Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες. Τα τελευταία χρόνια συχνάζω στο καφενεδάκι που έχει ανοίξει ένας συμμαθητής από το Γυμνάσιο. Ποτέ δεν θα πήγαινα σε καφενείο, αλλά εκεί μαζευόμαστε οι παλιοί Συμμαθητές και λέμε μαλακίες κι ανέκδοτα, πίνουμε καφέδες, ποτά μεζέδες, Από τους 10, οι 7 μας έχουν εξομολογηθεί ότι ζουν μια ζωή χωρίς σεξ μέσα στο Γάμο τους. Μην με ρωτήσετε γιατί δεν το διαλύουν, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Το ότι οι άλλοι τρεις δεν λένε κάτι, δεν σημαίνει ότι έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, μην το ξαναλέμε, η άρνηση είναι το πρώτο στάδιο του πένθους. Δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες. Τα τελευταία χρόνια συχνάζω στο καφενεδάκι που έχει ανοίξει ένας συμμαθητής από το Γυμνάσιο. Ποτέ δεν θα πήγαινα σε καφενείο, αλλά εκεί μαζευόμαστε οι παλιοί Συμμαθητές και λέμε μαλακίες κι ανέκδοτα, πίνουμε καφέδες, ποτά μεζέδες, Από τους 10, οι 7 μας έχουν εξομολογηθεί ότι ζουν μια ζωή χωρίς σεξ μέσα στο Γάμο τους. Μην με ρωτήσετε γιατί δεν το διαλύουν, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Το ότι οι άλλοι τρεις δεν λένε κάτι, δεν σημαίνει ότι έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, μην το ξαναλέμε, η άρνηση είναι το πρώτο στάδιο του πένθους. Δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα

Αν τους ρωτήσεις όμως 'μάγκες,αν ξέρατε ότι έτσι είναι η ζωή των παντρεμένων,θα παντρευόσασταν;'

Εγώ λέω οι 9 στους 10 θα έλεγαν ναι...

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Αυτός ο λαός πάντα ήταν μαλάκας στο συγκεκριμένο θέμα. Το δηλώνω με απογοήτευση. Έχεις δίκιο. Είναι απορίας άξιο πώς τόσοι άνδρες φοβούνται κάτι φραγκοκοτες και δεν πάνε να τους την πέσουν. Φτασμένοι, δυναμικοί, μορφωμενοι, μυαλωμενοι, πετυχημένοι, ανετοι κτλ όπως κι άχρηστοι πολλοί, φοβούνται οι περισσότεροι μην τους αρνηθεί μια διποδη κατσίκα. :2funny: Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έχουν κοτσια. Ντρέπομαι εγώ ο ίδιος μόνο που το σκέφτομαι. Μου έρχεται να σκίσω τα ρούχα μου. Μου φαίνεται απίστευτο. Τι τους νοιάζει; Σαμπως θα επηρεάσει την ζωή τους; το αμέσως χειρότερο που κάνουν είναι να μην της ξαναμιλήσουν. Αυτό να ξέρετε δεν μας συμφέρει διότι η πατσαβούρα θεωρεί ότι πειραχτηκε ο ανδρας. Φάε το άκυρο σου κι αν τύχει και βρεθείτε πες κι ένα γεια
αν τα φέρει η ζωή. Στ αρχίδια σου. Εσύ να είσαι υπεράνω. Εγώ αυτό ξέρω να πω.
Συναγωνιστές, να καταθέσω και εγώ την άποψη μου, εποικοδομητική ελπίζω... είμαι πρώην Ασυρματιστής και Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, έχω ταξειδεψει σε όλη την Γη, μιλάω 5 γλώσσες άλλες καλύτερα άλλες όχι τόσο καλά, αλλά μπορουσαυνα επικοινωνήσω... λοιπόν: έχω σχετιστεί με γκόμενες από πολλές φυλές, χωρίς να είμαι το μεγάλο καμάκι, ωστόσο όταν κάποια ΞΕΝΗ κοπέλλα μου άρεσε, της μιλούσα ευγενικά μεν, αλλά χωρίς το παραμικρό φόβο η άγχος .. ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις που για διάφορους λόγους δεν πέτυχα, κατά κανόνα οι κοπέλες ήταν ευγενεστατες, μου εξηγούσαν τον λόγο που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και όλα ΟΚ...
Οι μόνες γυναίκες???) Που νοιωθω πολύ άβολα, πολύ άσχημα, που νοιωθω αποστροφή στο να τις πλησιάσω ακόμα εινυιι Ελληνίδες...νοιωθω ότι δεν είμαι ο εαυτός μου με αυτές...δεν μπορώ ρε παιδιά, με τίποτα!!!
Αυτά που σας περιέγραψα είναι ακριβώς όπως νοιωθω, αυτό που μου βγαίνει από μέσα μου δηλαδή αυθόρμητα χωρίς να το επιδιώκω...
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Όλες οι Ελλε-η-νιδες κυκλοφορούν με γυρισμένα χιλιομέτρα...
Ξεχάστε τι λέει το κοντέρ

Πρεπει να τις αντιμετωπίζεται σαν diesel από μάντρα...

Μόνο όσες φεύγουν απ'τις πόλεις τους,και πάλι όχι όλες.

Έχει κι αυτές που κουβαλάνε τη χωριατονοοτροπία τους όπου πάνε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Συναγωνιστές, να καταθέσω και εγώ την άποψη μου, εποικοδομητική ελπίζω... είμαι πρώην Ασυρματιστής και Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, έχω ταξειδεψει σε όλη την Γη, μιλάω 5 γλώσσες άλλες καλύτερα άλλες όχι τόσο καλά, αλλά μπορουσαυνα επικοινωνήσω... λοιπόν: έχω σχετιστεί με γκόμενες από πολλές φυλές, χωρίς να είμαι το μεγάλο καμάκι, ωστόσο όταν κάποια ΞΕΝΗ κοπέλλα μου άρεσε, της μιλούσα ευγενικά μεν, αλλά χωρίς το παραμικρό φόβο η άγχος .. ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις που για διάφορους λόγους δεν πέτυχα, κατά κανόνα οι κοπέλες ήταν ευγενεστατες, μου εξηγούσαν τον λόγο που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και όλα ΟΚ...
Οι μόνες γυναίκες???) Που νοιωθω πολύ άβολα, πολύ άσχημα, που νοιωθω αποστροφή στο να τις πλησιάσω ακόμα εινυιι Ελληνίδες...νοιωθω ότι δεν είμαι ο εαυτός μου με αυτές...δεν μπορώ ρε παιδιά, με τίποτα!!!
Αυτά που σας περιέγραψα είναι ακριβώς όπως νοιωθω, αυτό που μου βγαίνει από μέσα μου δηλαδή αυθόρμητα χωρίς να το επιδιώκω...
Ποιες ηταν οι καλυτερες τυπε;

Μιλα μας για Λατινοαμερικανες και Νοτιασιατισσες, μπορουμε να ακουμε μεχρι το πρωι, κατσε να παω φτιαξω ποπ κορν :smiling-face-with-heart-eyes:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Ο άντρας έχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Και αντί να παρακαλάνε οι γυναίκες για γάμο, που οι περισσότερες είναι ξεβράκωτες, ανεπάγγελτες και άφραγκες, παρακαλάνε οι άντρες. Τώρα για πιο λόγο πέφτουν στα πόδια τους ; Άγνωστο Χ. Αφού θα την πάρει επ' ωμου και θα την πληρώνει μια ζωή στη θέση του πατέρα της. Θα λέει και τα παχιά της λόγια κάνοντας την ξερόλα.

Οι άντρες παρακαλάνε

α)Γιατί οι πιο πολλοί δυσκολεύονται να γνωρίζουν γυναίκες ('ας έχω τουλάχιστον μια')

β)Για κοινωνικούς λόγους,(οι συγγενείς σου,η κοινωνία σε θεωρούν κατώτερο αν δεν έχεις κάνει οικογένεια)

γ)Για να κάνουν παιδιά

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αφού μσγειρευει, ακόμα
και το 1/3 να είχε εξ αυτών, θα ήταν σπουδαία. Δεν υπάρχει σοβαρή μαγείρισσα σήμερα. Υπάρχει μόνο η καυλιάρα,
η βρώμα κι η μεσεντζερού.
Η τελευταία κατηγορία τις περιλαμβάνει όλες
αλλά τέλοσπάντων. :2funny:

τυπε μου το φαγητο θα ειναι κομβικος παραγοντας τα προσεχη χρονια για την επιλογη γυναικας. σοβαρολογω πλεον.
ειναι ζωτικης σημασιας το μαγειρευτο για εμενα. αν φαω 3+ μερες σερι σκουπιδια,αρχιζουν τα θεματακια. μου φευγει η ορεξη.
ακομα και τα "μαγειρευτα " του εξω,δεν ειναι τοσο μαγειρευτα οσο..νομιζουμε. σκατα λαδι βαζουν. και φυσικα πιο μικρες μεριδες.

θα προσπαθησω να μαθω κατιτις,αλλα για μια στο τοσο. αν αναγκαστω να το ριξω στην τακτικη μαγειρικη,παιζει να παθω καταθλιψη.
ειναι ντροπιαστικη η ομολογια αυτη,αλλα αληθινη. δεν ειναι τοσο οτι δεν θελω,αλλα οτι δεν μου περισσευει πολυς χρονος για.. εκμαθηση!
εκτος αν μαθω με την εκαστοτε γκομενα διπλα μου....μονο ετσι! να καθισω μονος για πρακτικη στις..αλχημειες,ουτε κατα διανοια...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.976
Πόντοι
6.946
Συμφωνώ απολύτως. Έτσι και εγώ.
Τώρα τι λένε και τι... συμβουλές δίνουν οι (και καλά) γκριικ καμακες εδώ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ολοι καπως ετσι ειναι δεν εισαι ο μονος...στην ελληνιδα αν πας να μιλησεις βγαζουν κατι μουτρα σα ξυνισμενη μουσταλευρια

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.976
Πόντοι
6.946
ολοι καπως ετσι ειναι δεν εισαι ο μονος...στην ελληνιδα αν πας να μιλησεις βγαζουν κατι μουτρα σα ξυνισμενη μουσταλευρια
Πριν πας να μιλήσεις είναι ήδη ξινισμενες, από φυσικού τους.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

αν εχεις καλη διαθεση,ευκολο ειναι να μιλησεις. αλλα η καλη διαθεση δεν ειναι δεδομενη σε καθημερινη βαση.

μερικοι απορω τι εχετε να χασετε αν ριξετε τα δικα σας ξυνισμενα μουτρα σας και φατε ενα ακυρο:coffee:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αν εχεις καλη διαθεση,ευκολο ειναι να μιλησεις. αλλα η καλη διαθεση δεν ειναι δεδομενη σε καθημερινη βαση.

μερικοι απορω τι εχετε να χασετε αν ριξετε τα δικα σας ξυνισμενα μουτρα σας και φατε ενα ακυρο:coffee:
μα χωνομαι γενικως και εχω φαει και ακυρα..απλως διαφερει το ακυρο της ξενης με της ελλεηνιδας

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.016
Πόντοι
3.506

Ρε φίλε μόνο οι πιτσιρικάδες γαμάνε ,αν είσαι επαρχία και μπακουρος έχεις ξοφλήσει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
εκανα βόλτα στο θησειο πριν κανα μηνα με 2 φιλους...σε καποια φάση βλεπω 3 γκομενες που μιλουσανε ισπανικα και εμοιαζαν σαν κατι να εψαχναν...μαγαζι,δε ξερω κατι τετοιο.Βραδυ ηταν.Ακουω ξενη γλωσσα και πηρα θαρρος..παω και τους λεω στα αγγλικα "καλησπερα μπορω να βοηθησω,ψαχνετε κατι καποιο μαγαζι? " πεταγεται η μια μου λεει ΟΧΙ!! στα ελληνικα..σαν να μου λεει ελα κανε περα σαλτα γαμησου.Τις λεω ελληνιδα εισαι? μου λεει εγω ναι, οι αλλες δυο ειναι ισπανιδες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Δυστυχώς φίλε μου είσαι άλλος ένας που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Στα 53 μου έχω γαμήσει μόνο 2 ελλεηνιδες αλλά σαν νέος είχα γαμήσει αρκετές τουρίστριες και σχετικά εύκολα.
Έφαγα γερά άκυρα και από αυτές αλλά όπως είπες και εσύ η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική.
Εξηγούν ή δικαιολογούνται και αποφεύγουν ευγενικά άμα δεν θέλουν. Αυτό είναι που με βοήθησε και εμένα να συνεχίσω το καμάκι μου και να γαμήσω.
Όποτε μίλησα με Ελλεηνίδα με έκανε χώμα για μέρες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πράγματι,αυτές ακόμα και απόρριψη να δώσουν ,θα το κάνουν ..γλυκά!
Όμως είναι ελάχιστες...οι πιο πολλές ούτε που θα μπουν σε διαδικασία να απαντήσουν.

Σίγουρα οί πιό πολλές δέν θά απαντήσουν,αρκετές θά κοιτάζουν έντρομες,αποσβολωμένες!
είναι κάτι πού δέν τό βλέπουν κάθε μέρα -face to face- ίσως νά μήν τό έχουν δεί κάν
αυτές απαντούν... μόνο μέσω μηνυμάτων στά διάφορα apps

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.016
Πόντοι
3.506
εκανα βόλτα στο θησειο πριν κανα μηνα με 2 φιλους...σε καποια φάση βλεπω 3 γκομενες που μιλουσανε ισπανικα και εμοιαζαν σαν κατι να εψαχναν...μαγαζι,δε ξερω κατι τετοιο.Βραδυ ηταν.Ακουω ξενη γλωσσα και πηρα θαρρος..παω και τους λεω στα αγγλικα "καλησπερα μπορω να βοηθησω,ψαχνετε κατι καποιο μαγαζι? " πεταγεται η μια μου λεει ΟΧΙ!! στα ελληνικα..σαν να μου λεει ελα κανε περα σαλτα γαμησου.Τις λεω ελληνιδα εισαι? μου λεει εγω ναι, οι αλλες δυο ειναι ισπανιδες.
Βρωμιαρα αγαμητη πατσαβούρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Σίγουρα οί πιό πολλές δέν θά απαντήσουν,αρκετές θά κοιτάζουν έντρομες,αποσβολωμένες!
είναι κάτι πού δέν τό βλέπουν κάθε μέρα -face to face- ίσως νά μήν τό έχουν δεί κάν
αυτές απαντούν... μόνο μέσω μηνυμάτων στά διάφορα apps
Δεν έχουν τρόπους για να αντιδράσουν γιατί η προσωπική τους ζωή είναι μέσω πληκτρολογίου χωρίς επαφή με πραγματικούς άνδρες.
Κοινωνικά αμπαλες...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ταξιαρχίες ανδρών χωρίς γκόμενα,λόχοι "γυναικών" χωρίς γκόμενο,απαξιώνοντας τούς πάντες!
αγκαλιά... μέ τό τηλέφωνο μέρα νύχτα,κάνοντας σύγκριση τών ανδρών μόνο μέσω φωτογραφιών από apps
θέλουμε τέτοιες γκόμενες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom