athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.044
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαλακα σοβαρα μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις...Ποια μελη ειναι ο παντρεμενος και ο γκομενος
ρε μαλακα σοβαρα μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις...Ποια μελη ειναι ο παντρεμενος και ο γκομενος
Να υποψιαστω οτι εφαγες χυλοπιτα απο την 45αρα?Μου λεει φιλος μπαρμαν μια φορα"Οσο ασχημη-χοντρη κι αν ειναι η αλλη αν θελει να πηδηχτει καποιον θα βρει"ρε μαλακα σοβαρα μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις...
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η δυάδα βασικών προβλημάτων του άνδρα που αν τα ξεπεράσει η νικήσει, θα περνάει πολύ καλύτερα. Πρώτον να μην φοβάται μην χάσει γκόμενατυπε για αλλη μια φορα ο μαλακας ο αντρας φταιει δυστυχως..
ξερω πανχοντρη ασχημη 45 Μαιων που γαμιεται με ενα παντρεμενο και εχει και γκομενο και οι 2 ξερου την φαση και ο παντρεμενος της τσονταρει νοικι και ο γκομενος το ρευμα
και ισχυει 100%...ειμαι μνηστευμενος ρεΝα υποψιαστω οτι εφαγες χυλοπιτα απο την 45αρα?Μου λεει φιλος μπαρμαν μια φορα"Οσο ασχημη-χοντρη κι αν ειναι η αλλη αν θελει να πηδηχτει καποιον θα βρει"
Α μαλιστα,αυτο ειναι το προβλημα,οτι η αλλη ειναι οπως λες χοντρη και ασχημη δεν παιζει κανενα ρολοκαι ισχυει 100%...ειμαι μνηστευμενος ρε
αφου εχω δηλωσει ειμαι ΠΙΣΤΟΣΑ μαλιστα,αυτο ειναι το προβλημα,οτι η αλλη ειναι οπως λες χοντρη και ασχημη δεν παιζει κανενα ρολο
Καταλαβαμε,οταν δεν θα παρακολουθειται το πσ-λαπτοπ-κινητο θα μας τα πεις πιο χαλαρααφου εχω δηλωσει ειμαι ΠΙΣΤΟΣ
οχι ρε αφου ειμαι ο ΑΡΧΩΝ της σχεσης...Καταλαβαμε,οταν δεν θα παρακολουθειται το πσ-λαπτοπ-κινητο θα μας τα πεις πιο χαλαρα
οχι ρε αφου ειμαι ο ΑΡΧΩΝ της σχεσης...
Σβηστο γρηγορα,οσο προλαβαινειςοχι ρε αφου ειμαι ο ΑΡΧΩΝ της σχεσης...
Δωμάτιο ξύλου, έχετε στο σπίτι σας;
Σβηστο γρηγορα,οσο προλαβαινεις
Ο μπαχαλακιας μεσα μου με πιεζει να ρωτησω"Σπιτι του?" αλλα δεν θα τον αφησω να επικρατησειΔωμάτιο ξύλου, έχετε στο σπίτι σας;
φιλοξενουμενοςΟ μπαχαλακιας μεσα μου με πιεζει να ρωτησω"Σπιτι του?" αλλα δεν θα τον αφησω να επικρατησει
Να βλεπουν τα μελη τις παρενεργειες των αλκοολουχων ποτων.Σιγουρα ρε?Μηπως εισαι η κυρα Δεσποινα η ΑεκτσουΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΛΕΓΩ..ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ
Ο μπαχαλακιας μεσα μου με πιεζει να ρωτησω"Σπιτι του?" αλλα δεν θα τον αφησω να επικρατησει
Να βλεπουν τα μελη τις παρενεργειες των αλκοολουχων ποτων.Σιγουρα ρε?Μηπως εισαι η κυρα Δεσποινα η Αεκτσου
Να βλεπουν τα μελη τις παρενεργειες των αλκοολουχων ποτων.Σιγουρα ρε?Μηπως εισαι η κυρα Δεσποινα η Αεκτσου
Εννοειται.ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΤΙΜΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ,ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ,ΠΙΣΤΟΣ,ΠΙΣΤΟΣ,ΠΙΣΤΟΣ Eλπιζω να ημουν σαφης,ειδικα στο τελευταιογαμιολη τσελεμπρε ξεχνας οτι ειμαι ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ...
γαμιολη τσελεμπρε ξεχνας οτι ειμαι ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ...