Το πιο ευκολο πραγμα ειναι η μαγειρικη.
Απλως τωρα με το efood και τις συνεχεις προσφορες, ειναι σχεδον η μια η αλλη οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν. Μπορεις να παραγγειλεις πχ 3 μεριδες με 20-25 ευρω και τρως 3 μερες. Φαγητα που απλως ειναι αδυνατο για εργαζομενο εργενη να καθησει να τα φτιαξει, οπως παστιτσιο, γεμιστα, κλπ
Επισης αν πχ το φαγητο απ εξω σου κοστιζει για παραδειγμα 10 ευρω και μπορεις να το μαγειρεψεις για 5 ευρω, κερδιζοντας ουσιαστικα 5 ευρω, αλλα θα χρειαστει να φας μια ωρα αν τα βαλεις ολα μεσα αγορα υλικων, αποψυξη, κοψε, ανακατεψε, πλυνε κατσαρολες και ταψια, κ.ο.κ. στο τελος καταντα ασυμφορο αφου πολλοι εργαζομενοι δουλευουν για αρκετα πανω απο 5 ευρω την ωρα. Δηλαδη καλυτερα να δουλεψεις 10 ωρες παραπανω τη βδομαδα και να παραγγελνεις απο το να καθεσαι να μαγειρευεις.
Αυτο που κανει τη διαφορα ωστοσο ειναι η ποιοτητα των φαγητων. Οχι η νοστιμια, αλλα η ποιοτητα, γιατι κακα τα ψεματα το να φτιαξεις κατι στο σπιτι με δικα σου υλικα, λαδια, κλπ δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σου φερνουν ετοιμο που ουτε ξερεις τι εχει μεσα, τι επεξεργασια εχει υποστει, αν εχει υλικα κοντα η ακομα και μετα την ημερομηνια ληξης, τα λαδια του, καθαριοτητα κουζινας, κλπ