Σπανιοτατα γραφω εδω μεσα. my 2 cents λοιπον
Εκανα σχεση με ελληνιδα με την οποια πριν τη σχεση ημασταν φιλοι περιπου 6 χρονια
friends with benefits που λενε και στο χωριο μου
Οταν ξεκινησαμε τη σχεση αρχισαν και τα προβληματα
Και μιλαμε για κοπελα παρα πολυ καλη ,ακεραιος χαρακτηρας ,με πολυ καλη δουλεια και οικονομικα ανεξαρτητη
Ποτε δεν μου εγινε βαρος στον οικονομικο τομεα αντιθετως θα ελεγα .
Και ενω στη δουλεια της και γενικα στη ζωη της ηταν πολυ καλη και προγραματισμενη και ολα τα καλα, στα της σχεσης οι ιδεες που κουβαλουσε ηταν μην πω τι .
Καταρχην μπορω να γραφω εως αυριο αλλα θα προσπαθησω να συνοψισω σε λιγες γραμμες
Δεν ειμαι ουτε φτωχος ουτε πλουσιος ,γενικα μια μεση καλη κατασταση στα οικονομικα μεσαια ταξη οπως το λενε
Οταν τα φτιαξαμε ημουνα σε φαση ανεργιας μετα απο 26 χρονια που ειχα μαγαζι. Παρολα αυτα υπηρχε εισοδημα απο αλλου
Μετακομισα σε αυτη σε αλλη πολη ..Πρωτες προστριβες οτι πρεπει να βρω δουλεια ,
Της λεω οτι σκοπευω να μην βιαστω και οτι θα παρει οσο χρονο χρειαστει διοτι περναγα εκεινη την εποχη μια χοντρη φαση με κρισεις πανικου καταθλιψεις και αλλα πραγματα. Αυτη εκει να πιεζει να βρω δουλεια
Εγω απο την αλλη επειδη εκεινη δουλευε αρκετες ωρες το συνολο 10 την ημερα βαζω και το χρονο του πηγαινε ελα ,και επειδη εγω δεν δουλευα, φροντιζα στο σπιτι να ειναι ολα οκ . Μαρεσει γενικα να ασχολουμε με το σπιτι οπως επισης και το να μαγειρευω
Οποτε μονιμως ερχοταν απο τη δουλεια και τα εβρισκε ολα η σχεδον ολα (πχ δεν σιδερωνω δεν το γουσταρω ) ετοιμα
Αυτο δεν εκτιμηθηκε ποτε ομως ,
Εχει 3 φιλες ολες μπακουρια και μαζευοντουσαν μια φορα τη βδομαδα μια στο σπιτι της μιας μιας στης αλλης για να αραξουν,
Το κοινο θεμα τους ηταν παντα το οτι δεν υπαρχουν αντρες (ακουσον ακουσον) και οτι οι μισοι ειναι gay , οι αλλοι δεν αξιζουν και οι λιγοι που αξιζουν ειναι παντρεμενοι. Φυσικα μου τα ελεγε και εμενα αυτα και η απαντηση μου ηταν οτι αυτα τα λετε για να καλυψετε τη δικια σας ανικανοτητα να βρειτε ενα σωστο αντρα
Και στην τελικη αφου λετε οτι οι καλοι ειναι δυστηχως πιασμενοι ( παντρεμενοι) ε αυτοι οι καλοι καποτε ηταν ελευθεροι οποτε ας τους πιανατε εσεις .
Μετα υπηρχε και η ολη φιλοσοφια η φεμινιστικη που σου σηκωνεται η τριχα με τις παπαριες που ακους .
Το αποτελεσμα βεβαια ειναι οτι 2-3 χρονια αντεξε αυτη η σχεση και δεν αντεξα αλλο και την εκανα
Τι σε νοιαζει κοπελα μου εαν την παρουσα στιγμη δεν δουλευω ? Δεν εχω τα εσοδα μου? Δεν ειμαι σωστος απεναντι σου στα οικονομικα ? ( φυσικα και αυτη ηταν ολοσωστη απεναντι μου ,ποτε δεν με επιβαρυνε )
Το κριμα για μενα ειναι οτι ενω ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας με ακεραιοτητα ,δικαιη, και δεν σκεφτεται πουτανιστικα ,απο την αλλα οι γενικες της αντιληψεις περι σχεσεων την εχουν φτασει εκει που εχει φτασει δλδ να μην στεριωνει καμια σχεση της .
Και φυσικα οταν ολα αυτα της τα θεσεις με συζητηση καταληγει παντα στο οτι αυτη δεν φταιει ποτε και οτι σε ολες της τις σχεσεις παντα εφταιγε ο αντρας που στραβωσανε και χωρισαν
Τρελαινομαι οταν συναντω ανθρωπους οι οποιοι εχουν την νοοτροπια πως οτι παει στραβα τστη ζωη τους παντα φταιει καποιος εξωγενης παραγοντας (καποιος αλλος ) και ποτε οι ιδιοι
Κοινως αυτοι ειναι οι αλαθητοι και ολοι εμεις οι αλλοι κανουμε λαθη
40 πλας οι3 φιλες και της ειπα μια μερα οτι θα κανω και στις 3 δωρο τα καλυτερα ραφια του ικεα