εχεις δικιο σε ολα τι να λεμε ψεματα?πρεπει να εχεις κυκλο αλλιως θα δυσκολευτεις,μαλλον και εγω αν κανω ποτε σχεση απο προξενιο θα τη κανω,που φτασαμε εν ετη 2023 και να μιλαμε ακομα για προξενια αντι να λειτουργει το φλερτ(δλδ να ερχονται γκομενες να σου μιλανε να κανουν το πρωτο βημα ή οταν μιλαμε αγορια σε γκομενες να ειναι δεκτικες αυτες αλλα τιποτα απο τα 2 δε συμβαινει),δυστιχως οι γκομενες εχουν ιδεες 1850 ακομα.Το ίδιο και εγώ. Έχω κάνει λίγες σχέσεις στη ζωή μου αλλά αυτές πάντα τις έκανα μόνο από παρέα κοινών γνωστών ή όταν με έκανε "πάσα" κοινή γνωστή. Δεν το συνειδητοποίησα αμέσως, άρχισα να καταλαβαίνω όταν αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο στην Ελλάδα να γνωρίσεις κοπέλα για σχέση. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλώς δεν δουλεύει το πέσιμο και το πράγμα είναι ένα είδος εξελιγμένου προξενιού για την εποχή μας.
Μιλάμε τώρα για απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι οι σχεσεις τωρα...και αυτοι που ειναι σε σχεση δεν καλοπερνανε. Εχω δει περιπτωσεις που τους εχουν κανει υπηρετες...τους βγαζουν φωτογραφιες, τους βαζουν να πλενουν,να μαγειρευουν,να τις κερνανε και να τους απομακρυνουν απο φιλους.Λιγες οι καλες περιπτωσεις εκει εξω..απο εκει και περα διαλεγεις και παιρνεις..
αμα γαμανε καθε μερα χεστηκαν που τους εχουν κανει δουλους,σκοπος ειναι να λυσουν το θεμα του γαμησιου,απαξ και το λυσουν κανουν το μαλακα για να περνανε καλα και τελος,αμα ομως ξερεις περιπτωσεις που ουτε γαμανε και τους κανουν και υπηρετες αυτοι οντως κακοπερνανε,ειναι και ζωα που δε τις χωριζουν.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι οι σχεσεις τωρα...και αυτοι που ειναι σε σχεση δεν καλοπερνανε. Εχω δει περιπτωσεις που τους εχουν κανει υπηρετες...τους βγαζουν φωτογραφιες, τους βαζουν να πλενουν,να μαγειρευουν,να τις κερνανε και να τους απομακρυνουν απο φιλους.Λιγες οι καλες περιπτωσεις εκει εξω..απο εκει και περα διαλεγεις και παιρνεις..
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
Αν εχουν ορεξη να πηδανε ορκες και ασχημες τοτε οκ. Εμαθα περιπτωση που εχει η αλλη 4 παιδια παντρεμενη και πηγε master chef περασε αλλα δεν μπηκε στο σπιτι γτ ειχε γκομενο και δεν μπορουσε να τον αφησει. Εφυγε προς το μερος της με καραβι...και πηγε ο αντρας να την υποδεχτει με τα παιδια και την ειδε με τον γκομενο αγκαλια...αμα γαμανε καθε μερα χεστηκαν που τους εχουν κανει δουλους,σκοπος ειναι να λυσουν το θεμα του γαμησιου,απαξ και το λυσουν κανουν το μαλακα για να περνανε καλα και τελος,αμα ομως ξερεις περιπτωσεις που ουτε γαμανε και τους κανουν και υπηρετες αυτοι οντως κακοπερνανε,ειναι και ζωα που δε τις χωριζουν.
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Πόσο χρονων είσαι τύπε, αν επιτρέπεται?εχεις δικιο σε ολα τι να λεμε ψεματα?πρεπει να εχεις κυκλο αλλιως θα δυσκολευτεις,μαλλον και εγω αν κανω ποτε σχεση απο προξενιο θα τη κανω,που φτασαμε εν ετη 2023 και να μιλαμε ακομα για προξενια αντι να λειτουργει το φλερτ(δλδ να ερχονται γκομενες να σου μιλανε να κανουν το πρωτο βημα ή οταν μιλαμε αγορια σε γκομενες να ειναι δεκτικες αυτες αλλα τιποτα απο τα 2 δε συμβαινει),δυστιχως οι γκομενες εχουν ιδεες 1850 ακομα.
αυτες ειναι καριολες ρε που κανουν τετοια,μακρια απο τετοιες,οσο για τις ορκες οντως δε παλευονται οι χοντρες ουτε εμενα μαρεσουν αλλα αμα η αλλη ειναι ασχημομουρα αλλα με σωμα λεπτο τοτε μπαινω,στις πολυ χοντρες σε φαση ορκες οχι δε ενδιδω και δε ζηλευω και οποιον τα φτιαχνει με χοντρες.Αν εχουν ορεξη να πηδανε ορκες και ασχημες τοτε οκ. Εμαθα περιπτωση που εχει η αλλη 4 παιδια παντρεμενη και πηγε master chef περασε αλλα δεν μπηκε στο σπιτι γτ ειχε γκομενο και δεν μπορουσε να τον αφησει. Εφυγε προς το μερος της με καραβι...και πηγε ο αντρας να την υποδεχτει με τα παιδια και την ειδε με τον γκομενο αγκαλια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
23Πόσο χρονων είσαι τύπε, αν επιτρέπεται?
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Βρες μια δουλειά που ως περιβάλλον θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις γυναίκες φίλες.
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
αυτες ειναι καριολες ρε που κανουν τετοια,μακρια απο τετοιες,οσο για τις ορκες οντως δε παλευονται οι χοντρες ουτε εμενα μαρεσουν αλλα αμα η αλλη ειναι ασχημομουρα αλλα με σωμα λεπτο τοτε μπαινω,στις πολυ χοντρες σε φαση ορκες οχι δε ενδιδω και δε ζηλευω και οποιον τα φτιαχνει με χοντρες.
23
Η κουτοπονηρια ειναι στις εργοστασιακες ρυθμισεις τους..οποια εμφανηση και μορφωση και να εχουν. Παντα θελουν να κερδισουν κατι..το βλεπεις και στα απλα. Θελουν ισοτητα ΑΛΛΑ ο αντρας πρεπει να κερναει...αυτες ειναι καριολες ρε που κανουν τετοια,μακρια απο τετοιες,οσο για τις ορκες οντως δε παλευονται οι χοντρες ουτε εμενα μαρεσουν αλλα αμα η αλλη ειναι ασχημομουρα αλλα με σωμα λεπτο τοτε μπαινω,στις πολυ χοντρες σε φαση ορκες οχι δε ενδιδω και δε ζηλευω και οποιον τα φτιαχνει με χοντρες.
23
περιμενω ηδη μια δουλεια να δω τι θα γινει και αν δε κατσει εχω αλλες δουλειες στο μυαλο μου,μη φανταστεις ομως δουλειες κοινωνικες,στιλ να κουβαλαω με κοβω δε ειμαι ο φλωρακος της καφετεριας που μαζευονται γκομενες.Βρες μια δουλειά που ως περιβάλλον θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις γυναίκες φίλες.
ποσο σωστος επισης θελουν ισοτητα αλλα ο αντρας πρεπει παντοτε να κανει το πρωτο βημα στο φλερτ αυτες ΠΟΤΕ,αυτες ειναι οι αχρηστες οι ελληνιδες.Η κουτοπονηρια ειναι στις εργοστασιακες ρυθμισεις τους..οποια εμφανηση και μορφωση και να εχουν. Παντα θελουν να κερδισουν κατι..το βλεπεις και στα απλα. Θελουν ισοτητα ΑΛΛΑ ο αντρας πρεπει να κερναει...
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Εγώ γιατί με όσες έχω βγει ραντεβού είδα και έπαθα να κεράσω εγώ?Η κουτοπονηρια ειναι στις εργοστασιακες ρυθμισεις τους..οποια εμφανηση και μορφωση και να εχουν. Παντα θελουν να κερδισουν κατι..το βλεπεις και στα απλα. Θελουν ισοτητα ΑΛΛΑ ο αντρας πρεπει να κερναει...
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Αν στη δουλειά δεν έχει πολλές γυναίκες είναι δύσκολο τότε. Σε περιβάλλον σαν αυτό που λες, η μόνη ελπίδα είναι από να κάνεις άντρες φίλους και απο εκεί να χωθείς σε κάποια παρέα. Αλλα αν κι αυτοί είναι παντρεμένοι και μεγάλοι σε ηλικία τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.περιμενω ηδη μια δουλεια να δω τι θα γινει και αν δε κατσει εχω αλλες δουλειες στο μυαλο μου,μη φανταστεις ομως δουλειες κοινωνικες,στιλ να κουβαλαω με κοβω δε ειμαι ο φλωρακος της καφετεριας που μαζευονται γκομενες.
ναι ξερω,δε αρκει μονο να βρεις δουλεια,θελει και δουλεια με γκομενες αλλα θελει αλλα σκιλς σε τετοιες δουλειες οπως κλαμπ,καφετερια,αυτοπεποιθηση,κοινωνικος κλπ που εγω δε τα εχω ειμαι πιο κλειστος και χαμηλων τονων οποτε κανα κουβαλημα ή καμια λατζα με κοβω που ειναι να εχεις σωματικη δυναμη και ολα κομπλε και πιστεψε με εχω πολυ σωματικη δυναμη.Αν στη δουλειά δεν έχει πολλές γυναίκες είναι δύσκολο τότε. Σε περιβάλλον σαν αυτό που λες, η μόνη ελπίδα είναι από να κάνεις άντρες φίλους και απο εκεί να χωθείς σε κάποια παρέα. Αλλα αν κι αυτοί είναι παντρεμένοι και μεγάλοι σε ηλικία τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
Εξαρταται απο την ηλικιακη βαθμιδα που ειναι...οι κατω των 26 δεν κανουν κινηση καν. Εχω δει και περιπτωσεις ανω των 26 που κανουν το κλασικο οταν ειναι να φυγουμε..πανε και καλα τουαλετα για να πληρωσεις εσυ. Αλλα υπαρχουν κ μερικες που κανουν κινησηΕγώ γιατί με όσες έχω βγει ραντεβού είδα και έπαθα να κεράσω εγώ?
Τελευταία τροποποίηση:
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Αν δεν έχεις social proof δεν πιάνει ούτε αυτό.θελουν φτυσιμο και χεσιμο ταυτοχρονα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.556
- Πόντοι
- 3.656
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι οι σχεσεις τωρα...και αυτοι που ειναι σε σχεση δεν καλοπερνανε. Εχω δει περιπτωσεις που τους εχουν κανει υπηρετες...τους βγαζουν φωτογραφιες, τους βαζουν να πλενουν,να μαγειρευουν,να τις κερνανε και να τους απομακρυνουν απο φιλους.Λιγες οι καλες περιπτωσεις εκει εξω..απο εκει και περα διαλεγεις και παιρνεις..
Τις θέλουν όμως για να μην είναι μπακούρια και για να έχουν παρέα.
Γιατί αν δεν παίζει γκόμενα μετά απο μια ηλικία,μένεις περιθώριο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.358
- Πόντοι
- 9.297
Γιατί έχουν καταντήσει σαν γκόμενες και προτιμούν να είναι με μια ελλεηνίδα να τους ψήνει το ψάρι στα χείλη παρά να τα βροντηξουν όλα και να μείνουν μόνοι οσο χρειαστεί μέχρι να βρουν κάποια της προκοπής.αμα γαμανε καθε μερα χεστηκαν που τους εχουν κανει δουλους,σκοπος ειναι να λυσουν το θεμα του γαμησιου,απαξ και το λυσουν κανουν το μαλακα για να περνανε καλα και τελος,αμα ομως ξερεις περιπτωσεις που ουτε γαμανε και τους κανουν και υπηρετες αυτοι οντως κακοπερνανε,ειναι και ζωα που δε τις χωριζουν.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.358
- Πόντοι
- 9.297
Αλήθεια είναι ...μιλάμε για ξεφτιλες με παθητική γυναικεία ψυχολογία που δεν αντέχουν να είναι μόνοι.Τις θέλουν όμως για να μην είναι μπακούρια και για να έχουν παρέα.
Γιατί αν δεν παίζει γκόμενα μετά απο μια ηλικία,μένεις περιθώριο.
Social proof=;Αν δεν έχεις social proof δεν πιάνει ούτε αυτό.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.358
- Πόντοι
- 9.297
Τέτοιες δουλειές είναι κυρίως σε καφετέριες και αν είσαι άνω των 25 δύσκολα....Βρες μια δουλειά που ως περιβάλλον θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις γυναίκες φίλες.
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Αυτό που έχεις και ανεβάζει την αξία σου στα μάτια των άλλων γυναικών. Απ' το αν φοράς καλά ρούχα μέχρι αν έχεις "αποδοχή" από άλλες γυναίκες.Social proof=;
Γιατί, οι γυναίκες μόνο σε καφέ δουλεύουν?Τέτοιες δουλειές είναι κυρίως σε καφετέριες και αν είσαι άνω των 25 δύσκολα....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.358
- Πόντοι
- 9.297
Αποδοχή και να έχεις πρέπει να έχεις δίπλα σου συναισθηματικά διαθέσιμες γυναίκες και να μην έχουν κολλήματα του τύπου "τι θα πει ο κόσμος"...Αυτό που έχεις και ανεβάζει την αξία σου στα μάτια των άλλων γυναικών. Απ' το αν φοράς καλά ρούχα μέχρι αν έχεις "αποδοχή" από άλλες γυναίκες.
Γιατί, οι γυναίκες μόνο σε καφέ δουλεύουν?
Σε καφετέριες συνήθως βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ τους...μικρογραφία της ελληνικής κοινωνιας...όσοι είναι εκτός κυκλωμάτων είναι ΕΚΤΟΣ!