Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
Είμαι κλασσικό αρσενικό και καθόλου η πλεμπα που πάνε τι δε καταλαβαίνεις? Μια 20 Χρόνη δε θέλει τέτοιους,μεγαλύτερη απιχηση θα έχω στα 30 που και νέος είμαι και οι γυναίκες σε αυτή τη ηλικία θέλουν φυσιολογικούς,οι 20-25 θέλουν φλωρια,δε ταιριάζω με τις Ελληνίδες ρε με ειρωνεύονται επειδή είμαι ντροπαλος γιατί το παίζουν όλες ανώτερες λόγω της γυναικοκρατιας και του φεμινισμού που επικρατεί πλέον δε είναι καθόλου στα καλά τους οι 20-25 δυστιχως.Ασ μη βρω ποτέ τι να κάνουμε μόνο μπουρδέλα ζω σε λάθος εποχή ξεκάθαρα.εχω δει πολλες 20 χρονες που δεν εχουν γκομενους στυλ αργυρους, εχουν γκομενους κατι πατσαβουριδες και οτι ναναι, δεν χρειαζεται να γινεις πεφτουλας. τις βλεπω εγω τις μικρες ουτε πολυ μυαλο εχουν ουτε ζητανε και τρελα να εισαι φραγκατος. ενταξει εχουν πυροβολημενο εγκεφαλο, αλλα ενταξει ετσι εγιναν οι πιο πολλες, με το να καθεσαι μονος σου και να αφηνεις τα χρονια, μεχρι να γινεις 30, εκει ειναι που δεν θα βρισκεις τιποτα με την καμια,εκτος αν γινεις καποιος φραγκατος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συνήθως ναι οι παρθένες είναι πιο μαζεμένες πάντα ισχιε αυτό, μετανάστες δε είχε τότε 1980 και 1990,το 2000 τους έφερε ο καριόλης κακή του ώρα σαμαραςΚαι ντίβες ήταν ... γιατί το παρθένα αποκλείει το ντίβα ;;;
και μετανάστες είχε !!!!!!!
Χειρότερα από τώρα ήταν .