The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.110
- Πόντοι
- 25.467
γιατι ρε αλτζχαιμερικε τραγοπαπα;
η ΕΠΙΤΟΜΗ ειμαι
Η λοβοτομή αυτοπροσώπως είσαι, αλλά τέλος πάντων...
γιατι ρε αλτζχαιμερικε τραγοπαπα;
η ΕΠΙΤΟΜΗ ειμαι
Καρολος,Λουδοβικος,α ειχαμε κι ενα νημα για Ριχαρδο νομιζω(χρυσες δουλειες).Αν είσαι εσύ νορμάλ, εγώ είμαι ο Λουδοβίκος ο 15ος
Εδώ μπαίνει η βασική γραμμή για να μην παντρευτεί κάνεις. Ακριβώς έτσι σκέφτηκα. Πρώτον έβλεπα παντρεμένους που το 99% ήταν δυστυχισμένοι και δεύτερον το έβλεπα σε γκόμενες. Διέκρινα ότι μόλις μου έσπαγαν τα αρχίδια δεν ήθελα να τις γαμήσω και μοιραία ξεκινούσε η φθορά. Οπότε αν παντρευομουν θα κατέληγα στάνταρ να μην τις γαμάω και θα πήγαιναν άλλου (βέβαια πλέον όλοι κι όλες πάνε αλλού). Συνεπώς καλύτερα ελεύθερος η να συζεις η να γκομενιζεις. Αν βρει γκόμενο η όποια που έχεις σχεση, εσύ λέγεσαι γαμιάς κι αυτή πουτάνα. Έτσι πάει στην κοινωνία. Αν βρεις εσύ γκόμενα κι είσαι σε σχέση θα σε πουν απιστο κι αυτή κακομοιρα. Μια χαρά την βγάζουμε έτσι οι άνδρες Αν όμως είσαι παντρεμένος και βρει άλλον λέγεσαι κερατάς κι αυτή καταπιεσμένη. Δεν συμφέρει.εγω περισσοτερο το εγραψα για καταστασεις ας πουμε ανωδυνες...αυτα που εγραψες οντως γινονται και παλι για μενα φτανε οι μαλακες ...
δεν μπορει ας πουμε να μην καταλαβεις εστω και καθυστερημενα οτι σου γαμιεται η γυναικα σου ας πουμε...
καλα αυτο το σηκω-σηκω-κατσε πρεπει καποιος να ειναι τερμα μπετα για να το ανεχτει....ξερω και απο δαυτους
ο γαμος θελει αρχιδια πολλα για να πετυχει....στην σημερινη εποχη ειναι καταδικασμενος να αποτυχει ο θεσμοςΕδώ μπαίνει η βασική γραμμή για να μην παντρευτεί κάνεις. Ακριβώς έτσι σκέφτηκα. Πρώτον έβλεπα παντρεμένους που το 99% ήταν δυστυχισμένοι και δεύτερον το έβλεπα σε γκόμενες. Διέκρινα ότι μόλις μου έσπαγαν τα αρχίδια δεν ήθελα να τις γαμήσω και μοιραία ξεκινούσε η φθορά. Οπότε αν παντρευομουν θα κατέληγα στάνταρ να μην τις γαμάω και θα πήγαιναν άλλου (βέβαια πλέον όλοι κι όλες πάνε αλλού). Συνεπώς καλύτερα ελεύθερος η να συζεις η να γκομενιζεις. Αν βρει γκόμενο η όποια που έχεις σχεση, εσύ λέγεσαι γαμιάς κι αυτή πουτάνα. Έτσι πάει στην κοινωνία. Αν βρεις εσύ γκόμενα κι είσαι σε σχέση θα σε πουν απιστο κι αυτή κακομοιρα. Μια χαρά την βγάζουμε έτσι οι άνδρες Αν όμως είσαι παντρεμένος και βρει άλλον λέγεσαι κερατάς κι αυτή καταπιεσμένη. Δεν συμφέρει.
Δεν ντρέπομαι να το πω. Έχω ριχτεί σε πάνω από 2.000 γκόμενες. Έχω γαμήσει λιγότερες από 30. Από αυτές ασχολήθηκα σοβαρά με λιγότερες από 10 και ζήτημα αν θα παντρευομουν 2. Προτιμώ να συζώ για να την κοπανισω γρήγορα όταν με ζαλίζουν. Από όπου κι αν τον πιάσεις το θέμα πλέον, μόνο να χάσεις έχεις αν παντρευτείς.ο γαμος θελει αρχιδια πολλα για να πετυχει....στην σημερινη εποχη ειναι καταδικασμενος να αποτυχει ο θεσμος
στην ελλαδα βλεπω τις πιο πολλες ωραιες που ειναι ανω των 20 να εχουν γκομενο κατω του μετριου, που σημαινει οτι μονο με την ωραια εμφανιση στην ελλαδα δεν σου εξασφαλιζει οτι θα βρεις και ωραια γκομενα ελληνιδαΣυναγωνιστή ... ήμουν σε μπιτσομπαρο σήμερα πρώτη μούρη
Παρατήρησα κόσμο ... υπηρχαν 3 κατηγορίες όσον αφορά τους άνδρες
1. Παλικάρια εμφανίσιμοι με κατι κοντοπουτανα κοντοχοντρες σαπιοκωλες
2. Παντρεμένοι καλοστεκουμενοι με κατι φαρκλανες θειτσες ...
3. Και ελάχιστοι με ωραία μουνια που ήταν όλες ξένες ( εγώ μέσα σε αυτους)
Τελικά ελάχιστοι γαμανε ωραία γκόμενά άσχετως εμφάνισης η τσέπης
Για να γαμας όμορφη πρέπει να γίνει εισαγωγή ... τέλεια και παύλα.
στην ελλαδα βλεπω τις πιο πολλες ωραιες που ειναι ανω των 20 να εχουν γκομενο κατω του μετριου, που σημαινει οτι μονο με την ωραια εμφανιση στην ελλαδα δεν σου εξασφαλιζει οτι θα βρεις και ωραια γκομενα ελληνιδα
Αν έχουν μούσι,τατουάζ και είναι μαυριδεροί,γι'αυτές είναι όλοι κούκλοι τύπε
Καλά κάνει....τσάμπα να τους κάθεται? Να μη βγει κερδισμένη και αυτή?τυπε για αλλη μια φορα ο μαλακας ο αντρας φταιει δυστυχως..
ξερω πανχοντρη ασχημη 45 Μαιων που γαμιεται με ενα παντρεμενο και εχει και γκομενο και οι 2 ξερου την φαση και ο παντρεμενος της τσονταρει νοικι και ο γκομενος το ρευμα
για νδκρατη τον κοβωΜπόνους: καθυστέρας υποδιευθυντάκος εταιρειας σέρνεται πίσω από μουνί της σειράς που πηδιεται στο άλλου και το ξέρουν όλοι. Αυτός ελπίζει και της παίρνει δωράκια. Μιλάμε για ξώφθαλμο δούλεμα της τυπισσας με ηλίθια γλυκόλογα και δηθενίστικο ενδιαφέρον που μέχρι και δεκάχρονος αντιλαμβάνεται. Τον έχει κάνει υπηρέτη της κι αυτός το παίζει γαμικουλας (με το νου). Κλασσική περίπτωση μαλάκα που αν την δει να γαμιέται θα πει ότι του κάνει πλάκα για να τον πειράξει. Στανταρ μέσα του θα πιστεύει ότι είναι ιππότης και φέρεται άψογα.
εν τω μεταξυ βλεπω καποιους που ανεβαζουν στορι απο μπιτσομπαρα οπως το hawaii beach bar και διακρινεις οτι γινεται χαμος απο ψωλαρια εκει, απο κοσμο εκει το 80% ειναι αντρες .
βεβαια πεφτουν θυματα απο τα προμοσιον που κανουν οι γνωστες γλαστρες στο ινστα τους, ανεβαζουν κωλους οτι ειναι σε αυτο το μαγαζι, το βλεπει αυτο ο καθε απελπισμενος λιγουρης και σκεφτεται θα παω εκει να βρω μουνακια, την ιδια ιδεα εχουν και τοσοι αλλοι και καταληγουν εκει να πληρωνουν ποτα και να μενουν να χορευουν πλαι πλαι με ψωλαρια
Όσο και να το λες αυτό οι περισσότεροι άντρες είναι γτπ μουνοδουλοι οπότε δε πρόκειται να βάλεις μυαλό στα ζώα,εγώ ευτυχώς τις έχω γραμμένες και πάω στις πουτανες.Οφείλουμε όλοι να τις λιντσάρουμε.
Ο γυναικοκεντρισμός δεν νικιέται με τίποτα, έχει αλλάξει η εποχή, δεν υπάρχει ελπίδα καν, χωνέψτε το. Αυτό...που βρίσκαμε μια νορμάλ σπάνια έσβησε κι αυτό, οπότε ότι βρέξει ας κατεβάσει. Πάμε για πλήρη συντριβή όλων τους. Πάμε για ολοκαύτωμα.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ρίχνεσαι όπου γουστάρεις
κι αν γαμήσεις γάμησες.
Δεν υπολογίζεις τίποτα, δεν πιστεύεις τίποτα παρά μόνο αν η άλλη ξεροσταλιαζει και γίνεται ένα με την γη για πάρτη σου. Δηλαδή 1 στις 100.000 και βέβαια μόνο γιια μικρό χρονικό διάστημα. Με το παραμικρό τις υποβιβάζεις σε πουτάνες
και τις έχεις για εκμετάλλευση, φαι, κέρασμα, εκτόνωση κτλ μέχρι να τις σιχαθεις αλλιώς ροχαλα επί τόπου. Όλοι μαζί μπορούμε να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο. Θα πείτε καλά μόνο για γαμήσι; Πλέον ναι!
Πάνε σα τα πρόβατα αντί να πηγαίνουν να γαμανε φυλής πάνε και στριμώχνονται σα τα πρόβατα για να γαμανε οι μπάρμαν και οι σελεμπριτις γιαυτους.Πάνε στα πυρφορομαφαζα νομίζοντας θα γνωρίσουν κοπελες..που να ήξεραν ότι σε τέτοια μαγαζιά γαμάνε μόνο οι pr, οι μπάρμαν, οι σερβιτόροι, και οι σελέμπριτις…αν πας να κανεις πέσιμο σε γκομενα εκεί, κατά 99% θα πέσει άκυρο, ή θα κανεις μια γνωριμία που δεν θα οδηγήσει πουθενά, γιατί και να γνωρίσεις γκομενα δεν σημαίνει ότι θα σου κάτσει…Δηλαδή πληρώνουν για να πανε να στριμώχνοντε σα τα ζωα και να γαμάνε άλλοι
καλώς ήρθατε στο πυρφορισταν…την κωλοτρυπιδα της γης
Γενικά είναι αυτό που είπε ο σαμπ εγώ καρασυμφωνω μαζί του το 20 τοις εκατό των αντρών μόνο γαμαει γιατί το 20 τοις εκατό των γυναικών κάθεται,οι άλλες έχουν τα άπειρα στάνταρ και μενουν αγαμητες και άλλες θέλουν να πάνε μόνο με έναν και επειδή δε τον έχουν αυτόν δε πάνε με κανέναν.Πάνε στα πυρφορομαφαζα νομίζοντας θα γνωρίσουν κοπελες..που να ήξεραν ότι σε τέτοια μαγαζιά γαμάνε μόνο οι pr, οι μπάρμαν, οι σερβιτόροι, και οι σελέμπριτις…αν πας να κανεις πέσιμο σε γκομενα εκεί, κατά 99% θα πέσει άκυρο, ή θα κανεις μια γνωριμία που δεν θα οδηγήσει πουθενά, γιατί και να γνωρίσεις γκομενα δεν σημαίνει ότι θα σου κάτσει…Δηλαδή πληρώνουν για να πανε να στριμώχνοντε σα τα ζωα και να γαμάνε άλλοι
καλώς ήρθατε στο πυρφορισταν…την κωλοτρυπιδα της γης