Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Οι ελληνίδες καλιεργούν πολύ μεγάλες προσδοκίες όταν προσπαθείς να τις γνωρίσεις και αφού έχεις καταβάλει πολλές προσπάθειες διαπιστώνεις πως έπεσες σε φόλα.

Με τις ξένες τα πράγματα είναι συνηθως πιο εξηγημένα. Δηλαδή δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αποσταση μεταξύ των προσδοκιών από την πραγματικότητα από την αρχή.

Αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο το σεξ αλλά όλη τη στάση γύρω από τη ζωή.

Η ξένη απλά βλέπει έναν άνδρα που ενδιαφέρεται για αυτήν , που και εκείνος της αρέσει κτλ και είναι ανοιχτή στο να σε γνωρίσει απλά και όμορφα και φυσιολογικά και αυτό είναι όλο

Η Ελληνίδα , έχει τρικυμία εν κρανίο . Που ξεκινάει από το αν θα μπορέσει να κάνει φιγούρα στο σόι και τις “φίλες” της λόγο του στάτους η όχι του υποψήφιου , εν συνεχεία το πόσο θα περάσει καλά η όχι με τα λεφτά του υποψηφίου , και με το εάν υπάρχουν λεφτά η όχι κτλ

Και ταυτόχρονα έχει στο μυαλό της το τι νυφικό θα φορέσει , το σε πιο κτήμα θα γίνει η δεξίωση , και πόση διατροφή δικαιούται η όχι στο διαζύγιο

Και όλα αυτά πριν καν σε γνωρίσει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρε τυπε εσυ που γνωριζεις, δεν ανοιγεις ενα θρεντ για πληροφοριες σχετικα με γνωριμιες με σλαβες;

Θα βοηθησεις πολυ κοσμο!

έχει θρεντ για τα σλαβικά κράτη, αλλά δεν γράφει κανένας πλέον, παλιά γράφαμε καμιά 15αρια άτομα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
θα το οργανωσω,θα προσπαθησω τουλαχιστον

φυσικά όταν θα είσαι έτοιμος για ταξιδάκι να πας και μην το αναβάλεις αν δεν υπάρξει κάποιος σοβαρός λόγος που θα σε κρατήσει πίσω, όταν βρω ελεύθερο θα σου γράψω σε ΠΜ πληροφορίες σχετικά μ' αυτό.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
έχει θρεντ για τα σλαβικά κράτη, αλλά δεν γράφει κανένας πλέον, παλιά γράφαμε καμιά 15αρια άτομα

Βολευτηκαν ολοι με Σλαβες και τα παρατησαν! χαχα

Τωρα τελευταια εχω αρχισει και δικτυωνομαι με τετοιες και καταλαβαινω τι γυναικαρες ειναι.., εχω παθει πλακα..

Μπορεις να στειλεις το λινκ με το θρεντ;

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
εδω δεν μας καθονται τα μπαζα οι ελλεεινιδες,που εχουν μυαλο πενταχρονου παιδιου και πολιτισμικο επιπεδο μαο μαο,οι αλλοι ρωσιδες και ουκρανες μουναρες ονειρευονται.εκτος και αν θελουν να βαλουν το χερι βαθια στη τσεπη..

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Οι ελληνίδες καλιεργούν πολύ μεγάλες προσδοκίες όταν προσπαθείς να τις γνωρίσεις και αφού έχεις καταβάλει πολλές προσπάθειες διαπιστώνεις πως έπεσες σε φόλα.

Με τις ξένες τα πράγματα είναι συνηθως πιο εξηγημένα. Δηλαδή δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αποσταση μεταξύ των προσδοκιών από την πραγματικότητα από την αρχή.

Αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο το σεξ αλλά όλη τη στάση γύρω από τη ζωή.
οι ελλεινιδες ζητανε και πολλα λουλα πραγματα..πχ αμα εχεις γκομενα ελλεινιδα θα σε ζαλιζει να βγειτε με τους φιλους σου..αμα δει οτι εσυ δενε χεις μεγαλο κυκλο-παρεες,εχεις φαει σουτ απο την ελλεινιδα με το που το που το καταλαβει..γενια ζητανε τρελα παγματα..να εχεις πολλους φιλους,λεφτα,πτυχια..δεν σε θελουν για αυτο που πραγματικα εισαι,σε βλεπουν απλα σαν ενα αξεσουαρ,σαν ενα αντικειμενο που μπορουν να μοστραρουν στις παρεες τους..

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
φυσικά όταν θα είσαι έτοιμος για ταξιδάκι να πας και μην το αναβάλεις αν δεν υπάρξει κάποιος σοβαρός λόγος που θα σε κρατήσει πίσω, όταν βρω ελεύθερο θα σου γράψω σε ΠΜ πληροφορίες σχετικά μ' αυτό.
ενταξει θα το εχω στο νου μου,επισης αν θες σε πμ στειλε μου καμια ρωσιδα,μπας και ξεκινησω να μιλαω,εγω εχω ινστα οποτε κανα ινστα της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
οι ελλεινιδες ζητανε και πολλα λουλα πραγματα..πχ αμα εχεις γκομενα ελλεινιδα θα σε ζαλιζει να βγειτε με τους φιλους σου..αμα δει οτι εσυ δενε χεις μεγαλο κυκλο-παρεες,εχεις φαει σουτ απο την ελλεινιδα με το που το που το καταλαβει..γενια ζητανε τρελα παγματα..να εχεις πολλους φιλους,λεφτα,πτυχια..δεν σε θελουν για αυτο που πραγματικα εισαι,σε βλεπουν απλα σαν ενα αξεσουαρ,σαν ενα αντικειμενο που μπορουν να μοστραρουν στις παρεες τους..

Θέλουν να'χεις φίλους,αλλά πριν σε γνωρίσουν.Μετά κοιτάνε πώς να σε ξεκόψουν από όλους (και ειδικά τους ελεύθερους) και να βγαίνετε μόνο ζευγάρια ή εντελώς μόνοι σας.Φυσικά οι πιο πολλοί το δέχονται γιατί τρέμουν μην χάσουν το μουνί

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βολευτηκαν ολοι με Σλαβες και τα παρατησαν! χαχα

Τωρα τελευταια εχω αρχισει και δικτυωνομαι με τετοιες και καταλαβαινω τι γυναικαρες ειναι.., εχω παθει πλακα..

Μπορεις να στειλεις το λινκ με το θρεντ;

γύρισε αρκετές σελίδες πίσω και διάβασε infos από το 2017 και μετά.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Εγω εχω παρατηρησει οτι οι ελλεινιδες θελουν να σε ξεκοψουν αμα δουν οτι εχεις 1,αντε 2 φιλους για παρεα χωρις γκομενα αυτοι,αμα ομως εχεις δυνατο κυκλο,οι ελλεινιδες θελουν να χωθουν και αυτες,και να βγαινετε ολοι μαζι,αφου ετσι νιωθουν οτι γινοντε και αυτες δημοφιλεις.Γενικα αμα εχεις φιλους μπακουρια,καλυτερα να τους κρυψεις απο την ελλεινιδα,ειναι αντιεμπορικοι,καλυτερα πες οτι οι φιλοι σου πεθαναν ε τροχαιο,παρα να της παρουσιασεις τον μπακουρο φιλο σου,μετα θα σε χωρισει αφου πρωτα το πει στις κολλητες της..

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
σιγα μη μαζεψω μονο απο χαρτζηλικι και δε σε παιρνει να με ειρωνευτεις εσυ ο τελειως αχρηστος σε ολα σου και στα επαγγελματικα και στα γκομενικα.
δουλευεις καπου τυππε,γιαιτ το να πας μοσχα μονο φτηνο δεν εινα,εγω θα σου λεγα να χασεις κανα κιλο και βουε στο πατσα,αφου εισαι και 20αρης,τα 20χρονα πιπινια πεφτουν πιο ευκολα..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Εγω εχω παρατηρησει οτι οι ελλεινιδες θελουν να σε ξεκοψουν αμα δουν οτι εχεις 1,αντε 2 φιλους για παρεα χωρις γκομενα αυτοι,αμα ομως εχεις δυνατο κυκλο,οι ελλεινιδες θελουν να χωθουν και αυτες,και να βγαινετε ολοι μαζι,αφου ετσι νιωθουν οτι γινοντε και αυτες δημοφιλεις.Γενικα αμα εχεις φιλους μπακουρια,καλυτερα να τους κρυψεις απο την ελλεινιδα,ειναι αντιεμπορικοι,καλυτερα πες οτι οι φιλοι σου πεθαναν ε τροχαιο,παρα να της παρουσιασεις τον μπακουρο φιλο σου,μετα θα σε χωρισει αφου πρωτα το πει στις κολλητες της..

Όποιος είναι μόνο με 1-2 φίλους μπακούρια,μάλλον από μόνος του θα ξεκόψει αν βρει γκόμενα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.165
Πόντοι
7.865
Γυρνάμε πίσω απο τα ίδια θέματα μονιμως.Η ελλεϊνίδα είναι ο πάτος του βαρελιού και όσο περνάνε οι γενιές είναι όλο και χειρότερες σε κάθε στάδιο.Ανοικοκύρευτες,πλέον απο τις πιο χοντρές στην ευρώπη,άσχημες,κακότροπες,αμόρφωτες,κουτοπόνηρες και δήθεν σε όλα τους,όμως ο εγωισμός,η υπέρμετρη αυτοπεποίθη και οι εξωφρενικές απαιτήσεις που είναι αυξανόμενες,καλά κρατουν.Και που καταλήγουν οι περισσότερες;Με κανέναν Πάκη,γύφτο ή εν γένει λούμπεν τελειωμένο που είτε γαμήσει σκουπιδοντενεκέ είτε αυτές το βλέπει ίδιο.Εκείνες όμως το βλέπουν σαν κατόρθωμα,γιατί έτσι. Δεν υπάρχει κανένα προτέρημα πια για να μπορέσουν να δείξουν ή κάποιο προσόν,παρα μόνο ότι χειρότερο έχει να προσφέρει ο ντουνιας.Αναρωτιούνται,δε, πως οι νεότεροι Έλληνες που έφυγαν για εργασία αλλού παντρέυτηκαν ντόπιες εκεί που πήγαν και δεν προτίμησαν κάποια πεταμένη σαν και δαύτες.... Έλα ντέ...; Πήγα στο Στρασβούργο για να δώ έναν φίλο μου που ακόμα εργάζεται εκεί πριν κανα μήνα περίπου και όσους Έλληνες είδα εκεί ηταν με ξένες, όχι απαραίτητα Γαλλίδες, ιδίως οι νεότεροι.Τα ίδια και στις Βρυξέλλες όπου ζεί ο γιός μου πλέον και πήγα και είδα και εγώ αντίστοιχα.Οι ελληνίδες εχουν μπλέξει κατα πλειοψηφία με μαροκάνους,αράπηδες και λοιπούς παρακμιακούς,γιατί είναι ξινιόλες απο πάντα (ακομα και απο τα 70s που σπούδαζα και εγώ εις την αλλοδαπήν) και απλα ξέπεφταν με σκουπίδια σαν και εκείνες.Οι πιο πολλές τρώνε ξυλο,αλλά μουγκα για φεμινισμούς και παπαριές (θα πέσει μαχαίρωμα και σάπισμα αν ξεκινήσουν αυτα στα μουσλίμια),άλλες αν είναι καλές εμφανισιακά θα βγουν στο κλαρί να τα πάνε πίσω στον νταβά και άλλες θα κάνουν 2 δουλειές για να τους ταίζουν.Εδώ το παίζουν ιστορία και παπαριές καμαρωτές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Γυρνάμε πίσω απο τα ίδια θέματα μονιμως.Η ελλεϊνίδα είναι ο πάτος του βαρελιού και όσο περνάνε οι γενιές είναι όλο και χειρότερες σε κάθε στάδιο.Ανοικοκύρευτες,πλέον απο τις πιο χοντρές στην ευρώπη,άσχημες,κακότροπες,αμόρφωτες,κουτοπόνηρες και δήθεν σε όλα τους,όμως ο εγωισμός,η υπέρμετρη αυτοπεποίθη και οι εξωφρενικές απαιτήσεις που είναι αυξανόμενες,καλά κρατουν.Και που καταλήγουν οι περισσότερες;Με κανέναν Πάκη,γύφτο ή εν γένει λούμπεν τελειωμένο που είτε γαμήσει σκουπιδοντενεκέ είτε αυτές το βλέπει ίδιο.Εκείνες όμως το βλέπουν σαν κατόρθωμα,γιατί έτσι. Δεν υπάρχει κανένα προτέρημα πια για να μπορέσουν να δείξουν ή κάποιο προσόν,παρα μόνο ότι χειρότερο έχει να προσφέρει ο ντουνιας.Αναρωτιούνται,δε, πως οι νεότεροι Έλληνες που έφυγαν για εργασία αλλού παντρέυτηκαν ντόπιες εκεί που πήγαν και δεν προτίμησαν κάποια πεταμένη σαν και δαύτες.... Έλα ντέ...; Πήγα στο Στρασβούργο για να δώ έναν φίλο μου που ακόμα εργάζεται εκεί πριν κανα μήνα περίπου και όσους Έλληνες είδα εκεί ηταν με ξένες, όχι απαραίτητα Γαλλίδες, ιδίως οι νεότεροι.Τα ίδια και στις Βρυξέλλες όπου ζεί ο γιός μου πλέον και πήγα και είδα και εγώ αντίστοιχα.Οι ελληνίδες εχουν μπλέξει κατα πλειοψηφία με μαροκάνους,αράπηδες και λοιπούς παρακμιακούς,γιατί είναι ξινιόλες απο πάντα (ακομα και απο τα 70s που σπούδαζα και εγώ εις την αλλοδαπήν) και απλα ξέπεφταν με σκουπίδια σαν και εκείνες.Οι πιο πολλές τρώνε ξυλο,αλλά μουγκα για φεμινισμούς και παπαριές (θα πέσει μαχαίρωμα και σάπισμα αν ξεκινήσουν αυτα στα μουσλίμια),άλλες αν είναι καλές εμφανισιακά θα βγουν στο κλαρί να τα πάνε πίσω στον νταβά και άλλες θα κάνουν 2 δουλειές για να τους ταίζουν.Εδώ το παίζουν ιστορία και παπαριές καμαρωτές.

Στο εξωτερικό η αξία των ελλεεινίδων πέφτει στα σκουπίδια.Οπότε εκεί αναγκαστικά γίνονται εύκολες γιατί δεν τις γαμάνε ούτε...οι Αχμεντ.

Όχι ότι και οι Έλληνες στο εξωτερικό γαμάνε,οι πιο πολλοί ή κουβαλάνε μια ελλεεινίδα μαζί τους ή γαμάνε ότι φτύνουν οι ντόπιοι.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
δουλευεις καπου τυππε,γιαιτ το να πας μοσχα μονο φτηνο δεν εινα,εγω θα σου λεγα να χασεις κανα κιλο και βουε στο πατσα,αφου εισαι και 20αρης,τα 20χρονα πιπινια πεφτουν πιο ευκολα..
σπουδαζω δε δουλευω,πιο παλια δουλευα εννοειται τωρα δε εχω βρει κατι,αα καλα ουτε καν δε παιζει αυτο που λες να χασω κιλο,εχω δει κατι τυπους χοντρους που εχουν γκομενες ελληνιδες,αλλα αυτοι οι τυποι δε ειναι κλασσικοι και χαμηλων τονων σα εμενα αλλα ειναι αλητεια με αυτοπεποιθηση και ετσι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Βλέπεις 35αρες-40αρες ειδικά στην επαρχία κι έχουν το ίδιο σκατοτουπέ που είχαν παλιά.Ενώ 20αρες-25αρες,πιο εμφανίσιμες,πιο προσγειωμένες,ρίχνουν και ματιές,καμία σχέση με τις άλλες που δεν καταδέχονται ούτε βλέμμα να ρίξουν σε κανέναν.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Όχι ότι και οι Έλληνες στο εξωτερικό γαμάνε,οι πιο πολλοί ή κουβαλάνε μια ελλεεινίδα μαζί τους ή γαμάνε ότι φτύνουν οι ντόπιοι.

ισχυει!!! εχω εναν τετοιο μαλακα που ειναι 7 χρονια στη Γερμανια και εκανε σχεση με μπαζο Ελληνιδα

παντρευονται το προσεχες ...καλοκαιρι:tooth::tooth::tooth: απο τωρα προσπαθω να σκαρφιστω τη...δικαιολογια της απουσιας μου!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μονο που αυτος δεν την κουβαλησε,αλλα τη γνωρισε εκει :uglystupid::jerking:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Βλέπεις 35αρες-40αρες ειδικά στην επαρχία κι έχουν το ίδιο σκατοτουπέ που είχαν παλιά.Ενώ 20αρες-25αρες,πιο εμφανίσιμες,πιο προσγειωμένες,ρίχνουν και ματιές,καμία σχέση με τις άλλες που δεν καταδέχονται ούτε βλέμμα να ρίξουν σε κανέναν.
20-25αρες προσγειωμενες?αυτες ειναι οι μεγαλυτερες ντιβες,αντιθετα οι 35-40 λογω ηλικιας εχουν αποβαλει το τουπε και το να ειναι ντιβες γενικοτερα,δε ξερεις τιποτα απο τις ελληνιδες,αστα να πανε εισαι σαντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom