funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.193
- Πόντοι
- 456
Που ειναι ο κωλος της;Για τον κωλο της εννοεις?
Που ειναι ο κωλος της;Για τον κωλο της εννοεις?
Επειδη ειπες "back"ground....Που ειναι ο κωλος της;
Ηρθε εδω μεσα για να βρει επενδυτη;Επειδη ειπες "back"ground....
Το χειρότερο δεν είναι να το λένε ανεγκεφαλες στην εφηβική ηλικία αλλά γυναίκες στα 40+...άρα η σαπιλα καταλήγει στα πιτσιρίκια και δεν ξεκινάει από εκεί.Παρένθεση: είναι άδικο κατά την γνώμη μου, να υπάρχουν επίθετα που απευθύνονται σε ελλεηνιδες, αλλά είναι αρσενικού τύπου. Ο Μπαμπινιωτης ακούει;
Θα έπρεπε να είναι: "παλιοτομαρισες ".
"Μαλακω" ή "μαλακισμενη ". Βλέπεις δίποδο με μουνι στα σκέλια και λένε ή μια στην άλλη "μαλακα ". Τι μαλακα, βρε μαλακω - μαλακισμενη;
Καλησπερα 40αρα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
σιγα μη μαζεψω μονο απο χαρτζηλικι και δε σε παιρνει να με ειρωνευτεις εσυ ο τελειως αχρηστος σε ολα σου και στα επαγγελματικα και στα γκομενικα.Ναι τύπε,να το οργανώσεις.Μάζευε το χαρτζιλίκι σου κανα 5 χρόνια,και μπορεί να βγάλεις τα αεροπορικά
Από μικρό με νευρίαζε αφάνταστα να ακούω γυναίκες να λένε η μία την άλλη "μαλάκα", και να βρίζουν σαν καθάρματα για να το παίξουν αντράκια, έχοντας μουνάκια.Το χειρότερο δεν είναι να το λένε ανεγκεφαλες στην εφηβική ηλικία αλλά γυναίκες στα 40+...άρα η σαπιλα καταλήγει στα πιτσιρίκια και δεν ξεκινάει από εκεί.
Εμείς τουλάχιστον έχουμε επαγγελματική λύση ...η Έλληνιδα όμως μενει αγαμητη και ιδίως αν δεν έχει λεφτά για να τα φάει σε ρούχα και κοσμήματα και καλλυντικά είναι έτοιμη για ψυχοφαρμακα γιατί σπανιότατα θα κάτσει σε κάποιον χωρίς να εξαργυρώσει το σεξ με εισιτήριο κοινωνικής και οικονομικής ανόδου.και τις Ρωσίδες της αρέσει ο πούτσος και όταν τις φλερτάρει κάποιος ανταποκρίνονται και κάνουν σεξ χωρίς μα και μου. Εσύ μας λες και πολλές ακόμη Ελληνίδες ότι θέλετε πούτσο και σεξ, αλλά όταν σας την πέφτει κάποιος τον απορρίπτεται και προτιμάτε να γυρίσετε πάλι μόνες σπίτι και να κλαίτε την μοίρα σας γιατί μείνατε πάλι αγάμητες και εμείς με την σειρά μας θα πάμε να πληρώσουμε μια ιερόδουλη για να ικανοποιήσουμε την βιολογική μας ανάγκη μιας και εσείς το παίζετε βαριά πεπόνια. Απάντησε μου ειλικρινά αυτό θεωρείται υγιές? Εσείς να γυρνάτε στο σπίτι σας μόνες χωρίς σεξ για ακόμη φορά και εμείς να γαμάμε πουτάνες?
Τι θέλεις να μάθεις ακριβώς;Πες μας λιγο για το background σου..
Πες μου μόνο που εβγαλες το συμπέρασμα από όσα είπα ότι αναζητώ επενδυτή;Ηρθε εδω μεσα για να βρει επενδυτη;
και δεν απανταει;
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ !
Ειρήνη υμίν!!!!!σιγα μη μαζεψω μονο απο χαρτζηλικι και δε σε παιρνει να με ειρωνευτεις εσυ ο τελειως αχρηστος σε ολα σου και στα επαγγελματικα και στα γκομενικα.
καλα εκανες αγαπητε argyrotoxe.Ειρήνη υμίν!!!!!
Έβγαλα και τον παππουλη να βοηθήσει μην εκτραχυνθει η καταστασις έτι περαιτέρω....
Έχεις απόλυτο δίκιο ,συμφωνώ μαζί σου ...φρικαρα πρόσφατα όταν άκουσα μια 40+ να απευθύνεται στην σχεδόν συνομιλικη συνομιλιτρια της με την λέξη με τα τρια ΑΛΦΑ!!!!!!Από μικρό με νευρίαζε αφάνταστα να ακούω γυναίκες να λένε η μία την άλλη "μαλάκα", και να βρίζουν σαν καθάρματα για να το παίξουν αντράκια, έχοντας μουνάκια.
Τουλάχιστον, ίσως να νευρίαζα λιγότερο αν αλληλοβρίζονταν με το "μαλάκω" ή "μαλακισμένη", χαχαχα.
Τιποτα. Αστειευομουν.Τι θέλεις να μάθεις ακριβώς;
Πες μου μόνο που εβγαλες το συμπέρασμα από όσα είπα ότι αναζητώ επενδυτή;
Υ.Γ. τι φάση με τους Αλέξανδρους;
Εμείς τουλάχιστον έχουμε επαγγελματική λύση ...η Έλληνιδα όμως μενει αγαμητη και ιδίως αν δεν έχει λεφτά για να τα φάει σε ρούχα και κοσμήματα και καλλυντικά είναι έτοιμη για ψυχοφαρμακα γιατί σπανιότατα θα κάτσει σε κάποιον χωρίς να εξαργυρώσει το σεξ με εισιτήριο κοινωνικής και οικονομικής ανόδου.
δε μπορουν να βρουν ολες οι ελληνιδες γκομενο,αμα περασει η μπογια τους ουτε ο τελευταιος τυχαιος δε τη πλησιαζει,εμεις ομως μπορουμε να πηγαινουμε σε πουτανες(25-30 χρονων) μεχρι τα βαθεια γεραματα,αυτες δε μπορουν να γαμιουνται μεχρι τα βαθια γεραματα με 25-30 χρονων αντρες γιατι αυτοι δε τις πλησιαζουν.Και η ελλεεινίδα όταν φτάσει στο αμην από την αγαμία,ενδίδει σε κάποιον γνωστό της,ακόμα και χωρίς λεφτά ή...αυταπάτες ανόδου.
Σκέφτομαι αν έχει νόημα να γράψω ένα σεντόνι που να εξηγεί πως το πρόβλημα ξεκινάει από τα γενοφασκια μας καθώς ακόμη και σήμερα οι γονείς δυσκολεύονται να μιλήσουν ανοιχτά στις κόρες τους σχετικά με το σεξ, πόσο μάλλον για την απόλαυση της ερωτικής πράξης
ή αν έχει νόημα να μιλήσω για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τα ινμποξ των γυναικών γεμίζουν στην καλύτερη "τι κάνεις κούκλα;"
κ στη χειρότερη με dick pics, δημιουργώντας στην κάθε μία από εμάς ψευδαισθήσεις για το πόσο θεαρες μπορεί να είμαστε.
Δεν πιστεύω ομως ότι θα αλλάξει κάτι στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, οτιδήποτε κι αν πω.
Το μόνο που κάνουν οι μέσοι Έλληνες γονείς , είναι το να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά τους [ σε σημείο λοβοτομής ] σχετικά με το πόσο πούστικα και καριολιστικα να φέρονται , με το πόσο καλά να περνάνε και να βολεύονται εις βάρος των άλλων κτλ , και όλο αυτό να το θεωρούν και μαγκιά όπως και στόχο ζωής ,
Μια μάνα που έχει δυο παιδιά [γιο και κόρη ] στην κόρη θα κάνει πλύση εγκεφάλου , για να βρει έναν μαλάκα [του γούστου της μάνας ]και να τον τυλίξει , και στον γιο , θα κάνει πλύση εγκεφάλου , για το ότι , όλες είναι πουτάνες και ότι θέλουν να τον τυλίξουν , και ότι μόνο αυτή τον αγαπάει .
Όσον αφορά το σεξουαλικό , απλά μεταδίδουν στην ζωή των παιδιών τους , και με πλάγιο τρόπο πάντα , όλα τα απωθημένα τους , όλα τους τα κόμπλεξ , και όλες τους τις διαστροφές . Τα διάφορα οιδιπόδεια συμπλέγματα δε , και είτε μονόπλευρα είτε και αμοιβαία [ μάνα γιος , πατέρας κόρη , αδελφός με αδελφή κτλ ]έχουν την τιμητική τους σε πολύ υψηλό ποσοστό και με ακραίες συμπεριφορές , και πάντα με διάφορες βιτρίνες . [συνήθως της “ηθικής”]
Το ζήτημα είναι τεράστιο σχετικά με το γιατί και το πως έχουν γίνει όλα μπάχαλο
Οι ελληνίδες καλιεργούν πολύ μεγάλες προσδοκίες όταν προσπαθείς να τις γνωρίσεις και αφού έχεις καταβάλει πολλές προσπάθειες διαπιστώνεις πως έπεσες σε φόλα.