει. Σκορπισες σαν αστρική σκόνη. Μην απαντήσεις. Μαλακία θα πεις. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ δεν έχει μπει καθόλου ο Σαμπ κι ο ορεος24. Υπήρχε μια παραθετικη γραμμή. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε το νήμα των συφιλιάρων. Ήδη το έχουμε βελτιώσει πολύ. Δηλαδή τι αλλά θέματα υπάρχουν;
ο Πουτιν, ο Κούλης, η βενζίνη και τα CG που κοιμούνται όρθια με φιλάκια στα πελατακια; η ενημέρωση στούντιο έσβησε, τα μασατζιδικα φέρνουν φάλαινες και κοντεύουν να φουνταρουν, τα μπουρδέλα πλέον είναι για τα πανηγύρια οπότε πάμε γερά εδώ να γελάμε .
:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τα ιδια σκατα για ολους ειναι στην ελλαδα
απλα ενας πιτσιρικας εχει πολλες περισσοτερες επιλογες να βρει γκομενα γιατι σε μικρες ηλικιες δεν εχουν σοβαρες σχεσεις, ενω ενας μεσηλικας την πεφτει σε συνομιληκες που ειναι παντρεμενες με παιδια και χωρισμενες και σε ναυαγια ελευθερες με ψυχολογικα και στο τελος μενει μπακουρι
Εννοείται ότι η κατάσταση είναι χάλια για όλους και όλες στο σύνολο. Απλά αρκετοί άνδρες το παίζουν πετυχημένοι και πολλές γυναίκες πριμαντόνες. Πέσιμο όμως δεν υπάρχει. Έμεινα μόνος να την πεφτω σαν αυτόν εδώ που πάλεψε κι συτος με την σειρά του για αλλά πράγματα. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πάντως καί οι Πατεράδες τών κοριτσιών,τί νά πώ,πώς τίς αφήνουν καί κυκλοφορούν έξω έτσι,
ώρες-ώρές τούς ρίχνω τήν μεγαλύτερη ευθύνη,γιά τίς Μαναδές τους Ok καργιόλες είναι καί αυτές,
αλλά οι Πατεράδες τους? -καί δέν είμαι καθόλου συντηρητικός ώς ανθρωπος-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom