Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Το ίδιο και εγώ. Έχω κάνει λίγες σχέσεις στη ζωή μου αλλά αυτές πάντα τις έκανα μόνο από παρέα κοινών γνωστών ή όταν με έκανε "πάσα" κοινή γνωστή. Δεν το συνειδητοποίησα αμέσως, άρχισα να καταλαβαίνω όταν αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο στην Ελλάδα να γνωρίσεις κοπέλα για σχέση. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλώς δεν δουλεύει το πέσιμο και το πράγμα είναι ένα είδος εξελιγμένου προξενιού για την εποχή μας.
Μιλάμε τώρα για απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας.
εχεις δικιο σε ολα τι να λεμε ψεματα?πρεπει να εχεις κυκλο αλλιως θα δυσκολευτεις,μαλλον και εγω αν κανω ποτε σχεση απο προξενιο θα τη κανω,που φτασαμε εν ετη 2023 και να μιλαμε ακομα για προξενια αντι να λειτουργει το φλερτ(δλδ να ερχονται γκομενες να σου μιλανε να κανουν το πρωτο βημα ή οταν μιλαμε αγορια σε γκομενες να ειναι δεκτικες αυτες αλλα τιποτα απο τα 2 δε συμβαινει),δυστιχως οι γκομενες εχουν ιδεες 1850 ακομα.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
772
Πόντοι
81
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι οι σχεσεις τωρα...και αυτοι που ειναι σε σχεση δεν καλοπερνανε. Εχω δει περιπτωσεις που τους εχουν κανει υπηρετες...τους βγαζουν φωτογραφιες, τους βαζουν να πλενουν,να μαγειρευουν,να τις κερνανε και να τους απομακρυνουν απο φιλους.Λιγες οι καλες περιπτωσεις εκει εξω..απο εκει και περα διαλεγεις και παιρνεις..

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι οι σχεσεις τωρα...και αυτοι που ειναι σε σχεση δεν καλοπερνανε. Εχω δει περιπτωσεις που τους εχουν κανει υπηρετες...τους βγαζουν φωτογραφιες, τους βαζουν να πλενουν,να μαγειρευουν,να τις κερνανε και να τους απομακρυνουν απο φιλους.Λιγες οι καλες περιπτωσεις εκει εξω..απο εκει και περα διαλεγεις και παιρνεις..
αμα γαμανε καθε μερα χεστηκαν που τους εχουν κανει δουλους,σκοπος ειναι να λυσουν το θεμα του γαμησιου,απαξ και το λυσουν κανουν το μαλακα για να περνανε καλα και τελος,αμα ομως ξερεις περιπτωσεις που ουτε γαμανε και τους κανουν και υπηρετες αυτοι οντως κακοπερνανε,ειναι και ζωα που δε τις χωριζουν.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
772
Πόντοι
81
αμα γαμανε καθε μερα χεστηκαν που τους εχουν κανει δουλους,σκοπος ειναι να λυσουν το θεμα του γαμησιου,απαξ και το λυσουν κανουν το μαλακα για να περνανε καλα και τελος,αμα ομως ξερεις περιπτωσεις που ουτε γαμανε και τους κανουν και υπηρετες αυτοι οντως κακοπερνανε,ειναι και ζωα που δε τις χωριζουν.
Αν εχουν ορεξη να πηδανε ορκες και ασχημες τοτε οκ. Εμαθα περιπτωση που εχει η αλλη 4 παιδια παντρεμενη και πηγε master chef περασε αλλα δεν μπηκε στο σπιτι γτ ειχε γκομενο και δεν μπορουσε να τον αφησει. Εφυγε προς το μερος της με καραβι...και πηγε ο αντρας να την υποδεχτει με τα παιδια και την ειδε με τον γκομενο αγκαλια...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.603
Πόντοι
216
εχεις δικιο σε ολα τι να λεμε ψεματα?πρεπει να εχεις κυκλο αλλιως θα δυσκολευτεις,μαλλον και εγω αν κανω ποτε σχεση απο προξενιο θα τη κανω,που φτασαμε εν ετη 2023 και να μιλαμε ακομα για προξενια αντι να λειτουργει το φλερτ(δλδ να ερχονται γκομενες να σου μιλανε να κανουν το πρωτο βημα ή οταν μιλαμε αγορια σε γκομενες να ειναι δεκτικες αυτες αλλα τιποτα απο τα 2 δε συμβαινει),δυστιχως οι γκομενες εχουν ιδεες 1850 ακομα.
Πόσο χρονων είσαι τύπε, αν επιτρέπεται?

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Αν εχουν ορεξη να πηδανε ορκες και ασχημες τοτε οκ. Εμαθα περιπτωση που εχει η αλλη 4 παιδια παντρεμενη και πηγε master chef περασε αλλα δεν μπηκε στο σπιτι γτ ειχε γκομενο και δεν μπορουσε να τον αφησει. Εφυγε προς το μερος της με καραβι...και πηγε ο αντρας να την υποδεχτει με τα παιδια και την ειδε με τον γκομενο αγκαλια...
αυτες ειναι καριολες ρε που κανουν τετοια,μακρια απο τετοιες,οσο για τις ορκες οντως δε παλευονται οι χοντρες ουτε εμενα μαρεσουν αλλα αμα η αλλη ειναι ασχημομουρα αλλα με σωμα λεπτο τοτε μπαινω,στις πολυ χοντρες σε φαση ορκες οχι δε ενδιδω και δε ζηλευω και οποιον τα φτιαχνει με χοντρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσο χρονων είσαι τύπε, αν επιτρέπεται?
23

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
772
Πόντοι
81
αυτες ειναι καριολες ρε που κανουν τετοια,μακρια απο τετοιες,οσο για τις ορκες οντως δε παλευονται οι χοντρες ουτε εμενα μαρεσουν αλλα αμα η αλλη ειναι ασχημομουρα αλλα με σωμα λεπτο τοτε μπαινω,στις πολυ χοντρες σε φαση ορκες οχι δε ενδιδω και δε ζηλευω και οποιον τα φτιαχνει με χοντρες.

23

23
Η κουτοπονηρια ειναι στις εργοστασιακες ρυθμισεις τους..οποια εμφανηση και μορφωση και να εχουν. Παντα θελουν να κερδισουν κατι..το βλεπεις και στα απλα. Θελουν ισοτητα ΑΛΛΑ ο αντρας πρεπει να κερναει...

• Like
Αντιδράσεις: Bull81

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Βρες μια δουλειά που ως περιβάλλον θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις γυναίκες φίλες.
περιμενω ηδη μια δουλεια να δω τι θα γινει και αν δε κατσει εχω αλλες δουλειες στο μυαλο μου,μη φανταστεις ομως δουλειες κοινωνικες,στιλ να κουβαλαω με κοβω δε ειμαι ο φλωρακος της καφετεριας που μαζευονται γκομενες.

Η κουτοπονηρια ειναι στις εργοστασιακες ρυθμισεις τους..οποια εμφανηση και μορφωση και να εχουν. Παντα θελουν να κερδισουν κατι..το βλεπεις και στα απλα. Θελουν ισοτητα ΑΛΛΑ ο αντρας πρεπει να κερναει...
ποσο σωστος επισης θελουν ισοτητα αλλα ο αντρας πρεπει παντοτε να κανει το πρωτο βημα στο φλερτ αυτες ΠΟΤΕ,αυτες ειναι οι αχρηστες οι ελληνιδες.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.603
Πόντοι
216
Εγώ γιατί με όσες έχω βγει ραντεβού είδα και έπαθα να κεράσω εγώ? :think:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.603
Πόντοι
216
περιμενω ηδη μια δουλεια να δω τι θα γινει και αν δε κατσει εχω αλλες δουλειες στο μυαλο μου,μη φανταστεις ομως δουλειες κοινωνικες,στιλ να κουβαλαω με κοβω δε ειμαι ο φλωρακος της καφετεριας που μαζευονται γκομενες.
Αν στη δουλειά δεν έχει πολλές γυναίκες είναι δύσκολο τότε. Σε περιβάλλον σαν αυτό που λες, η μόνη ελπίδα είναι από να κάνεις άντρες φίλους και απο εκεί να χωθείς σε κάποια παρέα. Αλλα αν κι αυτοί είναι παντρεμένοι και μεγάλοι σε ηλικία τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Αν στη δουλειά δεν έχει πολλές γυναίκες είναι δύσκολο τότε. Σε περιβάλλον σαν αυτό που λες, η μόνη ελπίδα είναι από να κάνεις άντρες φίλους και απο εκεί να χωθείς σε κάποια παρέα. Αλλα αν κι αυτοί είναι παντρεμένοι και μεγάλοι σε ηλικία τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.
ναι ξερω,δε αρκει μονο να βρεις δουλεια,θελει και δουλεια με γκομενες αλλα θελει αλλα σκιλς σε τετοιες δουλειες οπως κλαμπ,καφετερια,αυτοπεποιθηση,κοινωνικος κλπ που εγω δε τα εχω ειμαι πιο κλειστος και χαμηλων τονων οποτε κανα κουβαλημα ή καμια λατζα με κοβω που ειναι να εχεις σωματικη δυναμη και ολα κομπλε και πιστεψε με εχω πολυ σωματικη δυναμη.

• Like
Αντιδράσεις: Bull81

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
772
Πόντοι
81
Εγώ γιατί με όσες έχω βγει ραντεβού είδα και έπαθα να κεράσω εγώ? :think:
Εξαρταται απο την ηλικιακη βαθμιδα που ειναι...οι κατω των 26 δεν κανουν κινηση καν. Εχω δει και περιπτωσεις ανω των 26 που κανουν το κλασικο οταν ειναι να φυγουμε..πανε και καλα τουαλετα για να πληρωσεις εσυ. Αλλα υπαρχουν κ μερικες που κανουν κινηση

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656

Τις θέλουν όμως για να μην είναι μπακούρια και για να έχουν παρέα.

Γιατί αν δεν παίζει γκόμενα μετά απο μια ηλικία,μένεις περιθώριο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Γιατί έχουν καταντήσει σαν γκόμενες και προτιμούν να είναι με μια ελλεηνίδα να τους ψήνει το ψάρι στα χείλη παρά να τα βροντηξουν όλα και να μείνουν μόνοι οσο χρειαστεί μέχρι να βρουν κάποια της προκοπής.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Τις θέλουν όμως για να μην είναι μπακούρια και για να έχουν παρέα.

Γιατί αν δεν παίζει γκόμενα μετά απο μια ηλικία,μένεις περιθώριο.
Αλήθεια είναι ...μιλάμε για ξεφτιλες με παθητική γυναικεία ψυχολογία που δεν αντέχουν να είναι μόνοι.

Αν δεν έχεις social proof δεν πιάνει ούτε αυτό.
Social proof=;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Βρες μια δουλειά που ως περιβάλλον θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις γυναίκες φίλες.
Τέτοιες δουλειές είναι κυρίως σε καφετέριες και αν είσαι άνω των 25 δύσκολα....

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.603
Πόντοι
216
Αυτό που έχεις και ανεβάζει την αξία σου στα μάτια των άλλων γυναικών. Απ' το αν φοράς καλά ρούχα μέχρι αν έχεις "αποδοχή" από άλλες γυναίκες.

Τέτοιες δουλειές είναι κυρίως σε καφετέριες και αν είσαι άνω των 25 δύσκολα....
Γιατί, οι γυναίκες μόνο σε καφέ δουλεύουν?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Αυτό που έχεις και ανεβάζει την αξία σου στα μάτια των άλλων γυναικών. Απ' το αν φοράς καλά ρούχα μέχρι αν έχεις "αποδοχή" από άλλες γυναίκες.

Γιατί, οι γυναίκες μόνο σε καφέ δουλεύουν?
Αποδοχή και να έχεις πρέπει να έχεις δίπλα σου συναισθηματικά διαθέσιμες γυναίκες και να μην έχουν κολλήματα του τύπου "τι θα πει ο κόσμος"...
Σε καφετέριες συνήθως βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ τους...μικρογραφία της ελληνικής κοινωνιας...όσοι είναι εκτός κυκλωμάτων είναι ΕΚΤΟΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom