Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Αποδοχή και να έχεις πρέπει να έχεις δίπλα σου συναισθηματικά διαθέσιμες γυναίκες και να μην έχουν κολλήματα του τύπου "τι θα πει ο κόσμος"...
Σε καφετέριες συνήθως βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ τους...μικρογραφία της ελληνικής κοινωνιας...όσοι είναι εκτός κυκλωμάτων είναι ΕΚΤΟΣ!
Γυναίκες που έχουν βγει απ' το σπίτι και είναι έξω και δουλεύουν, δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Γυναίκες που έχουν βγει απ' το σπίτι και είναι έξω και δουλεύουν, δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ.
Νομιζεις...σε μικρές κοινωνίες φοβούνται μην τις πιάσει η γειτόνισσα στο στόμα της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Ποιά μικρή κοινωνία? Για τα Άνω Κατσικόβραχα μιλάς?
Για πόλεις με πενταψηφιο πληθυσμό....ίδια μυαλά με τα Άνω Κατσικοβραχα έχουν.
Το ότι μαλακιζονται όλη μέρα στα σοσιαλ μύδια και τα κρεμμύδια νομίζεις τις κάνει ανοιχτομυαλες;

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Για πόλεις με πενταψηφιο πληθυσμό....ίδια μυαλά με τα Άνω Κατσικοβραχα έχουν.
Το ότι μαλακιζονται όλη μέρα στα σοσιαλ μύδια και τα κρεμμύδια νομίζεις τις κάνει ανοιχτομυαλες;
Δεν είναι όλες στα σόσιαλ μίντια.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αν εχουν ορεξη να πηδανε ορκες και ασχημες τοτε οκ. Εμαθα περιπτωση που εχει η αλλη 4 παιδια παντρεμενη και πηγε master chef περασε αλλα δεν μπηκε στο σπιτι γτ ειχε γκομενο και δεν μπορουσε να τον αφησει. Εφυγε προς το μερος της με καραβι...και πηγε ο αντρας να την υποδεχτει με τα παιδια και την ειδε με τον γκομενο αγκαλια...
Την χώρισε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Αλήθεια είναι ...μιλάμε για ξεφτιλες με παθητική γυναικεία ψυχολογία που δεν αντέχουν να είναι μόνοι.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όποιος δε θέλει να'ναι μόνος,έχει και γυναικεία ψυχολογία.Μην τα μπερδεύουμε.Άλλο να είσαι υπηρέτης και άλλο να'χεις κάποια για σεξ/συντροφικότητα/συνοδεία κλπ.Πιστεύω το δεύτερο είναι αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι.

Εσύ ας πούμε είσαι κατηγορία που αντέχεις μόνος,βγαίνεις μόνος κλπ.Άλλοι δεν μπορούνε έτσι ή τελοσπάντων να'ναι έτσι για μεγάλο διάστημα,γιατί θα τους πάρει απο κάτω κάποια στιγμή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όποιος δε θέλει να'ναι μόνος,έχει και γυναικεία ψυχολογία.Μην τα μπερδεύουμε.Άλλο να είσαι υπηρέτης και άλλο να'χεις κάποια για σεξ/συντροφικότητα/συνοδεία κλπ.Πιστεύω το δεύτερο είναι αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι.

Εσύ ας πούμε είσαι κατηγορία που αντέχεις μόνος,βγαίνεις μόνος κλπ.Άλλοι δεν μπορούνε έτσι ή τελοσπάντων να'ναι έτσι για μεγάλο διάστημα,γιατί θα τους πάρει απο κάτω κάποια στιγμή
Eιμαι μια κατηγορία μόνος μου!
Σιγά μην παρακαλάω τον καθενα και την καθεμία για να πάμε σε μια εκδήλωση η στον κινηματογράφο.
Δουλεύω μόνος όπως λένε στις αμερικανικές αστυνομικές ταινίες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

Πάντως η Κα'ι'λη δεν αντεχε μόνη....θα προτιμούσε να είναι σε τυπικό κελι με μερικές ακόμα και να κολλήσει και καμμία κινεζική πανούκλα για να μας τα πρήζουν μετά οι Βρυξελλιωται ανταποκρίται με ανακοινωθέντα για το αν έχει πυρετό και αν τα κακακια της ήσαν υδαρη η όχι....:confused:.
Αν και αυτό δεν σε πείθει για το ότι ο φόβος της μοναξιάς είναι χαρακτηριστικό γυναικείας ψυχοσύνθεσης τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.:dunno:

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Σπανιοτατα γραφω εδω μεσα. my 2 cents λοιπον
Εκανα σχεση με ελληνιδα με την οποια πριν τη σχεση ημασταν φιλοι περιπου 6 χρονια
friends with benefits που λενε και στο χωριο μου
Οταν ξεκινησαμε τη σχεση αρχισαν και τα προβληματα
Και μιλαμε για κοπελα παρα πολυ καλη ,ακεραιος χαρακτηρας ,με πολυ καλη δουλεια και οικονομικα ανεξαρτητη
Ποτε δεν μου εγινε βαρος στον οικονομικο τομεα αντιθετως θα ελεγα .
Και ενω στη δουλεια της και γενικα στη ζωη της ηταν πολυ καλη και προγραματισμενη και ολα τα καλα, στα της σχεσης οι ιδεες που κουβαλουσε ηταν μην πω τι .
Καταρχην μπορω να γραφω εως αυριο αλλα θα προσπαθησω να συνοψισω σε λιγες γραμμες
Δεν ειμαι ουτε φτωχος ουτε πλουσιος ,γενικα μια μεση καλη κατασταση στα οικονομικα μεσαια ταξη οπως το λενε
Οταν τα φτιαξαμε ημουνα σε φαση ανεργιας μετα απο 26 χρονια που ειχα μαγαζι. Παρολα αυτα υπηρχε εισοδημα απο αλλου
Μετακομισα σε αυτη σε αλλη πολη ..Πρωτες προστριβες οτι πρεπει να βρω δουλεια ,
Της λεω οτι σκοπευω να μην βιαστω και οτι θα παρει οσο χρονο χρειαστει διοτι περναγα εκεινη την εποχη μια χοντρη φαση με κρισεις πανικου καταθλιψεις και αλλα πραγματα. Αυτη εκει να πιεζει να βρω δουλεια
Εγω απο την αλλη επειδη εκεινη δουλευε αρκετες ωρες το συνολο 10 την ημερα βαζω και το χρονο του πηγαινε ελα ,και επειδη εγω δεν δουλευα, φροντιζα στο σπιτι να ειναι ολα οκ . Μαρεσει γενικα να ασχολουμε με το σπιτι οπως επισης και το να μαγειρευω
Οποτε μονιμως ερχοταν απο τη δουλεια και τα εβρισκε ολα η σχεδον ολα (πχ δεν σιδερωνω δεν το γουσταρω ) ετοιμα
Αυτο δεν εκτιμηθηκε ποτε ομως ,
Εχει 3 φιλες ολες μπακουρια και μαζευοντουσαν μια φορα τη βδομαδα μια στο σπιτι της μιας μιας στης αλλης για να αραξουν,
Το κοινο θεμα τους ηταν παντα το οτι δεν υπαρχουν αντρες (ακουσον ακουσον) και οτι οι μισοι ειναι gay , οι αλλοι δεν αξιζουν και οι λιγοι που αξιζουν ειναι παντρεμενοι. Φυσικα μου τα ελεγε και εμενα αυτα και η απαντηση μου ηταν οτι αυτα τα λετε για να καλυψετε τη δικια σας ανικανοτητα να βρειτε ενα σωστο αντρα
Και στην τελικη αφου λετε οτι οι καλοι ειναι δυστηχως πιασμενοι ( παντρεμενοι) ε αυτοι οι καλοι καποτε ηταν ελευθεροι οποτε ας τους πιανατε εσεις .
Μετα υπηρχε και η ολη φιλοσοφια η φεμινιστικη που σου σηκωνεται η τριχα με τις παπαριες που ακους .
Το αποτελεσμα βεβαια ειναι οτι 2-3 χρονια αντεξε αυτη η σχεση και δεν αντεξα αλλο και την εκανα
Τι σε νοιαζει κοπελα μου εαν την παρουσα στιγμη δεν δουλευω ? Δεν εχω τα εσοδα μου? Δεν ειμαι σωστος απεναντι σου στα οικονομικα ? ( φυσικα και αυτη ηταν ολοσωστη απεναντι μου ,ποτε δεν με επιβαρυνε )
Το κριμα για μενα ειναι οτι ενω ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας με ακεραιοτητα ,δικαιη, και δεν σκεφτεται πουτανιστικα ,απο την αλλα οι γενικες της αντιληψεις περι σχεσεων την εχουν φτασει εκει που εχει φτασει δλδ να μην στεριωνει καμια σχεση της .
Και φυσικα οταν ολα αυτα της τα θεσεις με συζητηση καταληγει παντα στο οτι αυτη δεν φταιει ποτε και οτι σε ολες της τις σχεσεις παντα εφταιγε ο αντρας που στραβωσανε και χωρισαν
Τρελαινομαι οταν συναντω ανθρωπους οι οποιοι εχουν την νοοτροπια πως οτι παει στραβα τστη ζωη τους παντα φταιει καποιος εξωγενης παραγοντας (καποιος αλλος ) και ποτε οι ιδιοι
Κοινως αυτοι ειναι οι αλαθητοι και ολοι εμεις οι αλλοι κανουμε λαθη

40 πλας οι3 φιλες και της ειπα μια μερα οτι θα κανω και στις 3 δωρο τα καλυτερα ραφια του ικεα:grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Eιμαι μια κατηγορία μόνος μου!
Σιγά μην παρακαλάω τον καθενα και την καθεμία για να πάμε σε μια εκδήλωση η στον κινηματογράφο.
Δουλεύω μόνος όπως λένε στις αμερικανικές αστυνομικές ταινίες.

Σεβαστή η στάση ζωής σου τύπε,αλλά νομίζω ότι οι πιο πολλοί ψάχνουν και καμια γυναίκα για να μην είναι συνέχεια μόνοι τους.Δε μιλάω για οικογένειες,γάμους και τέτοια,αλλά με τα χρόνια που χάνεσαι γενικώς με κόσμο που ήξερες,θα μείνεις καλαμιά στον κάμπο.Και άμα μείνεις έτσι,δε σου μιλάνε μετά όχι γυναίκες αλλά...ούτε οι συγγενείς σου.

Τεσπα,ο καθένας ας ζει όπως του αρέσει,αλλά καλό είναι να υπάρχουν επιλογές και η μοναξιά να μην είναι καταναγκαστική.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
Σεβαστή η στάση ζωής σου τύπε,αλλά νομίζω ότι οι πιο πολλοί ψάχνουν και καμια γυναίκα για να μην είναι συνέχεια μόνοι τους.Δε μιλάω για οικογένειες,γάμους και τέτοια,αλλά με τα χρόνια που χάνεσαι γενικώς με κόσμο που ήξερες,θα μείνεις καλαμιά στον κάμπο.Και άμα μείνεις έτσι,δε σου μιλάνε μετά όχι γυναίκες αλλά...ούτε οι συγγενείς σου.

Τεσπα,ο καθένας ας ζει όπως του αρέσει,αλλά καλό είναι να υπάρχουν επιλογές και η μοναξιά να μην είναι καταναγκαστική.
Τύπε, συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση. Όλοι επιθυμούμε το καλύτερο.

Τώρα, το πώς "πρέπει" ή "δεν πρέπει" να είναι κάποιος, είναι θέμα καθαρά δικό του και χαρακτήρα: δεν υπάρχει "σωστό" και "μη σωστό", ούτε να ζηλέψει ή όχι κάποιος. Ούτε δείχνει αδυναμία χαρακτήρα το ένα ή το άλλο και μαλακίες τούμπανα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

Δεν γίνεται σε μικρές κοινωνίες να αλλάξει αυτό...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Σπανιοτατα γραφω εδω μεσα. my 2 cents λοιπον
Εκανα σχεση με ελληνιδα με την οποια πριν τη σχεση ημασταν φιλοι περιπου 6 χρονια
friends with benefits που λενε και στο χωριο μου
Οταν ξεκινησαμε τη σχεση αρχισαν και τα προβληματα
Και μιλαμε για κοπελα παρα πολυ καλη ,ακεραιος χαρακτηρας ,με πολυ καλη δουλεια και οικονομικα ανεξαρτητη
Ποτε δεν μου εγινε βαρος στον οικονομικο τομεα αντιθετως θα ελεγα .
Και ενω στη δουλεια της και γενικα στη ζωη της ηταν πολυ καλη και προγραματισμενη και ολα τα καλα, στα της σχεσης οι ιδεες που κουβαλουσε ηταν μην πω τι .
Καταρχην μπορω να γραφω εως αυριο αλλα θα προσπαθησω να συνοψισω σε λιγες γραμμες
Δεν ειμαι ουτε φτωχος ουτε πλουσιος ,γενικα μια μεση καλη κατασταση στα οικονομικα μεσαια ταξη οπως το λενε
Οταν τα φτιαξαμε ημουνα σε φαση ανεργιας μετα απο 26 χρονια που ειχα μαγαζι. Παρολα αυτα υπηρχε εισοδημα απο αλλου
Μετακομισα σε αυτη σε αλλη πολη ..Πρωτες προστριβες οτι πρεπει να βρω δουλεια ,
Της λεω οτι σκοπευω να μην βιαστω και οτι θα παρει οσο χρονο χρειαστει διοτι περναγα εκεινη την εποχη μια χοντρη φαση με κρισεις πανικου καταθλιψεις και αλλα πραγματα. Αυτη εκει να πιεζει να βρω δουλεια
Εγω απο την αλλη επειδη εκεινη δουλευε αρκετες ωρες το συνολο 10 την ημερα βαζω και το χρονο του πηγαινε ελα ,και επειδη εγω δεν δουλευα, φροντιζα στο σπιτι να ειναι ολα οκ . Μαρεσει γενικα να ασχολουμε με το σπιτι οπως επισης και το να μαγειρευω
Οποτε μονιμως ερχοταν απο τη δουλεια και τα εβρισκε ολα η σχεδον ολα (πχ δεν σιδερωνω δεν το γουσταρω ) ετοιμα
Αυτο δεν εκτιμηθηκε ποτε ομως ,
Εχει 3 φιλες ολες μπακουρια και μαζευοντουσαν μια φορα τη βδομαδα μια στο σπιτι της μιας μιας στης αλλης για να αραξουν,
Το κοινο θεμα τους ηταν παντα το οτι δεν υπαρχουν αντρες (ακουσον ακουσον) και οτι οι μισοι ειναι gay , οι αλλοι δεν αξιζουν και οι λιγοι που αξιζουν ειναι παντρεμενοι. Φυσικα μου τα ελεγε και εμενα αυτα και η απαντηση μου ηταν οτι αυτα τα λετε για να καλυψετε τη δικια σας ανικανοτητα να βρειτε ενα σωστο αντρα
Και στην τελικη αφου λετε οτι οι καλοι ειναι δυστηχως πιασμενοι ( παντρεμενοι) ε αυτοι οι καλοι καποτε ηταν ελευθεροι οποτε ας τους πιανατε εσεις .
Μετα υπηρχε και η ολη φιλοσοφια η φεμινιστικη που σου σηκωνεται η τριχα με τις παπαριες που ακους .
Το αποτελεσμα βεβαια ειναι οτι 2-3 χρονια αντεξε αυτη η σχεση και δεν αντεξα αλλο και την εκανα
Τι σε νοιαζει κοπελα μου εαν την παρουσα στιγμη δεν δουλευω ? Δεν εχω τα εσοδα μου? Δεν ειμαι σωστος απεναντι σου στα οικονομικα ? ( φυσικα και αυτη ηταν ολοσωστη απεναντι μου ,ποτε δεν με επιβαρυνε )
Το κριμα για μενα ειναι οτι ενω ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας με ακεραιοτητα ,δικαιη, και δεν σκεφτεται πουτανιστικα ,απο την αλλα οι γενικες της αντιληψεις περι σχεσεων την εχουν φτασει εκει που εχει φτασει δλδ να μην στεριωνει καμια σχεση της .
Και φυσικα οταν ολα αυτα της τα θεσεις με συζητηση καταληγει παντα στο οτι αυτη δεν φταιει ποτε και οτι σε ολες της τις σχεσεις παντα εφταιγε ο αντρας που στραβωσανε και χωρισαν
Τρελαινομαι οταν συναντω ανθρωπους οι οποιοι εχουν την νοοτροπια πως οτι παει στραβα τστη ζωη τους παντα φταιει καποιος εξωγενης παραγοντας (καποιος αλλος ) και ποτε οι ιδιοι
Κοινως αυτοι ειναι οι αλαθητοι και ολοι εμεις οι αλλοι κανουμε λαθη

40 πλας οι3 φιλες και της ειπα μια μερα οτι θα κανω και στις 3 δωρο τα καλυτερα ραφια του ικεα:grin:
Πώς έκατσες 3 χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν σε αγαπούσε? Και όχι, απ' ότι φαίνεται τελικά, δεν ήταν καλός χαρακτήρας. Το να είσαι ευγενικός με αγνώστους δεν είναι τρομερά δύσκολο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Πώς έκατσες 3 χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν σε αγαπούσε? Και όχι, απ' ότι φαίνεται τελικά, δεν ήταν καλός χαρακτήρας. Το να είσαι ευγενικός με αγνώστους δεν είναι τρομερά δύσκολο.

Μπορεί να μην είχε άλλες επιλογές

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
739
Πόντοι
81
Οχι...ως θυμα ακομα ελπιζει να την κρατησει...κανοντας και ενα παιδι καθε φορα νομιζει οτι αυτη θα βαλει μυαλο. Της εριξε και 1-2 χαστουκια και του εκανε περιοριστικα μετρα..

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.158
Πόντοι
3.436
ναι ξερω,δε αρκει μονο να βρεις δουλεια,θελει και δουλεια με γκομενες αλλα θελει αλλα σκιλς σε τετοιες δουλειες οπως κλαμπ,καφετερια,αυτοπεποιθηση,κοινωνικος κλπ που εγω δε τα εχω ειμαι πιο κλειστος και χαμηλων τονων οποτε κανα κουβαλημα ή καμια λατζα με κοβω που ειναι να εχεις σωματικη δυναμη και ολα κομπλε και πιστεψε με εχω πολυ σωματικη δυναμη.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη μουνοφωλια απο τα σουπερμαρκετ....Βρες δουλεια σαν υπαλληλος οποιασδηποτε αλυσιδας σουπερ μαρκετ (Βασιλοπουλος, Σκλαβενιτης, MyMarket, Lidl κτλ....) σε οτι θεση και να σε βαλουν...περα απο τις γυναικες εργαζομενες που ειναι πλειοψηφια (περιπου τα 3/4 του προσωπικου) με τις οποιες μπορεις να πιασεις φιλιες (και να φτιαξεις κυκλο) ή και να κανεις παιχνιδι...ειναι και οι πελατισσες...θα σου βγει το ματι απο τα μουνια που θα βλεπεις καθε μερα...σιγα σιγα θα πιασεις φιλιες και με πελατισσες...αμα σε βλεπουν καθε μερα μετα απο καποιους μηνες θα ερχονται για τα ψωνια τους και θα σου λενε και τα προσωπικα τους κιολας....εκει βεβαια με τις πελατισσες θελει προσοχη να μην εισαι λιγουρης.....απλα θα εισαι πολυ ευγενικος, προσιτος και εξυπηρετικος να αισθανονται ανετα οποτε σε βλεπουν και πιστεψε με αυτες απο μονες τους μετα απο λιγο καιρο θα σου πιανουν κουβεντα και θα σου μιλανε πιο ελευθερα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom