Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
Άψογος! Φίλοι είναι πραγματικά λίγοι και με αυτόν τον τρόπο, γίνονται λιγότεροι. :2funny:
Ήξερα έναν τενεκέ -καλο παιδί κατά τα άλλα- μέγιστο όμως μουνοειλωτα. Αυτός για να βρει γκόμενα μέχρι κώλο θα έδινε σε πυρωμένο σίδερο. :2funny: Είχαμε πάει στι εξοχικό του για μπάνιο και βόλτα όπου ο ίδιος μας είχε καλέσει. Ξέραμε ότι θα μας λέει μαλακίες για μια πατσαβούρα που γουσταρε άλλα οκ ως παρέα καλά περνούσαμε.
Ο τύπος όταν έμαθε ότι θα ερχόταν η πατσαβούρα στους δίπλα λόγω συγγένειας (τόσο άχρηστος που πηγαινε με προξενιό) επαθε "Κεντέρης' και άρχισε κι ετρεχε να φτιαχτεί. Ολόκληρος μαλάκας και έκανε σαν έφηβος. Ξυριστηκε και φόρεσε πουκάμισο το οποίο παρακαλούσε να του το σιδερωσουμε. Μέγας μαμακιας. Έλεγχε πορτοφόλια ψεκαζε σπίτια, γκαζωνε το μπουρδέλο του στο γκαράζ κτλ. Τελικά μας ειπε κιόλας να φύγουμε στην ψυχρα (πω πω ξεφτίλα) και περίμενε στο παραθυρο σαν καθυστέρας. Φύγαμε (εγώ του το κοπαναω ακόμα αν τον πετυχω πουθενά) και η βρώμα έσκασε μύτη με άλλον!!! στα γειτονοπουλα. Παίζει να τρελλάθηκε εντελώς ο τύπος. Μας το είπε και μάλιστα υποστήριζε κιόλας ότι του κάνει κόλπα. Ότι τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Δηλαδή μιλάμε για γκραντε μαλακαρο!!! Μου θυμίζει έναν άλλον λιγδα που παντρεύτηκε η γκόμενα του τον πρώην της ενώ τα είχαν παράλληλα και αυτός πιστεύει ότι θα επιστρέψει. Εχει τρία παιδιά η τύπισσα και ούτε ασχολείται καθόλου με τον ψυχακια.
:jerking::jerking::jerking:

Μην απορείς που οι φίλοι λιγοστεύουν συνέχεια. Τι να τους κάνεις τέτοιους άχρηστους; έχουμε τις ψυχοπαθεις βρώμες στην κοινωνία, να έχουμε κι αυτούς να τις ενισχύουν; :2funny:
Tα βιώματα σου λειώνουν σίδερα που έλεγε και ο Καζαντζίδης...που τα βρήκες τόσα μπουμπούκια;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297

Αυτο το θηλαστικο ειχε αντρα!!!!
Αντρας παντρευτηκε αυτο το κητος!!!
Η ορκα αυτη κοιμοταν με αντρα!!!!

Και τον παρατησε γιατι νομιζε οτι αξιζει σταρ του χολιγουντ!
Ειχε την εμφανιση δηλαδη, την προσωπικοτητα, την επαγγελματικη καταξιωση, την μορφωση, το χρημα, ωστε να νιωθει εγκλωβισμενη η φωκια σε αυτο το γαμο...
Και στανταρ αξιζε τον Ντακρέ Μοντγκόμερι και τον μπραντ πιτ!!!!

Παγκοσμιο το φαινομενο πλεον!

υγ. Η γκομενα που εχει ο τυπος...

liv.jpg
Ναι αλλά η πρώην είχε 10.000$ που ο τύπος προφανώς ΔΕΝ είχε.
Κάπως έτσι πρέπει να είναι στην τσέπη και μια που είχα δει κάποτε που της έμοιαζε και ο συνοδός της την κρατούσε στοργικά από το χεράκι...προικοθήρας μάλλον και αυτός.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
Ο Ελληνας άνδρας δέν χρειάζεται νά τήν πέσει σέ γκόμενα,καί μόνο ένα χάδι στήν πλάτη του ή ένα χαμόγελο αρκεί,αυτό άλλωστε είνα καί ή φιλοδοξία του!
είναι ικανός,νά τσακωθεί μέ όλους τούς φίλους του, καί γνωστούς,ακόμα καί μέ τήν Μητέρα του "γιά τό κορίτσι του"
Η πρώτη παράγραφος δείχνει γυναικεία φιλοδοξία...να νιώσει απλά ότι θεωρήθηκε ως αρεστή στα μάτια κάποιου χωρίς φυσικά να κάνει τίποτα άλλο.Αν άνδρας έχει τέτοιες φιλοδοξίες...μάλλον πρέπει να κοιτάξει τις ορμόνες του.
Όσο για την δεύτερη παράγραφο,απλώς δεν ασχολούμαστε...

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Έτσι εξηγούνται παρα πολλά. Να έχεις φάει χυλόπιτα ή κέρατο μπορεί να συμβεί στον καθένα. Να αρχίσεις να βρίζεις ασύστολα τις γυναίκες μετά απ αυτό όλοι το έχουμε κάνει. Αλλά να μη μπορείς να το κανεις αυτό πίνοντας μπυρες με τα φιλαράκια σου και να γίνεσαι η Πειραϊκή Πατραϊκή του φόρουμ και να αραδιάζεις σεντόνια εδώ μέσα είναι κατάντια. Αν είχαμε αντίστοιχο διαγωνισμό θα εκθρόνιζε το Σαντ Μαν από Μιστερ Ναυάγιο 2023

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η πρώτη παράγραφος δείχνει γυναικεία φιλοδοξία...να νιώσει απλά ότι θεωρήθηκε ως αρεστή στα μάτια κάποιου χωρίς φυσικά να κάνει τίποτα άλλο.Αν άνδρας έχει τέτοιες φιλοδοξίες...μάλλον πρέπει να κοιτάξει τις ορμόνες του.

Πιστέυεις ότι δέν συμβαίνει,ότι είναι σπάνιο?
θά σού δώσω ένα παράδειγμα,γκόμενα κάνει φιλοφρόνηση σέ γκόμενο στά σόσιαλ,καί αυτός μεταμορφώνεται
αλλάζει πρόσωπο,κάθεται όλη μέρα πάνω από τό κινητό του...καί περιμένει
ούτε στήν δούλειά του δέν έχει όρεξη νά πάει-έχει αρρωστήσει-τήν σκέφτεται μέρα νύχτα
ματαίωσε ακόμα,καί τό ραντεβού του στόν οδοντίατρο!
καί όλα αυτά,από ένα θέτικό σχόλιο στά σόσιαλ,φαντάσου νά τού έχει χαμογελάσει στήν πραγματικότητα
δυστυχώς είναι πάρα πολλοί έτσι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
θά σού δώσω ένα παράδειγμα,γκόμενα κάνει φιλοφρόνηση σέ γκόμενο στά σόσιαλ,καί αυτός μεταμορφώνεται
ούτε στήν δούλειά του δέν έχει όρεξη νά πάει-έχει αρρωστήσει-τήν σκέφτεται μέρα νύχτα
καί όλα αυτά,από ένα θέτικό σχόλιο στά σόσιαλ,φαντάσου νά τού έχει χαμογελάσει στήν πραγματικότητα
Όταν λέμε τρίτο φύλο μάλλον αυτούς πρέπει να εννοούμε πλέον...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Tα βιώματα σου λειώνουν σίδερα που έλεγε και ο Καζαντζίδης...που τα βρήκες τόσα μπουμπούκια;
Όλοι η σχεδόν όλοι αυτόν τον κύκλο έχουν. Μην σου πω και χειρότερους. Απλά δεν τα λένε. Άντε να διώξω και τους τελευταίους να ξεμπερδεύω. Τι να τους κάνω; να γίνομαι κι εγώ ρεζίλι μαζί τους στο όμοιο προς όμοιο; να βγαίνουμε έξω και να ακούω μαλακίες συνέχεια για ποιον λόγο; μια, δύο, τρεις, πόσο να αντέξεις; Έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Έχω αλλαξει όλες τις παρέες μου και είμαι δίκαιος. Έχω πει το σωστό. Σε όποιον δεν αρέσουν αυτά που πιστευω, μπορεί κι αυτός να φεύγει από κοντά μου. Κάθε μέρα δικαστήριο λέμε!!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν φτάσουμε στο σημείο από ένα απλό θετικό (κιόλας) σχόλιο να πράττουμε έτσι, ήρθε η ώρα για το ανοικτό πέλαγος. Πέτρα στο λαιμό και γκλουπ. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όταν λέμε τρίτο φύλο μάλλον αυτούς πρέπει να εννοούμε πλέον...
Σίγουρα αυτούς,αλλά καί όσους τοποθετούνται συνειδητά υπέρ!
τού λεγόμενου γυναικοκεντρισμού-μακριά από εμάς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Νομίζω ο τίτλος του topic είναι τέρμα λάθος και θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Τι τρέχει επιτέλους με τους Έλληνες αγαπούληδες;"
Τύπε, εγώ θα έκανα ένα αίτημα προς τους admin να αλλάξουν τον τίτλο σε "ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλοι μαζί ενάντια στον γυναικοκεντρισμό των γυναικών και στην γλιτσοομαρμελαδα των υποτακτικών. Αυτό είναι το μήνυμα της αλήθειας με ουσία και νόημα. Με πλειστεισον, ραχατι, τζανκ φουντ και τσόντες μπρειζερς, προκοπή δεν κάνουμε. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αύριο βραδυ θα βρίσκομαι σε αποστολή. Έχω ενημερωθεί ότι σε Μοναστηράκι, Γκάζι, Κεραμικό κτλ θα σκάσουν πολλά γκρουπάκια ξένων
Θα ενσρμονιστω μαζί τους,
θα γίνω με αυτούς και προσποιούμενος τον τουρίστα θα επιτεθώ με τέχνη στα γκομενάκια. Είμαι σίγουρος πως ότι μαλακία και να ρωτήσω τις δικές μας για αφορμή μπλα μπλα, θα την υποδεχθούν με χαρά μιας και η ξενολαγνεία τις ηδονιζει αφάνταστα. Θα παίζω όμως σε διπλό ταμπλώ με ξένες και Ελληνίδες. Μια θα μιλάω Ελληνικά και μια Αγγλικά. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αύριο βραδυ θα βρίσκομαι σε αποστολή. Έχω ενημερωθεί ότι σε Μοναστηράκι, Γκάζι, Κεραμικό κτλ θα σκάσουν πολλά γκρουπάκια ξένων
Θα ενσρμονιστω μαζί τους,
θα γίνω με αυτούς και προσποιούμενος τον τουρίστα θα επιτεθώ με τέχνη στα γκομενάκια. Είμαι σίγουρος πως ότι μαλακία και να ρωτήσω τις δικές μας για αφορμή μπλα μπλα, θα την υποδεχθούν με χαρά μιας και η ξενολαγνεία τις ηδονιζει αφάνταστα. Θα παίζω όμως σε διπλό ταμπλώ με ξένες και Ελληνίδες. Μια θα μιλάω Ελληνικά και μια Αγγλικά. :rockon:
εγω αν βρω ευκαιρια θα χωθω σε τουριστρια εκει που κραταει τον χάρτη "do you want any help?"..δοκίμασε το

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για μένα η καλύτερη καταγωγή μουνομαγνητη με Ελληνίδες είναι ο ΕλληνοΑμερικανος.
Να κρατάς δηλαδή από την πατρίδα τους και παράλληλα να έχεις φύγει (με το νου) προσποιούμενος τον πετυχημένο που απλά πετάγεται να δει την πατρίδα του. Όταν άλλοι δεν μπορούν να πάνε ούτε μέχρι την Θεσσαλονίκη με αεροπλανο, εμείς θα ταξιδεύουμε Λος Άντζελες - Αθήνα για πλάκα (στα λόγια). Οι ξένες τουρίστριες είναι πιο ευγενικές και άρα πιο εύκολες αλλά δεν μπορείς να λες πολλές μαλακίες μήπως
σε γραπώσουν. Οι δικές μας είναι βλαχες οπότε οκ.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγω αν βρω ευκαιρια θα χωθω σε τουριστρια εκει που κραταει τον χάρτη "do you want any help?"..δοκίμασε το
Έτσι! Και μάλιστα χρειάζονται έναν αυθεντικό ξεναγό της πόλης. Όχι τους υπαλληλους που κοιμούνται όρθιοι.
Το καλύτερο μέρος για συζήτηση είναι κάπου ήσυχα ώστε ήρεμη η αλλοδαπή τουρίστρια (με την φίλη της)
να μας πουν που και πως ακριβώς θέλει να πάνε
να διασκεδάσουν. Εν ολίγοις,
τα μπόλικα μικρά καφέ των στενών κοντά στο Μπιλ και στο Πριβε είναι τα καλύτερα! :2funny: Κι ας μας κάτσει μόνο η μία.
Νο πρόμπλεμ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό το πράγμα με παντρεμένες που έχουν παιδιά κι όλη μέρα σου ζαλίζουν τ αρχίδια ώστε να λουφαρουν στην δουλειά η να τους δώσεις προσοχή, έχει καταντήσει εμετικό. Πραγματικά απορώ πόσες εξωσωματικές έχουν κάνει τόσες πολλές γαμιόλες με τόσα προβλήματα που έχουν στα μουνιά τους (γιατί άραγε; ) :confused: ενώ τόσα χρόνια βλέπαμε εγκύους μια χαρά με παραδοσιακό τρόπο. Ξέρω ξέρω, φταίει το άγχος κι η διατροφή. Το μάθαμε το ποιημα. Όλη μέρα ρεκλα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία κι έχουν τάχα άγχος. Τι να πουν κι οι προηγούμενες γενιές;;;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για μένα η καλύτερη καταγωγή μουνομαγνητη με Ελληνίδες είναι ο ΕλληνοΑμερικανος.
Να κρατάς δηλαδή από την πατρίδα τους και παράλληλα να έχεις φύγει (με το νου) προσποιούμενος τον πετυχημένο που απλά πετάγεται να δει την πατρίδα του. Όταν άλλοι δεν μπορούν να πάνε ούτε μέχρι την Θεσσαλονίκη με αεροπλανο, εμείς θα ταξιδεύουμε Λος Άντζελες - Αθήνα για πλάκα (στα λόγια). Οι ξένες τουρίστριες είναι πιο ευγενικές και άρα πιο εύκολες αλλά δεν μπορείς να λες πολλές μαλακίες μήπως
σε γραπώσουν. Οι δικές μας είναι βλαχες οπότε οκ.

:2funny:
Νά ξέρεις ότι σέ λίγο καιρό -άν όχι καί τώρα,άμεσα- θά μάς πούνε καί παλιομοδίτες,καί αρχαίους!
θά πούνε καλά μέ τόσα app,εσείς κάνετε καμάκι στόν δρόμο? πού ζείτε κακομοίρηδες? κοινώς... είστε τόσο μαλάκες ρέ
ότι κατά κάποιο τρόπο,ακολουθούμαι τό πνέυμα,καί τίς συνήθειες μιάς άλλης εποχής
δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νά ξέρεις ότι σέ λίγο καιρό -άν όχι καί τώρα,άμεσα- θά μάς πούνε καί παλιομοδίτες,καί αρχαίους!
θά πούνε καλά μέ τόσα app,εσείς κάνετε καμάκι στόν δρόμο? πού ζείτε κακομοίρηδες? κοινώς... είστε τόσο μαλάκες ρέ
ότι κατά κάποιο τρόπο,ακολουθούμαι τό πνέυμα,καί τίς συνήθειες μιάς άλλης εποχής
δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει!
Ας λένε κι ας πουν. Εγω είμαι σίγουρος για την μέθοδό μου. Ότι (θα) κάνουν στα επόμενα 20-30 χρόνια (μην γράψω ποτέ) τα έχω σκεφτεί, πράξει κι αποδομήσει ήδη! Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο
σε πακέτο απόδοσης, ταχύτητας, ευελιξίας και ποιότητας. Δεν δύναται να υπάρξει κάτι καλύτερο. Θα το είχαμε ήδη βρει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom