Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.692
Πόντοι
3.556

Αυτο το θηλαστικο ειχε αντρα!!!!
Αντρας παντρευτηκε αυτο το κητος!!!
Η ορκα αυτη κοιμοταν με αντρα!!!!

Και τον παρατησε γιατι νομιζε οτι αξιζει σταρ του χολιγουντ!
Ειχε την εμφανιση δηλαδη, την προσωπικοτητα, την επαγγελματικη καταξιωση, την μορφωση, το χρημα, ωστε να νιωθει εγκλωβισμενη η φωκια σε αυτο το γαμο...
Και στανταρ αξιζε τον Ντακρέ Μοντγκόμερι και τον μπραντ πιτ!!!!

Παγκοσμιο το φαινομενο πλεον!

υγ. Η γκομενα που εχει ο τυπος...

liv.jpg
Χοντροφοβικο κάθαρμα ο τύπος.

Χοντρές γυναίκες δυο φορές γυναίκες. Καμία μόνη , σεξυ Δανάη Μπάρκα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στο καμάκι. Είναι παγιδευμένες στην ροπή επιβεβαίωσης. Είναι φύση αδύνατον να υπερβούν αυτή την μόνιμη χολέρα της ύπαρξης τους. Ακόμα κι οι αδιάφορες, είτε το παίζουν αδιάφορες, είτε δεν τους την έπεσαν όπως έπρεπε για να μείνουν παγωτό. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην ενδώσουν. Αυτή είναι η μόνη τους άμυνα. Ούτε να μας βρίσουν έχουν δύναμη (κολλάνε, στομώνουν) αλλά ούτε και να μας ποινικοποιησουν μπορούν. Αφήστε τι λένε για τον φόβο των Ιουδαίων. Και τελικά ασυγκίνητη δεν μενει καμία. Τα αυτακια τους είναι η μέγιστη αδυναμία τους. Στα ίσα χάνουν μονίμως γι αυτο ακριβώς πάνε και κρύβονται στο κάστρο των σόσιαλ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στο καμάκι. Είναι παγιδευμένες στην ροπή επιβεβαίωσης. Είναι φύση αδύνατον να υπερβούν αυτή την μόνιμη χολέρα της ύπαρξης τους. Ακόμα κι οι αδιάφορες, είτε το παίζουν αδιάφορες, είτε δεν τους την έπεσαν όπως έπρεπε για να μείνουν παγωτό. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην ενδώσουν. Αυτή είναι η μόνη τους άμυνα. Ούτε να μας βρίσουν έχουν δύναμη (κολλάνε, στομώνουν) αλλά ούτε και να μας ποινικοποιησουν μπορούν. Αφήστε τι λένε για τον φόβο των Ιουδαίων. Και τελικά ασυγκίνητη δεν μενει καμία. Τα αυτακια τους είναι η μέγιστη αδυναμία τους. Στα ίσα χάνουν μονίμως γι αυτο ακριβώς πάνε και κρύβονται στο κάστρο των σόσιαλ.
Τό πέσιμο στίς γκόμενες είναι επιστήμη,δέν είναι γιά όλους...ευτυχώς
τό τί γέλιο ρίχνω,μέ κάτι μαλάκες πού τήν έχουν δεί,καί στό τέλος παίρνουν τά αρχίδια τους άλλο πράγμα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τό πέσιμο στίς γκόμενες είναι επιστήμη,δέν είναι γιά όλους...ευτυχώς
τό τί γέλιο ρίχνω,μέ κάτι μαλάκες πού τήν έχουν δεί,καί στό τέλος παίρνουν τά αρχίδια τους άλλο πράγμα!
Τεράστια αλήθεια. Φυσικά εννοείται ότι όλοι μας στον πλανήτη, έχουμε φάει φαπες κάργα αλλά έτσι είναι το φυσιολογικό. Αν δεν ριχτείς πως θα γαμήσεις; Άρα θα φας και φαπες. Πολλές! Πάρα πολλές! Με τον καιρό βελτιώνεσαι σε όλα και στο πιο βασικό που είναι η άμυνα. Το μέγιστο είναι αυτό. Να μην πτοείσαι. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Βελτίωση δεν είναι μόνο να γίνεσαι μαέστρος αλλά κυρίως είναι
να σε γειωνουν με άκυρα
η κόμπλεξ κι εσύ να έχεις πάψει να νιώθεις την ακύρωση. Να βλέπεις μόνο το θετικό αποτέλεσμα κι ας τρως άκυρα σαν βροχη. Μπορεί να φανεί αστείο και ρίξτε μου και γιαούρτια, δεν με νοιάζει, αλλά όταν πας να ριχτείς, πρέπει να νιώθεις ότι καμία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί σου, ότι εσύ της δίνεις την ευκαιρία κι όχι αυτή. Ότι εσύ της κάνεις χάρη εκείνη την στιγμή, δίνεις νόημα στην περιθωριακή της ύπαρξη της να χαρεί ως γυναίκα. Χωρίς εσένα σέρνεται σαν σκουλήκι. :2funny: Τι κι αν σου ρίξει άκυρο; Πας σε άλλη που σου αρέσει.
Αν όλοι το κάνουν αυτό (οκ είναι αδυνατον όπως καταλαβαινουμε) θα καταστραφούν τα σοσιαλ
και θα μπει το τελευταίο καρφί στο φερετρο του γυναικοκεντρισμου. Έπειτα δεν έχουν καμια ασπίδα. Εκτός αν πιστεύετε ότι τα σοσιαλ υπάρχουν για κοινωνικά ζήτηματα και τέτοιες μαλακίες. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τεράστια αλήθεια. Φυσικά εννοείται ότι όλοι μας στον πλανήτη, έχουμε φάει φαπες κάργα αλλά έτσι είναι το φυσιολογικό. Αν δεν ριχτείς πως θα γαμήσεις; Άρα θα φας και φαπες. Πολλές! Πάρα πολλές! Με τον καιρό βελτιώνεσαι σε όλα και στο πιο βασικό που είναι η άμυνα. Το μέγιστο είναι αυτό. Να μην πτοείσαι. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Βελτίωση δεν είναι μόνο να γίνεσαι μαέστρος αλλά κυρίως είναι
να σε γειωνουν με άκυρα
η κόμπλεξ κι εσύ να έχεις πάψει να νιώθεις την ακύρωση. Να βλέπεις μόνο το θετικό αποτέλεσμα κι ας τρως άκυρα σαν βροχη. Μπορεί να φανεί αστείο και ρίξτε μου και γιαούρτια, δεν με νοιάζει, αλλά όταν πας να ριχτείς, πρέπει να νιώθεις ότι καμία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί σου, ότι εσύ της δίνεις την ευκαιρία κι όχι αυτή. Ότι εσύ της κάνεις χάρη εκείνη την στιγμή, δίνεις νόημα στην περιθωριακή της ύπαρξη της να χαρεί ως γυναίκα. Χωρίς εσένα σέρνεται σαν σκουλήκι. :2funny: Τι κι αν σου ρίξει άκυρο; Πας σε άλλη που σου αρέσει.
Αν όλοι το κάνουν αυτό (οκ είναι αδυνατον όπως καταλαβαινουμε) θα καταστραφούν τα σοσιαλ
και θα μπει το τελευταίο καρφί στο φερετρο του γυναικοκεντρισμου. Έπειτα δεν έχουν καμια ασπίδα. Εκτός αν πιστεύετε ότι τα σοσιαλ υπάρχουν για κοινωνικά ζήτηματα και τέτοιες μαλακίες. :2funny:
Οι περισσότεροι Ελληνες άνδρες - εκτιμώ πάνω από 80% - δέν τήν έχουν πέσει ξερά,ποτέ σέ γυναίκα!
άν έχουν βγάλει γκόμενα,είναι μόνο από γνωστούς,συγγενείς καί φίλους, πού τούς έκαναν κονέ ή ακόμα πιό σπάνια από app

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Υπάρχει ένα σημείο κομβικό στο καμακι που αν το υπερβεί κάποιος, τότε και μόνο τότε νιώθει αυτή την δύναμη που απαιτείται για να μην λυγίζει. Βλέπεις π.χ μια γκόμενα που σου αρέσει. Αν σκεφτείς η διστάσεις, φοβούμενος τι και πώς και δεν πας, σημαίνει ότι δεν είσαι ακόμα ανίκητος στο άκυρο. Πρέπει να πηγαίνεις για να εκμεταλλευεσαι κάθε ευκαιρία κι ας φας άκυρο. Αν και μόλις υπερβείς αυτο το σημείο, δεν σε εμποδίζει πια τίποτα. Συνεπώς τότε και μόνο τοτε, υπάρχει αυστηρά
η επιτυχία η το άκυρο ως αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει πλέον η οποία στενοχώρια. Την στατιστική την γράφουμε στ αρχίδια μας. Είναι φυσικό να είναι αισχρή σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες (ξαφνικά σε άγνωστη). Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Υπενθυμίζω τι θα σας πουν κάποιοι. Ότι τα άλλα θηλαστικά δεν ρίχνονται. Δεν συγκρινομαστε καν με τα ζωάκια και τα πουλάκια. Είμαστε το ανώτερο είδος ζωής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι περιστόερροι Ελληνες άνδρες - εκτιμώ πάνω από 80% - δέν τήν έχουν πέσει ξερά,ποτέ σέ γυναίκα!
άν έχουν βγάλει γκόμενα,είναι μόνο από γνωστούς,συγγενείς καί φίλους, πού τούς έκαναν κονέ ή ακόμα πιό σπάνια από app
Αυτός ο λαός πάντα ήταν μαλάκας στο συγκεκριμένο θέμα. Το δηλώνω με απογοήτευση. Έχεις δίκιο. Είναι απορίας άξιο πώς τόσοι άνδρες φοβούνται κάτι φραγκοκοτες και δεν πάνε να τους την πέσουν. Φτασμένοι, δυναμικοί, μορφωμενοι, μυαλωμενοι, πετυχημένοι, ανετοι κτλ όπως κι άχρηστοι πολλοί, φοβούνται οι περισσότεροι μην τους αρνηθεί μια διποδη κατσίκα. :2funny: Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έχουν κοτσια. Ντρέπομαι εγώ ο ίδιος μόνο που το σκέφτομαι. Μου έρχεται να σκίσω τα ρούχα μου. Μου φαίνεται απίστευτο. Τι τους νοιάζει; Σαμπως θα επηρεάσει την ζωή τους; το αμέσως χειρότερο που κάνουν είναι να μην της ξαναμιλήσουν. Αυτό να ξέρετε δεν μας συμφέρει διότι η πατσαβούρα θεωρεί ότι πειραχτηκε ο ανδρας. Φάε το άκυρο σου κι αν τύχει και βρεθείτε πες κι ένα γεια
αν τα φέρει η ζωή. Στ αρχίδια σου. Εσύ να είσαι υπεράνω. Εγώ αυτό ξέρω να πω.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Σωστα γιατί με ένα κουτσολοουερ όταν η συζήτηση προχωρήσει μετά το χαου μπου γιου μπου θα πρέπει να πούμε κι ένα ο κήπος είναι ανθηρός.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτός ο λαός πάντα ήταν μαλάκας στο συγκεκριμένο θέμα. Το δηλώνω με απογοήτευση. Έχεις δίκιο. Είναι απορίας άξιο πώς τόσοι άνδρες φοβούνται κάτι φραγκοκοτες και δεν πάνε να τους την πέσουν. Φτασμένοι, δυναμικοί, μορφωμενοι, μυαλωμενοι, πετυχημένοι, ανετοι κτλ όπως κι άχρηστοι πολλοί, φοβούνται οι περισσότεροι μην τους αρνηθεί μια διποδη κατσίκα. :2funny: Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έχουν κοτσια. Ντρέπομαι εγώ ο ίδιος μόνο που το σκέφτομαι. Μου έρχεται να σκίσω τα ρούχα μου. Μου φαίνεται απίστευτο. Τι τους νοιάζει; Σαμπως θα επηρεάσει την ζωή τους; το αμέσως χειρότερο που κάνουν είναι να μην της ξαναμιλήσουν. Αυτό να ξέρετε δεν μας συμφέρει διότι η πατσαβούρα θεωρεί ότι πειραχτηκε ο ανδρας. Φάε το άκυρο σου κι αν τύχει και βρεθείτε πες κι ένα γεια
αν τα φέρει η ζωή. Στ αρχίδια σου. Εσύ να είσαι υπεράνω. Εγώ αυτό ξέρω να πω.
Οι πραγματικές γυναίκες -υπάρχουν καί αυτές,λίγες αλλά υπάρχουν- αποδέχονται τό πέσιμο μιά χαρά!
άσχετα άν τό αποτέλεσμα είναι θετικό,είναι ευγενικές,χαμογελαστές καί πολύ ευχάριστες
μέ τόν τρόπο τους θά σού δώσουν χώρο,άν δέν σού δώσουν,αποχωρείς ευγενικά
πάντα μιλάω γιά πραγματικές γυναίκες,καί όχι γιά τσουβάλια μέ πόδια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.418
Πόντοι
9.297
Οι περισσότεροι Ελληνες άνδρες - εκτιμώ πάνω από 80% - δέν τήν έχουν πέσει ξερά,ποτέ σέ γυναίκα!
Είναι σαν τα ζώα στο κλουβί που δεν ανησυχούν για τροφή γιατί θα τους δωθεί χωρίς να ασχοληθουν τα ίδια .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είναι σαν τα ζώα στο κλουβί που δεν ανησυχούν για τροφή γιατί θα τους δωθεί χωρίς να ασχοληθουν τα ίδια .
Χειρότερα ακόμα,διότι τά ζώα άν ξεχάσεις τήν πόρτα τού κλουβιού ανοιχτή,φεύγουν!
ενώ αυτοί,παραμένουν καί παρακαλάνε "τά μωρά τους"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.418
Πόντοι
9.297
Οι πραγματικές γυναίκες -υπάρχουν καί αυτές,λίγες αλλά υπάρχουν- αποδέχονται τό πέσιμο μιά χαρά!
άσχετα άν τό αποτέλεσμα είναι θετικό,είναι ευγενικές,χαμογελαστές καί πολύ ευχάριστες
μέ τόν τρόπο τους θά σού δώσουν χώρο,άν δέν σού δώσουν,αποχωρείς ευγενικά
πάντα μιλάω γιά πραγματικές γυναίκες,καί όχι γιά τσουβάλια μέ πόδια
Πράγματι,αυτές ακόμα και απόρριψη να δώσουν ,θα το κάνουν ..γλυκά!
Όμως είναι ελάχιστες...οι πιο πολλές ούτε που θα μπουν σε διαδικασία να απαντήσουν.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Μάγκες θέλω να μοιραστώ μια πρόσφατη ιστορία φίλου με βρωμοελλεηνιδα.

Το καριολάκι milf στα χωρίσματα. Ο φίλος μικρότερος να κάνει στενό μαρκάρισμα στην καριολα και αυτή να του ρίχνει άκυρο προσπαθώντας να το παίξει κυρία και ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό το γιατί είναι παντρεμένη και λοιπές μαλακίες.

Τυχαίνει λοιπόν να την πετύχουμε σε συναυλία που είχαμε αντροπαρέα και αυτή ήταν μόνη.

Να μην λέω πολλά ο φίλος την φόρτωσε στο αμάξι, πήγανε σε κάτι ερημιές, την ξέσκισε, άδειαζε μέσα της τα παιδιά του μέσα της ( σε αυτό δεν ήμουν μπροστά για να το επιβεβαιώσω) και γύρισαν μαζί σαν να μην τρέχει τίποτα και όλα καλά.

Μπορείτε να δείτε την αηδία σε αυτό το πουτανάκι; Δεν είναι λοιπόν πως δεν γούσταρε να αρπάξει τον πούτσο αλλά οι καταστάσεις την έκαναν να αρνείται κάτι το οποίο ήθελε πραγματικά για να κρατήσει την εικόνα της μπροστά σε φίλες της και στον κοινωνικό της κύκλο.

Τελειώνω λοιπόν με μια ερώτηση. Αν τον αρπάζουν έτσι όλες αυτές που είτε φεύγουν από την πόλη τους για να πάνε φοιτήτριες είτε πάνε σεζόν σε νησιά, είτε ζούνε Αθήνα ανάμεσα στα 4 εκατομμύρια κόσμο, πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν φάει και μετά το παίζουν καλές κοπέλες έτοιμες για γάμο;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.162
Πόντοι
3.506
όλες αυτές που είτε φεύγουν από την πόλη τους για να πάνε φοιτήτριες είτε πάνε σεζόν σε νησιά, είτε ζούνε Αθήνα ανάμεσα στα 4 εκατομμύρια κόσμο, πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν φάει και μετά το παίζουν καλές κοπέλες έτοιμες για γάμο;
Έχουν φάει πολλά. Δεν μας χαλάει παντως, όσο περισσότερα γράφει το πουτανοκοντερ τόσο καλύτερα. Τις άσχετες τις χαριζουμε σε οσους θελουν οικογενειακή θαλπωρή και παντόφλα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

Το καριολάκι milf στα χωρίσματα. Ο φίλος μικρότερος να κάνει στενό μαρκάρισμα στην καριολα και αυτή να του ρίχνει άκυρο προσπαθώντας να το παίξει κυρία και ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό το γιατί είναι παντρεμένη και λοιπές μαλακίες.

Τυχαίνει λοιπόν να την πετύχουμε σε συναυλία που είχαμε αντροπαρέα και αυτή ήταν μόνη.

Να μην λέω πολλά ο φίλος την φόρτωσε στο αμάξι, πήγανε σε κάτι ερημιές, την ξέσκισε, άδειαζε μέσα της τα παιδιά του μέσα της ( σε αυτό δεν ήμουν μπροστά για να το επιβεβαιώσω) και γύρισαν μαζί σαν να μην τρέχει τίποτα και όλα καλά.

Μπορείτε να δείτε την αηδία σε αυτό το πουτανάκι; Δεν είναι λοιπόν πως δεν γούσταρε να αρπάξει τον πούτσο αλλά οι καταστάσεις την έκαναν να αρνείται κάτι το οποίο ήθελε πραγματικά για να κρατήσει την εικόνα της μπροστά σε φίλες της και στον κοινωνικό της κύκλο.

Τελειώνω λοιπόν με μια ερώτηση. Αν τον αρπάζουν έτσι όλες αυτές που είτε φεύγουν από την πόλη τους για να πάνε φοιτήτριες είτε πάνε σεζόν σε νησιά, είτε ζούνε Αθήνα ανάμεσα στα 4 εκατομμύρια κόσμο, πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν φάει και μετά το παίζουν καλές κοπέλες έτοιμες για γάμο;
εχουν σπάσει το κοντέρ αλλα υπαρχουν και τοσοι μαλακες εκει εξω που ολο και καποιον θα ξεγελάσουν

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.186
Πόντοι
8.346
να σε γειωνουν με άκυρα
xompistas-χομπίστασ.gif

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.418
Πόντοι
9.297
Έχουν φάει πολλά. Δεν μας χαλάει παντως, όσο περισσότερα γράφει το πουτανοκοντερ τόσο καλύτερα. Τις άσχετες τις χαριζουμε σε οσους θελουν οικογενειακή θαλπωρή και παντόφλα.
Πράγματι!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556

Δεν υπαρχει "ο αγνωστος γαμιας" τυπε. Καποιος απο εμας ειναι. Στα ιδια νηματα εδω μεσα διαβαζουν αυτοι που γαμανε και αυτοι που δε γαμανε, δεν υπαρχει αλλος, εμεις κι εμεις ειμαστε. Επομενως παραπονο του στυλ "οι καριολες το παιζουν μη μου απτου αλλα το δινουν απο δω κι απο κει" ειναι λιγο αντιφατικο, γιατι τελικα καποιος απο τον ανδρικο πληθυσμο τις γαμαει, στην προκειμενη περιπτωση την εφαγε ο φιλος σου. Και δεν ειναι παντα το τοπ 20%, μια χαρα τσιμπολογανε και απο τις αλλες κατηγοριες, ειδικα οταν μιλαμε για διακοπες, νησια και φοιτητικες ζωες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.418
Πόντοι
9.297

Πολλές γυναίκες δεν πάνε μονες ούτε για shopping.
Προφανώς στην Αθήνα έγινε αυτό ,όπου τα ήθη είναι εκλυτα γενικώς...
Άσε που το ζμπρωξιμο στο αμάξι είναι σαν να τρως κοκκινιστό με πατάτες αλλά με τα χέρια.Προχειρη ζωωδης εκτονωση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom