Γυρνάμε πίσω απο τα ίδια θέματα μονιμως.Η ελλεϊνίδα είναι ο πάτος του βαρελιού και όσο περνάνε οι γενιές είναι όλο και χειρότερες σε κάθε στάδιο.Ανοικοκύρευτες,πλέον απο τις πιο χοντρές στην ευρώπη,άσχημες,κακότροπες,αμόρφωτες,κουτοπόνηρες και δήθεν σε όλα τους,όμως ο εγωισμός,η υπέρμετρη αυτοπεποίθη και οι εξωφρενικές απαιτήσεις που είναι αυξανόμενες,καλά κρατουν.Και που καταλήγουν οι περισσότερες;Με κανέναν Πάκη,γύφτο ή εν γένει λούμπεν τελειωμένο που είτε γαμήσει σκουπιδοντενεκέ είτε αυτές το βλέπει ίδιο.Εκείνες όμως το βλέπουν σαν κατόρθωμα,γιατί έτσι. Δεν υπάρχει κανένα προτέρημα πια για να μπορέσουν να δείξουν ή κάποιο προσόν,παρα μόνο ότι χειρότερο έχει να προσφέρει ο ντουνιας.Αναρωτιούνται,δε, πως οι νεότεροι Έλληνες που έφυγαν για εργασία αλλού παντρέυτηκαν ντόπιες εκεί που πήγαν και δεν προτίμησαν κάποια πεταμένη σαν και δαύτες.... Έλα ντέ...; Πήγα στο Στρασβούργο για να δώ έναν φίλο μου που ακόμα εργάζεται εκεί πριν κανα μήνα περίπου και όσους Έλληνες είδα εκεί ηταν με ξένες, όχι απαραίτητα Γαλλίδες, ιδίως οι νεότεροι.Τα ίδια και στις Βρυξέλλες όπου ζεί ο γιός μου πλέον και πήγα και είδα και εγώ αντίστοιχα.Οι ελληνίδες εχουν μπλέξει κατα πλειοψηφία με μαροκάνους,αράπηδες και λοιπούς παρακμιακούς,γιατί είναι ξινιόλες απο πάντα (ακομα και απο τα 70s που σπούδαζα και εγώ εις την αλλοδαπήν) και απλα ξέπεφταν με σκουπίδια σαν και εκείνες.Οι πιο πολλές τρώνε ξυλο,αλλά μουγκα για φεμινισμούς και παπαριές (θα πέσει μαχαίρωμα και σάπισμα αν ξεκινήσουν αυτα στα μουσλίμια),άλλες αν είναι καλές εμφανισιακά θα βγουν στο κλαρί να τα πάνε πίσω στον νταβά και άλλες θα κάνουν 2 δουλειές για να τους ταίζουν.Εδώ το παίζουν ιστορία και παπαριές καμαρωτές.