Κανα μουνέτο για Χαλκιδική δεν παίζει τύπε;Στην πόλη τη βγάζεις κι εσύ αυγουστιάτικα;
Εν τω μεταξύ,είχε τίποτα ουκρανάκια σήμερα στην πόλη ή τις έχουν μαντρωμενες οι αζοφικοί;
τωρα ειμαι Χαλκ. παιχταρα μου
στην πολη δεν αντιληφθηκα καποια κινηση,αλλα οσοι πηγαν Χαριλαου, μου ειπαν οτι ειχε αρκετα ξανθα μωρα με σημαιακια UKR
στα δικα μας τωρα....η περσινη Ρωσιδα δεν επαιξε δικαια φετος και την εκανε 3 ...Αυγουστου!
την ειχα στο μυαλο μου ως καβατζα για το διαστημα απο μεσα ως τελη Αυγουστου
καθε καλοκαιρι καθεται στη χειροτερη μεχρι αρχες Σεπτεμβρη ,διοτι εχουν εξοχικο εδω
....μου εγραψε λοιπον 1 Αυγουστου στο whatsapp "you could have sent me earlier. my holidays will be short this summer"
τελικα βολευτηκα με μια αλλη καβατζα πριν κατεβω Χαλκιδικη.
αναρχοαριστερη 50++ χρονων ,η οποια ποτε δεν λεει οχι σε τιποτα(την εχω αναφερει ξανα)
περα απο τα χοντραδια,πηρα ξανα τα πανω μου γιατι ημουν σε τετοιο -->
mood τωρα τελευταια.
γυναικα θησαυρος που οποτε εχω τις μαυρες μου,παω να την βρω για να ξεχαρμανιασω και να ξεχαστω.
μετα το γαμησι μου φτιαχνει φαγητο και συζηταμε.την εχω ρωτησει στα ισια γιατι ανεχεται τα καραγκιοζιλικια μου (να την ενοχλω δηλαδη σε οτι να ναι ωρες) και αυτη μου απανταει "γιατι τελικα εισαι πιο αριστερος απο μενα ματια μου,αλλα δεν το παραδεχεσαι "
ειναι η δευτερη γυναικα στη ζωη μου ως τωρα που ανεχεται την χειροτερη εκδοχη του εαυτου μου.
ισως και η πρωτη γιατι ακομα και η μανα μου εχει κοκκινες γραμμες
δεν μου χαλαει χατιρι γαμω την τρελα μου. με εχει συναρπασει. χωρισμενη και η κορη της σπουδαζει αλλου.
μου τη δειχνει σε φωτο,αξιοπρεπες μουνακι. της το εχω πει και μου λεει "να σου την κανω πασα στο μελλον αμα θελεις"
για τοσο ανοιχτο μυαλο μιλαμε. να την εχει καλα ο θεουλης. το εννοω.
αντιμετωπισε ενα προβλημα υγειας πριν αρκετα χρονια και βγηκε νικητρια.
μακαρι να ζησει χιλια χρονια. μεχρι την Δευτερα Παρουσια. μακαρι να ηταν ετσι ολες οι γυναικες.
την εχω αποθηκευσει ως "Μαυρο Ροδο" στις επαφες μου πλεον γιατι μου θυμιζει την Διδασκαλου
και αυτη ξεκαρδιζεται επειδη της αρεσει ο ρολος της καλογριας απεναντι μου!
με την γιατρινα,τελος, δεν παιχτηκε συναντηση ακομη,ελπιζω οταν επανελθω... να μπει καλα το φθινοπωρο.
....διοτι θα λειπει διακοπες τελη Αυγουστου
βερα δεν φορουσε,αλλα κατι μου λεει οτι παιζει να εχει σχεση.
εν αρχη μου εδειξε οτι ψαχνόταν αγρια παντως
για να δουμε τι θα δουμε.....