Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.518
Πόντοι
2.356
Απο τοτε που καταργηθηκε η προικα πηρε ο αντρας την κατω βολτα.

Εγινε μαγκισα η καθε θεονηστικη που δεν εχει δευτερο βρακι, που στα χρονια της προικας δε θα την κοιτουσε ουτε αρσενικος μπαμπουινος...

Βαλε εκει μια προικα 50Κ για οποια θελει να παιξει μπαλα στο χρηματιστηριο της παντρειας, να δεις ποσα απιδια πιανει ο καθε σακος...
Σώπα ρε Leonardo DiCaprio της Τραχανοπλαγιάς :grin::buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ταξιαρχίες ανδρών χωρίς γκόμενα,λόχοι "γυναικών" χωρίς γκόμενο,απαξιώνοντας τούς πάντες!
αγκαλιά... μέ τό τηλέφωνο μέρα νύχτα,κάνοντας σύγκριση τών ανδρών μόνο μέσω φωτογραφιών από apps
θέλουμε τέτοιες γκόμενες?
Αν δε θέλουμε, ας βελτιωθούμε εμείς πρώτα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συναγωνιστές, να καταθέσω και εγώ την άποψη μου, εποικοδομητική ελπίζω... είμαι πρώην Ασυρματιστής και Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, έχω ταξειδεψει σε όλη την Γη, μιλάω 5 γλώσσες άλλες καλύτερα άλλες όχι τόσο καλά, αλλά μπορουσαυνα επικοινωνήσω... λοιπόν: έχω σχετιστεί με γκόμενες από πολλές φυλές, χωρίς να είμαι το μεγάλο καμάκι, ωστόσο όταν κάποια ΞΕΝΗ κοπέλλα μου άρεσε, της μιλούσα ευγενικά μεν, αλλά χωρίς το παραμικρό φόβο η άγχος .. ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις που για διάφορους λόγους δεν πέτυχα, κατά κανόνα οι κοπέλες ήταν ευγενεστατες, μου εξηγούσαν τον λόγο που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και όλα ΟΚ...
Οι μόνες γυναίκες???) Που νοιωθω πολύ άβολα, πολύ άσχημα, που νοιωθω αποστροφή στο να τις πλησιάσω ακόμα εινυιι Ελληνίδες...νοιωθω ότι δεν είμαι ο εαυτός μου με αυτές...δεν μπορώ ρε παιδιά, με τίποτα!!!
Αυτά που σας περιέγραψα είναι ακριβώς όπως νοιωθω, αυτό που μου βγαίνει από μέσα μου δηλαδή αυθόρμητα χωρίς να το επιδιώκω...
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Αυτό που λες είναι αλήθεια και δεν βλέπω τον λόγο να διαφωνείς κανείς. Εξάλλου το έχουμε πει. Οι Ελληνίδες είναι μαθημενες αλλιώς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν βρεις άλλη εθνικότητα θα ευτυχήσεις στα σίγουρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιστροφή από την αποστολή. Καλή στατιστική. 40-45 άκυρα και δύο τηλέφωνα από τουρίστριες. Θα πάρω αύριο μήπως έχουν δώσει ψεύτικο. :2funny: Όλα πιθανά. Σαν σε προπόνηση τις έκανα άνω κάτω. Έκανα και λίγο τον καραγκιόζη ευρωπαιστη για να μπουκάρω στις παρέες τους. Έπεσε πολύ παραμύθι και φούμαρο. Πολύ αναμενόμενες οι συζητήσεις περί της πόρνης χώρας μας που όλοι βλέπουν για διακοπές ως καλή. Ελάτε ρε μουνιά να ζήσετε εδώ και μετα ας εχετε γνώμη. Με τις Ελληνίδες τα πράγματα ήταν ξινά όπως κι οι φάτσες τους. Θα χαρακτηρισω σπασμωδικές τις αντιδράσεις τους και άκρως αμυντικές μέχρι ηλιθιότητας. Ωραίες όμως όλες όσες πήγα μεν και δεν. Βυζάρες και κωλάρες
με ωραίες θηλυκές η ακρως εκφυλες φάτσες. Χτύπησα και δύο σουβλάκια με ένα μπυρονι και έχω τιγκαρει στην αυτοπεποίθηση τώρα. Θα δείξει! :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Επιστροφή από την αποστολή. Καλή στατιστική. 40-45 άκυρα και δύο τηλέφωνα από τουρίστριες. Θα πάρω αύριο μήπως έχουν δώσει ψεύτικο. :2funny: Όλα πιθανά. Σαν σε προπόνηση τις έκανα άνω κάτω. Έκανα και λίγο τον καραγκιόζη ευρωπαιστη για να μπουκάρω στις παρέες τους. Έπεσε πολύ παραμύθι και φούμαρο. Πολύ αναμενόμενες οι συζητήσεις περί της πόρνης χώρας μας που όλοι βλέπουν για διακοπές ως καλή. Ελάτε ρε μουνιά να ζήσετε εδώ και μετα ας εχετε γνώμη. Με τις Ελληνίδες τα πράγματα ήταν ξινά όπως κι οι φάτσες τους. Θα χαρακτηρισω σπασμωδικές τις αντιδράσεις τους και άκρως αμυντικές μέχρι ηλιθιότητας. Ωραίες όμως όλες όσες πήγα μεν και δεν. Βυζάρες και κωλάρες
με ωραίες θηλυκές η ακρως εκφυλες φάτσες. Χτύπησα και δύο σουβλάκια με ένα μπυρονι και έχω τιγκαρει στην αυτοπεποίθηση τώρα. Θα δείξει! :rockon:
Τυπε περασες να ξαλαφρωσεις απο κανα Μεταξι τουλαχιστον η θα βογκηξουν τα ντιβανια σημερα μετα απο τοση επαφη με μουνι :tooth:;

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε μου το φαγητο θα ειναι κομβικος παραγοντας τα προσεχη χρονια για την επιλογη γυναικας. σοβαρολογω πλεον.
ειναι ζωτικης σημασιας το μαγειρευτο για εμενα. αν φαω 3+ μερες σερι σκουπιδια,αρχιζουν τα θεματακια. μου φευγει η ορεξη.
ακομα και τα "μαγειρευτα " του εξω,δεν ειναι τοσο μαγειρευτα οσο..νομιζουμε. σκατα λαδι βαζουν. και φυσικα πιο μικρες μεριδες.

θα προσπαθησω να μαθω κατιτις,αλλα για μια στο τοσο. αν αναγκαστω να το ριξω στην τακτικη μαγειρικη,παιζει να παθω καταθλιψη.
ειναι ντροπιαστικη η ομολογια αυτη,αλλα αληθινη. δεν ειναι τοσο οτι δεν θελω,αλλα οτι δεν μου περισσευει πολυς χρονος για.. εκμαθηση!
εκτος αν μαθω με την εκαστοτε γκομενα διπλα μου....μονο ετσι! να καθισω μονος για πρακτικη στις..αλχημειες,ουτε κατα διανοια...
Συμφωνώ σε όλα. Βέβαια οι γυναίκες μισούν κατά βάθος τους άνδρες που μαγειρεύουν διότι τις γαμάμε και σε αυτό οπότε δεν τις έχουμε ανάγκη. Τους αχρηστεύουμε κι αυτόν τον ρόλο αλλά αν δεν ξέρουν τι φταίμε εμείς; μισούν γενικως τους ανεξάρτητους άνδρες διότι θέλουν να βρουν κάποιον που με δύο ψευτοπαροχες να τον διπλαρωσουν. Αν λοιπόν κατέχεις πολλά, προβληματίζονται. Το ότι τους αρέσει η μάσα και το ντάντεμα το οποίο αποσκοπούν, δεν έχει να κάνει. Για μένα αν η γυναίκα δεν μαγειρεύει φανερώνει μέγιστη αδυναμία φροντίδας. Αν δεν μπορεί να σπαταλήσει μια δύο γαμοωρες να φτιάξει κάτι να πούμε δυο κουβέντες και να μοιραστούμε δυο στιγμές, πάει να πει ότι στα υπόλοιπα σοβαρά είναι τελείως άχρηστη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπε περασες να jαλαφρωσεις απο κανα Μεταξι τουλαχιστον η θα βογκηξουν τα ντιβανια σημερα μετα απο τοση επαφη με μουνι :tooth:;
Με βλέπω για πρωινή αυνανιστικη αν είναι. Αν απαντήσουν και στο τηλέφωνο, θα τον κάνω λάστιχο από την χαρά μου που θα γαμήσω.:2funny: Πιστεύω ότι οι ξένες δεν δίνουν τηλέφωνα για μπίρι μπίρι. Το δίνουν κι αν είναι αληθινό, τον τρώνε.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι πραγματικές γυναίκες -υπάρχουν καί αυτές,λίγες αλλά υπάρχουν- αποδέχονται τό πέσιμο μιά χαρά!
άσχετα άν τό αποτέλεσμα είναι θετικό,είναι ευγενικές,χαμογελαστές καί πολύ ευχάριστες
μέ τόν τρόπο τους θά σού δώσουν χώρο,άν δέν σού δώσουν,αποχωρείς ευγενικά
πάντα μιλάω γιά πραγματικές γυναίκες,καί όχι γιά τσουβάλια μέ πόδια
Αυτές είναι λίγες και είναι σοβαρές (τουλάχιστον σε αυτό). Το εκτιμας κι εσύ κάτι τέτοιο. Αντίθετα αν πέσεις σε κανένα πυριοτουβλο που κοιμάται όρθια τιγκαριαμένη σε ανασφαλειες, δεν έχει νόημα. Θα λέει μαλακίες νομίζοντας ότι κάτι έκανε. Γενικώς η έλλειψη παιδείας σήμερα πατάει πάνω στην πολιτική ορθότητα για να επιβιώσει. Αμ δε... :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν τον αρπάζουν όλες,ούτε καν οι περισσότερες,απλά ο φίλος σου έπεσε σε περίπτωση που ήθελε να τον αρπάξει.Τον ευνόησαν οι συγκυρίες
Όλες κάποιον βρίσκουν. Πλεον μέχρι κι οι κωλογριες μιλούν με σεξολογα και ψάχνουν να γαμηθούν με κάποιον που εγκρινουν πριν αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Αν πετύχεις γενικώς στερημένη γυναίκα γαμεύσιμη, την έκανες λαχείο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολλές φορές ο γαμιάς είναι του στενού περιβάλλοντος. Έχεις γυναίκα εργαζόμενη, παντρεμένη. Ξέρεις αν το πρωί αδειάζει τις μπάλες του προιστάμενου;
Τα περισσότερα γαμήσια πέφτουν μεταξύ πελατισσων η προσωπικού σε εργασιακό περιβάλλον. Οι πρώτες είναι ανεξάντλητες οπότε κάτι θα τύχει και στην δεύτερη περίπτωση η οικειότητα μέσω του χρόνου που βρίσκονται μαζί, φτάνει μια χαρά για να πεσει γαμήσι. Προσωπικά όσες ξέρω από διάφορες δουλειές, έχουν φάει πούτσα από πελάτη η συνάδελφο. Βολικό και δεν χρειάζεται να ψάχνουν η να εκτεθούν πολύ. Το ίδιο ισχύει και στο ανδρικό φύλο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απο τοτε που καταργηθηκε η προικα πηρε ο αντρας την κατω βολτα.

Εγινε μαγκισα η καθε θεονηστικη που δεν εχει δευτερο βρακι, που στα χρονια της προικας δε θα την κοιτουσε ουτε αρσενικος μπαμπουινος...

Βαλε εκει μια προικα 50Κ για οποια θελει να παιξει μπαλα στο χρηματιστηριο της παντρειας, να δεις ποσα απιδια πιανει ο καθε σακος...
Τώρα πρέπει να έχουμε εμείς προίκα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμένα μου έρχεται τελευταία μια πελάτισσα μεσοκοπη που μου μιλάει με έναν τρόπο πολύ πονηρό και τίγκα στην σεξουαλικότητα. Δεν έχει όμως επαρκή προσόντα για καύλα οπότε εγκυμονεί κίνδυνος αφλογισίας αν κάτσει φαση. Το θέμα είναι να σου αρέσει η γκόμενα κι εσύ σε αυτή. Αν εγώ δεν αρέσω σε κάποια, με έχει χεσμένο. Ισχύει και το αντίθετο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ένα από τα μεγαλύτερα γέλια που βγάζουν οι γυναίκες είναι όταν και καλά απορουν γιατί δεν της πηδάει ο άνδρας τους. Έχουν γαμηθει μαζί του κάργα και δεν εννοούν να χωνέψουν ότι δεν υπάρχει άνδρας στον πλανήτη να πηγαίνει μόνο με μια εφ όρου ζωής. Στην πορεια βρίσκουν άλλους κι εκείνοι άλλες. Οι μεν άνδρες όλα ωραία χωρίς πρήξιμο μουνιού στα γκομενακια ενώ οι δε γυναίκες εξιστορούν στον κάθε γαμιά τους ότι δεν τα πάνε καλά με τον σύζυγο και τις παραμελεί. Οκ κορίτσια, ένα 2% μπορεί να λέτε αλήθεια, οι υπόλοιπες ψάχνετε άλλοθι για να γαμηθειτε. Δεν μπορεί να σας φταίει πάντα ο αντρουλης σας. Μάλλον του πρηξατε
τ αρχίδια όπως και κάνετε μετά στους γκόμενούς σας. :2funny:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.960
Πόντοι
1.446
Αποφάσισα από τα 30 να κόψω τελειως τις Ελλε-ι-νηδες ...
και να ζήσω την σεξουαλικη μου ζωή σαν άνδρας...

Αυτομάτως εξαφανίστηκε η σαβούρα και η σκατοψυχια από τη ζωή μου ...

Ασχολήθηκα μόνο με ανατολικό μπλοκ και κοριιτσια του επαγγέλματος ...

Ήταν η σοφοτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω ...
Λυπαμαι όσους πρέπει να τις υπομένουν μια ζωή...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.402
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ σε όλα. Βέβαια οι γυναίκες μισούν κατά βάθος τους άνδρες που μαγειρεύουν διότι τις γαμάμε και σε αυτό οπότε δεν τις έχουμε ανάγκη. Τους αχρηστεύουμε κι αυτόν τον ρόλο αλλά αν δεν ξέρουν τι φταίμε εμείς; μισούν γενικως τους ανεξάρτητους άνδρες διότι θέλουν να βρουν κάποιον που με δύο ψευτοπαροχες να τον διπλαρωσουν. Αν λοιπόν κατέχεις πολλά, προβληματίζονται. Το ότι τους αρέσει η μάσα και το ντάντεμα το οποίο αποσκοπούν, δεν έχει να κάνει. Για μένα αν η γυναίκα δεν μαγειρεύει φανερώνει μέγιστη αδυναμία φροντίδας. Αν δεν μπορεί να σπαταλήσει μια δύο γαμοωρες να φτιάξει κάτι να πούμε δυο κουβέντες και να μοιραστούμε δυο στιγμές, πάει να πει ότι στα υπόλοιπα σοβαρά είναι τελείως άχρηστη.
Ένας επιπλέον λόγος που δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ είναι ότι θα κάνω και κάνα φαγητό για να μην ξαχνω για δύο η και για τρεις μέρες.
Άρα πραγματικά δεν μου είναι και πολύ χρήσιμες...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.581
Πόντοι
3.656
Τα περισσότερα γαμήσια πέφτουν μεταξύ πελατισσων η προσωπικού σε εργασιακό περιβάλλον. Οι πρώτες είναι ανεξάντλητες οπότε κάτι θα τύχει και στην δεύτερη περίπτωση η οικειότητα μέσω του χρόνου που βρίσκονται μαζί, φτάνει μια χαρά για να πεσει γαμήσι. Προσωπικά όσες ξέρω από διάφορες δουλειές, έχουν φάει πούτσα από πελάτη η συνάδελφο. Βολικό και δεν χρειάζεται να ψάχνουν η να εκτεθούν πολύ. Το ίδιο ισχύει και στο ανδρικό φύλο.

Εγώ νομίζω ότι πέφτουν μεταξύ προσωπικού και προϊσταμένων.

Κοινώς,όποιος είναι ανώτερος ιεραρχικά,έχει τον πρώτο λόγο στα μουνιά εκεί μέσα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτές είναι λίγες και είναι σοβαρές (τουλάχιστον σε αυτό). Το εκτιμας κι εσύ κάτι τέτοιο. Αντίθετα αν πέσεις σε κανένα πυριοτουβλο που κοιμάται όρθια τιγκαριαμένη σε ανασφαλειες, δεν έχει νόημα. Θα λέει μαλακίες νομίζοντας ότι κάτι έκανε. Γενικώς η έλλειψη παιδείας σήμερα πατάει πάνω στην πολιτική ορθότητα για να επιβιώσει. Αμ δε... :2funny:
Οι πιθανότητες νά πέσεις σέ πραγματική γυναίκα,είναι απειροελάχιστες!
τό μόνο σίγουρο,είναι ότι θά πέσεις σέ ανασφαλείς,χιλιοτσιμπουκωμένες,πονηρές καί εγωκεντρικές
αυτό λέει ή 35ετή καριέρα μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Κι αυτό συμβαίνει. Από καταβολής κόσμου, οι γυναίκες κοιτουν να αποκομίσουν κέρδη και προνόμια με κάθε τρόπο. Καμία γυναίκα δεν μπορει να επιβιώσει εντελώς μόνη για πολλούς λόγους συν ότι αν δεν έχει κοινό θαυμασμού, θα τρελλαθει εντελώς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Αν τους ρωτήσεις όμως 'μάγκες,αν ξέρατε ότι έτσι είναι η ζωή των παντρεμένων,θα παντρευόσασταν;'

Εγώ λέω οι 9 στους 10 θα έλεγαν ναι...
1. Υποθέτω ότι κατανοείς πως μιλάς αυθαίρετα
2. Σίγουρα κάποιοι θα το επέλεγαν. Η Ορμόνη Μουνοδουλίνη έχει μεγάλη δύναμη. Ο ένας από αυτούς, τον οποίο έδιωξε η γυναίκα του και ψάχνει να βρει σπίτι (δεν θα πάρουν διαζύγιο), όταν τον ρώτησα αν σε λίγα χρόνια η γυναίκα του μετανιώσει και του πει να ξαναβρεθούνε αν θα ξαναπάει μαζί της απάντησε θετικά. Για μένα εξευτελισμός, για τον ίδιο απόδειξη αγάπης

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.402
Πόντοι
9.297

Δεν είναι τόσο απλό γιατί αν η γνώμη του προ'ι'σταμενου μετράει για το αν θα προαχθεί η απολυθεί κάποια ,θα υπάρχουν αντιδράσεις από τις άλλες δηλαδή κοινώς έβαλε μπελά στο κεφάλι προ'ι'σταμενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom