Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 91 3,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Για ρωσίδα , δεν έχω άποψη , ίσως.
Γερμανόφωνες .... είδα κάμποσες που μίλαγαν αγγλικά ....
Μιλάμε για τα τελευταία 25 χρόνια άλλωστε, όχι το 1970 !
Ρωσια δυστυχως δε μιλανε πολλες Αγγλικα. Το επισημο ποσοστο ειναι στο 3.5% συμφωνα με αυτο το αρθρο, αλλα πιστευω για νεαρες γυναικες ειναι καπου μεταξυ 10-20%
Και παλι ειναι απογοητευτικο. Λιγο που επαιξα με Μοσχα στο ταιντερ, επαθα απιστευτη πλακα με το ποσο πολλες υπερθεοτρελομουναρες υπαρχουν (σε αριθμο και ποσοστο) αλλα δυστυχως απογοητευτηκα απο το ποσοστο που μιλαει Αγγλικα, οποτε δυστυχως

D_RHjMNU0AAJi75.png
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Δηλαδη για να κανει καποιος αυτο που εκανε ο Δημητρακης, να παει Αγια Πετρουπολη βασιζομενος μονον στα Αγγλικα, θα κανει μια τρυπα στο νερο.
Ενταξει μπορει να βρει ενα καλο γκομενακι που να μιλαει Αγγλικα, αλλα σε καμια περιπτωση δε θα μπορει να παιξει μπαλα ανετα γενικως, ειναι μεγαλο εμποδιο η γλωσσα.
Και ειναι κριμα γιατι οι ρωσιδες ειναι πολυ θετικες για τους Ελληνες, ακομα και τωρα μετα την κριση
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Λακη και για του λογου το αληθες, αυτο μου ηρθε πριν μερικα δευτερολεπτα :2funny: (το δικο μου μηνυμα στα αγγλικα)

Αντε παιξε μπαλα μετα...

1690212874094.png
 

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Μηνύματα
158
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Ρε αδερφέ ενα μήνα μπορεί. Α βάλω στην άκρη λεφτά και να είμαι πιο ήρεμα στο τρόπο ζωής μλυ ένα μήνα μπορεί να μην βάλω και τπτ να μπω και μεσα από τις οικονομίες μου.και δόξα το θεό και φάει τρώω και και ρεύμα πληρώνω. Αλλά ούτε θα βγω έξω για ποτό να κάνω χαλίκια να χαλάσω σε ένα βράδυ 300 ευρώ και μετά τον μισό μήνα να μην έχω να φάω ούτε όμως θα βγω με δέκα ευρώ στην τσέπη.και εννοείτε ότι και εγω στην γυναίκα που θα κάνω κάτι πιο σοβαρό κοιτάω πάντα τι δουλειά κάνει και τι λεφτά παίρνει και το βασικό αν δουλεύει το θεωρώ πολθ βασικό σε μια κοπέλα που θα κάνω σχεση .εγώ απλά σου είπα την άποψη μου και τον τρόπο που λειτουργώ.τωρα ο καθένας έχει άλλες ανάγκες αλλά έξοδα αλλες προτεραιότητες και ο καθένας λειτουργεί με τκν τρόπο του.και ένα τελευταίο σαν παράδειγμα γιατί στο είπα μιλάω πάντα με παραδείγματα μεσα αλο τον κύκλο μου και την Ζωή μου .ο κολλητός μου που και αυτός παίρνει κοντά στα 1300 κΘαρα έχει μαζέψει αδερφέ κοντά στα 25 χιλιάρικα μεσα σε 4 χρόνια αλλά δεν κάνει τπτ δουλειά σπίτι δουλειά σπίτι με πατίνι κυκλοφορεί αλλά.εχει.βαλει σκοπό στη ζωή του να πάρει σπίτι εγω στο ίδιο διάστημα έχω μαζέψει με το ζόρι κοντά στα 5000 στην άκρη.γιαυτο σου λέω ο κάθε άνθρωπος βάζει τις προτεραιότητες τους και συμβαδίζει τξν ζωή του πάνω σε αυτά εφόσον δεν μπορεί να την αλλάξει. Και στο λέω αυτό δεν μαρεσει να είμαι απαισιόδοξος ποτέ στην ζωή μου αλλα ξέρω ότι με τα.προσοντα μου και έτσι όπως είναι η κοινωνία δεν θα βρω ποτέ δουλειά με πάνω από 1300 με 1500 ευρώ άρα συμβιβάζομαι α
Με αυτά
Αδερφέ μια χαρά τα λές. Συγκροτημένος, κύριος. Είσαι 33 απότι κατάλαβα η ζωή σου ειναι μπροστά. Θα ανέβεις μισθολογικά όσο περνάν τα χρόνια και χτίζεις εμπειρία. Και αν βιώνεις εκμετάλλευση η βλέπεις ταβάνι κάνε τα κουμάντα σου και βρες άλλη δουλίτσα. Στη ζωή όλα ειναι επιλογές και απο τις επιλογές μας κρινόμαστε. Λογικά στα 33 έχεις βρει τον εαυτό σου. Αν ακόμα δεν τον έχεις βρεί δούλεψε το. Κίνησου σε χώρους που συχνάζουν άτομα σαν και σενα. Κάνε παρεες που να τα βρισκετε και ολα θα πάνε σουπερ. Γυναικες μετά τα 32 εκεί που φτύνανε θα γλύψουν όταν καταλάβουν τι εστί βερίκοκο. Αμα είσαι ξηγημένος και συμπεριφέρεσαι σωστά θα χεις και τις επιτυχίες σου . Εξαρτάται τι θές. αμά θες γυνάικα τρόπαιο και ξέκωλα ετοιμάσουν να ξηλωθείς. Αν θες άτομο να τα βρίσκετε και να περνάτε όμορφα το χεις. Μη βρείς χαμένο κορμί που θέλει να το ταίζεις. 50/50 τα έξοδα και θα περνάτε φίνα. Απλά οταν το βρεις άσε τις πουτάνες. Και βγάλε όλη σου την κάυλα στη δικιά σου.
 
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Xasths

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.465
Κριτικές
15
Like
4.670
Πόντοι
1.446
Λακη και για του λογου το αληθες, αυτο μου ηρθε πριν μερικα δευτερολεπτα :2funny: (το δικο μου μηνυμα στα αγγλικα)

Αντε παιξε μπαλα μετα...

1690212874094.png

Άστα συναγωνιστή...

Έχω ζήσει 1.5 χρόνο Ουκρανία που πηγα για λογαριασμο πολυεθνικης ...

Το τι έζησα δεν περιγράφεται... μιλάμε για sex στον αυτοματο πιλοτο ...
με μουνια όχι αστεία...!

Θυμάμαι τις κλαμπαρες του Κιέβου, Skylar, Bhuda, Arena ...
που γινόταν πασαρέλα από σπονσορετες και semipro και φορτωναμε αβέρτα

Τωρα το καψανε το μουνολιβαδο ... όποιος τα έζησε είναι τυχερός
 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.749
Like
7.731
Πόντοι
2.306
Τύπε μου τι να λέμε τώρα. Μέχρι κάποια ηλικία (μικρή να τονίσω) που ανακάλυψα το μπλοκ ,πήγαινα σε νησιά και έφευγα με το πουλί στο χερι όπως λέει και ο @tellystalone6969

Έβλεπα τους χωριάτες να μου παίρνουν λεφτά και να πουλανε και πνεύμα (ένα μουνοπανο που του έδινα και 85 τη μέρα γκρίνιαξε που ζήτησα έξτρα κωλοχαρτο). Ποτε δε γαμησα μουνι σε νησί.

Μια φορά δε ,πήγα με γκομενα που είχα ,καλό μουνι(για τα τότε μου),Ιο και με κοιταζανε όλοι σαν να ανακάλυψα νερό στην έρημο.

Όμως εκεί στα 20-22 ,το έφερε και πήγαινα συχνά Θεσσαλονίκη ,και εκεί πάντα γαμουσα. Ότι ξεπέτα έχω κάνει με ελληνιδα σε ελληνικό έδαφος,εκεί έγινε. Στα νησιά χαμένη υπόθεση.

Μέχρι που σαν προπτυχιακός ακόμα μυήθηκα στο μπλοκ και στα μουνολιβαδα ,όταν οι άλλοι λέγανε κες κε σε Βουδαπέστη, Πράγα, Πολσκα κλπ.

Και απο τότε δεν έχω πάει ΠΟΤΕ καλοκαίρι σε νησί , πλην Κρήτης που και εκεί με μουνι είχα πάει.

Μια άλλη, την πήγα Σουνιο,για να την ξεφορτωθώ και γρήγορα
Oπου μουνι και πατρίδα glyfomounix.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.084
Κριτικές
63
Like
46.038
Πόντοι
9.297
Ναι ρε αλλα υπάρχουν πολλες που δεν θελουν δεσμευσεις.
Εγω πετυχα πολλες 30αρες που δεν ήθελαν
Αυτά μόνο σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη ,φοιτητουπολεις...οπουδήποτε αλλού ούτε για ποτό δεν βγαίνουν χωρίς...προοπτική.
 
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Μηνύματα
99
Like
141
Πόντοι
0
Ξέρουμε πόσα ξοδεύουν οι ελληνίδες τον μήνα για να βλέπουν άντρες να αυνανιζονται στο ονλι φανς και στο τσατουρμπειτ;
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.084
Κριτικές
63
Like
46.038
Πόντοι
9.297
Ξέρουμε πόσα ξοδεύουν οι ελληνίδες τον μήνα για να βλέπουν άντρες να αυνανιζονται στο ονλι φανς και στο τσατουρμπειτ;
Όταν λέμε Ελληνίδες εννοούμε και τα τσόκαρα 18-30 ετών;Μην πω πιο μικρές ...γιατί όλες αυτές είναι απλώς θηλυκοί μαλακες δεν είναι πραγματικές γυναίκες .
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.084
Κριτικές
63
Like
46.038
Πόντοι
9.297
Μιλώντας για τσόκαρα εννοώ αυτές που πληρώνουν για να βλέπουν τέτοια πράγματα..φυσικά και δεν είναι όλες έτσι.
 
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Μηνύματα
99
Like
141
Πόντοι
0
Όταν λέμε Ελληνίδες εννοούμε και τα τσόκαρα 18-30 ετών;Μην πω πιο μικρές ...γιατί όλες αυτές είναι απλώς θηλυκοί μαλακες δεν είναι πραγματικές γυναίκες .
Από 18 μέχρι 99. Ξέρουμε πού βρίσκουμε στατιστικές; Με ενδιαφέρει να γίνω δημιουργός περιεχομένου σε ονλιφανς και τσατουρμπειτ και διερευνώ τις καταναλωτικες συνήθειες του κοινού μου.
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.245
Κριτικές
81
Like
8.048
Πόντοι
7.865
Μάγκες, εδω απο πάντα σε κοιταγαν στραβά οι γκομενες, αν δεν ήσουν κάποιος ή κάποιος κάποιου απο πλούσια αρχίδια. ¨ηταν απο 70s Και 80s που υπήρχε ένα κάποιο καμάκι, στην πράξη δύσκολα γαμουσες, όσο ωραίος και να ήσουν. Εγώ σπούδασα μέσα σε τόσες γυναίκες και αντίστοιχα την άραζα και φιλοσοφική στον κολλητό μου που ηταν ένα κτήριο με μια μουνοθύελλα. Παπάρια μαύρα. Απαξίωση πλήρης και πέρα απο ένα ψιλοπαιχνίδι, τίποτε. Μετά πήγα Γαλλία και δεν το πίστευα. Έβγαλα γκομενα τη δεύτερη φορά που πήγα σε ένα πάρτι, σε άσχετο μέρος, κάπου σε εξωτερικό χώρο στο πανεπιστήμιο με κάτι μπύρες. Ουτρε επρεπε να δώσω καν λεφτά,ούτε να το παίζω καρεκλάς σε τίποτε disco,ούτε με κονέ, ούτε τίποτε. Απλά έπιασα την πάρλα σε σπαστά γαλλικά (στα γραπτά γαμούσα, αλλά προφορικά ήθελα χρόνο καθώς ήμουν 20 μέρες στην Γαλλία και ήθελε εξάσκηση) και βρέθηκα στην εστία να πηδάω. Ούτε ήμουν ο εξωτικός μελαχροινός Έλληνας, ούτε ο φραγκάτος για να πείς ότι κάβλωσε με το διαφορετικό. Πιο πολύ με γάλλο έμοιαζα στο σουλούπι. Απλά γουστάραμε και οι δύο και χωρίς κομπλεξ γαμηθήκαμε. Και ναι, έτσι εύκολα γάμησα στην Γαλλία πιο πολλές το πρώτο δίμηνο απο ότι είχα γαμήσει απο 16 - 25 που πήγα εκεί για μεταπτυχιακό (είχα και τα στρατά). Αργότερα Σουηδία που έκατσα αρκετά, πάλι βαράγαμε παρτούζες 10 άτομα για πλάκα και γουστάραμε. Ούτε κόμπλεξ ούτε τίποτε. Άλλοι ηταν παντρεμένοι μεταξυ τους σε φάση swinging, άλλοι απλά γουσταραν την φάση και γενικά περνούσαμε όλοι καλά. Ακόμα και στην Φινλανδία με τους απόμακρους Φινλανδούς, γάμησα τερματισμένα μουνιά και χωρίς να υπάρχει το οποιοδήποτε στάτους. Κάποιος ταξιδιώτης-εργαζόμενος-περιστασιακός που απλά βρισκόμουν εκεί ήμουν, όταν την ίδια στιγμή, μέσα στα 80s, στην "φιλόξενη Ελλάδα" όσες πήδαγα το έκανα λόγω του στάτους που απέκτησα λόγω εργασίας. Ανάμεσα σε αυτές και η πρώην γυναίκα μου, συνάδελφος μάλιστα, που αποδείχτηκε η επιτομή της ελλεϊνίδας. Ευτυχώς το σωτήριο έτος 1988 την ξεφορτώθηκα επειδή απλά είπα ξαφνικά "ως εδώ" και συνέχισα την ζωή μου, πριν προλάβω να κομφορμιστώ απο την όλη κατάσταση και το αφύσικο-ανώμαλο "όλοι οι παντρεμένοι τα ίδια περνάμε". Ξαναπήγα για επιμορφώσεις και εργασίες σε όλη την Ε.Ε. και παντού τα ίδια, εκτός απο εδώ που όσο πάνε και γίνονται όλες ξινιόλες και απρόσιτες, σε όποια ηλικία. Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε τις γυναίκες με διάφορα πράγματα και έννοιες, οι Γαλλίδες θα ήταν μεθυστικά αρώματα, οι Σουηδές ρόδα, οι Ισπανίδες η αλμύρα της θάλασσας, οι Ιταλίδες ηλιοβασιλέματα κ.ο.κ., οι Ελληνίδες θα ήταν ενας σκουπιδοντενεκές με χεσμένα κωλόχαρτα, ξερατά και αποτσίγαρα. Και δεν μιλάω για το γαμήσι,αλλά για την ανώμαλη νοοτροπία και την σαπίλα των μυαλών τους, που έχουν τρικυμία εν κρανίω και δεν ξέρουν τι τους γίνεται,αλλά αντί να δουλέψουν με τον εαυτό τους, ξεσπάνε όπου βρουν.
 

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Μηνύματα
134
Κριτικές
53
Like
1.881
Πόντοι
2.541
Φίλε @iceman1988, ουσιαστικά το συμπέρασμα σου (μας) είναι το εξής απλό, το παιχνίδι εν Ελλάδι παίζεται διαφορετικά, καλό ή κακό ο καθένας το κρίνει από τη δικιά του σκοπιά. Το παιχνίδι εδώ παίζεται και κυρίως ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ μέσω του εγχειριδίου "κοινές παρέες" ή αλλιώς "κοινωνικός κύκλος" όλα σε αυτή την χώρα κινούνται "μέσω γνωστού" τα πάντα. Επιχειρήσεις, σπουδές, δουλειές, προσωπική ανέλιξη, γάμος, σεξ όλα θέλουν να έχεις γνωστό κατα κύριο λόγο αλλιώς παίζεις μόνος σου με τις γνωστές αντιξοότητες.

Οχι πως διαφωνώ στα λεγόμενα σου καθώς τα περί εξωτερικού τα επιβεβαιώνουν πολλοί Έλληνες μετανάστες και τα εσωτερικού όλοι μας απλά είναι λίγο ακραίος ο λόγος σου. Επειδή σου/μας αρέσει πως παίζεται το παιχνίδι στη Σκανδιναβία ή Αγγλία, δεν σημαίνει πως οι Ελληνίδες είναι σκουπιδότοπος. Αν κάποιος παίξει το παιχνίδι με τους κανόνες του τότε μοιραία θα αρχίσει να κερδίζει και αν έχει κάποια έμφυτα ή γενετικά ή κληρονομικά έξτρα όπλα τότε κερδίζει άμεσα στο Ελλαδιστάν.

Είναι το ίδιο παιχνίδι (φλερτ) με άλλους κανόνες, εγώ έτσι το βλέπω είναι σαν το FIBA rules vs NBA rules στο μπάσκετ. Το ίδιο άθλημα παίζουν οι Αμερικανοι απλά με άλλους κανόνες. Όποιος στην Ελλάδα κρατάει καλές επαφές και ποτίζει συχνά τις παρέες του απο το σχολείο έως οποιαδήποτε ηλικία, άχυστος δεν έμεινε ποτέ. Τώρα, αν μας αρέσει αυτό το στυλ ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά ο τρόπος είναι γνωστός.
 

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.465
Κριτικές
15
Like
4.670
Πόντοι
1.446
Έχω άπειρα παραδείγματα από Ελλεινηδες που στους Έλληνες το έπεσαν δύσκολες ... και με το που βγηκαν έξω πηδηχτηκαν-παντρεύτηκαν τους χειρότερους που έχεται δει...
Μιλάμε για άφραγκους και άσχημους ...



Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω τον κωλοχαρακτηρα τους ...

Τις αποφεύγω συνειδητά για να μην με κάνουν να συχαθω τις γυναίκες,

Γιατί η αλήθεια είναι μύστες μου ότι υπάρχουν αμετρητες ωραίες γυναίκες

Το μονο που θα πω έιναι αν έχετε την δυνατότητα να τις αποφηγετε ...
τότε ... Μακριά από Ελλεινηδες ...!
 

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.642
Like
10.279
Πόντοι
3.506
Oπου μουνι και πατρίδα glyfomounix.
Τύπε μόλις είδα αυτό το άρθρο στο Λούμπεν


Έχει φωτογραφίες ,60 ευρώ οι ξαπλώστρες τη μέρα. Εγώ λέω να πας μια βδομάδα μόνο και να πας τις μισές φορές ξαπλωστρα. Να 200 ευρώ. Πας Πουκε με 200 ευρώ σε κεράσματα γαμας το μισό μπαρ.

Αύγουστο προτιμώ να «δουλεύω» όπως και Χριστούγεννα. Σαν εργένης λέω ,ας δουλέψω για τους οικογενειάρχες. Κρατάω τις μέρες μου και μετά ρίχνω εξωτικούς μπικους. Όχι σαν κάτι ναυαγούς της Πάρου
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
14.023
Like
18.385
Πόντοι
3.656
Iceman1988 απόλυτα σωστός.

Ο spectro7 ωραιοποιεί την κατάσταση . Κατάσταση που δεν ωραιοποιείται όμως.
Η αλήθεια είναι ωμή.

Είναι σαν να λέμε ότι το Παρίσι , είναι ανώτερο από μια τριτοκοσμική μεγαλούπολη.

Πως να το χρυσώσεις ;
Ότι στην τριτοκοσμική έχει φθηνά βρώμικα ; Στα αρχίδια μας, κατσαρίδες και αραουραίους πουλάνε.
Ότι έχει πιο φθηνά καταλύματα ; Ναι , αλλά έχουν τσιμπούρια , αρουραίους και κατσαρίδες και μυρίζουν σκατίλα.


Στο εξωτερικό πρέπει να είσαι βρωμάρης, περιθωριακός, ζαβός για να μη γαμάς.
Στην ελλάδα, υπάρχουν μπάκουροι χειρουργοί , εργολάβοι οικοδομών , δικηγόροι , καθαροί , με ακίνητα με λεφτά με τρόπους.

Στον πολιτισμό , δεν παίζει αυτό .


Δεν είμαστε πολιτισμένη χώρα.Για τον πούτσο είμαστε.
Για αυτό και είναι δύσκολη η προσέγγιση γυναικών .


Εξυπνάδες του τύπου "εγώ γαμάω" δεν λαμβάνονται στα σοβαρά.

Ό,τι κι αν κάνει κάποιος εντός, στο εξωτερικό το κάνει Χ 20 .
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
14.023
Like
18.385
Πόντοι
3.656
Όχι σαν κάτι ναυαγούς της Πάρου
Γιατί ρε τύπε ;
Στην πάρο νοικιάζεις ένα μαντρί 100€ τη βραδιά, ξαπλώστρα με καφέδες 70€ , 50€ για σουβλάκια ..... 100€ για ποτά ....

βλέπεις γκόμενες ....


και πας στο δωμάτιο για εργόχειρο .


Τι άλλο θέλετε πια ;

Περίεργοι άνθρωποι δεν σας πιάνει κανείς πουθενά.
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
14.218
Like
18.319
Πόντοι
3.656
Έχω άπειρα παραδείγματα από Ελλεινηδες που στους Έλληνες το έπεσαν δύσκολες ... και με το που βγηκαν έξω πηδηχτηκαν-παντρεύτηκαν τους χειρότερους που έχεται δει...
Μιλάμε για άφραγκους και άσχημους ...



Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω τον κωλοχαρακτηρα τους ...

Τις αποφεύγω συνειδητά για να μην με κάνουν να συχαθω τις γυναίκες,

Γιατί η αλήθεια είναι μύστες μου ότι υπάρχουν αμετρητες ωραίες γυναίκες

Το μονο που θα πω έιναι αν έχετε την δυνατότητα να τις αποφηγετε ...
τότε ... Μακριά από Ελλεινηδες ...!

Εκεί δεν έχουν τις στρατιές των αγαπούληδων για να κάνουν τις μαλακίες τους

Αφού με την εμφάνιση δεν μπορούν να τραβήξουν κανέναν,αναγκαστικά θα πρέπει να γίνουν τρομπόνια για να ασχολούνται οι ντόπιοι μαζί τους
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
14.023
Like
18.385
Πόντοι
3.656

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.245
Κριτικές
81
Like
8.048
Πόντοι
7.865
Iceman1988 απόλυτα σωστός.

Ο spectro7 ωραιοποιεί την κατάσταση . Κατάσταση που δεν ωραιοποιείται όμως.
Η αλήθεια είναι ωμή.

Είναι σαν να λέμε ότι το Παρίσι , είναι ανώτερο από μια τριτοκοσμική μεγαλούπολη.

Πως να το χρυσώσεις ;
Ότι στην τριτοκοσμική έχει φθηνά βρώμικα ; Στα αρχίδια μας, κατσαρίδες και αραουραίους πουλάνε.
Ότι έχει πιο φθηνά καταλύματα ; Ναι , αλλά έχουν τσιμπούρια , αρουραίους και κατσαρίδες και μυρίζουν σκατίλα.


Στο εξωτερικό πρέπει να είσαι βρωμάρης, περιθωριακός, ζαβός για να μη γαμάς.
Στην ελλάδα, υπάρχουν μπάκουροι χειρουργοί , εργολάβοι οικοδομών , δικηγόροι , καθαροί , με ακίνητα με λεφτά με τρόπους.

Στον πολιτισμό , δεν παίζει αυτό .


Δεν είμαστε πολιτισμένη χώρα.Για τον πούτσο είμαστε.
Για αυτό και είναι δύσκολη η προσέγγιση γυναικών .


Εξυπνάδες του τύπου "εγώ γαμάω" δεν λαμβάνονται στα σοβαρά.

Ό,τι κι αν κάνει κάποιος εντός, στο εξωτερικό το κάνει Χ 20 .
Ο μάγκας δεν κατάλαβε τι εννοώ... Όχι δεν είναι απλή ωραιοποίηση,αλλά εξιδανίκευση. Δεν είναι μόνο η έννοια σεξ που αναφέρω,αλλά όλη η κοσμοθεωρία της ελλεϊνίδας @Spectro7 . Νομίζει ότι είναι μοναδική και ανώτερη επειδή μπορεί να διαθέσει ένα μουνί και θα πρέπει να το ανεχτεί αυτό ο μέσος άντρας. Αυτά στο εξωτερικό αντιμετωπίζονται αναλόγως των ηθών και των εθίμων. Εμείς απλά ανεχόμαστε μαλακίες ενώ δεν πρέπει.Δείχνουμε μια δουλοπρέπεια, γιατί έτσι. ΜΙλάω πάντα για μέσους όρους ανδρών και γυναικών, για να μην παρεξηγουμαι. Εδώ όλες θέλουν κάτι πολύ άνω του μέσου όρου, όσο μπάζα και να είναι, αλλά ο μέσος άντρας είναι προγραμματισμένος ακόμα και απο την ίδια του την οικογένεια ότι πρέπει να υποταχτεί στις συνθήκες που του τίθονται, όποιος και αν είναι. Ακόμα και στις παρέες και στα κονέ, πάντα θα σε θεωρούν υπό της όποιας μαλακισμένης σου πασάρουν και πως είσαι και τυχερός απο πάνω. Τέτοιες παρέες και φίλους να τους χέσω. Επίσης αν πρέπει να φερθείς αναλόγως του πως σου φέρονται, πιθανό να σε αποπέμψουν απο την παρέα αν θίξεις την μέση κουράδα τους, οπότε ποτέ δεν θα είσαι ανεξάρτητος και ελεύθερος και κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις δίπλα σε μια μέγαιρα με τρία παιδιά που τα έχει κάνει σαν τα μουτρα της και δεν θα ξέρεις πως στο διάολο έμπλεξες. Και μιλάμε πάντα για τον μέσο άντρα, ούτε για τον Ρίτς,ούτε για τον Γαμάθ. Ακόμα και στην γειτονική αλβανία να πας, αν δεν είσαι μπεκρής και χαρτοπαίχτης μια χαρά γυναίκα θα πάρεις και θα ξέρει να φτιάχνει και κανένα φαί. Εδώ επειδή υπάρχει τρικυμία εν κρανίω θέλουν τον επικίνδυνο φυλακόβιο, αλλά και τον μαμούχαλο με τα λεφτά ταυτόχρονα. Σαν να πας να ζητήσεις κάποια να είναι και πουτάνα και παρθένα. Οπότε άτομα με στάτους, χρήμα, κύρος, πρόσωπο μένουν μόνα τους, είτε απο επιλογή οι πιο έξυπνοι, είτε επειδή απλά δεν είναι "ενδιαφέροντες", ώσπου θα βρεθεί κάποια ανατολικιά καπάτσα και θα τον κουκουλώσει. Κλασικά εικονογραφημένα αυτά στις μέρες μας στην Ελλάδα. Εις την αλλοδαπήν, ακόμα και σε χώρες πιο ας πούμε οπισθοδρομικές, αυτό δεν παίζει. Και εγώ ακομα γαμάω, όπως και γαμουσα και στο παρελθόν, αλλά δεν έχει να πεί κάτι αυτό. Είναι ο ορισμός της εξυπνάδας και ο καθένας μπορεί να λέει ότι γουστάρει για την πάρτη του. Στην δική μου περίπτωση μυρίζονται λεφτά και έρχονται, αλλά έχω την ικανότητα να μην δίνω πολλά δικαιώματα και την ωριμότητα να τις διώχνω όταν ξεκινάνε ιστορίες. Αλλά εγώ είμαι εγώ. Κάποιος που παίρνει 600 το μήνα και παλεύει με 40 κυμματα, δεν θα τον κοιτάξουν κάν, όποιος και αν είναι, ενώ π.χ. στην Πολωνία θα έβρισκε καλό γκομενάκι για ωραία πράγματα και θα υπήρχε και κάποια εκτίμηση. Αυτά εδώ μην τα περιμένετε. Νομίζουν ότι κάνουν χάρη κιόλας στον καθένα που τις κατσικώνεται. Οπότε ναι, είναι ο πάτος του σκουπιδοβαρελιού και ξύνουν ακόμα τον πάτο με τις νυχουλες τους για να πάνε πιο κάτω εδώ στην Ελλάδα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom