Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 12.014
- Πόντοι
- 3.556
Έχεις φάει πολλές Αγγλίδες γιωργαρα;δηλαδη οι ελλεινιδες ειναι ικανες να φτιαξουν σπιτι?αχρηστες ειναι,οι αγγλιδες ισως να ειναι πιο ικανες για μανες
Έχεις φάει πολλές Αγγλίδες γιωργαρα;δηλαδη οι ελλεινιδες ειναι ικανες να φτιαξουν σπιτι?αχρηστες ειναι,οι αγγλιδες ισως να ειναι πιο ικανες για μανες
Εχω μείνει Αγγλία, birmingham. Εσευ μας λες ότι οι ελλεινιδες είναι τελειες από το δυάρι σου στα σεπολια χωρίς να έχεις ιδέα από Αγγλία, μόνο ότι εχεις ακούσει στα πορνοκαναλα ότι οι Αγγλίδες ειναι άσχημες και πουτανες Για σκέψου.. Μήπως οι ελλεινιδες ειναι οι πουτανες?Έχεις φάει πολλές Αγγλίδες γιωργαρα;
Ο προικοθήρας γράφεται με ήτα.Δλδ θες να μου πεις οτι μια 30αρα δεν θα κανει κατι σοβαρο με εναν 40αρη; Δεν το πιστευω.., ειδικα αν ειναι επιτυχημενος ο αντρας.., και δεν μιλαω για προικοθυρα, μιλαω για κανονικη , σωστη γυναικα που προφανως θελει ενα καλο μελλον για εκεινη και το παιδι της..
Οι κυκλικές είναι επικίνδυνες. Οι πιο καλές είναι οι ευθείες.Πάνε για κυκλικές πουτσες οι ελλεινιδες και σήμερα. Ο κύκλος μου,ο κύκλος σου, και δεν σε μιλαω γιατί δεν είμαστε στην ίδια παρέα.. Βρωμιαρες
μια ζωη ετσι βλαμενες ηταν οι ελλεινιδες,προξενια θελανε,δεν ειναι οτι φοβηθηκαν τωρα το 2023..στο χερι μας ειναι να αλλαξουμε τη γαμημενη νοοτροπια τους να γαμιουντε μονο με γνωστους και φιλους,πρεπει τα καριολια οι ελλεινιδες να μαθουν να καθοντε σε αυτον που μιλαει,οχι σε αυτον που ειναι στο κυκλο τουςΕίναι σνομπ και δηθεν και καποιες φοβικες.
Φίλε θύματα είναι και αυτες και δεν το εχουν πάρει χαμπάρι.
Οταν συμβαίνει ενα περιστατικο και τα καναλια και τα σοσιαλ βουιζουν για βιασμούς γυναικοκτονιες κλπ η καθε Ελληνίδα οχι αμυντική θα γίνει αλλα θα υποψιάζεται στο τελος μεχρι τους συγγενεις της,δεν θα εχει εμπιστοσύνη ουτε στο κωλο της,άντε μετά εσυ να πας στο άκυρο να κάνεις καμάκι η να παίξει γνωριμια φλερτ.
Όταν η ενημέρωση σε φοβίζει σε κανει καχύποπτο με ολους τότε κλείνεσαι αμύνεσαι και φοβασαι τον ισκιο σου.
Αυτο είναι η μια οψη,η αλλη όψη είναι οτι κοιτανε να αποκατασταθουν μέσω καποιου ματσολεφτα τύπου.
οταν λεω προξενιο,αυτο ακριβως που γραφεις εννοω και εγω,απλα το λεω προξενιο γιατι αμα πω για κυκλους θα αρχισουν οι μουνοδουλοι πυρφοροι τις ειρωνιεςΠροξενια τωρα δεν υπαρχουν τύπε και αν υπαρχουν είναι ελάχιστα
Τώρα οι γκομενες εχουν άπειρες γνωριμίες αναλώνονται σε πολλους κυκλους και γνωρίζουν 5 10 15 25 διαφορετικούς ψωλαρεους.
Έχουν προσφορά και αυτες επιλέγουν τον καλύτερο.
Μια διαφορά είναι οτι οι αντρες ειναι μαλακες και αν οχι όλοι το 90% και θα σου πω γιατί.
Οι γκόμενες αλληλονταβατζαρονται μεταξι τους π.χ λενε στη φιλη τους παμε εκει θα ειναι η ταδε και ο ταδε,με λιγα λογια οι φιλες χωνουν η μια την άλλη σε νεους κυκλους σε νεες γνωριμιες ανακατευονται.
Οι αντρες δεν το πάνε έτσι, ποτε δεν θα νταβατζαρουν φίλο η να τον χωσουν σε νεο κυκλο με μουνια,τα κρατανε για πάρτι τους αν εχουν,εγω τους λεω μουνοφαγαδες αυτους..οπότε μια γκόμενα θα γνωρίσει 20 ψωλαρεους ενας ψωλαρας θα γνωρισει 2 3 5 γκόμενες το πολυ
Δεν ισχύει αυτό, ήξερα γκόμενα που ήταν από οικογένεια με λεφτά (κάτι ήταν ο πατέρας, στο διπλωματικό σώμα? αν είχα καταλάβει καλά) και η ίδια δούλευε μεροκάματο σε μαγαζί!Αυτο είναι η μια οψη,η αλλη όψη είναι οτι κοιτανε να αποκατασταθουν μέσω καποιου ματσολεφτα τύπου.
καλα ετυχε,οι πιο πολλοι ματσωμενοι τα αρχιδια τους ξινουνΔεν ισχύει αυτό, ήξερα γκόμενα που ήταν από οικογένεια με λεφτά (κάτι ήταν ο πατέρας, στο διπλωματικό σώμα? αν είχα καταλάβει καλά) και η ίδια δούλευε μεροκάματο σε μαγαζί!
Και σε ένα άλλο μαγαζί που δούλευα πάλι, η κόρη του αφεντικού κατέβαινε και δούλευε κανονικά, μέτριο προς καλό μουνί.
Κοντά στα 30 και οι δυο.
Όπου θέλουμε θα το δίνουμε. Εμείς σου είπαμε που θα το βάλεις.ο καθένας κάνει ότι θέλει.Δηλαδή εγώ αν δε βρίσκω άντρα για σεξ είτε για κάτι πιο σοβαρό το πρόβλημα το έχουν οι άντρες αρα αρχίζω να βρίζω τους άντρες όχι το πρόβλημα το έχω και εγώ.Υπάρχουν υπέροχοι άντρες και υπέροχες γυναίκες τώρα αν εμείς καθόμαστε και βλέπουμε τους προβληματικούς είναι άλλο θέμα.Πάνε για κυκλικές πουτσες οι ελλεινιδες και σήμερα. Ο κύκλος μου,ο κύκλος σου, και δεν σε μιλαω γιατί δεν είμαστε στην ίδια παρέα.. Βρωμιαρες
δεν υπάρχει γκόμενα που να μην είναι 800 κιλά και να μην μπορεί να βρει άντρα για σεξ και για ότι άλλο θέλειΌπου θέλουμε θα το δίνουμε. Εμείς σου είπαμε που θα το βάλεις.ο καθένας κάνει ότι θέλει.Δηλαδή εγώ αν δε βρίσκω άντρα για σεξ είτε για κάτι πιο σοβαρό το πρόβλημα το έχουν οι άντρες αρα αρχίζω να βρίζω τους άντρες όχι το πρόβλημα το έχω και εγώ.Υπάρχουν υπέροχοι άντρες και υπέροχες γυναίκες τώρα αν εμείς καθόμαστε και βλέπουμε τους προβληματικούς είναι άλλο θέμα.
Είναι σνομπ και δηθεν και καποιες φοβικες.
Φίλε θύματα είναι και αυτες και δεν το εχουν πάρει χαμπάρι.
Οταν συμβαίνει ενα περιστατικο και τα καναλια και τα σοσιαλ βουιζουν για βιασμούς γυναικοκτονιες κλπ η καθε Ελληνίδα οχι αμυντική θα γίνει αλλα θα υποψιάζεται στο τελος μεχρι τους συγγενεις της,δεν θα εχει εμπιστοσύνη ουτε στο κωλο της,άντε μετά εσυ να πας στο άκυρο να κάνεις καμάκι η να παίξει γνωριμια φλερτ.
Όταν η ενημέρωση σε φοβίζει σε κανει καχύποπτο με ολους τότε κλείνεσαι αμύνεσαι και φοβασαι τον ισκιο σου.
Αυτο είναι η μια οψη,η αλλη όψη είναι οτι κοιτανε να αποκατασταθουν μέσω καποιου ματσολεφτα τύπου.
Προξενια τωρα δεν υπαρχουν τύπε και αν υπαρχουν είναι ελάχιστα
Τώρα οι γκομενες εχουν άπειρες γνωριμίες αναλώνονται σε πολλους κυκλους και γνωρίζουν 5 10 15 25 διαφορετικούς ψωλαρεους.
Έχουν προσφορά και αυτες επιλέγουν τον καλύτερο.
Μια διαφορά είναι οτι οι αντρες ειναι μαλακες και αν οχι όλοι το 90% και θα σου πω γιατί.
Οι γκόμενες αλληλονταβατζαρονται μεταξι τους π.χ λενε στη φιλη τους παμε εκει θα ειναι η ταδε και ο ταδε,με λιγα λογια οι φιλες χωνουν η μια την άλλη σε νεους κυκλους σε νεες γνωριμιες ανακατευονται.
Οι αντρες δεν το πάνε έτσι, ποτε δεν θα νταβατζαρουν φίλο η να τον χωσουν σε νεο κυκλο με μουνια,τα κρατανε για πάρτι τους αν εχουν,εγω τους λεω μουνοφαγαδες αυτους..οπότε μια γκόμενα θα γνωρίσει 20 ψωλαρεους ενας ψωλαρας θα γνωρισει 2 3 5 γκόμενες το πολυ
Και άντρες με 800 kg βρίσκουν .Δεν είναι έτσι εύκολα όλα.Η γυναίκα το σεξ το ευχαριστιέται όταν τον γουστάρει τον άλλον όταν της αρέσει ο άλλος μόνο που είναι μέσα της δεν θέλει τίποτα άλλο νιώθει κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω.Το να κάνεις έτσι σεξ όπως έχει την ανάγκη να κάνει ένας άντρας σε μας δε λέει κάτι καλύτερα να το παίξουμε μόνες μας.Τώρα σε σχέση με το γάμο εσείς έχετε το πάνω χέρι στο γάμο όποτε θέλετε κάνετε πρόταση γάμου σε ότι ηλικία θέλετε Παντρεύεστε μπορείτε να κάνετε παιδάκια.Αν μία γυναίκα γονατιστή να πει σε έναν άντρα θα με παντρευτείς θα την πουν και τρελή Κάποιοι.δεν υπάρχει γκόμενα που να μην είναι 800 κιλά και να μην μπορεί να βρει άντρα για σεξ και για ότι άλλο θέλει
ρε συ ποιος γάμος τώρα; για το σεξ γίνεται ολη η ιστορία. ποιος μαλάκας θα παντρευτεί για να χωρίσει και να χάσει παιδιά, περιουσία και φράγκα; άντρας ούτε 80 κιλά δεν βρίσκει χωρίς χρήμα και κύκλους, πόσο μάλλον ένας 800 κιλώνΚαι άντρες με 800 kg βρίσκουν .Δεν είναι έτσι εύκολα όλα.Η γυναίκα το σεξ το ευχαριστιέται όταν τον γουστάρει τον άλλον όταν της αρέσει ο άλλος μόνο που είναι μέσα της δεν θέλει τίποτα άλλο νιώθει κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω.Το να κάνεις έτσι σεξ όπως έχει την ανάγκη να κάνει ένας άντρας σε μας δε λέει κάτι καλύτερα να το παίξουμε μόνες μας.Τώρα σε σχέση με το γάμο εσείς έχετε το πάνω χέρι στο γάμο όποτε θέλετε κάνετε πρόταση γάμου σε ότι ηλικία θέλετε Παντρεύεστε μπορείτε να κάνετε παιδάκια.Αν μία γυναίκα γονατιστή να πει σε έναν άντρα θα με παντρευτείς θα την πουν και τρελή Κάποιοι.
ακριβως οπως το εγραψες!Το θέμα δεν είναι να κλανουν η μια την άλλη, αλλα οτι πρωτου κλασουν η μια στην αλλη εχουν γνωρισει καμια 30αρια ψωλαρεους αναμεταξι τους.
Εχουν πιο δεμενες φιλιες μεχρι να δεσμευτουν ασε πως ως σινγκλ δεν καθονται σε χλωρο κλαρι,γυρνάμε σαν τις μελισσες απο λουλουδι σε λουλουδι,οι αντρες θα βγουν για ενα καφε ενα ποτο ενω αυτες θα πανε για καφε μετα φαγητο μετα ποτο μετα σε αλλο ποταδικο γυριζουν σπίτι 6τα χαραματα και 12 ωρα παραλια παλι να ανεβαζουν φωτογραφιες με το μαγιό.
Το ινστα να δουλεύει υπερωριες με φωτογραφιες απο το ποταδικο και την αλλη μερα με μαγιο στη παραλία, οι δε ακολουθοι με το δάχτυλο στο λαικ και να γράφουν γλοιωδει σχολια η τυπισσα να επιβεβαιωνεται και ο ακολουθος στην ανυπαρξία του να τραβάει και καμια μαλακία.